Partyflock
 

Enter Dexter

Enter Dexter
27 februari 2013
AdresHerengracht 406
1017 BX
Amsterdam
Nederland Nederland
Telefoon+31 20 6128718
KvK34228476
Oprichting2002
Concepten

Uitgaansagenda Enter Dexter

Laatste feest was op zaterdag 18 juni 2016: The Gum Club, Chicago Social Club, Amsterdam

Statistieken

520·feesten
520·in het verleden
74·nieuwsberichten
1·fotoshoot
186·foto's
39·video's
33·winacties
8020·bezoekers
5341·unieke bezoekers
7Partyflockfans
216·albumfoto's
5·verslagen
goed·stemresultaat (341.8137 stemmen)

Nieuws

Het zit erop; na vijf succesvolle jaren Girls Love DJs Invites in de AIR georganiseerd te hebben, heeft de organisatie besloten dat het tijd is voor een nieuw hoofdstuk. Met toch wel een beetje pijn in het hart verlaten ze AIR en maken ze de weg vrij voor nieuw talent. Dag Amstelstraat. Tot ooit.
Girls Love DJs tourt met alle liefde de wereld over, but there's no place like home! Op zaterdag 15 augustus zijn ze weer terug in het land met een wel hele speciale gast. Vanuit de States wordt Le Youth overgevlogen om AIR op zijn kop te zetten.
They're back! #invites komt na een te gekke stijf uitverkochte Valentijnseditie op 14 februari 2015 keihard terug in de AIR. Op 11 april 2015 wordt Club AIR weer helemaal omgetoverd tot een supergave club om er weer een echte toffe editie van Girls Love DJs #invites neer te zetten.
Party Party! Op zondag 26 april viert TIKTAK groots haar vier jarig bestaan in Beachclub Bloomingdale. Wie jarig is moet uitpakken en dat is precies wat TIKTAK gaat doen. Verwacht confetti, ballonnen, gadgets, heel veel bubbels en alle supersterren die je maar kunt bedenken! Verdeeld over 2 stages komt er feestelijk geweld van o.a Bassjackers, The Partysquad, Sem Vox, Jay Hardway, The Flexican & Mc Sef, FeestDJRuud, GLOWINTHEDARK, Girls Love DJs, en nog veel meer...
Na een succesvol jaar van Girls Love DJs met ondere andere officiele remixes voor Beyonce en hun nieuwe track 'Be With U' komen de mannen weer naar de AIR om hun eigen concept: GirlsLoveDJs #INVITES naar een next level te brengen.
TIKTAK NYE in de Heineken Music Hall in Amsterdam is uitverkocht op enkele VIP tickets en VIP tables na. Voor de editie in Zoetermeer zijn nog kaarten beschikbaar. Met het vroegtijdig uitverkopen van de Heineken Music Hall, is de rush op kaarten voor de SilverDome nog groter geworden. Haal dus snel je tickets!
Met NYE ben je natuurlijk met bij TIKTAK aan het partyen, dus laten we bij de laatste Girls Love DJs #invites van 2014 op zaterdag 6 december knallen als oud en nieuw!
Het SilverDome in Zoetermeer, bekend van de vele succesvolle dance-events georganiseerd door o.a. ID&T en B2S, wordt naast de Heineken Music Hall het tweede paradepaardje van TIKTAK deze avond. Een immense locatie met een arena-achtige uitstraling, midden in Zuid-Holland, die klaar ligt om uit elkaar getrokken te worden! Naast de The Partysquad, FeestDJRuud en The Flexican & Sef zullen ook Vato Gonzalez ft. MC Tjen, Dirtcaps, Girls Love DJs, Sem Vox en Geza Weisz & Manuel Broekman ervoor zorgen dat de avond een groot spektakel stuk gaat worden. 1
Na China, Suriname, Duitsland, Turkije, Portugal, Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Bulgarije & België is het tijd om weer eens een eigen feestje te bouwen in de AIR op 8 november. En...Rob Black is jarig!
Het bekendste eclectische Oud & Nieuw spektakel van Nederland wordt dit jaar nog groter met de toevoeging een extra locatie. Meer dan 14.000 bezoekers worden verwacht op TIKTAK tijdens de aankomende jaarwisseling, die zowel in Amsterdam als Zoetermeer plaatsvindt. Het is alweer de derde editie van TIKTAK in de Heineken Music Hall tijdens NYE.
Het bekendste eclectische Oud & Nieuw spektakel van Nederland wordt dit jaar nog groter met de toevoeging van een extra locatie. Meer dan 14.000 bezoekers worden verwacht op TIKTAK tijdens de aankomende jaarwisseling, die zowel in Zoetermeer als Amsterdam plaatsvindt.
Elke 2e zaterdag van de maand nodigt Girls Love DJs hun vrienden en superstar DJ's uit om Amsterdam volledig op zijn kop te zetten in de AIR! Geen spelregels, geen gedoe, gewoon party party party met echte party people, de knapste meisjes en belachelijk veel toffe surprises. Je weet nooit wie of wat je kan verwachten als de deuren open gaan, maar één ding is zeker: Je wilt nooit meer naar huis!
Op woensdag 31 december kan Nederland zich gaan opmaken voor het grootste eclectische Oud & Nieuw spektakel van de laatste jaren. Na twee uitverkochte NYE edities in de Heineken Music Hall in Amsterdam komt TIKTAK nu met een tweede locatie; SilverDome in Zoetermeer.
Het grootste eclectische dance festival van Nederland bereidt zich voor op een dag vol show en spektakel en released vandaag de timetable van de heavy weight line-up met onder andere Martin Garrix, Waka Flocka Flame, Carnage, Yellow Claw en als afsluitende acts Steve Aoki op de mainstage en The Flexican & Sef op het arena stage. 3
Op zaterdag 26 april viert Nederland de allereerste Koningsdag! Vandaar dat Kingsday Festival extra gaat uitpakken! Yes, de organisatie gaat door waar ze gebleven was en breidt daarom dit jaar uit tot het grootste Koningsdagfestival van Nederland! Het terrein is open vanaf 12:00 en de muziek start om 13:00. Check gauw de timetable!
E&A Events, Enter Dexter en AIR pakken groots uit dit jaar en zorgen weer voor de typische trap, hiphop- en housemuziek TIKTAK crossover tijdens het outdoor festival. Grote namen als Steve Aoki, Martin Garrix, DVBBS, Carnage, Yellow Claw, The Partysquad, MAKJ en GTA staan op 26 juli 2014 in het ArenA Boulevard in Amsterdam op de tweede editie van TIKTAK Eclectic Music Festival. 7
Kingsday Festival biedt zaterdag 26 april een bonte verzameling DJ's en live acts van internationale allure en Nederlandse headliners. Verdeeld over vier area'ss geven van 12.00 tot 21.30 uur zo'n 30 artiesten acte de présence, waaronder: Nicky Romero, DJ Fresh, GoldFish, Klangkarussell, Joris Voorn, Yellow Claw en DJ Snake. Daarmee is Kingsday Festival de grootste koningsrave van Nederland. Het festival vindt dit jaar voor de derde keer plaats in en rond het Olympisch Stadion in Amsterdam. 1
Amsterdams grootse dance-festival op Koningsdag biedt haar bezoekers de mogelijkheid zich te pre-registeren voor early bird tickets. De early bird tickets kunnen vanaf vandaag alleen door middel van registratie worden aangeschaft. Kingsday Festival is druk met de voorbereidingen bezig en de line-up wordt volgende week bekendgemaakt. 4
Zoals beloofd, is december de maand waarbij Birdhouse gigantisch uitpakt. Niemand minder dan top of the bill R&B artist Ryan Leslie zal een special performance geven in AIR Amsterdam.
Inhakend op een algemene tendens in het nachtleven, waarbij men steeds meer op zoek is naar warmte en gezelligheid, heeft AIR een forse verbouwing ondergaan. De 'grand allure' van de oorspronkelijke inrichting van Marcel Wanders maakt plaats voor een nieuwe, knussere inrichting. Deze forse investering kan worden gezien als een motie van vertrouwen in de komende jaren. 1
Op dinsdag 31 december kan Amsterdam zich weer gaan opmaken voor het grootste eclectische Oud & Nieuw spektakel van Nederland. Organisatoren E&A Events en Dexter gaan ook dit jaar tijdens de jaarwisseling een gigantische TIKTAK show neer zetten. 1
De zomertour is voorbij, maar op zaterdag 14 september begint die fissa weer gewoon opnieuw in AIR. Girls Love DJs is terug in Amsterdam en staat vooraan als het partyschot voor het nieuwe clubseizoen wordt gegeven. Je weet wat je kan verwachten en wat ze van je vragen.
Op zaterdag 24 augustus vindt in AIR de allereerste zaterdag editie van TIKTAK plaats. Waar de organisatie overdag nog verantwoordelijk is voor een dikke stage op het Mysterylandterrein, knallen ze daarna meteen door en krijgt de eerste editie meteen het stempel: Official Mysteryland Afterparty!
Bijna drie jaar na de kick off van TIKTAK op zondag in AIR heeft de organisatie besloten dat het tijd is voor de volgende stap. TIKTAK groeit in augustus van wekelijkse clubavond naar maandelijks concept op de zaterdag. De locatie blijft hetzelfde, maar het evenement wordt groter.
Op zaterdag 10 augustus is Girls Love DJs weer terug in de mooiste stad van de wereld, knallen ze meteen door naar AIR en hebben ze vreselijk veel zin in een nieuwe Girls Love DJs invites. Deze keer wordt het gekker dan gek, harder dan hard en wordt het gezelliger dan ooit. De zomertour is insane, en na Spanje, Griekenland en Bulgarije is Amsterdam eindelijk aan de beurt.
TIKTAK keert terug naar Bloomingdale en komt op zondag 7 juli voor het eerst met een XXL editie naar het strand. Voor deze opening hebben ze heel wat supersterren weten te strikken.
Yesss...Op zaterdag 13 juli is het weer hartstikke feest in Amsterdam! Het maandelijkse parade paardje van de Girls Love DJs act en de bomvolle knaller van AIR. Alleen maar gezellige mensen, confetti-gekte, veel ballonnen en ijsjes voor iedereen. Voor een gestoorde avond weet je waar je dus moet zijn.
Een bescheiden greep uit alle artiesten die ooit de AIR dj-booth bemand hebben spreekt voor zichzelf: Steve Aoki, Gui Boratto, Sven Väth, Carl Craig, David August, Loco Dice, Afrojack, A-Trak, Dubfire, Laidback Luke, Flosstradamus, Sunnery James & Ryan Marciano, Frankie Knuckles en Global Communication. Uiteenlopende en veel internationale namen dus, die er voor zorgen dat AIR een platform biedt voor een groot publiek. 1
Zondag 19 mei is het zover: de allereerste editie van TikTak Eclectic Music Festival in ArenA Boulevard Amsterdam. De optelsom van een reeks weergaloze avonden AIR, een bombastische Mysteryland stage en een episch nieuwjaarsfeest in de Heineken Music Hall. De meest logische stap voor Amsterdams koploper op het gebied van de eclectische dansmuziek: een eigen festival. 3
Maandag 11 maart is de kaartverkoop voor Kingsday Festival 2013 gestart. Dit is het eerste festival tijdens Koninginnedag dat haar naam heeft aangepast. Na een succesvolle en uitverkochte editie van vorig jaar, toen het nog de naam QDay Festival droeg, keert dit festival terug naar het terrein bij het Olympisch Stadion. Het belooft het grootste festival tijdens Koninginnedag 2013 in Amsterdam te worden.
Je zou denken dat er in de zomer even rust genomen wordt, think again! Op zaterdag 14 juli is Girls Love DJs er gewoon weer. Het maandelijkse feestgeweld; die toffe party avond in AIR. Krokodillen, champagneflessen, mooie meisjes, confetti, ballonnen, gastoeters en heel veel drankjes! Alles mag én kan op deze pardie!
Op zaterdag 12 mei is het tijd voor een nieuwe GirlsLoveDJs in AIR. Een eclectische nacht met goede muziek in een uitverkocht huis én op en top gezelligheid. Dat is wat GirlsLoveDJs is!
De plannen van de Gemeente Amsterdam om de binnenstad te ontlasten door grote evenementen naar buiten te verplaatsen vraagt om een reactie. Vijf gerenommeerde Amsterdamse event organisatoren hebben hun krachten gebundeld en de Koninklijke Nederlandse Party Bond (KNBP) opgericht 7
Boom en nog een Girls Love DJs! Op zaterdag 14 april is megaster Switch (Dave Taylor, Solid Groove/Major Laser)! De steevast uitverkochte avond in AIR bulkt van de gezelligheid, bubbels, bier en lekkere tunes. Let op, deze special is nu al legendarisch en f*** yeah Girls Love DJs heeft er zin in!
GirlsLoveDJs in AIR
17 februari 2012
Op zaterdag 10 maart is het weer de beurt aan Girls Love DJs om AIR te rocken. Dat deze combinatie werkt is zo klaar als een klontje! Trapsgewijs worden de beste moves, de mafste springcombinaties en leukste smilies uitgehaald.
GirlsLoveDJs in Matrixx
22 november 2011
Op zaterdag 17 december komt Girls Love DJs voor de derde keer naar de Matrixx. Het eclectische concept uit Amsterdam kiest Nijmegen opnieuw als uitvalsbasis, en dat doet ze niet voor niets. De muzikale invulling deze avond is in handen van onder meer ROOG, Billy the Kit en Bassjackers.
GirlsLoveDJs
19 november 2011
Ja het is waar! Girls Love DJs organiseert in samenwerking met Vriendjespolitiek (Philip Young) en Klapstuk! Het Oud en Nieuw feest van 2011/2012. Deze moeder der fuiven vindt plaats in het mooiste gebouw van de Amsterdamse binnenstad: De Stadsschouwburg (foyers), Stanislavski & Cox. Dus! 1
Amsterdam telt meer dan vijftig clubs en uitgaansgelegenheden, tientallen concepten en een overvloed aan verschillende muziekstijlen. Als promotor heeft een organisatie als Girls Love DJs de taak om telkens de juiste combinatie te vinden. Een aantal keer per jaar moet alle energie leiden tot een ongekend hoogtepunt. Een uitbarsting gecreëerd door verschillende partijen: de promotor, de club, artiesten en jullie.
Het moge duidelijk zijn dat Girls Love DJs haar weg heeft gevonden naar het mooie zuiden. Voor de tweede maal in de geschiedenis sluit zij een duivels pact met de Time Out.
Tik Tak in oktober
27 september 2011
Oktober is de tiende maand van het jaar, terwijl de naam is afgeleid van het Latijnse 'octo' dat acht betekent. Deze maand heeft welgeteld vijf zondagen, terwijl Girls Love DJs en E&A-events er voor vier hebben getekend. En niet geheel onbelangrijk: Tik Tak was vroeger een televisieprogramma voor kleine kinderen en geldt nu als een succesvol danceconcept dat de zondagavond van Amsterdam domineert.
Zaterdag 24 september is het zover, de allereerste editie van GirlsLoveDJs in de nieuwe popsensatie van de havenstad, Nieuwe Oogst in Rotterdam (halte Maashaven). Het is alweer een tijd geleden dat de stad is aangedaan en dus hoogste tijd voor een opfrisser. Het concept van Girls Love DJs is bekend, wicked acts draaien hun favo tracks in een crazy mix. Verwacht een eclectische showdown van house, electro, disco, hiphop en all out party bangers. 1
Zaterdag 29 oktober vindt voor de allereerste keer het indoor Halloween Festival Monsters Ball plaats in de Brabanthallen, Den Bosch. 18
Op zaterdag 29 oktober wordt voor de allereerste keer het grootste indoor Halloween muziek festival van Europa in Nederland georganiseerd. "Nog nooit eerder is er op zo'n grote schaal Halloween tijdens een indoor event gevierd in Europa, er is ruimte voor zo'n 15.000 bezoekers, gigantisch dus!" Zo meld de organisatie van het "Monsters Ball". 5
Op 3 september komt Seen naar de Markt in Hilversum om tijdens het Media Festival te laten zien welke verandering er in 60 jaar televisie heeft plaatsgevonden. Seen-residents DVDJs Off the Wall draaien samen met BNN-icoon Phalerieau, aka Phalerieau Zeno, de plaatjes van vroeger en nu terwijl VJ Aineko de bijpassende beelden aan elkaar lijmt. Mr. Simpson zal vocaal begeleiden en steun bieden aan degene die de nostalgie niet meer kunnen verdragen.
Monsters Ball
11 augustus 2011
Zaterdag 29 oktober komt voor de allereerste keer in Nederland een duistere droom uit tijdens het grootste en meest huiveringwekkende indoor Halloween Festival van Europa: Monsters Ball. Voor één onvergetelijke nacht worden de Brabanthallen in Den Bosch omgetoverd tot een horrordecor gevuld met monsterhits en creepy costumes, waar je favoriete dj's hun tricks gebruiken voor treats. 10
Seen visual music
6 augustus 2011
De vakantiemaanden zijn de mooiste van het seizoen. Iedereen is in een goede bui en er zijn overal leuke feestjes. Er worden nieuwe concepten bedacht en bestaande feesten krijgen een zomers tintje. Zo ook bij Seen. De visie is duidelijk, het concept is bekend en de Paradiso weet wat haar te wachten staat. Toch zijn de heren van Girls Love DJs & BNN niet bang om een winnend team te veranderen! 1
Maurice de Hond doet opmerkelijke ontdekking bij pol: 'Wie houdt het meest van DJs?' De uitslag was ontluisterend: 80% van de vrouwen krijgt een heel apart gevoel van binnen bij de gedachte en het zien van een DJ. 2
'Are you ready to be bent, Hip Hop on Acid style?' Dope! Het dikste underground Urban feest van Amsterdam staat namelijk voor juli op de partykalender. Sef & Lee Stewart bevinden zich momenteel weer in die speciale overgangsfase, cuz it's time for Joseph Vanderbilt & Leen-dirt Moneybags to come out, aight! 1
In 1919 beleefde Nederland de koudste maand juli ooit, in 2000 de somberste en in 2006 de warmste. 2011 gaat volgens de organisatie de boeken in als de beste maand juli!
Na een maand afwezigheid is Girls Love DJs terug in AIR. De toon voor de nieuwe zaterdagavond is gezet. En hoe?! Voor deze zomerse editie heeft de organisatie namelijk twee hele speciale gasten laten overvliegen. In de elektronische scene geroemd om hun eigen originele sound en on stage voor hun energieke optreden. 2
De visie is duidelijk, het concept is bekend en de Paradiso weet wat haar te wachten staat. Als vaste waarde heeft SEEN de laatste jaren een plaatsje weten te veroveren in de bekendste poptempel van Nederland, zo niet Europa. En dat is niet voor niets, aldus Ilsoo van Dijk 1
Vandaag kondigt Girls Love DJs haar derde strandeditie aan in Bloomingdale. Op zondag 26 juni wordt er een vervolg gegeven aan de succesvolle edities van dit jaar. Tijdens deze derde en tevens voorlopig laatste editie heeft de organisatie haar zinnen gezet op zowel een binnen- als een buitenstage. Met haar motto 'save the best for last', blijft de bezoeker niets gespaard. 1
Seen visual music
26 april 2011
Summer Summer Summertime, time to sit back and unwind! Na de twee succesvolle edities eerder dit jaar slaat Seen keihard terug met een nieuwe episode. Het visuele kindje van Girls Love DJs draagt ditmaal het stempel: Summertime Videomusic Special.
De liefde tussen Nijmegen en Girls Love DJs lijkt bezegeld. Met de editie van februari nog vers in het geheugen wordt er al weer druk gewerkt aan een nieuwe editie. De goede samenwerking tussen Matrixx en Girls Love DJs wordt bekroond met een eigen stage op Dreamfields, het nieuwe outdoor festival van de Matrixx op 9 juli. Voordat de mooie festivalzomer er aankomt, viert Matrixx eerst nog even het voorjaar op 23 april tijdens de tweede XXL editie van de eclectische Girls Love DJs in de Matrixx. 7
GirlsLoveDJs
1 april 2011
Eindelijk is het moment daar en kan de oranjevreugde gedeeld worden. De persvoorlichter van Girls Love DJs & Le Patron wil hierover het volgende kwijt: Het wordt knallen op het Ponton! Juist, aankomende Koninginnenacht verandert het ponton aan de Vijzelgracht, ter hoogte van Le Patron, in een volledig oranje gekleurd drijvend vlot en wordt het bestemmingsplan van zowel de bouwketens als de parkeerplaats bij wijze van hoge uitzondering voor twee dagen persoonlijk door de lieve buurtvoorzitter gewijzigd.
Amsterdam Open Air
19 maart 2011
Op zaterdag 4 juni gaat het outdoor-seizoen in Amsterdam van start met Amsterdam Open Air. Een geheel nieuw festival dat neer zal strijken op een bijzondere locatie, namelijk het recreatiegebied Gaasperpark. 8
Tik Tak
30 januari 2011
Na een geweldige eerste maand, waar het elke zondag afgeladen was met de mooiste boys en girls van de stad gaan ze in de tweede maand van het jaar enthousiast verder. Februari is namelijk de maand van de party's, de maand van de liefde en de maand dat Amsterdammers massaal naar Tik Tak gaan.
Nijmegen, de oudste stad van Nederland. Vijf jaar na Chr. kreeg het de Latijnse naam Noviomagus, toen de macht nog in handen lag van de Romeinen. Op 5 februari 2011, ruim 2000 jaar later, ligt de macht in handen van GirlsLoveDJs en maakt het met een waanzinnige XXL editie haar debuut in de Matrixx met een delegatie aan professionals! Check hier de line-up! 2
Natuurlijk kon je hier op wachten. Wereldnieuws en geheime afspraken kun je niet geheim houden. Naast het vrijgeven van geheime documenten van Amerikaanse ambassades heeft klokkenluiderssite WikiLeaks nu ook nog het volledige voorjaarsprogramma van danceclub Matrixx uit Nijmegen op zijn site openbaar gemaakt. 87
GirlsLoveDJs
20 november 2010
Zaterdag 11 december is het eindelijk zover, GirlsLoveDJs doet de lichtstad weer aan, en dat doen ze natuurlijk niet halfbakken! De Effenaar is sowieso deze nacht het warmste plekje van Eindhoven. 1
GirlsLoveDJs
21 maart 2009
Op vrijdag 10 April organiseert GirlsLoveDJs weer een keiharde Eclectic Dance Floor special in de almighty Paradiso. GirlsLoveDJs is Neerlands bekendste feest en heeft inmiddels een geschiedenis van bijna 7 jaar. In Maart 2002 is het begonnen in de Supperclub en daarna ging het voor het eerst naar Paradiso. De organisatoren hebben dan ook veel liefde voor deze plek 3
Vrijdag de 13de een ongeluksdag?! Dus niet. In sommige culturen is het nummer 13 juist een teken van geluk, en geluk is wat je op vrijdag 13 maart gaat vinden in het Patronaat. Het grote GirlsLoveDjs collectief strijkt dan weer een keer neer in Haarlem. En er staat een arsenaal aan getalenteerde en lekkere dj’s te trappelen om een avond vol eclectische dancefloor music te pompen. 3
GirlsLoveDJs
11 februari 2009
Op zaterdag 7 maart keert GirlsLoveDJs terug in Arena, de locatie waar GirlsLoveDJs 2 jaar lang maandelijks plaatsvond. Dit evenement is een eerste editie van een serie van drie feesten die GirlsLoveDJs dit jaar in Arena zullen organiseren. 1
All you want for Christmas is this!!! Geen eenzame kerstdagen dit jaar, al je favoriete dj’s staan 26 december weer voor je klaar om deze kerst met een beuker van een feest af te sluiten. De laatste GLDJs editie van dit jaar in het Patronaat zal een feest worden waar je tot ver in 2009 nog over praat.
GirlsLoveDJ's NYE Party
28 december 2007
Op maandag 31 december is het alweer zover, het nieuwe jaar komt eraan, en oh wat is het toch weer snel gegaan. Het was een goed jaar voor GirlsLoveDJ’s met veel geslaagde feesten. Zowel in Amsterdam als daarbuiten en daarom moeten we 2007 afsluiten met een knalfeest! En dat gaat gebeuren! 1
GirlsLoveDJ's
1 december 2007
Op zaterdag 8 december gaan we weer ouderwetse knallen in Arena. GirlsLoveDJ's zal dan de één na laatste editie neerzetten van 2007. En omdat we willen dat iedereen zich er extra thuis voelt hebben we alle residents en bekende Amsterdamse vrienden opgetrommeld om hun favoriete platen te komen draaien. 5
Zaterdag 10 maart staat de derde editie van dit jaar van Molotov & TheDirtyDirtyDirty alweer voor de deur! 1
Zaterdag 24 februari vindt een legendarische editie van het toch al legendarische feest Girls love DJ's the blacklight edition plaats: The Blacklight Editie. Tijdens de bewuste avond zullen twintig blacklightkannonnen, tweeduizend fluor ballonnen, een legertje ballonvouwers, de nodige suikerspinnen en een dodelijke hoeveelheid fluorstiften Club More en de DJ’s minnende meisjes onherkenbaar toetakelen. 5
Girls love dj's
18 februari 2006
Girls love dj's fans, fanatiekelingen en alle andere mensen die van een avondje knallen houden; 4 Maart gaat de poptempel weer los! 24
Op zaterdag 26 november 2005 is het dan eindelijk zover. Amsterdam wordt een goed feest rijker. Een nieuw evenement zal in al haar glorie de stad weer kleur geven tijdens deze donkere dagen. Niet zomaar een dansfeest, maar een feest op niveau! 5
Koninginnenacht 2005 wordt er één om nooit te vergeten, want Girls Love Dj’s vindt plaats op de supperclub cruise! Deze varende editie van Girls Love Dj’s is de langste tot nu toe: maar liefst 9 uur lang staat de cruise in het teken van GLDj’s. Waar andere party’s na vijven stoppen, gaat het feest op de cruise door. Van 24h00 tot 09h00 is het all about fun, vrijheid, blijheid en de mogelijkheid om ongegeneerd los te gaan! Nationale en misschien wel internationale toppers staan klaar om jullie een fantastische avond én morgen te bezorgen! Girls Love Dj’s is en blijft altijd een leuk ding om lekker los te gaan! 10
Namens de Supperclub nodigen we u uit om Donderdag 11 september de 7de editie van Girls Love Dj's mee te maken. 9
Binnenkort alweer de zesde editie van Girls Love DJ's in de Supperclub.
Girls Love DJ's
5 juli 2003
Tijdens Girls Love DJ's, een zeer succesvol nieuw concept van Andras Caron, worden 10 DJ's uitgenodigd om hun favoriete platen te komen draaien. Wat wel of niet wordt verwacht doet hier niet ter zake: de DJ's draaien alleen hun favo platen en dat kan dus van alles zijn. 14