Partyflock
 
­ Nederland

Annulering Valhalla Festival 2023

gepubliceerd door , op
Na tien edities van Valhalla Festival in de RAI Amsterdam heeft de organisatie de beslissing genomen om Valhalla Festival 2023 te annuleren. De huidige ontwikkelingen in de evenementenindustrie, waaronder aanzienlijke stijgingen in productie- en arbeidskosten, evenals de inflatie, hebben het dit jaar onmogelijk gemaakt om het festival te organiseren zoals de Valhalla-fans gewend zijn.

De organisatie wil alle fans bedanken voor tien jaar onvoorwaardelijke steun, gedeelde herinneringen en emoties. Het creëren van onvergetelijke ervaringen stond altijd centraal, maar helaas kan dat dit jaar niet worden gerealiseerd. Desondanks koestert de organisatie met dankbaarheid het decennium van Valhalla Festival in de RAI Amsterdam.

Restitutie voor kaarthouders
Heb je een kaartje voor Valhalla Festival 2023? Het aankoopbedrag (exclusief servicefee) wordt automatisch teruggestort binnen 30 dagen, vanaf 16 november 2023. Dit betekent dat uiterlijk 16 december het volledige ticketbedrag op de bijbehorende rekening staat.

Vragen en contact
Bij vragen wordt verzocht contact op te nemen met de organisatie. De organisatie waardeert het begrip en geduld te midden van deze uitdagende tijden.

Contact: info@valhallafestival.nl

2 opmerkingen

De line-up qua techno was ook niets bijzonders vergeleken met voorgaande jaren! Wel jammer dat het zo moet eindigen voor Valhalla!
Het blijft klaarblijkelijk de grootste vernedering voor organisatoren om te zeggen dat de kaartverkoop tegenvalt.