Partyflock
 

Chicago Social Club

op de kaart
Chicago Social Club
1 oktober 2018
AdresLeidseplein 12
1017 PT
Amsterdam
Nederland 🇳🇱
Telefoon+31 20 530 0232
SiteSite chicagosocialclub.nl
E-mailinfo@chicagosocialclub.nl
Linksfacebookpageinstagramlinktreesoundcloudx
Minimumleeftijd21
Opvolger van BC12.
Boek een overnachting in of in de buurt van Chicago Social Club via Booking.com.

soundcloud Recente muziek

Nieuws

Op dinsdag 15 oktober komt Blasterjaxx terug tijdens ADE met de Maxximize Label Night. Na twee uitverkochte ADE-edities wordt dit jaar de derde show georganiseerd in de Chicago Social Club. Thom en Idir brengen tijdens deze show een set met nieuwe muziek van een uur, waarvan een half uur een B2B set met verschillende dj's die hun opwachting maken. 1
Het dj-trio Kris Kross Amsterdam trapt op woensdag 18 oktober hun Amsterdam Dance Event (ADE) af met een eigen clubavond.
Na een succesvolle samenwerking tijdens Amsterdam Dance Event met AVA festival staat Percolate weer in de hoofdstad met niemand minder dan Mall Grab en Damiano von Erckert. Op vrijdag 10 maart strijkt de befaamde feestorganisatie met events in Londen, Manchester, Bristol en Liverpool neer in de Chicago Social Club in Amsterdam.
Ter gelegenheid van hun tienjarig jubileum zal Diynamic zal in verschillende grote Europese steden als gastheer optreden van evenementen. In september is Amsterdam aan de beurt! Loveland, NGHTDVSN, Paradiso, De Marktkantine, Chicago Social Club en Diynamic werken voor dit event samen.
Duncan Stutterheim en Casper Reijnders nemen donderdagavond 17 december eenmalig plaats achter de draaitafels van de Amsterdamse Chicago Social Club om geld op te halen voor vluchtelingen. Het duo wil hiermee aandacht vragen voor Lesvos Winterproof, een door festivalorganisatoren opgerichte stichting die noodvoorzieningen bouwt op Lesbos. Alle entreegelden die tijdens de avond worden opgehaald gaan rechtstreeks naar het goede doel. 6
Hij is inmiddels een flinke naam in het Nederlandse nachtleven. Producer Arjuna Schiks betovert de laatste jaren zowel kleine clubs als grote massa's met een hypnotiserend, volstrekt uniek geluid. Dit wordt vrijdag 31 oktober onderstreept met ARJUNA, een solo-avond in de Chicago Social Club, waar Arjuna Schiks zes uur lang centraal staat. Een beter moment om deze eigenzinnige producer te ervaren is er niet.
Op zaterdag 10 mei komt de Engelse dj/producer Deadboy samen met supertalent en stadsgenoot Murlo naar Chicago Social Club in Amsterdam. Naast de twee Britten zullen Amsterdamse dj's mayo, Tammo en Strye de honneurs komen waarnemen.
Our House en Jongens van de Wereld gaan de samenwerking aan. 19 April lanceren zij Basics, een clubavond zonder poespas. Basics gaat terug naar de basis, waarbij kwalitatief hoogstaande muziek centraal staat. Basics vindt eens per twee maanden plaats in de Chicago Social Club.
Het Amsterdamse kwaliteitslabel Field Records bestaat vijf jaar en viert dit op gepaste wijze middels een drieluik evenementen op verschillende locaties in Amsterdam. Zaterdag 8 februari is de laatste editie van een trilogie die talent als Portable, Anthony Parasole, Locked Groove, Newworldaquarium, ESHU en SYS naar Amsterdam bracht.
Amsterdamse kwaliteitslabel Field Records bestaat vijf jaar, en viert dit op gepaste wijze door een reeks evenementen te organiseren met als doel de muzikale horizon te verbreden: de Field Sessions. Zij gunnen zichzelf hierbij de vrijheid om grensverleggende artiesten te programmeren die aansluiten bij het Field gedachtegoed.

1 waardering

!¤ Bad Sound Kills Good Music ¤!
Wat een monsterlijk goddelijk geluidssysteem! Hele fijne avond gehad!