Partyflock
 
­

Cinema Valhalla toont voorproefje op 22 december

anoniem gepubliceerd op
flyer Valhalla
FeestValhalla · Electronic Music Parade
Datumzaterdag 22 december 2012
LocatieRAI Site
Hooggeëerd publiek!

Komt dat zien, komt dat zien! De mensen stromen binnen dus de voorstelling die Valhalla heet kan nu echt gaan beginnen. De spreekstalmeester spreekt, het welkom klinkt in velen talen en hij vertelt wat er komen gaat. De leeuwentemmer, de clown, het slangenmens, de sterkste man, de bearded lady en een natuurlijk een acrobaat. Cinema Valhalla laat zien wat het publiek op zaterdag 22 december te wachten staat. The Way to Valhalla begint vandaag! Het indoor winterfestival geeft voor het eerst een exclusief kijkje achter de schermen, waar alle artiesten zich al aan het voorbereiden zijn op wat er komen gaat door middel van een korte film: Cinema Valhalla!

Op zaterdag 22 december vindt Valhalla, de vrijstaat waarin creativiteit en vrijzinnigheid tot volle uiting komen, voor het eerst plaats. Deze Electronic Music Parade wordt georganiseerd door een kruisbestuiving van de gevestigde orde en nieuwe jonge creatieve organisaties uit Amsterdam. Natuurlijk is er muziek, in de vorm van een veelkleurige uitstalling van muziekstromingen vertolkt door de organisaties die op dit moment de toon zetten. Cinema Valhalla laat vandaag de andere kant zien van wat het festival brengen gaat; beleving en avontuur. Een ontdekkingsreis door de hoeken en gaten van een volledig tot uitgaansbazaar getransformeerd congrescentrum. Amsterdam RAI zal na Valhalla nooit meer hetzelfde zijn.

Kaarten voor Valhalla zijn te koop via de website of bij één van de Primera verkooppunten. Er is bewust voor gekozen om een lage prijs te handhaven. Valhalla introduceert een getrapt voorverkoopsysteem; de tickets van €29,50 en €34,50 zijn uitverkocht. De tickets van €39,50 en €44,50 zijn op dit moment nog in omloop.

The Way to Valhalla is vandaag officieel begonnen met Cinema Valhalla. Op 22 december opent Valhalla officieel haar de deuren voor iedereen die toe is aan een ontdekkingsreis langs verschillende muziekstromingen in een droomwereld vol bijzondere acts en rariteiten.

Bekijk hier cinema Valhalla!4 opmerkingen

Ben Sims
Juan Sanchez
Quentin van Honk
Sandwell District
Secret Cinema
Live: Alex Under
Live: Mark Henning

Lekker lekker:D

Feestje word hem niet helaas. Maand is al druk genoeg ;-)