Partyflock
 
­ Nederland

'We Are The Future' het allereerste oudoor-festival voor jongeren onder de 18

gepubliceerd door , op
Wanneer het festivalseizoen aanbreekt kan iedereen weer volop genieten van de leukste buitenfeesten, samen met de beste dj's die de fijnste deuntjes draaien. Echter was deze ultieme zomer-feeling nooit eerder te beleven door de jongere generatie; tieners. Dit jaar brengt 'We Are The Future Festival' daar verandering in! Speciaal voor de jeugd onder de achttien jaar brengt het festival deze zomer de beste dj's naar onze hoofdstad, voor een feest om nooit meer te vergeten. Dit allereerste under 18 outdoor-event heeft een ijzersterke en volwassen line-up, met onder anderen Blasterjaxx, Brennan Heart, ChildsPlay, Dannic, Don Diablo, DVBBS, Headhunterz, Julian Jordan, Lil Kleine, en Ummet Ozcan. Naast de Mainstage en een Eclectic-stage is er ook een meet and greet area waar de bezoekers hun superidoolkunnen ontmoeten.

De organisatie 4PM Entertainment heeft jarenlange ervaring met deze doelgroep, door hun populaire FRIS-feesten. Het event dat plaatsvindt op 16 juli 2016, schenkt dan ook alleen frisdrank en is veilig ingericht op de jongere bezoeker.

Don Diablo, Nederlandse DJ: "Ik verheug me erop om deel uit te mogen maken van dit historische moment. Ik krijg keer op keer een enorme hoeveelheid teleurgestelde reacties van jongeren onder de achttien wanneer ik nieuwe tour dates bekend maak. Nu is er dan eindelijk een outdoor festival voor dancefans onder de achttien! Zij zijn de toekomst...en dat moet in stijl gevierd worden!"

WATF Festival
'We Are The Future Festival' is het allereerst outdoor-festival voor tieners en vindt plaats op 16 juli 2016 in ArenA Boulevard Amsterdam. De organisatie 4PM Entertainment is kritisch en maatschappelijk betrokken. Al jarenlang hebben zij veel succes met hun FRIS-feesten en luisteren dan ook goed naar wat hun jonge bezoekers graag willen. Hieruit concludeerden zij dat er voor de jonge dance-liefhebbers weinig aanbod is qua dance-events met hoogstaande dj's, terwijl deze groep juist de toekomst is. We Are The Future Festival geeft de jonge bezoekers een unieke kans om in een festivalsetting de beste dj's live te zien optreden, onder veilig toezicht van deze ervaren jongerenorganisatie.

Line-up We Are The Future Festival
Mainstage: Blasterjaxx, Brennan Heart, Dannic, Don Diablo, DVBBS, Headhunterz, Jay Hardway, Julian Jordan, Navarra, Timmy Trumpet en Ummet Ozcan.
Eclectic Stage: Beau Di Angelo, ChildsPlay, Cho, DSTRQT, Dyna, FeestDJRuud, Girls Love DJs, Jasha Rudge, La Fuente, Lil Kleine, Manuel & Geza, Sevn Alias, SFB en The Partysquad
Meet & Greet: Jay Hardway, Julian Jordan, Lil Kleine, Manuel & Geza, Niek Roozen, Pip Pellens, STUK en WhipCream.

Kaartverkoop
Voor iedereen die pre-geregistreerd staat start de kaartverkoop op 15 april 2016, vanaf 10.00 uur. De reguliere kaartverkoop start op 16 april 2016, vanaf 10.00 uur. Kaarten zijn online te koop via koop tickets. Er zijn drie soorten kaarten beschikbaar:
Regular Ticket (€32,50):Geeft toegang tot alle stages, Meet & Greet area en Chill, Food & Drinks area,
Ultimate Experience (€59,50):Extra toegang tot The Ultimate Experience area, met het beste uitzicht op de mainstage, speciale entree, welkomstdrankje van Coca Cola en een Limited Edition WATF-zonnebril,
Ultimate Experience Plus (slecht 50 kaarten beschikbaar, €99):Extra Exclusieve backstage tour, Meet & Greet met mainstage artiest naar keuze, voorrang Meet & Greet area en een WATF-cap en –shirt.

6 opmerkingen

 
Leuk concept, ben benieuwd hoe het uit pakt
Uitspraak van actief op woensdag 13 april 2016 om 12:10:
Niet iedereen onder 18 heeft het privilege te kunnen internetbankieren. Kaartjes worden dan ook volgens de administratie gekocht door de ouders die ouder zijn dan 18 jaar.


What's your point?
Uitspraak van Tja B) op woensdag 13 april 2016 om 17:01:
What's your point?

Vroeg ik me ook al af. :lol: Dacht dat het aan mij lag.
Lijkt me wel lastig geld verdienen als dit de doelgroep is. Die kids hebben natuurlijk minder te besteden dan werkende 18+ers
Uitspraak van Pepsi. op donderdag 14 april 2016 om 19:56:
Lijkt me wel lastig geld verdienen als dit de doelgroep is. Die kids hebben natuurlijk minder te besteden dan werkende 18+ers


toen die lompe 18+ regeling er niet was werd er ook wel massaal naar feesten en festivals gegaan.
Uitspraak van Pepsi. op donderdag 14 april 2016 om 19:56:
Lijkt me wel lastig geld verdienen als dit de doelgroep is. Die kids hebben natuurlijk minder te besteden dan werkende 18+ers

Zoveel keuze hebben ze volgens mij op het moment niet meer. Het is niet zoals wij dat ze elk weekend op pad kunnen.