Partyflock
 

TIKTAK

afbeelding TIKTAK
concept
Concept van .
SiteSite tiktakevents.nl
E-mailinfo@tiktakevents.com
AdresNederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitteryoutube

Informatie

TIKTAK: Holland's front runner in eclectic dance music.
Combining energetic hiphop, trap, bass and EDM sounds of today is what makes TIKTAK the biggest and most loved eclectic music concept of the Netherlands.
Nieuws
We hopen dat het goed met je gaat in deze bijzondere tijd. Langzaam maar zeker komt ons land weer op gang. We mogen weer meer en dat stemt ons natuurlijk allemaal positief.
Op vrijdag 31 juli is Ronnie Flex de muzikale gastheer van een avondvullend programma in De Maassilo in Rotterdam, gepresenteerd in samenwerking met E&A Events. Tussen 20.00 en 01.00 uur verzorgt hij diverse optredens voor de gasten, die bovendien kunnen genieten van een viergangendiner, inclusief een fles champagne, geserveerd door Famous Flavours.
De mannen van Broederliefde vormen het hoofdgerecht op zaterdag 11 juli in de Maassilo in Rotterdam. Gasten kunnen tussen 20.00 tot 01.00 uur tijdens een avondvullend programma genieten van een hoogstaand culinair viergangendiner, waarbij de eerste gang om 21.00 uur wordt geserveerd. Broederliefde verzorgt tussen de gangen door diverse optredens. De Rotterdamse formatie speelt daarmee een 'thuiswedstrijd'.
Kingsland Festival, het grootste Koningsdagfestival van Nederland, wordt verplaatst naar zaterdag 19 september. In Amsterdam, Groningen en Tilburg wordt op deze dag alsnog geproost op de verjaardag van de Koning. Dat maken organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events zojuist bekend.
Kingsland Festival, het grootste oranjespektakel van Nederland, strijkt op 27 april wederom neer in Amsterdam, Groningen, Rotterdam en voor het eerst dit jaar in Tilburg. Artiesten als Afrojack, Fisher, Joris Voorn, Snelle en internationale superster Wizkid maken deel uit van de line up, die de uiteenlopende stijlen laat zien waar Kingsland Festival bekend om staat. Dat maken organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events bekend. 1
Koningsdagfestival Kingsland keert dit jaar terug in Amsterdam, Rotterdam en Groningen. Tevens wordt er een nieuwe stad toegevoegd, namelijk Tilburg. Dat maken de organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events bekend.
3,2,1 en snoeihard gaan! Je bent van harte uitgenodigd om met ons tijdens oud en nieuw af te tellen op het grootste Indoor Festival van Nederland! Records worden verbroken, de beste artiesten van het moment zullen acte de présence geven én we hebben nog enkele verrassingen in petto! De klok tikt dus tel met ons af in één van de vijf steden waar TIKTAK, samen met Vunzige Deuntjes, van 2019 verleden tijd zal maken. 3
TIKTAK's succesvolle NYE feesten zijn terug in wederom vijf verschillende steden in Nederland. AFAS Live in Amsterdam, Breepark in Breda, Klokgebouw in Eindhoven, Maassilo in Rotterdam en Central Studios in Utrecht zijn dit jaar het decor van de meest spectaculaire afsluiter van 2019 en het beste begin van 2020.
3,2,1 en snoeihard gaan! Je bent van harte uitgenodigd om met ons tijdens Oud en Nieuw af te tellen op het grootste NYE Indoor Festival van Nederland! Records worden verbroken, de beste artiesten van het moment zullen acte de présence geven én we hebben nog enkele verrassingen in petto!
Op vrijdag 18 oktober komt TIKTAK tijdens het Amsterdam Dance Event terug naar de RAI Amsterdam. Na het grote uitverkochte succes van vorig jaar pakken we dit jaar extra groots uit met een mega ADE line-up én een next-level productie. 2
Op vrijdag 18 oktober komt TIKTAK terug met een Amsterdam Dance Event Special in de RAI Amsterdam. Na het grote uitverkochte succes van vorig jaar pakken we dit jaar weer groots uit met een next-level line-up!
TIKTAK komt op zaterdag 21 september met een eigen festival naar het Lloydplein in Rotterdam. Onder andere Lil Kleine, Kris Kross Amsterdam, Boef & Bizzey zijn onderdeel van de mega line-up. Ronnie Flex & de band Deuxperience zullen het festival groots afsluiten met een 1-uur durende show. Daarnaast staat Broederliefde voor de laatste keer in 2019 met een optreden in Rotterdam!
Na uitverkochte edities in Rotterdam tijdens New Years Eve & Koningsnacht én een hosting op Kingsland Festival op Koningsdag wordt het tijd voor een eigen festival van TIKTAK in Rotterdam.
YES! Dit jaar komt #TIKTAK op vrijdag 26 april terug naar Amsterdam, Rotterdam en Utrecht met een Koningsnacht Special! Zoals je van TIKTAK gewend bent, staan wederom alle grote Nederlandse live en DJ-acts op het podium.
Het populaire eclectische concept TIKTAK organiseert op vrijdag 19 oktober een gloednieuw evenement in de RAI Amsterdam (Hal 3). 2
Na een uitverkochte editie tijdens New Year's Eve wordt het nu tijd om op 26 april los te gaan tijdens de Koningsnacht special! 1
TIKTAK New Years Eve, de laatste tickets voor #TIKTAK New Years Eve zijn nu te koop.
TIKTAK New Years Eve heeft vandaag de volledige line-up aangekondigd. Tijdens het grootste Oud & Nieuw evenement van Nederland.
Het grootste en meest bekende eclectische evenement TIKTAK New Years Eve komt dit jaar naar vijf steden door heel Nederland. Na uitverkochte edities in Amsterdam en Rotterdam komt TIKTAK ook naar Groningen, Breda en Utrecht.
Met een knaller van een line-up is TIKTAK op zaterdag 27 mei weer te vinden in de AIR. Wat dachten jullie van de lady killers Freddy moreira en Johnny 500?
Tiktak beach
5 april 2017
Op zondag 21 mei komt #TIKTAK terug naar Beachclub Bloomingdale met ChildsPlay, Freddy Moreira, The Partysquad en meer!
Tik Tak club night
31 maart 2017
Vlak voor Koningsdag gaan we los met wederom een line-up om van te dromen. Niemand minder dan het energieke DJ-trio ChildsPlay zal headlinen.
Met een knaller van een line-up is TIKTAK op zaterdag 25 maart weer te vinden in de AIR.
TIKTAK in AIR Amsterdam
14 februari 2017
De absolute hoofd-act van deze editie is Jayh Jawson, bekend van de hits 'Ballon', 'Kill 'm Niet' en 'Volgende Stap'.
TIKTAK Club Night
7 januari 2017
Na een geweldige uitverkochte Tiktak New Years Eve in de Heineken Music Hall en Maassilo Rotterdam zijn we ook dit jaar weer elke maand terug in de AIR!
TIKTAK komt op zaterdag 26 november terug naar AIR Amsterdam met een avond vol top artiesten, confetti, ballonnen en meer! De laatste editie van TIKTAK was helemaal uitverkocht en met A-Trak als grote internationale headliner belooft het weer een heel groot feest te worden.
Het grootste en meest bekende eclectische event TIKTAK komt terug naar de Heineken Music Hall met een spectaculaire line-up. De hele top van de Nederlandse eclectische DJ en live scene is aanwezig, waaronder Broederliefde, Lil Kleine, The Partysquad, Dyna en Ronnie Flex. 2
Na een waanzinnig jubileumjaar met feesten in Curacao, AIR Amsterdam en Beachclub Bloomingdale, keert TIKTAK voor zijn New Years Eve editie terug naar de Heineken Music Hall en Maassilo.
Het grootste eclectische spektakel van Nederland: TIKTAK komt op 24 september naar Palm Beach & Events in Heerhugowaard. Na de Heineken Music Hall, Club AIR, Beachclub Bloomingdale, Maassilo Rotterdam en zelfs een internationale uitstapje naar Curaçao, breidt het succesvolle TIKTAK zich verder uit naar een nieuwe locatie: Palm Beach & Events in Heerhugowaard. 5
Wat gingen jullie lekker tijdens het vijfjarig bestaan van TIKTAK! Een betere verjaardag konden ze zich niet wensen. Op 28 mei komen ze opnieuw met heel veel supersterren. Zo komen o.a Dyna en BIGGI langs. Je weet wat je kunt verwachten, maar ze vertellen het graag nog een keertje: tijdens TIKTAK gaat het van hiphop, house, trap, classics, pop, moombathon en RnB weer terug naar de beukers van dit moment.
Nederland's grootste eclectische evenement TIKTAK tikt zaterdag 12 maart haar vijfjarige jubileum aan. Wat ooit begon als de zondagavond in AIR is inmiddels uitgegroeid tot een serie uitverkochte New Year's Eve's feesten in de Heineken Music Hall, een festival en een buitenlands avontuur in Curaçao. Na vijf jaar confetti, champagne showers en een hemelsbreed spectrum aan artiesten gaat TIKTAK terug naar de plek waar haar roots ontpopte: AIR Amsterdam.
Na deze zachte winter heeft Nederland alweer het voorjaar in zijn bol. TIKTAK luidt het voorjaar in met een knaller van formaat XXL tijdens het Paasweekend. Na een uitverkochte Beachclub Bloomingdale in augustus vorig jaar, zet TIKTAK wederom haar hakken in het zand en wel met twee stages: een zonnige outdoor area en een stomende indoor area.
2015 ended with a BANG! Nu door naar een nieuw jaar vol gezelligheid, parties en keihard knallen. Zaterdag 30 januari beginnen we met de eerste TIKTAK club night van 2016 in AIR Amsterdam.
Met nog iets meer dan een week te gaan tot aan de jaarwisseling maakt TIKTAK haar timetables bekend voor de spectaculaire, bijna uitverkochte New Year's Eve events in Amsterdam en Rotterdam. Maar dat is nog niet alles; onder de kaartkopers worden ook nog eens twee knallers van prijzen weggeven.
Met de aankomende jaarwisseling kan het je niet ontgaan zijn! TIKTAK zorgt ervoor dat je tijdens 31 december bij de grootste eclectic experience van Nederland kan zijn. In Amsterdam is de NYE editie sinds de eerste keer steevast uitverkocht en dit jaar pakt TIKTAK uit door voor het eerst naar Maassilo Rotterdam te gaan. Een beter begin van 2016 kan je je toch niet voorstellen? Of toch wel...
Het grootste en meest bekende eclectische event TIKTAK keert tijdens New Years Eve, na drie eerder uitverkochte edities, voor de jaarwisseling van 2015 opnieuw terug in de HMH. Samen met een editie in de Maassilo Rotterdam luidt TIKTAK het nieuwe jaar in. Verwacht de herkenbare TIKTAK hits met een mix van hiphop, house, trap, moombathon, electro en meer. Luidt samen met Dirtcaps, FeestDJRuud, FS Green & MC Fit, Girls Love DJs & Ron Simpson, Raynor, Sem Vox, The Flexican & Sef en natuurlijk vaste waarde The Partysquad het nieuwe jaar in.
Het grootste en meest bekende eclectische event TIKTAK doet tijdens New Years Eve voor het eerst Rotterdam aan. Op oudejaarsavond is de Maassilo de plek waar TIKTAK's 'the countdown' plaatsvindt. Dit is een avond vol met non-stop herkenbare tiktak hits oftewel, een mix tussen hiphop, house, trap, moombathon, electro en meer.
Dimitri Vegas & Like Mike, A-Trak, DVBBS, Deorro, Carnage, Tchami, Yellow Claw en meer staan al klaar voor derde editie van TIKTAK Eclectic Music Festival op het ArenA Boulevard Amsterdam. E&A Events pakt op 18 juli aanstaande wederom groots uit en zorgt qua muziek weer voor de typische trap, hiphop- en housemuziek-crossover en presenteert bij hierbij de line-update!
TIKTAK Eclectic Music Festival gaat groter dan ooit tevoren! 18 juli aanstaande is het ArenA Boulevard in Amsterdam weer hét terrein waar het enige echte eclectische dansmuziek festival van Nederland plaatsvindt. Dit keer verdubbelt het festival zijn bezoekersplaatsen tot 20.000. Speciaal voor deze royale editie zijn de eerste DJ's die de hoogstaande line-up gaan dragen bekend: de nummer twee DJ's van de wereld, Dimitri Vegas & Like Mike, zijn deze zomer exclusief te bewonderen bij TIKTAK Eclectic Music Festival. 18
Party Party! Op zondag 26 april viert TIKTAK groots haar vier jarig bestaan in Beachclub Bloomingdale. Wie jarig is moet uitpakken en dat is precies wat TIKTAK gaat doen. Verwacht confetti, ballonnen, gadgets, heel veel bubbels en alle supersterren die je maar kunt bedenken! Verdeeld over 2 stages komt er feestelijk geweld van o.a Bassjackers, The Partysquad, Sem Vox, Jay Hardway, The Flexican & Mc Sef, FeestDJRuud, GLOWINTHEDARK, Girls Love DJs, en nog veel meer...
TIKTAK NYE in de Heineken Music Hall in Amsterdam is uitverkocht op enkele VIP tickets en VIP tables na. Voor de editie in Zoetermeer zijn nog kaarten beschikbaar. Met het vroegtijdig uitverkopen van de Heineken Music Hall, is de rush op kaarten voor de SilverDome nog groter geworden. Haal dus snel je tickets!
Het SilverDome in Zoetermeer, bekend van de vele succesvolle dance-events georganiseerd door o.a. ID&T en B2S, wordt naast de Heineken Music Hall het tweede paradepaardje van TIKTAK deze avond. Een immense locatie met een arena-achtige uitstraling, midden in Zuid-Holland, die klaar ligt om uit elkaar getrokken te worden! Naast de The Partysquad, FeestDJRuud en The Flexican & Sef zullen ook Vato Gonzalez ft. MC Tjen, Dirtcaps, Girls Love DJs, Sem Vox en Geza Weisz & Manuel Broekman ervoor zorgen dat de avond een groot spektakel stuk gaat worden. 1
Het bekendste eclectische Oud & Nieuw spektakel van Nederland wordt dit jaar nog groter met de toevoeging een extra locatie. Meer dan 14.000 bezoekers worden verwacht op TIKTAK tijdens de aankomende jaarwisseling, die zowel in Amsterdam als Zoetermeer plaatsvindt. Het is alweer de derde editie van TIKTAK in de Heineken Music Hall tijdens NYE.
Het bekendste eclectische Oud & Nieuw spektakel van Nederland wordt dit jaar nog groter met de toevoeging van een extra locatie. Meer dan 14.000 bezoekers worden verwacht op TIKTAK tijdens de aankomende jaarwisseling, die zowel in Zoetermeer als Amsterdam plaatsvindt.
Op woensdag 31 december kan Nederland zich gaan opmaken voor het grootste eclectische Oud & Nieuw spektakel van de laatste jaren. Na twee uitverkochte NYE edities in de Heineken Music Hall in Amsterdam komt TIKTAK nu met een tweede locatie; SilverDome in Zoetermeer.
Het grootste eclectische dance festival van Nederland bereidt zich voor op een dag vol show en spektakel en released vandaag de timetable van de heavy weight line-up met onder andere Martin Garrix, Waka Flocka Flame, Carnage, Yellow Claw en als afsluitende acts Steve Aoki op de mainstage en The Flexican & Sef op het arena stage. 3
E&A Events, Enter Dexter en AIR pakken groots uit dit jaar en zorgen weer voor de typische trap, hiphop- en housemuziek TIKTAK crossover tijdens het outdoor festival. Grote namen als Steve Aoki, Martin Garrix, DVBBS, Carnage, Yellow Claw, The Partysquad, MAKJ en GTA staan op 26 juli 2014 in het ArenA Boulevard in Amsterdam op de tweede editie van TIKTAK Eclectic Music Festival. 7
Op dinsdag 31 december kan Amsterdam zich weer gaan opmaken voor het grootste eclectische Oud & Nieuw spektakel van Nederland. Organisatoren E&A Events en Dexter gaan ook dit jaar tijdens de jaarwisseling een gigantische TIKTAK show neer zetten. 1
Op zaterdag 24 augustus vindt in AIR de allereerste zaterdag editie van TIKTAK plaats. Waar de organisatie overdag nog verantwoordelijk is voor een dikke stage op het Mysterylandterrein, knallen ze daarna meteen door en krijgt de eerste editie meteen het stempel: Official Mysteryland Afterparty!
Bijna drie jaar na de kick off van TIKTAK op zondag in AIR heeft de organisatie besloten dat het tijd is voor de volgende stap. TIKTAK groeit in augustus van wekelijkse clubavond naar maandelijks concept op de zaterdag. De locatie blijft hetzelfde, maar het evenement wordt groter.
TIKTAK keert terug naar Bloomingdale en komt op zondag 7 juli voor het eerst met een XXL editie naar het strand. Voor deze opening hebben ze heel wat supersterren weten te strikken.
Zondag 19 mei is het zover: de allereerste editie van TikTak Eclectic Music Festival in ArenA Boulevard Amsterdam. De optelsom van een reeks weergaloze avonden AIR, een bombastische Mysteryland stage en een episch nieuwjaarsfeest in de Heineken Music Hall. De meest logische stap voor Amsterdams koploper op het gebied van de eclectische dansmuziek: een eigen festival. 3
Tik Tak in oktober
27 september 2011
Oktober is de tiende maand van het jaar, terwijl de naam is afgeleid van het Latijnse 'octo' dat acht betekent. Deze maand heeft welgeteld vijf zondagen, terwijl Girls Love DJs en E&A-events er voor vier hebben getekend. En niet geheel onbelangrijk: Tik Tak was vroeger een televisieprogramma voor kleine kinderen en geldt nu als een succesvol danceconcept dat de zondagavond van Amsterdam domineert.
In 1919 beleefde Nederland de koudste maand juli ooit, in 2000 de somberste en in 2006 de warmste. 2011 gaat volgens de organisatie de boeken in als de beste maand juli!
Tik Tak
30 januari 2011
Na een geweldige eerste maand, waar het elke zondag afgeladen was met de mooiste boys en girls van de stad gaan ze in de tweede maand van het jaar enthousiast verder. Februari is namelijk de maand van de party's, de maand van de liefde en de maand dat Amsterdammers massaal naar Tik Tak gaan.