Partyflock
 

Q-BASE

· The International Dance Festival foto's
album,133 · goed · ical
Q-BASE
30 juni 2004
georganiseerd door Site Site

Airport Weeze (buiten) op de kaart Site
Flughafen-Ring 60
Weeze
Duitsland🇩🇪
hardstyle × 21, techno × 20, hard trance × 10, hardhouse × 8, oldschool × 7, jump × 4, hard dance × 2

Tickets & prijs Q-BASE

Voorverkoop:€ 45,25
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Bezoekers
Maximaal 25000.
Meetings
Er waren 3 meetings, om 00:00 met 261 bezoekers, om 23:00 met 9 bezoekers en om 19:55 met 1 bezoeker.
Verslagen
Door Fox_Hunter (687), =Sylvaantje= (592), m i Q e (417), anoniem (348), anoniem (1844), anoniem (1296), h@rdstyle junk (2738), Proefkonijn83 (1906), ~~* Mary *~~ (1136), anoniem (900), anoniem (1024), Felix! (590), Arrakis (538), B-Flock :bounce: (1527), PeterreteP (446), Bibiejj (1293), anoniem (910), annie is in tha house (850), anoniem (406), ILoveHardStyle (2132), Mysterya (305), !!Daantje!! (1047), Amok (719), Rebelbitch (522), Wecko J (503), anoniem (524), M-etje (386), Thom-ass [Neetjur Wan 2002 - 2010] (588), Springvloed (448), The Emporor (1425), anoniem (412), anoniem (411), Hardcore_Nick (489), partydevil (377), Johan- (404), anoniem (644), Domistyle19 (310), EdwinNX (305), Thecla (443), anoniem (213), anoniem (498), Sybrac (342), OEI (343), Lintje (397), Lila+ (652), me.. ma-tje (305), MarsQje (327), anoniem (317), anoniem (406), anoniem (446), Nessie Bitch (254), anoniem (195), anoniem (219), Storage aka Opslag 8) (336), anoniem (276), Sinnerbabe ©® (463), anoniem (424), GhansCore (391), anoniem (299), Nickelson35 (1160), 101 (401), anoniem (561), anoniem (549), [TSF] Pass-Art (658).

Stemresultaat: goed

geweldig126626%
zeer goed2305%
goed165734%
ok441%
voldoende95319%
onvoldoende401%
slecht4429%
zeer slecht341%
waardeloos2315%

864 waarderingen tonen

500 willekeurige waarderingen

! BalistiC !
Leuk feest maar de organisatie van domweg KLOOTE
!@rj@n!
Had minstens verw8 dat je neit met die pendelbussen werd vervoerd naar de ingang, maar met leger vrachtwagens ofzo!!!! Haha
!NO ROELZ!
Q-dance...normaal gesproken goede organisatie, maar vervoersregelingen waren te slecht voor woorden...daar moet hard aan gewerkt worden!!!
!R!
Laatste keer geweest voor mij... Dank je voor de top avond q-dance NOT! zeg ik avond? oh ik was pas om half 3 binnen en 4 over erover gedaan om er te komen (reis van een uurtje)
Erg gezellig, alleen weer jammer dat ik mn favootje moest missen :( Mooie lasers!!! Té druk!!!
mooi, groot feest, perfecte lokatie!! alleen vervoer was zwaar klote!! reseveer je een pendelbus, komen er maar 2 voor 2000 mensen!! verder te lang in de file gestaan. als je zoveel voor een feest betaald verwacht je toch een beter georganiseerd feest! en jammer dat het regende want daardoor waren de hangars te vol.
$tefan..
QUT..... nooit weer...
$tork
zeik nat.. zwaar verrot!.. maar wel los! :bounce:
(6)CIANO(6)
Logistiek zwaar kut en waardeloos geregeld!!! The Netherlands 0.2 was wel zwaar :bounce: :respect: voor the prophet, hij draaide KK LOS!!
boem knal lossss..... :bounce:
(K)lovely Linde(K)
ik had er echt veel van verwacht, en het viel echt zwaar tegen!!!!
wat een kut feest
leuk feesie alleen jammer van de regen maar verder toppie
Gewoon goed feeestjeee :jaja:
*­ Joey *­ :bier:
Egt een vet feest, top lokatie, top geluid maar jammer van de weersomstandigheden, niet heel veel last gehad van de bussen en parkern :D gewoon goede timing... 1woord geweldig..!!
* Nienke
Tja.. Organisatie was btje minder.. Maar verder was t mooi vond ik :D en van dat druk.. Tjaa mensen, moet je niet allemaal naar dezelfde bekende dj's gaan!! ;)
vond het echt super vervoer goed te doen (travel.nl) en laatste set mainstagen TECHNOBOY! KLASSE :YES: betje jammer dat de decoratie naar beneden viel :vaag:
* Zahne
Heel slecht geregeld, maar heb me toch goed vermaakt.
***­ Rockoloody ***­
Het feest was toppertje, al ben ik alleen maar in germany 1 geweest, alleen hadden ze het beter moeten organiseren aan het einde!!! Gewoon 2 uur gewacht op een taxi naar Leukermeer, wat een KUTZOOI!!! :respect: DJ AMOK en MONIKA KRUSE :respect:
super party! alleen jammer van de regen...
Q BASE WAS GESLAAGD!!!!! alleen de Bussen hebben een eigen wil!!! We hebben echt een top avond gehad!!! Het is maar wat je zelf ervan maakt.... Het is goed georganiseerd, .. je kon makkelijk naar de wc, drinken halen, en de bunkers waren duidelijk aangegeven.... van mij mogen er veel meer mensen komen...Het geluid was lekker, de dj's draaide goed en het Theme-Nummer vind ik tot nu toe het indruk wekkenste van een festival tot nu toe!! En mensen, van regen ga je niet dood toch?? er is altijd warmte :)
Prima!!! Lekker met de bus geweest en nergens last van gehad! Alleen jammer van de regen maar ja daar doe je niks aan! Verder lekker feestje!!
*Laurtje*
Super Mega Gaaf!!!!!!:D:D:P alleen slechte organisatie:S, maar als dat alles is! in Totaal mega VET:D::::!!!!!!!
Shit Happens, Life Goes On!!! Volgende keer beter!!! ;-)
*Mystica*
De Belgium-tent heeft m'n avond toch nog een klein beetje leuk gemaakt....
kutregen en kutgeorganisatie niemand van de organisatie wist iets over een taxistandplaats als je nara huis wil moet je toch naar huis kunnen of ben ik nou gek
*Sharkie*
Slechte organisatie, kan niet anders zeggendan dat t kut was!! Had r echt superveel meer van verw8 en mn avond is best flink verneukt moet ik zeggen! Daar gaat je geld! :/ :no: Showtek ga ik duidelijk nog es op los als ik me op n feest es kan bewegen ofzo!!! :/ Kloteregen...
was een mooie locatie..... dikke muziek... maar de regen en organisatie verpestte heel mijn avond! waardeloos!
vet feest ik woon er 20 min vanaf was voor de drukte binnen en voor de drukte weer weg jammer van de regen maar verder was tSUPER SUPER VET ... VOLGEND JAAR ZEKER WEER dan wel in t hoog seizoen organiseren
-=­<TeRRo­rMachi­ne>=­-
heb me 100% vermaakt in de oldschool en de super tent er naast knallen met die handel ging helemaal uit mijn plaat geen file gehad en mochten er mo 8 uur al in beter groeten en de -=<MaZZeL>=--=<NEVERLAND RULES>=- DEVENTERROR!!!!
-=Caspar=-
nix bijzonders wat mij betreft bunkers te klein mainstage was vet maar de muziek net niet behalve technoboy was de shit
-Awakenings-
parkeren heen en file geen probleem waren er optijd kwart voor 10,t feest pfff de muziek kon wel wat harder voor de rest alles we ok de terug reis naar centerpaks was goed klote half 7 vertrekken en meer dan 1.5 uur vast zitten en daarna nog een politie controle ook ..Q base totaal krijgt van me een kleine 7
Zoo speciaal vond ik het nou ook weer nit dat Q-base... :S Blij dat ik wel de juiste gezelschap mee had voor een leuke avond! :) Volgend jaar niet nog een keer voor mij en aan dat "parkeerprobleempje" mogen ze ook wel iets aan doen... :)
feest was kut!! maar after op leukermeer was egt super!!!!
..­-*­-..­PartyGurL..­-*­-..­
het feest was super vet alleen die modder dat was beetje kut maja
...Ils...
Het was echt een super feestje, ondanks de regen heb ik me goed vermaakt. Balen voor de mensen die met de pendelbussen gingen :S! Ik was met de bus van travel.nl, goed geregeld geen gezeik gehad!Muziek hard aan in de bus, toppie :bounce:!Volgende keer weer Q-base voor mij :yes:
..­: PoRtuGaNN :..­
Muziek was echt vet, geluid wat minder, als je buiten de bunker stond. HET WEER WAS KLOTE! maar heb me zeker wel vermaakt. en vervoer was zeer goed geregeld! (travelbus dan)
.: SuZo :.
Was helemaal(Y), jammer van dat kut weer man
.­•°o.­O*.­l.­i.­n.­d.­a.*­O.­o°• .­
het enige wat ik me nog herinner.. is dat het super was!! :P
0kkie
Ik werd gewoon helemaal gek van die drukte in de bunkers!!! En dan heb ik het nog niet eens over het parkeerbeheer. Nooit meer Queue-Base voor mij!
101
Jammer van de regen, reis verliep ook niet helemaal volgens plan... maar feest was goed.
2 W@zzy
Het kan niet altijd goed blijven gaan met Q-dance. Het gaat alleen nog maar om winst.Ze hebben volgens mij flink bezuinigd op vanalles en nog wat.
909
Speedy J(y)
wat een ongelofelijk KUTFEEST.. het was echt HEEL SLECHT georganiseerd.. vooral die pendelbussen op het terrein waren ZWAAR KUT!!!!
kutfeest :yes:
::::Ma­ikY:::­:
yes wat een feest heb uitstekend vermaakt.....van van de avond DJ ZENITH :respect: en technoboy..........
:[ EvilEel :[ [Evili­cious]
leuk feest, mooie locatie, gezeik met pendelbussen niks van gemerkt! Trance Generators!!! :respect:
:bier: timmuz :bier:
was wel grappig feessie,maar geen top 10 iedergeval..........geef mij maar 1 grote zaal en knallen maar......
Ben beter gewent :<
was wel mooi feestje
:cheer: Cr@­zy Bouncer :cheer:
had er meer van verwacht!! slecht geregeld met het bus vervoer, files e.d :/ voor de rest heb ik me eigen goed vermaakt!!
:D Remco :D
eeuhm regen kon niemand aandoen voor de rest zeg ik VIP/SPECIAL GUEST :respect:
:jaja: Jeffrey :jaja:
zwaar vet feest, lang leve Q en DutchBird :D
kut regen en kut vervoer maar jah masters was helemaal nix heb ik gehoord dit was wel vet maar er zijn wel min punten die voor taan verholpen kunnen worden:yes: maar wel leuke lokatie en feest
kut feest!te weinig plaats in de bunkers!!en veel te lang wachten op de pendelbussen!!en kaartjes veelste duur voor wat je er voor terug kreeg!en hamburgers en braadworsten met broodje zonder boter voor 6 euro is oplichterij!!zijn stel opl;ichters bij q-danse
:yes: ramona :yes: loves the dj
niet lopen zeiken, het was een topfeest
VET FEEST :xtc: :bounce: helemaal gek vooral de netherlands 01 en italy stage en mainstage dana en technoboy :respect:
Jezus wat een gezeik :S :S Echt een moddervet feest :D :respect: :respect: Technoboy :respect: :respect: volgend jaar zeker weer!
<*>Kimmy<*>
KUTFEEST KUTFEEST KUTFEEST 3 UUR OP DE EHBO GEZETEN !!!
<<<Mar­cella>­>>
weer...SLECHT, sfeer.... SLECHT, Parkeren... SLECHT! veel te druk!! Miss Djax&Technoboy... Queen&King!:respect:
gelukig was ik kanker WAZIOG NIKS MIS met TECHNOBOY was zeker lekker gedraaid MARKNESSE
==>Diets<==
Goed feessie!
Slecht georganiseerd!!! En het weer was ook helemaal top:S Qua muziek etc was het wel ok
=PEEPZ=
Topppp :yes:
>>Danielle<<
twas heel gezelliej met BART uit LIMBURG met nog 2 vrienden Rob en ?? maaruh geen nr's ofzow uitgewisseld stom stom stom
KANKER VERVOER, KANKERFILE, KUT GEORGANISEERD, maar heb het ondanks dat allemaal wel naar me zin gehad. maar we zijn toch beter gewend van Q-dance
Dit was dus echt mn laaaaaaatste Q(ut)-feesje.
[HTF] wenny [HTF]
goed feest en behoorlijk leipe menssen daar! alleen het parkeren was matig maja maar hopen dat het volgend jaar beter is (K)
[PT2] Sixpack
Feest was TOPPIE!! Waren er allen voor dat t open was, dus konden nog geen bier kopen:( bus had ons afgezet bij supplier-ingang.....dus geen kaartcontrole en gee DRUGS-controlle......GOEIE SHIT dus.....verder supergezellig
[RCL7] Kees [RCL7]
Die duiste gestappo leken net boswachters!!!!!
[SF] Destructive Nature
Kut vervoer!!!! :( Geen woorden voor!!!! De rest van de avond was wel vet, alleen een beetje kortaf. Veel geld voor zo'n kort feest (5 uurtjes maar, boehoe...)
kut geregeld maar de muziek was wel goed
][vanka
WAS GOED FEESSIE!! maar die drankketens mochten ze van mijn part wel binnen in de zaal neer zetten!!!verder heb ik mij prima vermaakt!!maar ben nu helemaal kappot dus ik ga ff pitje leggen....
^VonDutch®
Me eerste grote feest 8) ondanks het weer en het vervoer en de eerste x q-base :lief:
_Edwin_
Wat een chaos..! nie gewend van q-dance
`~`CrAzY GiRl`~` (L)
wat een kut weer was het zeg..ben doodziek!!! maar voor de rest goed feesie
A_vT
Trance generators waren de helden op deze Qut avond...
Aapie!
Had zo'n mooi feestje kunnen worden, locatie was super, alleen bussen en parkeren was zo SLECHT geregeld. 2 uur pas binnen na 2 uur in file te hebben gestaan :(
Leuk feesie! Het weer viel wel tegen, dat verpeste alles :S Veel te druk in de bunkers.. Kleine hardcore tentje was wel gezellig :D Overgens met bussen en vervoer geen enkel probleem gehad!
ActaniA
vet feest alleen logistiek was gruwelikj kut geregeled en ach ja regen was jammer
ADHRé-tjûh
Vette lokatie, goede decoratie, DJ's draaide slap, veel te druk, klote regen en dan heb ik nog niets gezegd over die klote file op de heen weg en op de parkeerplaats op de terugweg. Oh ja, ik vergeet die klote pendelbussen, waar je vervolgens nog eens een half uur voor in de rij mocht staan. Kortom: 'Niet voor herhaling vatbaar!"
Alet
Was een mooi feestje, maar er was nog een hoop slecht geregeld, denk dat dat kwam omdat het de eerste editie was. Ben het namelijk niet gewend van Q-Dance.
Amiekie
Heb me zeker prima vermaakt, vervoer was idd minder, maar Miss Djax was echt top!! :bounce:
ancy
super party, het vervoer kon idd beter maar het feessie zelf was helemaal goed!!!volgend jaar weer...alleen dan met the airplane!!!
Angie (L) Wesley
Muziek was geweldig alleen het was TE druk! Charly Lownoise, Luna, Showtek en Technoboy :respect:
fikse tegenvaller!!
Aukesss
Aukesss waardig feest denk ik dan! Jojo hek eruit ole ole
Awesom - O
SUPERfeest....ook geen last gehad van de'" slechte"organistie....tip voor de mensen die met de auto kome of met openbaar vervoer vanaf nijmegen...huur de volgende keer n bus!!!!2 uur heen en 2 uur trug...geen file en heb ook nog n uur langer van het feessie mogen geniete!!!!:yes:was dan wel geen muziek maar dat geeft nie...t gaat om t idee!!!:bounce:
Axel Foley
Was wel leuk, lokatie ook alleen volgende keer beter weer en beter organiseren zat bomvol :(
Ik vond 't zwaar tegenvallen, had er TEveel van verwacht :S Maar heb wel leuke nieuwe mensen leren kennen :P
b)-willy-b)
leuk aangekleed maar het parkeren en het pendelen en na het feest 2 uur wachten tot dat we het terein af konden en het weer was kloten en het geluid ook was dit mijn laaste Q-base
B*I*T*C*H*
was weer superrrrrrrrrrrrrrrrssss...beetje jammer van de agressieve security
wat een kutfeest kan geen enkel pluspuntje noemen eigenlijk.
gruwlijk feessie en de camping was ook lekker space:vaag://.......:xtc:
B:XBde­BaNGge­®:smok­e:
MET AL DIE KK DUITSE WOUTEN BAH!!!!!!!!!
BaBsie
slechste feest waar ik ooit ben geweest!!! 2uur gedaan om binnen te komen endan tel vanaf dat ik mn auto geparkeerd had. En 3uur om van die rotte parkeer plaats af te komen. Dit valt me egt zeer tegen van Q-dance:@
wat was dit klote georganiseerd, ongelooflijk niets geleerd van alles wat in het verleden gebeurt is, bah NOOIT meer, slechtste feest ooit!!!
Badgast
goed van de kaart en kut regen :D
Bandito Electronico 27
:respect::respect::respect::respect::respect::resp­ect::respect::respect::respect::respect::respect::­respect::respect::respect::respect::respect:
barrygoal
het is 11.21 en ben net 5 minuten thuis,,,, tering zooi
Bass Power
Ik ben binnen gekomen zonder kaarten controle en fouillering. Nadat ik uit de bus was gestapt kon ik de weg naar binnen niet vinden. Ik vroeg aan een medewerker van q-dance waark naar binnen moest. Hij zei ga hier maar door de hekken...wat denk je sta ik midden op het festival terein!!! r zat een spleet tussen de hekken waark naar binnen ging en daar stond wel een bewaker en die gozer keek ons al echt raar aan maar zei niks. Dit zou toch nie mogen kunnen????
was een knal feest maar wel kut met de regen
Bej@nice
het had echt een super feessie kunnen zijn alleen jammer van de organisatie!!! zeer slecht!
bertolucci
lokatie is een toppertje alleen de aan en afvoerwegen kunnen dit soort aantallen mensen niet aan erg jammer en dat samen met die k*piep*r regen om half 2 toen de pendelbussen op het terrein hardstikke vastliepen omdat we toch maar vast een stukje gingen lopen, MMAAAAARR op het terrein aangekomen was het een beetje druk in de hangars vanwege de regen konden alleen italy swiss nog in huge bak herrie maar wel mijn herrie zijn die hangar dan ook niet meer uitgeweest lekker staan :bounce: tot sluit
Bierplezier
Ik heb niet moeten w8ten om binnen te komen. Niet 5 min in de file gestaan. Vond het toppie.
alleen panic en technoboy waren goed en in itialian draaiden ze ook cekerzz lekker voor de rest bagger
Het regende, geloof ik.
Er is geen betere organisatie dan Q-Dance, maar ook by Q-Dance kunnen er fouten gemaakt worden!! Ik weet zeker dat 't volgende keer 3x beter geregeld is!! Trust in Q-Dance!! :respect: en respecteer fouten!! Gebeurd op ieder feestje wel een iets wat niet of minder leuk is, nietdan? mzzls
BOEIEND!!
jammer van de regen. ij hadden geluk met de epndelbus konden gelijk in stappen. Overal werd top gedraaid . weer goed kunnen lachen om de dans style van de duitsers!!!!!!!!!!!!!
Bossenoot
Was wel vet een feestje, maar die kutregen verziekte het een bietje. Ze hadden die nederlandse bunkers groter moeten maken man!
zwaaaaaaaaar kut, bagger, schijt nog nooit zo'n slecht geregeld feestje meegemaakt!!!! Ik ga er dus nooit meer heen! Kutfile en pendelbussen
Bram
Super feest! Nl1 en NL2 was veel te druk, maar IT en BE waren goed. Niet te druk en goeie muziek.
Feesje was goed! alleen die regen verpest het weer! en het zoeken naar bussen om naar huis te komen verliep ook niet echt dat je zegt op rolletjes.. ;) maar toch wel weer geslaagd !
Breathe
Vet alleen wel stink WC's :)
BRI@NTJE
was wel heftig op de regen na en die kutbussen
Buzzy (L) Lynn..­
Ja gewoon geweldig feest de locatie is gewoon ongelovelijk! alleen die duitse busse werke niet
georganiseerde bus telaat, te veel regen en te druk in de nederlandse hangars. Die hadden trouwens wel wat groter gemogen Muziek was verder super en keb verder niks te klagen gehad alleen nog dat zelfs mijn sokken nat waren.
C@limerO
Het ging weer lekker... leuke mensen ontmoet. muziek was echt VET. alleen het weer was echt superkut!!!! :-( ik heb me in elk geval keigoed vermaakt.
cammie
Eej....was een zeker gezellig feestje!! heb me zeker vermaakt! Allen idd jammer van het weer maarjah zeker toppie gehad!!
Jammer van de Regen...Maar het was een Top/feestje...
CeLL
UK-area (y)(y)(y) K90 Live :respect:
Ch3
VET! VET! VET! muziek was top! in elk zaal! Dj's Goed! sfeer zat er in! En met vliegtuig was het lekkerrrr file vrij!! hehe! volgend jaar cker weer VIP!
Chefke
Monika kruse was echt vette shit! Was een leuk feestje maar wat een tering reis zeg:(
ChiCkaTiLi
Kicke party!!! en LEUKERMEER ws cker goeie ideetjuh ;) Ws eg super Gezel daarzo :d(k)
Slechte logistiek, te kleine bunkers, geen sfeer en het grootste kutpubliek wat je maar kan bedenken.. Gelukkig wel lol gehad :xtc:
Cicatrix
jammer dat ik zoveel negatieve dingen lees, heb me zelf uitstekend vermaakt (was er dan ook al om 22u). waren met de auto gekomen en dat ging allemaal prima! (y) tsja, en die regen... je bent een bikkel of je bent het niet! :bounce:
Heb me prima vermaakt :bounce:
Club ian10 (youtube)
Superfeest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Coldplay
Ik heb mezelf zwaar goed vermaakt daaro. We waren rond 23.30 uur op het parkeerterrein. Voor de bussen moest je wel lang wachten vond ik. Fierce Ruling Diva a.k.a. Flamman & Abraxas waren weer meesterlijk en de afsluiter van hun set maakte mij door het dolle heen met Have you ever been mellow :p. De SurpriseBunker met Industrial Hardcore was de slagroom op de taart :p Magisch. Vette lokatie, alleen mag het regelen van het vervoer wel iets beter en de regen was iets minder, maar dat heb je niet in de hand.
Conan
kut Q tering organisatie bass moet je niet horen , die moet je voelen
:no: :(
CoolRoel1
Super feest, beste dit jaar
Wereld feestje, mar je moest wel zelf vervoer regelen
Cr@­zyPara <B12>
was wel fette shit daar lekker ligen beuken daaroh
voor ons 1X maar nooit meer! Was het geld niet waard....erg goedkoop opgezet, alles was slecht geregeld. Nee Q-dance heeft met dit feest gewoon een slechte naam achter gelaten...Die moffen kunnen nog beter een feesje organiseren
IK GA MAAR NIE MEER ZEUREN OVER DIE BUSSEN,....MAAR VOOR DE REST LEUK FEESTJE!!! VOORAL BELGIE!!
D@NCE OR D!E
Wow kleine hardcore bunker naast ITALY/Swiss was echt bruut
daanliempde
stond achter de bar in de chill, heb me goed vermaakt in ieder geval, lekker relext gewerkt!!!!!!
Dake
NL02 was bruut, supervet feest, alleen de bereikbaarheid: wachten wachten wachten wachten wachten
DaMastah
:bounce:Geweldig feest:bounce:, vooral goeie muziek. Weer was minder, file ook
Speedy J en Miss Djax :bounce: feest was vet maar vervoer en het weer echt kut
Om er te komen was gewoon KUT!, jammer van het weer en te druk!! anders had een een SUPER feestje geweest!
Db.
Lekebusch (L) Speedy J :yes:
tja niet zo'n best feestje!! JAMMER (k)
de Poeder­koning
kut kut en nog eens kut...voor mij volgend jaar geen q-base
Deebo
Master feest. Angy Dee en Technoboy waren top
deejayre
Mooi feestje!!!!!!!!!!!
Goeie Line-up, maar had er meer van verwacht, het werd groter neergezet in de pers dan het eigenlijk was, bunkers te klein, alleen Belgium en Mainstage waren ruim genoeg. Teveel mensen, jammer van weer, maar wel topnaggie gehad. Parkeren op heenweg goed geregeld, terug beetje kut. Pendelbussen niet meer doen volgend jaar. Er moeten wel dingen veranderen wil ik volgend jaar terugkomen. Technoboy duidelijk weer de uitblinker!!!
Dejee
wat een QUTBASE zeg!! 2 uur wachten op bus! files!files!files! sorry hoor maar hier ga ik nooit meer heen!!
Heb me super vermaakt in de NL02 tent. Regen?!? Da ene uurtje? BOEIEND... parkeren duurde lang maar was gezellig ;) !!! Volgend jaar weer...
Der Ully
Was lekker feest..lekker feest, jammer dat het zo druk was..behalve op swiss and italian en daar draaiden ze super goed:D aan het einde...DUS WAS WEER LEKKER
Devil!
Zeker wel vermaakt, wel superbalen van het weer maar toch lekker gedanst en tja dat parkeren..............Ze hadden het wel iets beter kunnen organiseren.
Diedus
Regenponcho aan en dansen maar!! Heerlijk!!
Dimensionz
Goed geslaagd feesje! Ideaale lokatie! Jammer van de regen! Tja volgend jaar wel iets anders aanpakken met die Bussen! verder super vermaakt!
Dj Dniz
Gewoon KUT!!!!!!!!!!!!!!
Pendelbussen zuigen echt bigtime!! maar 't feesje was weer te gek!!!!
DJ Hole
Top feest top lokatie alleen vel te druk in de hangars en de bussen waren ook klote maar voor de rest heb ik me best vermaakt
geweldig
DJ Nomochi
Het weer was idd klote. maaruhh kon de pret nie drukkuhh. Was gewoon te KAAZZINNIG
Dj Qwote
VOND HET EEN SUPER FEESSIE!! alléén het geluid vond ik echt zeer matig, de main was de beste bunker van alles qua geluid en sfeer... en zeer jammer van het weer... maarja.. voor de rest TOPPIE
DJ Sjek aka E-Jackt
was jammer van de regen en het slecht geregelde parkeren en pendelen verder wel goed feestje dacht ik
Dj X-Fade :bier:
Veeels te druk !! Slecht geregeld Helaas :( Activator :respect:
dj_lunalove2
het was een top feest jongen (L) Q-dance , jullie hebben er een top feest van gamaakt tot volgend jaar dan ben ik eer weer bij en luna bedankt voor je t-shirt kanjer .
zeker een dik feest :bounce: alleen kut vervoer dat was wel minder :S
matig feest maar op eind toch heel gezellig gehad:)
De pendelbus vanuit nijmegen was goed geregeld, alleen jammer dat de chauffeur de weg niet wist Hahaha. Het feest was wel ok, althans de momenten die ik me kan herinneren...
Dr. Spana
Italy / Switzerland Bunker ruleerd; ZENITH DJ italiaanse rag basslines
E-Line
als ze de nederlandse area's wat groter hadden gemaakt, was t een goed feest geweest. nu valt t een beetje tegen.
Feest was goed, bunker ook wel ! Maar wat een kanker vervoer.
Early Eef ;)
2,5 uur over gedaan, voordat we t terrein afwaren... :nee: en de rest van de avond viel ook tegen
EdeLWeiS
Te Kleine NL bunkers
EdwinNX
Ondanks regen, bussen, en pakeer gezeik waar door we meer dan 2,5 uur daar stonden toch een gezellie feestje!
El Bribón
alles was kut geregeld, en t viel me ook nog us tegen:@
kut weer.
El-Lijpo-Loetje
Had ik maar naar masters gegaan
er moet meer gefeest worden
kut kut kut: hele zachte muziek,te weinig overdekt,kut bussen,kutt parkeerplaats ,super kut
Leuk feesie!!! Beetje jammer van de regen...
Wat een kut feest was dit
wat een feessie zeg SUPER!! TECHNOBOY DE HELD!!
Fer-e
Relaxt feestje !!!!! alleen jammer van de regen maar verder harstikke chill :D
FerdiB vs De Sheriff
Speedy J hop hop. Miss Djax hopper de hop, Zenith hopseflopserdeflopser hop, Trancegenerators rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrop ropppppppp, Dana boing boing
feye
het was een top feest maar goed wij waren wat te laat van huis gegaan en pas om 3 uur op het parkeerterein en hadden dus nergens problemen mee wij kwamen daarna pas. kortom heb maar ff helemaal los kunnen gaan maar de tijd die ik los ben gegaan was super en geen regen meer gehad TOCH ????
Fl@­bBuZzZ :xtc:
Aleen jammer van de regen,voor de rest was het een goed feest!
Flirtatious
opzich vond ik de muziek pico en de locatie leuk bedacht..maar om er te komen was echt bagger letterlijk en figuurlijk:(
Wat een bokke feest! :S
KUTORGANISATIE!! Pendelbussen, toevoerwegen & alles te slecht gewoon!! feest zelf was wel goed: Monika Kruse, Frank Lorber, Franky Jones & Amok..
superfeest!! alleen was ik pas om half drie binnen en doorweekt,.. dus de hele nacht koud gehad..hopelijk regent het volgend jaar niet!!
Leuk feestje en leuk opgezet, maar de pakeer plaatsen stonden overvol waardoor je moeilijk de uitgang kon vinden.Verder was het wel leuk, want als je 1 maal nat ben dan JA FUCK IT. volgende QBASE maar in een warm land.
FunkyShit
gruwlijk baggerfeest!
heb het echt zwaar naar me zin gehad alleen vervoer was klote geregelt volgend jaar zeker weer
ik vond het een geweldig feest,volgend jaar zeker weer :D:D
Gandalf
KUTFEEST!
geluid in nederland 01 was echt heel christelijk, dus voor het geluidslimiet hoef je als Q geen feest in duitsland te geven, de lokatie was leuk maar de bunkers TE klein, en de pendelbussen.. ach.. werd wel lekker gedraaid! :)
6 Nov maar naar Cruise Control,23,50 een kaartje ,geen lange rijen ,altijd droog, geen bussen ,genoeg ruimte om te dansen/lopen kortom daar houden ze rekening met het publiek...Q dance bedankt
Germanpagi
Super! Monika en Frank Lorber waren top, geluid was onegloofelijk goed!EN gelukkig was het niet zo druk in de techno :)
Gjaltinho
VET HOERE WEER, Maar voor 3 uur in de auto toch een topper
vond et echt wel vet, :respect: q-base :respect: geluid was goed, en in germany 01 kon je stuiteren waar je wou, nix te druk! jammer van het weer, maar ook nog weinig last van gehad..
lekker gefeest Q-base was the place 2 be!!
Klein beetje tegen gevallen: Muziek in het begin erg zacht, te druk in de Holland zalen en (van wat ik gehoord heb) beetje commerciele muziek, regen en dan de drink gelegenheden buiten?? Slecht!!, 2 uur wachten om de parkeerplaats af te komen? Slecht!! MAAR gelukkig wel goed gefeest toen de muziek vol open stond, Lady Tom en Zennith!!!!
Guidje :)
wel n goed feest,echt hard staan stampen!!k had t alleen wat groter verwacht maar so what?...je moet t zelf vet maken!!!:bounce: :xtc: haha maar das wel gelukt!!!
h3!N
rotzooitje maar standaard los :) dope feest
ondanks het weer toch een geweldige avond gehad met goeie hardstyle in italy-swiss en ned.1!!!!!
Echt een GEWELDIG feest alleen jammer van het weer..
nieh zeikuh, was gewoon een top feessie Q-dance :respect:
HARDCORE MINDED
Was pas om half 3 binnen GVD!! slecht georganiseerd!! Ook nog is kut regen! Maar toen t wat minder druk werd in de oldschool was t echt super!! DANO was de man!!!
Heb het echt naar me zin gehad alleen jammer dat het zo druk was in alle zalen, Maar voor de rest ene geslaagd feesie.
Goed Feest! er werd alleen niet super gedraaid..
ben niet geweest.. maar ben blij dak nie gegaan bent..
Zwaar kloten georganiseerd maar de muziek was wel goed
hardstyle INDOBOY
een lekker muziek alleen die kut regen en de bunkers tedruk dus veel teklein :( telang moeten wachten in de rij werd er gek van maar de muziek heeft het toch nog goed gemaakt :bounce:
HarmStyle
leuk feestje maar, als ze next year voor de 50000 man gaan of meer moeten ze heel veel maatregelen nemen....
Heero
De Secret hardcore bunker was geweldig:d
Henkie­Spanki­e
Kutfeest!!!
veels te druk,2 uur file , wel mooie opzet maar had beter gekund!
hoppie
deepack roeleerde zwaar hard staan stampen buiten in de regen
HouseQ­uake..­.­
wat een bout weer , super feest alleen die kut bussen nooit meer!!!!!!!!
HP-tjuh :bier:
Top feest! Volgend jaar cker wir...
Hubsche@­techno
Vond het een matig feest! Veel te druk waardoor het feest voor heel veel mensen geen reet aan is. Maar ja ze willen maximaal geld verdienen dus proberen ze zo veel mogelijk lui op een feest te herbergen, waardoor er geen ruimte is om te dansen!
Hunny Bunny
Echt een geweldig goed feest. Goed geoorganiseerd en goeie muziek (bij de uk althans). Eigenlijk maar 2 minpuntjes: betalen voor de wc (!!!) en de muziek die een stuk zacht viel in de uk area een paar keer,
IcEd
beetje jammer dat iedereen door de regen overal naar binnen vluchte.. Zenith super vet :D :D voorlopig maar ff geen nieuwe qloot-dance concepten
Files,pakeren en die bussen waren minder,maar verder top lockatie,super geluid,Amok,Djax & Tracid helden van de aaf
ILoveH­ardSty­le
Het was echt supervet :D:D! Die hardcore tent die ruleerde big time :bounce;
Instant Frequency
het feest is qua locatie,geluid,sfeer zeker weten geweldig:jaja: En over de organisatie..tja ik zeg er niet zo veel meer over..Volgend jaar beter???
was een heel goed feestje! stoere locatie, maar helaas kutweer
J.F.G.
Slecht georganiseerd! Klote Feest! Bussen? Wat een idee! En voor Holland 2 zo'n kleine ruimte!! Volgend jaar nog groter??!! :(
Jan Pieter
Q-Dance heeft wat steekjes laten vallen... Maarja 1e keer he, ik weet niet of ik weer ga. Wel goed vermaakt :bounce: :yes:
Jans!!
Super slecht geregeld, geen Q Base meer voor mij :no:
Januzz
Mag ik ook wat zegge:................... WAARDELOOS!!!!!!!!!!!!!
Japio 69
Zeer slechte logistiek, veel te weinig onderdak voor zo'n kudde mensen, muziek veel te zacht. De dj's en de muziek maakte het nog draaglijk. Mijn cijfer een heel mager 6je. Wat het weer betreft; daar doe je als organisatie niets aan. Voor de rest een ongelofelijke misser... Ik snap het niet van zo'n goede organisatie: altijd goede feesten en dan verwacht je dat dit het beste feest van het jaar gaat worden, wordt het het slechtste... Wèèèh...
Speedy j hoogtepuntje, rest wel oke!
Jelle (L) TECHNO
Fantastisch feest op een fantastische locatie!!!
Had er meer van verwacht... had verwacht dat het er vetter uit zou zien... opzich mooie lokatie, alleen de toegangs wegen zijn slecht... 40.000 mensen ofzow over 2 zandweggetjes :S Dan nog een heel eind lopen naar de bussen, om vervolgens daar te worden platgedruk tegen de hekken, en in de bus idem dito. Dan nog die klote regen(kan Q nix aan doen natuurlijk) toen was er bij ons nog zo'n banaan die om half 9 nog niet bij de auto was. Al met al, ik heb een kutavond gehad.
Trance Generators. Zenith DJ, Activator.. Helemaal gek :D
in totaal meer dan 11 uur onderweg geweest! Qut geregeld door Q.. Verder beetje te hutje mutje en nat!
JohnnyIbanez
Topfeesie, goeie sfeer, Speedy J, Kay D Smith, Djax en afsluiten bij Amok en Technoboy !
super feestje, en the prophet was echt de man!
Dik Feest, Miss Djax was riechtieg Knalluh !! Alleen jammer van het weer en idd het bereik voor zoveel mensen was gewoon zwaar slecht en de pendelbussen was ook zwaar kut. Daarom was de doorbraak wel beter en zijn we er gewoon met zijn alle heen gelopen.
JOTTEFREAK
redelijk feesie maar jammer van de taxi die maar niet kwam
Joy26
Het had een super feest kunnen zijn want de lokatie was super en de dj's ook. MAAR het vervoer met de bussen vanuit Nijmegen was super KUT!!!!!!!
Juud o:)
:bounce: geslaagd feestjuh, alleen die k*t regen en de muziek kon wel een tikje harder bij NL01.....
JuuL:bounce:
klotefeest..!!!!!! :yes: :bounce:
Mooie vrouwen en voor de rest? :no:
J€ltEr
ik vond het echt een super vet feest :bounce: was echt lache ik ga volgend jaar zeker weer, en op het b<l>eukermeer was het ook geweldig!
!! Panic :respect: Stanton :respect: ,was wel koud en guurrrr............. :|
Zeker wel mooi, alleen die kutregen, kuttoillette ware niet zo fijn... Verder echt super!!!
kellebellie (k)
nou ik vond het echt een super feest!!!! het vervoer vond ik oog goed te doen!! volgend jaar weer!!
Kian
Onverwachte Hardcore tent!!:O Te vet!!:D Uiteraard zo'n beetje de hele avond daar gestaan:yes: Heerlijk!:D
Kibje
Kai Tracid was gewoonweg geweldig :) - Geen last gehad van de pendelbussen omdat we onze eigen bus hadden via www.lighttowntours.nl =D - alleen de file was enigszins irritant maar daar kan q-base niks aan doen, evenals aan het slechte weer.
Kinesis
Vond het zwaar tegenvallen!!Bussen waren klotuh, file was klotuh, regen was klotuh,sfeer was klotuh(als die er wel was)!!Beetje heel het festival rondgelopen omdat het TEdruk was!!!BAGGER!!!
in 1 woord: KUT
was een super feest.alleen in de holland zaal fucking druk.hele avond in italyzaal gestuiterd
Knits
Ik woon in Haarlem, en we gingen om half acht bij mij thuis weg. Om tien over twaalf waren we pas binnen, door die files en bussen. Om half 7 liepen we van het overigens zeer geslaagde feest weg, en we kwamen om half 12 mijn perkeerterrein oprijden... Het parkeren was dus niet echt geweldig, maar het feest wel!
koenk
Ram v/d Plaattt Het was egt Super!! :D:D
In de vakantiehuisjes was het gezelliger dan de party zelf!!!!!!!!
KORTSLUITING
Beetje jammer...... KUTFILE, KUT PARKEREN, KUT REGEN, KUT DRUKTE , KUT CONTROLE(afloop) KUT KUT KUT KUT. mijn straf omdat ik niet naar MASTERS OF HARDCORE ben geweest
Ik snap niet dat er veel mensen dit feest niks aan vonden.ik heb me goed vermaakt,muziek was zwaar kikke,aankleding was ook goed.aleen jammer van terug weg door de file,kwam hoofd zakelijk door de duitse politie die daar stond te controleren.maar ik ben er volgend jaar ook zekers weer bij.
ik heb me opperbest vermaakt :-D
La-Chica
Gaaf feessie, maar het had harder gekund...
LaDy_WeS
kutweer maaar luna roels mensen draaide door tijdens wachten op bussen hekken om en lopen maar waaaanzinnig :)
Vond het super !!!!!! Top feest
kut pendelbussen, kutweer, dj panic in topvorm!!! dano kut afsuiting
Lee-D
Egt geen last gehad van 'slechte organisatie 'half 11 parkeren en 11 uur binnen..Regen was jammer, maar had ook wel wat :) Daardoor was t wel veel te druk binnen..
Ik vond het echt een superfeesie op de regen en de kutvervoersomstandigheden na.....SPEEDY J!!!!
Hmmm ga igg NOOOOOOOIT meer!!!!!
Lief Engeltje
Super sfeer, super muziek( vooral Swiss & Italy) , Heb mij goed vermaakt alleen aan het einde :no: *zucht*
wat een KUTFEEST! leek net de zwarte cross ofzo..:S verder wel vermaakt hoor..
was opzich wel een vet feesie..netherlands 1 en 2 het vets maar ook het drukst! (n) alleen vind ik 3 uur toch iets TE ver voor een feest! 8) KLOTEBUS!!
limbogabje
de muziek was goed voor de rest was alles kut :jaja:
Lin...
wie die bussen heeft bedacht moeten ze ook maar uit het team sturen... het is 5 min lopen maar 20 min wachten op een k.... bus! Bunkers waren te klein voor zoveel mensen en lagen ver uit elkaar. Was blij met onze snorder die ons bracht wat een file op het parkeer terein niet goed geregeld. Het is dat de muziek goed was anders was het een klote feest. Q-Dance ik had beter verwacht!!!
KK feest!!
Linez
Superfeestje, best ever voor mij, onvoorstelbaar voor sommige maar ik heb echt een relaxte avond gehad!!! :yes:
wat een qutfeest! bagger qdance dat ze dat geld er voor durven vragen gewoon, mafkezen!
lippie85
8 uur uit r'dam vertrokken om vervolges pas om 2 uur Q-base binnen te stappen en dan ook nog is in veel te volle ruimtes waar je op 3 vierkante centimeter 'los' kon gaan, helemaal drama, maar toen t droog werd begon het feest eigelijk pas, er was weer ruimte, heb vooral bij italy/swiss gestaan, was zeer goed te doen daar:bounce: lady tom en activator:respect: ---> dus ondanks die kut organisatie toch nog een heel best feesie!!
Lith
heb me weer vermaakt... maar daar was ik niet bang voor
Livin La Vida Loca
Het weer viel wat tegen maar was even goed een geslaagd feestje wihaaaaaaaaa
Loe$$ie
niet allemaal even goed geregeld maar wel een super lokatie en een super feest :D
Looney*RS*
1 plus punt muziek was goed!!!maar eigenlijk te zacht...VOOR DE REST TYPISCH EEN NEDERLANDS GEORGANISEERD KLOTE FEEST(IK SCHAAM ME KAPOT)
Lumber
Luhul, echt alles was zo relaxed, de locatie is het walhalla van een partyganger, superrelaxed en mooi en ook nog een alles dicht bij elkaar! Volgens jaar cker weer! En dan de muziek--->super heuh
LuThEr!!
KUTweer KUTdrukte en KUTorganisatie!! Muziek was wel top! Dana, Showtek en Technoboy :respect:
M.arlon (F)
het weer, de bussen, de drukte en de file waren kut.. maar ee­nmaal 'binnen'' :bounce: Trance Generators :respect:
M@RKO V
KUTFEEST zeer slecht georganiseerd
het was weer zeer goed
Mad_
Jammer van de regen en de bussen...Muziek was daarentegen wel stampesgoed :)
helemaal wous daaro, echt wel een vet feest! lekker knallend geluid, een klein hardcore-bunkertje, helemaal te gek!!:D alleen de bunkers waren een beetje klein!!:(
Speedy J was de man, voor de rest veel matige sets gehoord en er moet nog veel aan de logistiek gedaan worden...
jammer van de regen maar verder heb ik me suiper geamuseerd vooral bij de Italy&swiss :bounce:
Mangamitri Forces
Heel erg top feest wat een vette locatie..
De UK loods :respect: .die bussen schoten niet op en een chaos op het parkeerterrein. en dat ze bij de uitgang de volgende keer een bord neer zetten; richting Nederland, iedereen reed verkeerd
mariella
Ik heb mijn eigen vermaakt alleen jammer dat het regende dan zijn de bunkers echt te klein en dan het parkeren echt kut geregeld kom net thuis 3 uur op de pakeerplaats gestaan echt slecht geregeld
1 woord parkeerbeheer
Markiez
super hard hakken in de regen had eigenlijk ook wel iets :D vooral: RUIMTE! :bounce:! verder was vervoer kut.. Italy&Swiss, Da Boy Tommy, Deepack, Luna waren goed (Y)
marQ
wat een pleuris end rijden....wel een topper :BOUNCE:
MasterGuido
verkeer = kut.. en dan vooral bussen.. verder gewoon lekker staan beuken daaro, vooral deepack sloot erg lekker af!
Mattijn
Wat een heerlijk feeeeest!!! Alles gratis! WOEI!
Mattlez
Deed me een beetje denken aan Mystery Landf 97 te Bussloo...Slecht weer maar een Super Feest...
Mauw:jaja:
Lekkere georganiseerde chaos.....Helemaal goed:D
Swiss/Italian zaal roeleerde!!!!!!!!! :respect: 2 Trance Generators, Zenith DJ & Activator!!!!!! Verder klote pendelbussen en kutweer! Maar heb me opper vermaakt!!! :jaja:
Mayo4ever
KUTorganisatie, KUTweer maar super goeie dj's vooral in nl2 en technoboy ;) Super vermaakt nadat ik weer droog was :bounce:
het regent en het regent maar door
In 1 woord :respect: Fantastisch:respect: --> Illegale Hardcore Bunker de beste :D
Meeki
top feest(y) :respect: voor Q-dance
melodiii.
Sja...:S Veel dingen viel zo onwijs tegen: het parkeren, de pendelbussen (en ook het wachten tussen die hekken :( gelukkig was er een onwijs lieve gast die mij beschermde tegen het duwen :kusje:), het weer en ook de zalen zelf...te klein en niet echt bijzonder...Maar, eerlijk = eerlijk...vanaf 4.00 uur werd het voor ons pas echt top!! Toen was het helemaal los en knallen!! :respect: Lady Tom & Technoboy :respect: ... Uiteindelijk...goed, maar...had van Q-dance zeker meer verwacht...:yes:
Mi$ssSexy
niets gemist dus.....
MiCh@eLcH
was een aardig feesie jammer dat het regende
Kan dat negatieve commentaar wel begrijpen... maar ik heb me opzich wel vermaakt. alleen het weer zat niet mee en inderdaad... de hangers zaten veels te vol!!!
Mickdegekste
blauwe bunker:respect: jammer dat we dr daart om half 6mee ophielden.
miekske
MuZiEk GoEd!!!! VeRkEeR SuPeRsLeChT gErEgEld, EeTbOnNeN wArEn Op!..... Na LaNg ZoEkEn NoG GeVoNdEn. Verder ging iedereen goed uit zijn dak, maar volgend jaar hebben we beter weer!!!
Flink uit me plaatje gegaan daaro, dat kloteweer was ook maar 5 minuten klote, daarna staartje in en verder knallen! :bounce: Helaas niet mogelijk in Ned1 & 2 maar Technoboy was boven verwachting en dus een zeer geslaagd eind!
Mindfuck
ik vond leukermeer gezelliger whehehhe
MindShifter
het was gewoon masterlijk!!!
MiQe
Italy/Swiss-tent was gewoon erg goed. Vervoer was een beetje jammer. De echte muziekliefhebbers moeten genoten hebben...
Beetje jammer van het weer vervoer hadden we goed geregeld geen file voor 10 Eurie met de bus heen en terug met dank aan renate was alleen de weg kwijt op het feest maar dat was mijn eigen schuld haha
Molz
Q-disaster! (Y)
Speedy J :respect: geweldig genoten :D
Mr. Flekz
Q-Base was supersss (Y) :D
**Mwoah.DOPE.Locatie..GERMANY_ONE!!!!**FRANK LORBER_Man met de meest INTELLIGENTE Inhoud!!!_TECHNO_RULES!!!!!!!
Had er iets meer van verwacht!! Was wel weer super gezellig!!
Mr_M
KUTFEEST!!!!!!! Dit was een grote misser voor Q-dance. ~RIANNE~ je hebt helemaal gelijk (y)
MrPuschkin
was een vet stoer feest
't regende heel de avond!! iedereen was doorweekt..niet geslaagd dus als je nog helemaal naar huis moet vanuit germany
Mus' ®
slecht georganiseerd feest
De een vind het kut en de ander top.....Ik vond het top. Wel een uur op de bus moeten w8en op de heenweg....Maar dat viel nog mee...En een van de belangrijkste dingen is dat ik niet nat ben geworden!! Haha....wat een geluk...Muziek in de oldschool was (y) . Alleen het was te druk......Op de terugweg wel zo slim geweest om iets eerder te vertrekken.....Bij de pendelbus aangekomen konden we ook direkt vertrekken zonder oponthoud...Waren binnen 2 uur thuis! Dus voor mij was het een geslaagd feessie:yes:
N@@TJUH
Jammer dat de muziek was weg gevallen voor 3 kwartier.Eigelijk hoort dit feesje overdag te zijn .verder was het wel toppie:bounce:
NaThY
leuk feesiej hoor :D alleen jammer dat het weer niej mee zat :s
Nele
Lokatie was mooi maar toch te groot en onoverzichtelijk, regen verpest alles (drukte enz), geen bereik met je gsm dus als je iemand kwijt bent -> GENAAID. Voor de rest ben ik mn favo dj's half misgelopen dus ik vond het een zeer matig feest...
Nou... het kon veel beter..: trug lopen naar de auto was niet echt fijn!!!, en het geluid kon beter!!
Nessepes
Ondanks alle nare omstandigheden vond ik het een bijzonder mooi feest. Speedy J en Amok waren super. Thanx Pila voor het draaien van "System Addict" en Luna voor "Caution". Thilo & Evanti (Y).
Nickless
waarom ging ik hie eigenlijk heen?? al in geen tijden meer zo'n slecht feest meegemaakt...
vondt het vervoer bagger geregeld...maar verder wel een top feestje
Noxa
Goed feest, maar ze zullen goed moeten gaan nadenken over hoe ze de volgende editie aan gaan pakken. Want dit was een puinhoop!
Qut-Base Qut-feest! :-|
Zou toppie zijn geweest als ik met de juiste personen was gegaan :s
Leuke lokatie, goede muziek.... Heb me zeer goed vermaakt (Y) .. Jammer van het weer...
oude garde
het festivalterrein was zeer geslaagd!, muziek, verlichting en geluid ook niks op aan te merken, maar..... SCHAAM JE Q-DANCE!! het logistieke gedeelte kon niet slechter!!!!
P-e-e-r-k-e
was zeker een vet feest maar moest alleen wel kei lang wachten op de bus... dat was het enige nadeel van dat feest...maar voor de rest was het echt geweldig...leuke mensen ontmoet en goed uit men dak kunnen gaan...tot volgende jaar!! ;)
Padjef­lipmos­sie
Nie zo zeuren, die drukte geeft alleen maar weer hoeveel belangstelling er voor bepaalde dj's was, kheb gruwelijk genoten van Miss Djax, Kai tracid ging lekker, Maar Germany 01 was vanaf 4 uur toch echt te goed voor woorden, Heerlijk feest, goeie muziek, kwaliteit iets minder, weer ook iets minder, maar dan moet je maar niet buiten gaan staan, die bussen... tja shit happens, twas veel kutter dat een maat van me zijn karterpan eronderuit reed op de parkeerplaats, en dat ik hem naar huis heb moeten slepen
Hou zo'n feest voortaan Hartje zomer dan kunnen we nog een beetje genieten van het weer i.p.v. als verzopen honden erbij te lopen:yes:
paNiek Handel
3 uur in de auto zitten waar we normaal 45 min. op rijden en dan ook nog in de regen op zo'n klote bus staan te wachten. Nee voor €48,- had dit wel beter geregeld kunnen worden!!!
partybir
was weer lekker stampfeestje! alleen beetje jammer dat ik iedereen kwijt was:S én ook irri dat je zooo lang moest wachten voordat je van de parkeerplaats afkon....maar muziek was super!!:D
PARTYDAVE™
DUMONDE, SPEEDY J EN TECHNOBOY DE BOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! en tjah als je in de file staat, moet je er maar het beste van maken!!!!!!! GEWOON DOORGAAN MET FEESTEN :-)
Partygirl86
IK VOND HET EEN TOPFEESSIE!!!!! :jaja:
PartyMing
Showtek..Chillz Chilz Baby!!
Patjeee
was gewoon gek !
omstandigheden waren kut, rest was zwaar vet feestje....deepack!!
Pedalpeet
file file file file ,regen regen regen , wachten wachten wachten
TIP VOOR VOLGEND JAAR: Zorg dat je er rond 9-10u bent en wees weg rond 5-6 u :) heb helemaal geen last gehad terwijl ik toch gewoon met de auto was.. Het was gewoon een superfeest :bounce: (alleen beetje jammer van die regen :(
Persistent
was super mooi feestje alleen beetje lang in de bus zitten :P
Peter Zoeterwoude
OPCKERS VET FEESSIE, aan regen doe je niks dus moet je ook niet zeiken, eerste Q-base laten we hopen dat Q-dance volgend jaar beter hun best doen
petros :bounce:
slecht geregeld!!
Pietje Rebel
na de files en het wachten op de ingang heeft het feest het wel een beetje goed gemaakt
Pietje­puk123­45678
super feest :bow:
PiEtSeL (6)
SUPERFEEST! jammer van die reiszooi idd, volgend jaar vliegtuig :), regen was jammer maar niet erg, q-base overtreft defqon :)
Pigmans
nog nooit zon slecht georganiseert feest gezien!! kwam pas om 2 uur aan!! maargoed ook nog nooit zon vette locatie daarnaast gezien, plus die hardcore bunker I LOVED IT!!
Pino!
Ik had et feestje op de snelweg niet willen missen :no:
Pollos Para
super
Polo Guru
De dj's en de locatie waren goed, alleen ze moeten wel wat aan het vervoer doen willen ze volgend jaar weer zo'n feest organiseren. % uur onderweg zijn voor een ritje waar je normaal 2,5 uur overdoet dat is wel erg lang. En het briljante idee van die pendelbussen.....ZO FOUT.
kut feest! kut weer!! nooit meer!
Popov
uitgezonderd van de organisatie,zwaar klote! was het zekers te weten een bruut feest!! :bounce:
Proefk­onijn8­3
Gezellig feest, maar er hadden meer bunkers open moeten gaan ivm met de regen. Pendelbussen is niet echt ideaal
Super feest! heel heel heel veel respect voor LADY TOM!!!! Techno boy ook weer super natuurlijk, flink de balen van dat we om half 8 in de bus terug moesten zijn hebben we de laatste knallen van techno boy op een afstandje moeten horen, voordeel was dat we geen last hadden van het pendelbussen-drama, werden vlak voor de ingang afgezet en weer opgehaald! HELEMAAL TOP! Volgend jaar zeer zeker weer!
Q - Maniac
Het slechtste feest ooit van Q-Dance :(
Qaro
pas 2 uur binnen, te kleind bunkers zodat je in de stromende regen moest stampen! muziek stond daar weer te zacht, kut pendelbussen, neej nooit meer Q-base voor mij! t enige pluspunt was DEEPACK! :respect:
QQ
De bussen en het weer hebben het verpest, maar daar kan Q-DANCE niks aandoen.. volgende X beter, sfeer en muziek was (Y)!!!.
Qris
FUCKING GEWELDIG FEEST!! speedy J, Miss Djax, Panic & Stanton, Amok!!! :respect:
QuuQske
Vet feest! Vette muziek, jammer van de regen en het parkeren
superrrrrr feeesie lekker los gegaan en ja de regen was kut maar ja als je nat ben maken we eraltijd nog een groot feest van..
r(6)(6)n
voor alle mensen die het echt kut vonden leer eens knallen :bounce: waar hebben jullie gestaan dan??
TOPFEEST, echt helemaal goed, blijft jammer van het vervoer maarja!!!
kut feest!... k*nker regen, kut georganiseerd met bussen enz... bah bah bah
Re-1st
Trance Generators :lief:
Rebelbitch
wat een verschrikkelijk SLECHT GEORGANISEERD KUTFEEST!!!!! Heb nog nooit een organisatie zó zien prutsen!!
Redleg
Superfeest! alleen het parkeren was te droevig voor woorden!!
redwolfz
Het weer zat tegen en het wachten op die bussen was ook niet echt rekaxt, verder vondt ik het een vet feest en vooral omdat het voor de eerste keer wordt georganiseerd was het een geslaagde party!! Zeker voor herhaling vatbaar!!!!
Ren & Stimpy
KUT KUT KUT! en nog eens KUT! :frusty: Vooral die KUTbussen. Slecht geregeld. Had beter verwacht van Q-Dance. :@ Zeer amateuristisch en erg teleurstellend. :cry:
ik vond het echt een super feest, volgend jaar weer ??? ben dan zeker aanwezig TOP
Wordt top!!!
RobinNauta
kut kut allemaal
Rocking Ruk
22:00 uur op station Nijmegen, met nog 800 man. Geen pendelbus gezien in 1,5 uur tijd. Toen 2 stuks. Grote stormloop! 23:45 uur eindelijk in een bus. FILE FILE FILE! Kutzooi! 02:00 uur binnen. Te druk, te kleine bunkers enz. enz. Als je weet dat er 30.000 man komt, zorg dan dat er een goed wegennet aanwezig is rond de locatie waar je een feest geeft! Jammer Q !! :no:
jeeeeeeesz!! wat een feest (Y)
Ronny Nasty
toch prima vermaakt ondanks de regen & drukte..!! Speedy K, Miss Djax en Billy Nasty :kwijl:
Roy de Best
miss djax (y)
RUBY!
magistraal! Wat een geweldige party! K*t dat vervoer zo slecht geregeld was, dj's draaide f*cking lekker en sfeer was prima!
Rude
De locatie is echt fantastisch, maar dan moet het vervoer wel goed geregeld worden!! Betaal je 12 euro voor een klote pendel bus vanaf nijmegen, komen er maar 2 bussen in 2 uur tijd voor 2000 man! Echt waardeloos geregeld!!! Ook een beetje jammer dat het regende want hierdoor waren de hangars echt overvol. Toch wel een paar goede setjes gehoord, the Prophet :yes: Pavo :yes:
Alles KUT! KUT Parkeren KUT bussen Kut georganiseerd. Kortom NOOIT MEER!!
Sab 1
Nat en koud, kut geregeld
Sabba
Gewerkt achter de rustigste bar die er was. In mijn pauze flink vermaakt in NL en Europa> Technoboy was Superr (Y)
Het was niet echt super btjuh jammer maarjah opzich nog wel gezellig gehad
Sabine....
KUTFEEST!!!!
Heb me kapot geïrriteerd aan de stilstaande mensen die toch plek innamen omdat t regende..ga dan naar de Chill Out ofzo:S Muziek werd pas vanaf 4 u beetje Q-dance niveau wat me dus erg tegenviel. Zenith DJ draaide top (Y) Ik neem me een ding voor: geen 1e editie van een feest meer........
sanderg1984
zeker wel lekker feest, vond alleen de netherlands 1 veels te druk, dus lekker veel in de italy en switserland gestaan, da was keihard, het beste was gewoon een touringcar da was geen gezeik mee en kon je meteen naar huis, en chauffeur had nog bier in de koelkast mee ook :-)
GoEd FeeSiE ALLeeN DiE KuT FiLe GeWooN BijNa 3u In GesTAAn, En DaN RegEnT Nog, NoH!!!EeRsTe En LaAtSe x QbAsE
SBT
1. Het parkeerbeheer was zééér slecht geregeld, zo lang in de rij staan voordat je het terrein op kan is gewoon asociaal. Op de terugweg ook 2uur!! gewacht.. 02 De pendelbussen, waarom niet gewoon mensen laten lopen, we hebben een ruim uur staan wachten op de heenweg voor die rotdingen. 03 De bunkers waren klein, misschien geen probleem als het lekker weer is maar in dit geval was het vaak gewoon te druk binnen. Maar voor de rest me goed vermaakt.
wat een KLOTE FEEST ga ik nooit meer heen!!!!
waren goeie dj's maar zeer klote geregeld met die peddelbussen en pokke eind lopen
Sinnerbabe ©®
Heb van al die klachten nergens last van gehad. Bus ging perfect, heb van 21.00 tot 7.00 gefeest op supervette bass en binnen! Ik vond het niet zo speciaal als aangekondigd, maar ik vond het zeker een vet feest. In tegenstelling tot ML dit jaar vond ik de locatie, het geluid en de drukte zeker beter. Het was wel druk, maar ik dans gewoon en de rest kan me niet schelen.
sjek
KUTfeest, kutpendelbussen en kleine kankerzalen met kutgeluid. Alleen de laatste 2 uur wwaren leuk
Sjel
Het feest was coool!!!! Alleen jammer van NL01 dat die muziek zo overdreven zacht stond... Ook slechte zaak dat ze zo ff dana en Judge jules omwisselen zonder aankondiging! Judge sucks denk je lekker te kunnen gaan beuken staat er zo'n stakker soft te draaien!
Sjeppie
jaaa...tof fiske! beetje jammer vande organisatie maar verder wast top! :D
Skebbel
Heerlijk GENOTEN
extreem :p kvond et ckr vett :jaja: (y)
Speedy J....FENOMENAAL!!!!
skywalker aka de kraker
ondanks het weer en de organisatie!!!
Kut ik ben er niet eens aangekomen....:S
snifsnaffer
zwaar KUT feest!
Solutio
Feest zelf was echt wel vetjes! TG, Showtek en Deepack :D! En wat een kut bussen zeg jezus!!!!
Sonjaaah!!
Heen weg was Qut (Nijmegen - Q-base 3,5 uur) Verder een super leuk feesie > voor wat er nog van over was :P Terug was daarentegen super snel (Q-base - Wormerveer 3,5 uur) :)
Sop
Klote file, vijf kaartjes spoorloos verdwenen, nieuwe kaarten geritseld voor 15 euro, kut bussen, nat geregend, veel te druk binnen, chauffeur niet in staat naar huis te rijden, lekke bank, met 6 personen in een kleine auto terug ... behalve deze kleinigheden was het een leuk feest... :S
Spacer
goed feest, alleen erg jammer van het vervoer. miss djax, kay d smith, amok (y) :bounce:
Speerik
Ten eerste hoe kan je in godsnaam mensen 2,5 uur lang laten wachten op die klote pendelbussen, die om het kwartier zouden gaan?De organistaie wist toch dat het druk zou worden , omdat er maar 1 hoofdweg naar toe loopt. toen we eenmaal in die bus zaten natuurlijk 2 uur in de file gestaan , vervolgens waren we er om half 2 , daarna naar die Nederlandse zalen waar het teringdruk was, vervolgens naar de italiaanse zaal gegaan waar een vet goede sfeer was, gecombineerd met snoeiharde hardstyle en hardcore
Slecht georganiseerd, maar uiteindelijk heb ik me toch wel weten te vermaken. Alleen van het parkeer terrein af komen was zwaaaaaaaar k*t!!! Hebben er zowat n paar uur over gedaan om vervolgens in een of andere file terecht te komen! Gezellie joh!
Spy- ris
Blehh
stampdraakie
geweldig feestje :respect: alleen jammer van de regen en et was echt druk in de bunkers...maarja we hebben weer een super avonda gehad :D
super feest geen last gehad van de file! Muziek was helemaal geweldig! Jammer vd regen maar had ook wel wat! Volgend jaar weer!!! :bounce:
Enigste wat ik nog weet is dat het vet wazig was
Steph (L)
50/50 mening aan de ene kant bar slecht vanwege de regeling (ook terug vervoer!!) maar muziek was TOPPIE!!en t was lekker te stampen..
StiGMaTa.
De Techno was weer lekkr hoor!! echt een bruut feessie!! alleen jammer van het 2 uren wachten totdat je eindelijk naar huis kon!! wat een CHAOS!!
Storage aka Opslag 8)
Druk :yes:, maar hard :bounce:
Qut...:/ VEEEEEEEEELS te druk....
Stuif
Sekerr Knkr regen!! :(
Sun
Jammer van het slechte weer, die hangars zijn echt te klein voor zo'n grote opkomst, op die pendelbussen hebben wij zeker 1,5 uur moeten wachten, parkeerbende, maar tenslotte heb ik me geweldig vermaakt!!!
wat een kut feest
Monika Kruse, Miss Djax, Johannes Heil, Anne Savage :respect: Was echt super!
Superwoman
organisatie was waardeloos! wil me geld terug!!!!!:s
susa
ik vond het wel gezellig hoor!
Suzz!
haha best gaar alleen die illegale bunker was zwaar oke (Y)
Oke met dit feest is Q-dance echt ongelooflijk op zn bek gegaan! Wat was dit kut georganiseerd zeg! was om half 3 een keer binnen na 3,5 uur in de regen en kou te hebben gestaan en moeten lopen omdat er 30 bussenh te weinig reden.
Al met al .. Was het een Dull Feesie
Sybrac
Dit was gewoon een SUPER FEEST!! :bounce: met Trance generators en Activator :bounce:
tcoolen
SuperFeest, Italy-Swiss :bounce:
Techno­boy4li­fe
Het was er VEEL te druk!!!!!
Technorat ™
Kut georganiseerd.. Het feest had zeker potentie..
Technozem
doe dit volgend jaar een maandje eerder en overdag! over het busverhaal hoeven we het verder niet te hebben denk ik... en zet een telefoonmast neer!! muziek was wel super
Teka
Fucking heftig feest!! Nederland 1 en Italy waren echt geweldig! Vooral trance generators!
Tele
Top feest:D
Tequilia
Ze hadden het beter in de zomer kunnen houden. Locatie was echt perfect alleen die regen verpeste alles. We waren om 21:00uur vertrokken met de gedachten dat we er om 11 zouden zijn nou niet dus stilstaande kut file. kortom we kwamen er pas om 1:00 uur aan en dan nog die klote busjes. Nou om 4:00 uur ben ik weg gegaan en laat ik maar niet vertellen hoe dat ging....
THA-BASS
Ik ben net thuis.... vond het een super feest, alleen de regen en het parkeren was inderdaad niets...
echt wel vet feessie alleen jammer van de regen
The Art Of Dance -(-papa-)-
er zaten drempels in de vloer, tenminste in mijn wereld
Kom net me kamer ingekropen vanuit Q-base ... was echt een geweldig feest volgend jaar weer ?
Bagger feest
Ja vond alleen dat ut weer veel te druk was zodat je je kont weer us nie normaal kon keren, verder wel goed sfeertje maar ik kan me niet voorstellen dat ze ut nog groter willen gaan maken :no:
pendelbussen vanuit nijmegen waren beetje jammer
The Noize Junkie
ja die bussen waren kut weje de muziek was zowiezow vet ik had er aleen meer van verwacht k hoop volgent jar beter
The Party Animal
echt zwaar klote! geen Qut-Base meer voor mij!
Oke, locatie en muziek was bruut. MAAR de organisatie was klote. Zogenaamd 30.000 man in een paar pendelbussen vervoeren.
the ultimate seDUCKtion
had er iemand al KUTFEEST gezegd, wat een drama zeg!!!! wel lekker dat de mensen me verstonden toen ik ze verot schold!!!! en op zeker die KUT VERKEERS REGELAARS....... met je 8 euro voor een kaartje, ben je niet goed bij je PLEURIS KOP MONGOOL.....zo dat wou ik ff kwijt
Lekker feestje maar veels te druk vooral in nederland 1!!!
op zich best leuk feestje, beetje jammer alleen van het weer.. Hoogtepunten waren toch wel Speedy J, Miss Djax, Kay D Smith en Amok.. alleen had het geluid in de Germany 01 veeeeeeeel harder gemogen..
Geen Spijt!! Helemaal los :respect: Miss Djax :respect:
Thom-ass [Neetjur Wan 2002 - 2010]
geen last gehad van echte files of parkeerproblemen. Verder zeer vette lokatie!!! :respect: Franky Jones, Amok, Djax en Dano waren super (y) en Speedy J is een held!!
Thozaa
1 woord: [b]Activator[/b]:lief:
Thriving in the shadow
zwaar slecht georganiseerd feest, pas na een :xtc: werd et leuk. muziek was wel ok vooral technoboy:respect::respect::respect: die draaide lekker:yes: ruimte in NL1?:no: muziek staat hard:no: BAS voorin Main bij technoboy hard:yes:. kortom gewoon te veel van feest verwacht
Tin
Q-dance gooit zijn naam te grabbel man echt SUPER SLECHT geoganiseerd vooral die pendelbussen voor 1 kilometer en dan uur w88 en dan regen en als nog met zijn allen lekker gelopen ben al geen voorstander van q -dance maar dat is nu helemaal gedaan !!!!!!!!!!!!!!!! muziek lag ook zwaar onder niveau AL MET AL EEN SLECHT GEORGANISEERD FEEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Veelste kleine bunkers, en hoezo geen drinken inside??? Verder goed los jaaaaa !! (K*T Bussen)
Tjob
Weten ze bij Q nou nog niet hoeveel personen er op 1m2 passen? Amateurs
was wel weer heel vet hoor(Y)
Tomba
Het feest was goed al kan ik me het herineren tot miss djax :XTC: maar de terug weg was kut!!
NOOIT MEER
Tomster85
13:15 net thuis, was leuk!!!!!! alleen dat duitsland was kut
Tough A Real
Hoge verwachting, NL_1 TE druk en muziek TE zacht..Regen:( Drukte op de parkeerplaats:( maar toch; Pulsedriver, Zenith & LADY TOM.. SUPER!!
tripje
super gezellig, goed sfeertje, parkeren voor de deur, geen kaartje kopen, en gratis drinken! ik wil alle medewerkers heel erg bedanken!! whahaha
gvd helemaal geen gram,metje wiet of niets meegenomen, is de controle nog belabberder als in nederland
Turn up the bass
amok draaide als een mietje
twt
Goed feest! Kay D Smith, Dee D :D
Uyl
Had er wel meer van verwacht maar zeker DIK vermaakt binnen en TECHNOBOY :respect:!!!
Tot het einde toe KAKKEND GEIL: topfeest, helemaal losssssss!!! Dikke snelweg aanleggen dan is alles OK.
Slecht georganiseerd feest !!!Kutregen,Kutbussen,en veelste druk !!!en het geluid was ook niet denderend!!!ondanks dat vond ik de sfeer wel Relaxed!!!
VET feestje me eerste grote feest:D:D zeker geslaagt alleen dat wachten he:S:S
KUTFEEST!!! kut wc´s, kutregen, kutbussen, kutmodder, kuttenten, kutgeluid!!!!
Visje Oss
ik had er veel meer van verwacht
Ondanks die regen(wat me niet zoveel boeide) SUPER vet!!:D
Water Joe Junkieee
Ik bleef rennen tussen de tenten en bunkers..zoveel goeie dj's! Erg cool terrein voor een feestje..(Y) Heerlijk staan trancen in de regen met m'n kleine klasgenootje!
Waynehead
Leuk feessie hor, schijt aan die regen. Techno boy en Da Boy Tommy :respect:
wcbruil
Techno in de main een geslaagde actie verder beneden de maat, vooral van de bunkers en de organisatie had ik meer verwacht, ook te koud in de bunker
Wecko J
wereldfeest :)
was een matig feest
Wiebe
Viel me zwaar tegen van q dance, zeiden dat ze geen geluid ristricties hebben nou t geluid was dus egt bagger. Tenten waren veel te klein maar werd wel lekker gedraaid
Will-E
2 keer afgesloten....: Amok en Technoboy, errug gruwelijk!!!
Windowlicker
FRANK LORBER (L) DR>MOTTE
Xa-Four
Ondanks de tegenvallers een TOP feest (Y)
XoNaR
Nooit meer deze shit
Het was me feessie wel weer!!!!!!!!!!! alleen jammer van het weer en het vervoer naar het terrein.
YoZz
Mooi Feestje :yes: ......volgend jaar weer :yes:
het weer viel beetje tegen (veel mensen veel te schaars gekleed)maar ondanks dat was het feest toch gaaf;)!
Zaadje1
t was nie veel!! volgend jaar geen Qbase meer voor mij!!
ZiNo RaNgEr.­Be(is heen gegaan op 27-02-2
Vond het echt gweldig, jammer van de regen, maar voor de rest dik owkee greetzzz
top feest
Was leuker geweest als het weer meezat.
ZORGELOOS(L)
super feestje... jammer van de regen maar daar is weinig aan te doen! alleen jammer dat het zo verdomd groot was..
zubke
noujah ik vondt zkrs mooi feessie!!!!!mooi da er tog hardcore was da maakte het super bij mij......
Vet feest ondanks de regen!
{KC} ColdAsIce
Heerlijk feestje...prachtige muziek....lekkere regen...TechnoBoy die flink staat te rammen...iedereen uit zijn dak!!!
||TheK­watta|­|
Muziek was super in Italie en duitsland1. Maar wat een slecht geregeld zooitje daar zeg met dat vervoer! heb er vier uur over gedaan om naar huis te moeten, daar het in 45 min. kan!
5 uur voor we binnen waren..zeiknat , als varkens in n bus gepropt, in de bagger en rege staan stampen(KUT) maar verder was t wel gezellig tussen de bockworsten!
~suusje~
mensen toch... dit was de 1e x dat dit werd georganiseerd... beetje milder mag wel... heb mij prima vermaakt ondanks alles....... (K) suusje
~tijn~
:|
«Frenky»
muziek was dik in orde, voor de rest was alles kut...
»Booyaka«
ja...LEKKER !!!!:yes: helemaal oke

Line-up Q-BASE

1EU Mainstage
za 21:00 - 22:30:  🇧🇪
za 22:30 - 23:45:  🇬🇧 techno
za 23:45 - 01:00:  🇸🇪 techno
zo 01:00 - 02:00:  🇳🇱 techno
zo 02:00 - 02:55:  🇳🇱 techno, hard techno
zo 02:55 - 04:05:  house, hardstyle, trance
zo 04:05 - 05:00:  🇬🇧 house, trance
zo 05:00 - 06:00:  🇳🇱 hardcore, house, hardstyle
zo 06:00 - 07:00:  🇮🇹 hardstyle
2Germany 1
za 21:00 - 23:00:  techno
za 23:00 - 00:45:  techno, downtempo
zo 00:45 - 02:15:  techno, house
zo 02:15 - 03:15:  techno
zo 03:15 - 04:30:  techno
zo 04:30 - 05:30:  🇳🇱 techno
zo 05:30 - 06:30:  techno, hardcore, hard techno
3Germany 2
za 21:00 - 22:30:  trance
za 22:30 - 23:45:  trance
za 23:45 - 01:00:  trance, hardstyle, house
zo 01:00 - 02:00:  techno, trance
zo 02:00 - 03:15:  trance
zo 03:15 - 04:30:  trance
zo 04:30 - 05:30:  trance
zo 05:30
→ ?
  trance
4The Netherlands 1
za 21:00 - 22:30:  🇳🇱 hardstyle
za 22:30 - 23:45:  🇳🇱 hardstyle
za 23:45 - 01:00:  🇳🇱 hardstyle
🇳🇱 hardstyle
zo 01:00 - 02:15:  🇳🇱 hardcore, hardstyle
zo 02:15 - 03:30:  🇳🇱 hardstyle
zo 03:30 - 04:00:  🇳🇱 house, trance
zo 04:00 - 05:30:  🇳🇱 techno, hardstyle
zo 05:30 - 06:45:  🇳🇱 hardstyle
· MC 🇳🇱 hardcore, hardstyle
5The Netherlands 2
za 21:00 - 22:30:  🇳🇱 house, trance
za 22:30 - 00:00:  🇳🇱 hardcore
zo 00:00 - 01:15:  🇳🇱
zo 01:15 - 02:45:  🇳🇱 hardcore, hardstyle
zo 02:45 - 03:30:  · live 🇳🇱
zo 03:30 - 04:45:  🇳🇱 hardcore
🇳🇱 hardcore
zo 04:45 - 06:00:  🇳🇱 hardcore, hardstyle
zo 06:00 - 07:00:  🇳🇱
· MC 🇳🇱 hardcore, hardstyle
6United Kingdom
za 21:00 - 22:30:  🇬🇧 techno, house
za 22:30 - 23:45:  🇬🇧
za 23:45 - 01:00:  🇬🇧 house, trance
zo 01:00 - 02:00:  🇬🇧 house, trance
zo 02:00 - 03:30:  🇬🇧 house
zo 03:30 - 04:45:  🇬🇧 techno
zo 04:45 - 05:45:  🇬🇧 trance
zo 05:45 - 06:45:  🇬🇧 house
· MC 🇳🇱 hardcore, hardstyle
7Belgium
za 21:00 - 22:30:  🇧🇪 🇺🇸 trance
za 22:30 - 23:45:  🇧🇪 techno, retro
za 23:45 - 01:00:  🇧🇪 techno, trance, house, retro
zo 01:00 - 02:30:  🇧🇪 house, techno, trance, hardstyle, disco, r&b
zo 02:30 - 03:45:  🇬🇧 🇧🇪
zo 03:45 - 04:45:  🇧🇪
zo 04:45 - 05:45:  🇧🇪 house, techno, hardcore
zo 05:45 - 06:45:  🇧🇪 hardcore, hardstyle, retro
· MC 🇳🇱 drum & bass, hardcore, dubstep
8Italy & Switzerland
za 21:00 - 22:30:  🇨🇭
za 22:30 - 23:45:  🇬🇧 hardcore
za 23:45 - 01:00:  🇮🇹
zo 01:00 - 02:15:  🇨🇭 trance
zo 02:15 - 03:30:  🇮🇹 hardstyle
zo 03:30 - 04:45:  🇮🇹 techno, hardstyle
zo 04:45 - 06:00:  🇨🇭 trance, hardstyle
zo 06:00 - 07:00:  🇮🇹 hardstyle
9Chill-Out.01
za 22:00 - 02:00:  🇳🇱 house, techno, trance
zo 02:00 - 06:00:  🇳🇱
10Chill-Out.02
zo 02:00
→ ?
  trance
zo 02:00 - 04:00:  🇳🇱 techno, house
11VIP Room
za 22:00 - 02:00:  🇳🇱
zo 02:00 - 06:00:  🇳🇱 house, techno, trance

Nieuws

Mededeling van Q-Dance
20 september 2004
Tot onze grote spijt zijn er nogal wat problemen geweest rondom de logistiek bij Q-BASE, een aantal van jullie hebben lang in de file gestaan en te lang op pendelbussen moeten wachten. Toen het ook nog eens begon te regenen is dit voor velen op zijn zachtst gezegd kut geweest. 202
Als je Q-BASE maximaal wilt beleven kun je voor €150 de ultieme VIP kaart kopen. De VIP kaart bevat naast VIP entree op Q-BASE ook een retourvlucht vanaf Schiphol met Transavia of Dutch Bird, pendelservice tussen de vliegtuig-terminal en het festivalterrein. 73
Benieuwd wat Q-dance van plan is op 18 september? Bekijk de trailer! 166
In 5 bunkers, een vliegtuighangar, 2 munitiebunkers en een hangartent komen meer dan 60 internationale DJ’s en live-acts de hele nacht aan 25.000 bezoekers uit heel Europa laten horen wat the ‘sound of Q’ is. 330

Forum

ForumonderwerpForum#Tijd
Wie oh wie? f:hard217
Afteren na Q base f:hard23
Qbase dvd films34
Q-Base Livesets muziek119
Controles van en naar Duitsland (N1, Q-base) drugs257
Q-base bus vanuit Eindhoven! f:algemeen10
Zijn er ook nog mensen die volgend jaar wel terug gaan naar Q-base? f:hard140
Ver weg Q-base? f:hard45
Het grote FlocQ-base-meeluistertopic! f:hard223
Beste artiest Q-base? muziek88
Q-base 18 september f:hard514
Sleutels gevonden? f:hard14
(gesloten) wie zijn er allemaal op q-base geweest? f:hard12
Q-base wordt zo vet!!! f:hard177
(gesloten) Liveset Charly Lownoise???? muziek6
Q-Base overdag en in de zomer?! f:hard66
Busreis naar Q-base (hengelo) f:hard5
Bus naar Q-base geregeld,mee? (Amersfoort) f:hard17
Het grote: Hoe was Q-base topic f:hard644
Geheime Hardcorezaal @ Q-base :D f:hard112
slachtoffers Q-base? drugs82
Centraal 'foto's Q- base' topic f:hard74
Hoe neem ik een Digitale Camera mee naar binnen? f:hard56
(gesloten) Dj Ghost @ Q-Base muziek6
Q-Dance Verontschuldigt Zich! f:hard54
(gesloten) live sets Q-base f:hard3
Kwaliteit voor je geld op grote feesten (Q-base) f:hard75
(gesloten) jumstyle toch een beetje op --base f:hard44
Q-Base en 'het beleid' in Duitsland f:hard375
Bus niet gehaald in Niederrhein f:hard25
Afterparty in Venray na Q-base een feit f:algemeen67
Controle op Q base f:hard157
Q-base verantwoordelijk voor files+betaald parkeren grootste oorzaak vertraging. f:hard40
(gesloten) welke sets zijn uitgezonden f:hard4
(gesloten) De weg kwijt op Q-BASE f:hard3
Raakt Q-Base Uitverkocht?????!!!!! f:hard122
(gesloten) zwerven op Qbase f:hard23
(gesloten) Foto's op q-base? waarvan? f:hard2
Q-Base..Nederlands onderonsje? f:hard54
(gesloten) technoboy@ Q-base:respect: f:hard9
(gesloten) Foto's Q-Base f:hard3
Sim kaart gevonden f:hard8
(gesloten) Q-Base Witness ! f:hard1
(gesloten) Excuses Q- dance mbt Q- Base f:hard4
(gesloten) koters op Q-beach f:hard5
maken we met elkaar HET feest van 2004 ervan??? f:hard43
(gesloten) Qbase f:hard9
(gesloten) foto's q-base online f:hard2
(gesloten) Q-Base f:hard20
Na Q-Base afteren in Burgers Zoo? f:hard33
(gesloten) Veel bekenden gezien op Q-base f:hard12
(gesloten) Q Base filmpjes f:hard5
(gesloten) Reacties op Q-Base!!!!!!! f:hard11
(gesloten) Q base filmpjes f:hard5
(gesloten) Livesets Q-base 2004?? f:hard9
(gesloten) Tk: kaartje Q-base tickets7
(gesloten) Q Base. f:hard5
(gesloten) controle q-base f:hard7
Wie gaat er naar Q-Base uit omgeving Leiden? f:hard17
Playlist Q-base muziek18
(gesloten) Hoe was het geluid op Q-Bass f:hard21
(gesloten) Q-base livesets muziek3
(gesloten) Reacties op Q-base?? f:hard2
(gesloten) q-base f:hard14
(gesloten) Hardcore bunker op Q-Base f:hard5
(gesloten) Q-base logistiek een ramp!!! f:hard2
Liveset Q-dance muziek16
(gesloten) q-base was niet wat iedereen verwacht had f:hard4
(gesloten) q-base was niet wat iedereen verwacht had f:hard2
Nog een paar uurtjes Q-base! f:hard36
(gesloten) Q-base f:hard1
(gesloten) Iedereen tevreden over Q-BASE?? f:hard6
(gesloten) En hoe laat was jij thuis van Q-Base? f:hard1
(gesloten) Dode @ q-base f:hard33
(gesloten) hoe vond je Q-base? f:hard15
(gesloten) Hoe ervaarde jij Q-base? f:hard17
(gesloten) Het grote "Wie is er verkouden van Qbase" forum f:hard6
(gesloten) het grote ''hoe is/was q-dance'' topic f:hard4
(gesloten) q base wat een afgang!!! f:hard13
(gesloten) Q-BASE leuk ?? f:hard4

2 opmerkingen

Mijn eerste echte grote feest, zou het graag nog een keer overdoen (l)
Uitspraak van Reez op donderdag 5 juni 2008 om 17:06:
Mijn eerste echte grote feest, zou het graag nog een keer overdoen

bij mij ook :) al te lang geleden