Partyflock
 

Girls Love DJs

afbeelding Girls Love DJs
organisator concept
Concept van .
E-mailinfo@girlslovedjs.com
AdresHerengracht 406
1017 BX
Amsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageflickrsoundcloud

Uitgaansagenda Girls Love DJs

Laatste feest was op dinsdag 31 december 2019: Girls Love DJs, AIR, Amsterdam
Artiest
foto's · artiestGirls Love DJs
Nieuws
Het is niet eens een keuze: dit jaar vier je NYE in de AIR Amsterdam cause Girls Love DJs takes over NYE met Sevn Alias & ChildsPlay! Met de benodigde dosis party en ditmaal een flinke extra extra portie glitters op 31 december gaan je girls, BFF's en entourage oud en nieuw bijzonder goed vieren.
Girls Love Djs
3 april 2019
Girls Love DJs staat al jaren bekend om zijn explosieve eclectische dance sets. Herkenbare hits gaan hand in hand met bootlegs, remixes en eigen producties.
Maar liefst 18 seizoenen lang weet de populairste beachclub van Nederland, Bloomingdale Beach, het zomerse gevoel over te brengen op haar publiek. Zon, zee en strand zijn de vaste ingrediënten voor een zomerse dag. Daarbij is, in de loop der jaren, de welbekende zondagmiddag uitgegroeid tot vaste prik in jouw agenda. De allergrootste artiesten en verschillende muziekstromen hebben het getij meerdere malen doen keren.
Het programma van AIR Amsterdam voor het Amsterdam Dance Event is helemaal compleet!
Girls Love DJs is back! En hoe? Na het succes van de terugkeer in september is het tijd om het prestigieuze Amsterdam Dance Event klaar te stomen voor the real deal.
Het is niet eens een keuze: dit jaar vier je NYE in de AIR Amsterdam cause GirlsLoveDJs takes over NYE!
GirlsLoveDJs is BACK
20 september 2018
Op zaterdag 29 september maakt het bekende concept GirlsLoveDJs zijn comeback!
Op zaterdag 8 april is Girls Love DJs keihard terug in AIR Amsterdam met 'Girls Love DJs & Friends'.
De leukste feestmaand van het jaar staat weer voor de deur: december! In samenwerking met Amber Schutte van Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een bijzondere dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die van een verkleedpartij houden. 1
Vrijdagavond, tijdens ADE 2016, presenteert Sweat It Out! records, van head honcho's Yolanda Be Cool, wederom een killer line up.

7 waarderingen

Boutjuh
Als je op een dodelijk saai feestje in club Air een nummer bij ze aanvraagt wordt daar kapsones over gedaan.­ Wat een waardeloze muziek maken deze gasten!
Altijd orgineel en funky!
JosSprangers
Oplichters
MegaBASs
Wat een toppers!
MarkB
GirlsLoveDj's :respect:
sil-party-girl
slecht georganiseerd, op de flyer stond dat kaarten verkrijgbaar waren bij men at work, niet dus het personeel wist van niks,,, darrbij de helf van de dj's is niet komen opdagen en toch volle prijs vragen slechte zaak...­geen girls loves dj's meer voor mij
Nelisz
Funky Feestjes:)

1 opmerking

Als je op een dodelijk saai feestje in club Air een knaller als Reload bij ze aanvraagt wordt daar kapsones over gedaan.­ Wat een waardeloze muziek maken deze gasten!