Partyflock
 
­

De leukste feesten in december met een Dresscode

gepubliceerd door , op
De leukste feestmaand van het jaar staat weer voor de deur: december! In samenwerking met Amber Schutte van Dresscode.­nl zet Partyflock de leukste feesten met een bijzondere dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die van een verkleedpartij houden.

Donderdag 1 december - Mexican Fiesta Party'
Om de maand meteen met een knaller te beginnen is er op 1 december een Mexican Fiesta Party van de organisatie Huisfeest XL. Mexican Fiesta Party is een feest met een muziekmix van 90's en pop met als thema Mexico. Mexico staat natuurlijk bekend om zijn grote sombrero's, felle kleuren en mooie kostuums. Dat is nu precies waar Mexican Fiesta Party om draait. De dresscode bij dit feest is dan ook Sombrero, poncho, fleurig en sexy. Je kunt je helemaal uitleven en je mooiste outfit bij elkaar sprokkelen. Denk erom dat je in ieder geval de kleuren rood, geel en groen toepast op je party outfit. Deze kleuren vind je veel terug in de Mexicaanse cultuur en mogen 1 december dus ook niet missen. Voeg een mooie sombrero toe en je outfit is helemaal af. Mexico Fiesta Party wordt georganiseerd in club Poema in Utrecht. Het feest duurt van 23:00 tot 05:00 en kost pre-sale €15,-.

Zaterdag 10 december - Grotesque Indoor Festival
Iets verder in de maand december kun je in Maassilo Rotterdam je beste disco-moves laten zien. 10 december organiseert Grotesque een indoor editie dat zoals gewoonlijk één groot spektakel gaat worden! De muziekstijlen gaan van Trance, House, tot Techno en Progressive. Je hoeft je zeker niet te vervelen aangezien Grotesque naast tientallen dj's een festivalmarkt, een lounge, een silent disco, circus acts en nog veel meer entertainment voor je heeft. Een avond met een duidelijk thema en dus ook een duidelijke dresscode. De dresscode bij dit indoor feest is: white - fluor - disco. Een Dresscode waar de gekste combinatie mogelijk is als je het ons vraagt. Dus haal alles uit de kast en kleed je zo circus mogelijk. Voor de vrouwen is een opvallende make-up een must bij deze look. De deuren zijn open van 21:00 tot 07:00 en de normale kaarten kosten €47,50.

Zaterdag 17 december - 538JingleBall
Ook dit jaar organiseert Radio 538 weer een te gekke editie van 538Jingleball. Zaterdag 17 december is het de bedoeling om met zijn allen helemaal in de kerststemming te komen. De line-up is zoals elk jaar weer een knaller met artiesten zoals Hardwell en Sunnery James & Ryan Marciano. Dit kerstevenement in de Ziggo Dome Amsterdam is een van de beste feesten om geheel in Kerst Dresscode te arriveren. De insteek is hoe gekker hoe beter, maar wel helemaal in kerstsferen. De Dresscode is dan ook The wild side of Xmas. Dus pak dat kerstmanpak, elfenpak of redierenoufit uit de kast en verbluf iedereen met jouw te gekke kerstoutfit.

Zaterdag 17 december - Valhalla Festival
Wil je graag op 17 december feesten, maar is JingleBalls niet helemaal jouw feest. Kies dan voor Valhalla Festival in de RAI in Amsterdam. Dit spektakel tovert jaarlijks de RAI compleet om tot één groot circus. Het thema is elk jaar hetzelfde en heeft het feest Valhalla zo populair gemaakt. De naam: 'Valhalla, a bizare ride' is dan ook absoluut iets wat ze waarmaken. Tijdens deze avond kun je kiezen uit verschillende zalen die ieder een eigen muziekstijl hebben. De muziekstijlen zijn House, Techhouse, Minimal, Techno en Deephouse. Oftewel voor ieder wat wils. De dresscode bij dit feest is (of course): circus. Je mag je compleet verkleden als clown, maar voor de vrouwen zijn lange nepwimpers of glitter make-up ook al genoeg. Het leuke aan Valhalla is dat de dresscode niet verplicht is. Je mag je kleden hoe jij dat zelf wil. Toch raden we je aan de Dresscode in je achterhoofd te houden. Je zal namelijk buiten de boot vallen wanneer je een gewone casual outfit draagt. De deuren van de RAI zijn zaterdag 17 december geopend van 22:30 tot 07:00. Tickets kosten €52,50.

Zaterdag 24 december - BlackTie event
Kerst draait natuurlijk om gezellig samenzijn met de familie, kerstdiners en cadeautjes onder de kerstboom. Toch is het naast alle familietradities heerlijk om even keihard te feesten in je kerstoutfit. BlackTie maakt dit helemaal mogelijk door een nieuwe BlackTie editie te organiseren op 24 december in Cruise Terminal in Rotterdam. Dit feest staat in het teken van de perfecte Dresscode. Tijdens BlackTie is het dragen van je mooiste zwarte pak of kostuum verplicht. De vrouwen moeten verschijnen in hun mooiste gala- of cocktailjurk. Verder moeten de accessoires opvallend zijn en mogen ook hier glitters in terugkomen. Black Tie biedt de beste house muziek en entertainment tijdens kerstavond om zo het thema: 'times are changing, fashion is forever' helemaal tot in de puntjes naar voren te laten komen. Heb je altijd al op je allermooist willen feesten? Kies dan voor BlackTie in Rotterdam. De deuren zijn geopend van 22:00 tot 05:00.

1 opmerking

Mis wel een beetje t foutste nacht van dec hier;)