Partyflock
 
­

Lederhosen, bikini's en woonwagenkloffies · Feesten met een dresscode in maart 2016

gepubliceerd door , op
In samenwerking met Dresscode.­nl gaat Partyflock iedere maand op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In maart staan er weer een hoop opvallende evenementen op de agenda. Ons advies: leg je lederhosen, zwemkleding en ordinairste outfit alvast klaar!

Vrijdag 4 maart 2016 – Pure Urban
Ga jij altijd los op de dikste urban beats, en schuif je liever over een dansvloer dan over een schaatsbaan? Dan hebben we goed nieuws! Speciaal voor alle Friezen met een lichte identiteitscrisis komt Pure Urban naar de Neushoorn in Leeuwarden. Dus hijs jezelf in je tofste urban chic outfit en verover de dansvloer, want met optredens van o.a. Ronnie Flex, Don James, La Maggz, en MC HIGHtower weet je zeker dat het een prachtig feest gaat worden. Als je nog geen kaartje hebt, wees er dan snel bij - de tickets verkopen sneller dan je boze ex kan typen!

Zaterdag 5 maart 2016 – GO! Après Ski: Der Schlager Edition
Voor iedereen die niet tot het komende oktoberfest kan wachten om de polonaise te lopen en met bier te smijten, opent de Ferro Dome in Rotterdam op 5 maart haar deuren voor een nieuwe editie van het legendarische GO! Après Ski feest. Deze editie zal in het teken staan van 'Der Schlager', wat betekent dat de typische lederhosen, dirndl-jurkjes, ruitjes-bloesjes, kniekousen en bretels weer uit de kast mogen. Regel nog een pul bier en een treetje Flugel en je bent helemaal klaar voor de hits van o.a. Jan Smit, DJ Tony Star, Matsoe Matsoe, Gerard Joling und die einzige echte Super Tolle Schlager Schwestern!

Zaterdag 19 maart 2016 – Ondiep Poolparty
Ben je je beach body al flink aan het trainen en kun je stiekem niet wachten tot de zomer? Dan is de Ondiep Poolparty in het Sloterparkbad (Amsterdam) het ideale voorproefje! Want hoe gruwelijk vet is het om op de dikste tech-house en deephouse beats te dansen dobberen?! De dresscode voor deze avond luidt: super hippe bad- of strandkleding, eventueel in combinatie met opblaasbaar attribuut, zoals een opblaaskrokodil. Algemene kledingtip: trek iets leuks uit. In het Sloterparkbad zijn er overigens voldoende kleedkamers en kluisjes om je spullen op te bergen. Laat je je gekoesterde smartphone liever niet onbewaakt achter? Neem 'm dan mee in een waterdicht nektasje.

Zaterdag 19 maart 2016 – PANN: My Big Fat Gypsy Party Edition
Op zaterdagavond 19 maart opent de 'foutste buurtcamping van Nederland' - Tivoli Vredenburg - haar deuren voor het grootste gayfeest van Nederland: PANN. Ook deze editie belooft weer de geschiedenisboeken in te gaan. Want zeg nou zelf, wie wil er niet een avond lang als rasechte kamper doorbrengen? Voor de dresscode kun je het dan ook zo ordinair maken als je zelf wilt. Trek bijvoorbeeld je mooiste panterprintjes, gouden (naam)ketting, hoepeloorbellen, badslippers en trainingspak uit de kast en je bevindt je al bijna in de inner circle van de woonwagen community.


Zondag 20 maart 2016 – Vunzige Deuntjes 'At The Beach'
Menig partyganger is al bekend met de Vunzige Deuntjes feesten. Maar laten die gasten van de organisatie nu op een briljant idee te zijn gekomen: Vunzige Deuntjes 'At The Beach'. Oftewel: je favoriete fuifje, maar dan met je voetjes in het zand! Voor deze editie is er bovendien een speciaal thema: Caribbean chaos. Voor slechts €17,50 mag je bij Beachclub Bloomingdale genieten van de vunzigste deuntjes van o.a. HATO, Jack Jameson, DJ Cream Deluxe, Lion Kojo, en Rishi Romero. Trek je mooiste festival outfit uit de kast, want met deze gruwelijke line-up wordt het gegarandeerd een hete avond.