Partyflock
 

Voormalig CIOS Terrein

op de kaart
AdresSportcentrumlaan 2
6136 KX
Sittard
Nederland Nederland

Informatie

CIOS is een opleiding voor sportleider, trainer, sportleraar... dat soort dingen. Tot een aantal jaar terug was de CIOS opleiding van Zuid Nederland in Sittard gevestigd. In een groot natuurgebied/ sportcomplex, precies op de grens van Nederland en Duitsland.

Inmiddels is de opleiding verhuisd naar een andere locatie in Sittard en wordt het Voormalige CIOS terrein voornamelijk gebruikt voor evenementen en festivals. In 2020 is dat in ieder geval Groove Garden Festival. Het terrein bestaat uit een tiental grote en kleine grasvelden afgebakend met boomrijen. Juist daardoor is het super makkelijk om aparte area's en stages te maken op het terrein. Mede daardoor is het Voormalige CIOS terrein een perfecte locatie voor een festival.
Boek een overnachting in of in de buurt van Voormalig CIOS Terrein via Booking.com.

Uitgaansagenda Voormalig CIOS Terrein

Laatste feest was op zondag 15 mei 2022: Groove Garden Festival
Statistieken
16·feesten
geen·in de toekomst
16·in het verleden
4·nieuwsberichten
3·fotoshoots
692·foto's
23·video's
1835·bezoekers · herkomst
834·unieke bezoekers
2Partyflockfans
40·albumfoto's
goed·stemresultaat (119.9472 stemmen)
Nieuws
Na drie teleurstellingen mogen we jullie eindelijk weer verwelkomen tijdens een te gekke editie met techno, R&B, EDM, House, Hip Hop, 90's, Schlager en Disco muziek! Zien wij jou op 14 en 15 mei op de sportcentrumlaan te Sittard?
De 'Queen of Techno', Deborah De Luca, staat dit jaar op de 15e editie van Groove Garden Festival. Met deze dame heeft het festival een van de populairste namen uit de techno scene weten binnen te halen. 4
Vier stages, een silent disco en een rave area vertegenwoordigen het leukste dance festival van Zuid-Limburg, namelijk Groove Garden Festival! Dit festival vindt plaats op 26 en 27 mei 2018 op het voormalig CIOS-terrein aan de Sportcentrumlaan in Sittard. Bezoekers gaan dit jaar "into the woods" en mogen genieten van veel muziekgenres.
Na een succesvolle indoor editie afgelopen november kijkt de organisatie van Groove Garden alweer uit naar mei 2015 en om precies te zijn zaterdag 16- en zondag 17 mei. Dat weekend wordt Groove Garden voor de 11e keer georganiseerd en bij het gekkengetal '11' hoort natuurlijk ook een te gekke earlybird actie! 1