Partyflock
 

Super Social

afbeelding Super Social
concept
AdresAmsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Informatie

Elke donderdag Amsterdams gezelligste DJs, leukste mensen en SUPERSIZE acties in de Chicago Social Club.
Nieuws
Het evenement en haar hosting partijen zijn al enige tijd aangekondigd, maar gisteren maakte het festival haar line-up bekend. Het festival, geïnitieerd vanuit de ijzersterke clubavond Super Social, haar enerverende thuisbasis de Chicago Social Club en de populaire Waterkant, slaat haar handen ineen met een serie verrassende hosting partijen: Disco Dolly en Baskets & Puma.
Met het zonnetje op je bol, geluid van kabbelend water, het zand tussen de teentjes en de dreunen van de lekkerste plaatjes mag jij je dit jaar voor de aller-, aller-, allereerste keer wanen in het fruitige sprookje van Zomerfruit. Met een collectief aan feestjes dat weet waar genot te vinden is, worden de fijnste DJ's, meest frisse live-acts en leukste activiteiten samengebracht tot misschien wel het gezelligste festival van je zomer.
Duncan Stutterheim en Casper Reijnders nemen donderdagavond 17 december eenmalig plaats achter de draaitafels van de Amsterdamse Chicago Social Club om geld op te halen voor vluchtelingen. Het duo wil hiermee aandacht vragen voor Lesvos Winterproof, een door festivalorganisatoren opgerichte stichting die noodvoorzieningen bouwt op Lesbos. Alle entreegelden die tijdens de avond worden opgehaald gaan rechtstreeks naar het goede doel. 6
Super Social en Waterkant presenteren op zaterdag 11 Juli The Social Garden, een nieuw intiem festival aan de oever van de Nieuwe Meer in Amsterdam. De twee partijen hebben de handen ineen geslagen om een nieuw en intiem festival te bieden waar het samenzijn op een prachtig en uniek stukje Amsterdam minstens net zo belangrijk wordt als de geprogrammeerde artiesten.
Chicago Social Club presenteert op elke donderdag avond de Super Social, het sociale hoogtepunt van de week! Chicago Social Club serveert je elke donderdagavond een mega-sociale-cocktail met alle ingrediënten uit Amsterdam: een sizzling social evening met al je vrienden.
De allereerste verjaardag van Chicago Social Club komt er alweer aan. De club die inmiddels zijn plek heeft gevonden in het nachtleven van Amsterdam gaat dit uitgebreid vieren.