Partyflock
 
­ Nederland

Broederliefde serveert avondvullende dinnershow in Maassilo Rotterdam

gepubliceerd door , op
The Dinnershow
29 juni 2020
FeestThe Dinnershow · Broederliefde
Datumzaterdag 11 juli 2020
ArtiestBroederliefde
LocatieMaassilo Site
De mannen van Broederliefde vormen het hoofdgerecht op zaterdag 11 juli in de Maassilo in Rotterdam. Gasten kunnen tussen 20.00 tot 01.00 uur tijdens een avondvullend programma genieten van een hoogstaand culinair viergangendiner, waarbij de eerste gang om 21.00 uur wordt geserveerd. Broederliefde verzorgt tussen de gangen door diverse optredens. De Rotterdamse formatie speelt daarmee een 'thuiswedstrijd'. Tafels voor The Dinnershow zijn vanaf nu te reserveren via thedinnershow.nl. De minimumleeftijd is 18 jaar.

Broederliefde is een rapformatie uit Spangen (Rotterdam). De groep bestaat uit Javiensley Dams, Jerzy Rocha Livramento, Edson Cesar, Emerson Akachar, Melvin Silberie. De mannen zijn allen buurtgenoten, die vanaf jongs af aan een hechte vriendengroep vormen. Vanaf 2013 maken ze gezamenlijk muziek en de afgelopen zeven jaren kunnen zondermeer als vette jaren worden betiteld. Het eerste album Gevoelig feestje behaalde de derde plaats en stond meer dan een jaar in de Album Top 100. Het debuut resulteerde direct in een Edison-nominatie en het winnen van een FunX Award. In 2016 scoorden ze met hun album Hard Work Pays Off 2 de eerste plaats en dat herhaalden ze met We Moeten Door 2 in 2018. Hard Work Pays Off 2 was bijna maar liefst 150 weken in de Top 100 terug te vinden. In juni 2019 won Broederliefde een FunX Music Award in de categorie Best Group.

Organisator E&A Events introduceerde het dinnershow-concept. Eerder werd al de samenwerking gevonden met namen als Lil Kleine, Bizzey, Berget Lewis en Dries Roelvink, terwijl momenteel met andere artiesten wordt gekeken naar de mogelijkheden.

De organisatie houdt zich aan de richtlijnen van de Nederlandse overheid & het RIVM. Er is voldoende ruimte om de 1,5 meter afstand te waarborgen tijdens de avonden. Ook neemt de organisatie extra maatregelen rondom hygiëne, zoals desinfecterende zeep bij de toiletten. Respecteer de maatregelen, houd gepaste afstand van elkaar & geniet samen van een spectaculaire avond vol entertainment!

Over E&A Events
E&A Events organiseert grootschalige (inter-)nationale evenementen. Wat begon met kleinere clubavonden in Amsterdam, is inmiddels uitgegroeid tot festivals met meer dan 100.000 bezoekers in twintig landen. Enkele merkens van E&A Events zijn Don't Let Daddy Know, Kingsland Festival, TIKTAK, de Martin Garrix shows tijdens ADE, Girls Love DJs, Parels van de Stad, Overwinteren Festival & meer.