Partyflock
 
­ Nederland

Don't Let Daddy Know Music Festival 2020 verwacht best bezochte editie ooit

gepubliceerd door , op
Don't Let Daddy Know Music Festival is voor haar volgende editie verhuisd van de Ziggo Dome naar RAI Amsterdam. Hier viert het succesvolle Nederlandse dance concept op vrijdag 6 maart 2020 haar zevende editie met 30.000 feestgangers, het hoogste aantal bezoekers in de geschiedenis van Don't Let Daddy Know. Pers krijgt de gelegenheid aanwezig te zijn bij deze extra feestelijke editie met grote namen als Dimitri Vegas & Like Mike, Sunnery James & Ryan Marciano, Oliver Heldens en Fedde Le Grand on stage.Naast de mainstage is er een hardstyle stage en een Sexy By Nature stage. Alle Sunnery James en Ryan Marciano fans kunnen hun hart ophalen, want het duo draait tijdens het event tweemaal een set. Hardstyle iconen van het eerste uur Headhunterz & Wildstylez en grootheden Brennan Heart & Coone draaien een back 2 back set op de main stage. Daarnaast staan o.a. Da Tweekaz, Sub Zero Project & Frontliner in de hardstyle zaal.

Eerder kondigde E&A Events aan vanwege het extreem hoge aantal pre-registraties voor hun jaarlijkse weekender, deze editie op een nieuwe locatie te vieren. Ook werd de naam voor dit volledig nieuwe indoor festival aangepast naar Don't Let Daddy Know Music Festival.

Sinds de oprichting op party eiland Ibiza zijn de Don't Let Daddy Know-evenementen veel meer geworden dan alleen een clubavond; ze werden een movement en een lifestyle. Na zeven jaar van uitverkochte shows, honderdduizenden internationale bezoekers en een line-up van wereldklasse, worden de feestgangers op 6 maart 2020 meegenomen op een magische muzikale reis.

1 opmerking

Gek he, als je locatie groter is