Partyflock
 
EZG
8 augustus 2023
NaamGiuliano Parinussa
Functie31 × rapper
Geslachtman
HerkomstNederland 🇳🇱
Genreshardcore, hardstyle, hip hop, rap
SiteSite ezg-music.nl
E-mailinfo@ezg-music.nl
Linksfacebookpageinstagramsnapchatspotifyxyoutube

Biografie

EZG of Giuliano Parinussa is een Nederlandstalige rapper met een voorliefde voor voetbal(cultuur) en alles wat hier verwant aan is. Zijn stijl – door de media bestempeld als 'Hooligan rap' – is een groot succes op internet.
Zijn eerste videoclip Rellen in de Hel scoorde binnen no time miljoenen views op YouTube en leverde hem een gouden plaat op. EZG is meerdere keren bij 101Barz te gast geweest en ook zijn nummer Bicycle Chain – die hij daar heeft geprimeurd – leverde een gouden plaat op.

EZG combineert zijn Rap tracks vaak met Hardstyle en daardoor is hij ook geregeld op de grotere hardstyle festivals te bewonderen. Zo stond hij in 2022 samen met Warface op de mainstage van Defqon.1 Weekend Festival en Decibel Outdoor.

spotify Muziek

2 waarderingen

terror­gek4li­fe
1312 middelvingers in de hoogte want je favoriete rapper heeft een punt gepakt want wij gaan weer stunten want met hooligan rap staan we lekker te punte !!! blijf lekker door gaan maat want elke album of singel sessie die je dropt met steen en steff want word elke keer weer ziekelijk geweldig ahhaha 1312 4always till we die
[NL]Ja­ckevel­li[NL]­TurboX­XL
Koning in de rap hardsryle muziek