Partyflock
 

Mixmash Records

afbeelding Mixmash Records
label
SiteSite mixmashrecords.com
AdresAmsterdam
Nederland
Aanwezigheiddiscogsfacebookpageinstagramsoundcloudspotify

Uitgaansagenda Mixmash Records

Laatste feest was op zondag 6 september 2020: Laidback Luke & Friends
Nieuws
Tijdens hét internationale dance evenement kan je dé toppers uit de scene van dichtbij beleven in de intieme Escape Club. Zo hosten tijdens het Amsterdam Dance Event o.a. Sander van Doorn, Sunnery James & Ryan Marciano, Laidback Luke, Martin Solveig en Roger Sanchez hun eigen avond aan het Rembrandtplein.
Veel nieuws deze maand! Zo is de ADE line-up bekend, wordt de Escape deLux zaal op dit moment grondig verbouwd en draait resident DJ Frederik Abas tien jaar bij Escape op zaterdag 12 september. En ook deze maand staan de beste artiesten klaar om je van donderdag tot en met zondag te verwennen met de beste house, EDM en bigroom beats!
Het Amsterdam Dance Event is inmiddels losgebarsten en met trots kan UDC (organisator van onder meer Dance Valley, Ground Zero Festival, Beatloverz etc) mededelen dat de drie events welke UDC organiseert allemaal uitverkocht zijn. Tevens zal er geen deurverkoop zijn.
Één keer per jaar stroomt Amsterdam vol met de crème de la crème uit de elektronische muzieksector. Één keer per jaar zijn alle liefhebbende ogen op aarde gericht op Amsterdam. Één keer per jaar kan iedereen het meemaken. Één keer per jaar is er het Amsterdam Dance Event. En één keer per jaar kun je daarvan genieten in de Undercurrent. 3
Op 20 oktober presenteert Mixmash Records, in samenwerking met UDC, de Mixmash Label Night. Op de bijzondere locatie Undercurrent treden de crème de la crème artiesten van Mixmash Records op met een prachtig uitzicht over het water. 1