Partyflock
 
NaamTimothy Kimman
Functierapper
Geslachtman
Geboortedatum
Leeftijd33
HerkomstNederland
Genreship hop
BoekingenSite atbookings.com
Aanwezigheidfacebookpageinstagramspotifytwitterwikipediayoutube
Recensie
Jebroer - 4Life · 14 juni 2019
Het nieuwe album van Jebroer genaamd '4Life' is de samenvatting van zijn recente successen, die we allemaal voorbij hebben horen komen (of we het nu leuk vinden of niet).
Nieuws
Jebroer breidt succesvolle internationale carrière uit met samenwerking Duitse Le Shuuk · 11 oktober 2019
Je speakers gaan er helemaal aan met de keiharde Hardstyle track 'FUTS (Fuck Up The Speakers)' van Le Shuuk en Jebroer. De titel van het nummer laat niets aan de verbeelding over en doet wat het belooft! Na het nummer 'Ademen' met Roy Dest werkt Jebroer verder aan zijn succesvolle internationale carrière met deze Engelstalige track. Jebroer is een bekendheid in België en daarnaast zijn de singles 'Marathon', 'Engeltje', 'Leven Na De Dood' en 'Kind Van De Duivel' inmiddels vertaald naar het Duits.
Jebroer en Roy Dest hebben internationaal succes met 'Ademen' · 20 september 2019
Blijven Ademen! Vandaag komt de Clubhit 'Ademen' van Jebroer en Roy Dest uit. De track is geïnspireerd op lange feestnachten waar tot de vroege uurtjes wordt doorgegaan. De opzwepende track is nog voor release een internationaal succes. DJ Carnage draait de track, inclusief de Nederlandse verses van Jebroer, al door heel Amerika nadat Roy Dest hem het nummer had toegestuurd.
Kav Verhouzer, Sjaak en Jebroer droppen opvolger van 'Stap voor Stap' Turbo · 7 juni 2019
Na het succes van hun allereerste samenwerking – 'Stap Voor Stap' behaalde binnen een jaar de platina status – zijn Kav Verhouzer en Sjaak terug met een nieuwe knaller. Voor hun nieuwe track genaamd 'Turbo', die is opgenomen in de opnamestudio van Armada Music in Amsterdam, sloegen ze de handen ineen met niemand minder dan Jebroer, die momenteel hoge ogen gooit met zijn spraakmakende tracks en videoclips.
Jebroer toont kracht met album 'Jebroer 4 Life' · 31 mei 2019
Vandaag brengt Jebroer zijn album 'Jebroer 4 Life' uit. De plaat laat zien dat, ondanks alle commotie van de afgelopen jaren, Jebroer niet van zijn stuk te brengen is en zijn plaats in de muziek business veroverd heeft. Fans van Jebroer zijn dat voor het leven. Op het album staan bekende hits als 'Engeltje', die een Multi Platina status heeft, en 'Marathon' samen met Anita Doth van 2Unlimited. Daarnaast is de meer recente hit 'Flitsmeister' te horen, die binnen een paar dagen méér dan 1 miljoen views op YouTube kreeg.
Jebroer kondigt nieuw album 'Jebroer4Life' aan met single 'Soldaat' · 26 april 2019
Vandaag brengt Jebroer samen met Paul Elstak en Dr Phunk zijn nieuwe single 'Soldaat' uit. Het nummer is, in de aanloop naar 4 en 5 mei, een ode aan alle soldaten.
Jebroer brengt met nieuwe single ode aan schoonzus Malu · 1 juni 2018
Vandaag brengt Jebroer met het vrolijke nummer 'Malu' een ode aan zijn schoonzus. Malu heeft het syndroom van Down maar geniet met haar positieve blik zelfs van de kleinste dingen in het leven.
Outsiders & Jebroer gaan nóg harder met Hatsikidee · 23 februari 2018
Vandaag gaat de track 'Hatsikidee' van Outsiders & Jebroer in release. De samenwerking volgt op hun eerdere song 'Vaderland', die meer dan 4 miljoen views kreeg op YouTube.
Jebroer gelooft in leven na de dood · 22 januari 2018
Vandaag gaat de track 'Leven Na De Dood' van Jebroer en Dr Phunk in release.
Nieuwe Single Marathon · 1 december 2017
Vandaag brengen Jebroer en Anita Doth de track 'Marathon' uit. Deze unieke samenwerking is ontstaan omdat zowel Jebroer als Anita les geven op de Herman Brood Academie en het meteen klikte tussen de twee.
pagina laatst gewijzigd op
11 augustus 2019
Foto's, Dutch Valley, 11 augustus 2019, Spaarnwoude, Spaarnwoude
13 oktober 2018
Foto's, Lunatixx, 13 oktober 2018, Goffertpark, Nijmegen
1 juli 2018
Foto's, WiSH Outdoor, 1 juli 2018, Festivalterrein de Aa, Beek en Donk
22 oktober 2013
Foto's, Nightlife Awards, 22 oktober 2013, Studio A12, Bunnik