Partyflock
 
­ Nederland

Technostate in Neushoorn Leeuwarden

gepubliceerd door , op
Er kan op zaterdag 23 april a.s. weer lekker gedanst worden in Neushoorn, want de crew van Technostate Inc komt in de Arena een feestje bouwen. Onder leiding van MC Boef brengt Technostate je een nacht bomvol stevige techno met een line-up van DJ's die momenteel stuk voor stuk hard aan de weg timmeren. Bass Collectors, NovaStarr, David Leese, Kipa en Rabies staan samen garant voor een lekkere, harde, dirty en duistere editie. Deze DJ's hebben allemaal hun eigen unieke stijl, maar ze hebben één gemeenschappelijke passie: techno! Tevens wordt dit feest live geregistreerd door Techno Department. Doe maar vast je warming-up want bij Technostate gaat het Hard.

Live registratie door Techno Department.

Technostate Inc
Technostate Inc organiseert technofeesten in samenwerking met diverse clubs in Nederland zoals Subsonic Groningen, Simplon Groningen, Club Hemingway Leeuwarden, Club Mootz Sneek en Club ABE in Amsterdam. Met het vernieuwende en afwijkende Technostate concept worden clubs volledig ontzorgt op gebied van dj's, mc's, geluid en promotie tegen een betaalbare prijs. Daarnaast biedt Technostate Inc de mogelijkheid van stagehosting bij indoor of outdoor events.

Technostate feesten staan garant voor een nacht bomvol stevige melodieuze funky en deep techno met een gegarandeerd uitstapje richting hard en duister. De line-up bestaat altijd uit dj's met geheel uiteenlopende stijlen, maar met één duidelijke gemeenschappelijke passie: techno!

Technostate Inc werkt veel samen met toonaangevende (inter)nationale radiostations en wordt daarnaast volledig ondersteund door het Duitse Agency BassmaschinenCode en het Nederlandse Agency Techno Department. Daarom beschikt Technostate over een groot netwerk van (inter)nationale bekende en daarnaast talentvolle, enthousiaste en upcoming dj's die niks liever willen dan performen. Het is als dj tegenwoordig Lastig om je op een podium te profileren tussen de huidige gevestigde orde. Technostate Inc biedt die kans waarbij de nadruk ligt op samenwerking en elkaar versterken.

Technostate Inc host ook een eigen radioshow genaamd Technostate dat elke maandagavond van 20:00-23:00u. te beluisteren is op Radiostation only JD (channel 1).

2 opmerkingen

Gaan we lekker tekeer dan rollen met die bas en HARD