Partyflock
 
Harmony of Hardcore
23 december 2021
georganiseerd door Site Site,

Festivalterrein De Roost (buiten) op de kaart
Keldonkseweg 8
Erp
NederlandNederland

Tickets & prijzen Harmony of Hardcore

Uitverkocht
Voorverkoop 1:€ 57,50
Voorverkoop 2:€ 60,50
passepartout 1:€ 94,50
passepartout 2:€ 97,50
VIP 1:€ 77,50
VIP 2:€ 80,50
Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief servicekosten.
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Winactie (gesloten)
Stemresultaat: geweldig
geweldig40453%
zeer goed25934%
goed8811%
ok81%
voldoende61%
onvoldoende1
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

83 waarderingen

(K)Shirley freaky­girl:v­aag::b­ounce:
te lang in de file gestaan helaas ,zonde was dat
[WF] :kwijl: HC_­Noodle :Devil: [NL]
Suuuuper tof!! Het was alleen wel veelste druk en veel te warm. normaal gesproken zou er gratis water verkrijgbaar moeten zijn met temperaturen als deze en dat was er niet. erg jammer
[NL] Miss-Lizz! (K)
Veelste druk
Aardbei
Super tof
Fonzi - 50% of The Noisemaking Criminals
Kwam wat traag op gang, wrs door de slechte huidige kwaliteit van muziek. Vanaf Wasted Mind begon het te beteren, omdat die toch wel enkele oude klappers draaiden. Daarna Millenium Mountain (veel te druk, moet een groter podia krijgen!!) , heerlijk!! Topweer ook! Veel minder dan verwacht in de Prospect area geweest, in het begin was het geluid daar echt wel een pak minder dan de stage ernaast (Ravezone). Op de main was het geluid ook niet alles moet ik zeggen...En ze moeten ook een half uur eerder open gaan dan de eerste DJ moet draaien. Vooraleer der eersten goed en wel binnen zijn, is zijn set al voorbij.
_Lucii_
Wel heel veel piepkicks maar verder zwaar genoten met gezellige mensen en alles in het harmony dorp. Blijft 1 van de beste feesten!:D
petearly
De rij voor het parkeren was echt ondraaglijk lang, de frantic freak stage was veeeel te klein en het geluid was ook nog eens kut geregeld (bij andere stages was het wel goed). Wel echt een gaaf feest maar ik hoop dat ze volgend jaar een fatsoenlijke early stage neerzetten. Ook op de terugweg hebben we 1,5 uur vast gestaan op de parking, ik was halverwege de dag ziek geworden dus dat was echt niet fijn
Hetzelfde terrein als 3 jaar geleden, maar 10.000 bezoekers extra.... het was echt te druk
~**Sasjuh**~
Locatie niet fijn qua bereikbaarheid en ook irritant dat het nergens egaal is... verder muziek helmaal top ik kom graag terug maar alleen op andere locatie. Dat zit er ws nie in dus voor mij niet nog een keer
DesiRave
Prima vermaakt! Millennium mountain was de bom
Kellog­s:face­palm:
Potverdikkie, mooi feestje weer. Voornamelijk bij PRSPCT gestaan <3
Nico Crossbreed
Awesome Festival!
Pigmans
bam, heen rit was kut met die file. eenmaal binnen echt drukker dan normaal. mainstage was top met top geluid. dither heerlijk, mountain met promo en AOF ook geweldig. daarna rest van de avond main gestaan. man man man wat stond het geluid heerlijk.
woow zeer goed vermaakt op HOH 2022 :banana: Klapperhelden van HOH waren Detest , Dissoactive & suicide rage , Tripped , Dolphin , PRSPCT End act (tripped,thrasher,akira) :cheer: het meest genoten in de terror, prspct, frantic freak area's ik vond de overigen areas wat tegenvallen kwa sound, muziek, vooral de footworxx en ravezone areas waren echt naar mijn mening bagger kwa geluid helaas :ROT: alles op festival was er genoeg te doen te zien beleven, eten en drinken top, het parkeren van de auto was lange zoektocht naar de juiste parkeervelden, niet tot het einde gebleven om de drukte ook voor te zijn, bij verlaten van parkeerterrein sprak mij 2 parkeer beveiligingscrew in oranje tshirts op een ongepaste manier aan en stelden domme vragen en deden echt (onbeschoft, lacherig, onrespectvol!
Weer eens een feestje als van ouds, veel gemoedelijker als vorig jaar met live again... wel een tekort aan personeel en personeel dat er geen zin in leek te hebben en erg sloom werkten, toiletten werden goed bijgehouden over t algemeen. Maar onze pret en sfeer heeft nix gedrukt! We hebben een geweldige dag gehad... nou vooruit nog 1 klacht: het is alweer voorbij... maar heb alweer kaartjes! We'll be back in 2023!!!
*B@LLEBO*
Wat een feest weer! Blijft mn favoriet! Heerlijke sfeer overal en overal goed geluid. Maar millennium mountain overtrof alles bij AoF en Day-mar, heerlijk recht in je face. Wat heeft Day-mar ons positief verrast. De ene klapper na de andere knalde door de speaker. Beste set van de dag! Kritisch puntje is de warmte in de extreme darkness en drukte soms. Gooi die tent aan de zijkanten open aub of zorg voor ventilatoren.
Lausje Wausje:P
Het was in een woord tha BOM!
Jammer van main dat de gfp_bas zo op komt!!!FUCK die SHIT
M@rlie
Early was de laatste keer beter en mooier opgebouwd. Gezellig die Italianen hoor, maar beetje meerNL mag wel ipv die neusbellen crew
chiriva.
Locatie was weer super, maar worden te veel piepkicks gedraaid
(L) [NL][H­ardcor­e*­Bitch][NL] (L)
Sfeer en muziek erg goed! Vip tickets waren geweldig! Jammer van de hoeveelheid dagjesmensen
Patis@live
Zeker na een lange corona periode wederom een topfeest, gegeven op een mooie locatie. Veel nieuwe leuke stages, dik geluid, veel neven activiteiten, uitgebreide food & drink mogelijkheden. Tenslotte een top line up: voor elke Hardcore liefhebber wel wat wils! Een waardig 100 e (geregistreerde) festival in mijn carriere!e
#­op*­C*­kurs gek]
Sfeer kon niet beter!! Organisatie wel! Langggggg onderweg om er te komen en langggg lopen van en naar de bussen. Kan beter!!!
BOKMA
Dik feestje. amenmet Kelly, Ruben, Gerad en Gerrie. Hotelletje gepakt in Son en Breugel. Chillll
Bubje
Zoals altijd weer een topfeest!
StarScream
Geweldig feest! Volgende keer de Frantic Freak area (of vergelijkbare area met snelle early rave/gabber) veel groter maken. Ik vond dat er wel 10.000 kaartjes teveel waren verkocht, het was overal superdruk. Maar heel erg vermaakt de hele dag
Herrie­schopp­ert
super feest leuke mensen, mooi weer en lekkere beuk muziek ik zeg lekker hoor.
Faniac
Super dik!
**Linny**
Veel te druk.
Its me Ronnie
Jammer dat het geluid zo zacht was verder prima vermaakt
Hc__VsDk__Hc
Goed feestje maar kwa line up en setjes toch wat mindere harmony. Terrein indeling en geluid was weer super alleen de main was wat klein. Pendelbussen een ramp alsof ze een kudde schapen in een bus proppen en dan 1,5u heen en terug waardeloos.
Lisaa.
Voorgaande jaren was het geluid, opstelling en de mainstage veel mooier en beter. Verder blijft het een geweldig feestje!
;RazZ :jaja:
Top feestje ! Was alweer 2 jaar geleden maar was weer van ouds ! Tommyknocker wat een baas !!!
Early Vooraan
Heerlijk feest
Lief meeste­rboefj­e
Wat een geweldig feest. Freestyle en oldschool gangster waren de favoriete stages.
Pasquale di Natale
Geluid kon wel wat harder bij aantal stages. Verder ben ik zeer tevreden met aanwezigheid van Uptempo.
Schmiedi
Sound could be louder but everything else was perfect
Tikkie Trug
Was weer gezellig als vanouds. Ze moeten echter wel enkele area's ophouden tot 1 uur. Want iedereen verplichten om hutje mutje die eindshow te zien is niet echt klantvriendelijk.
Cliffie
Heerlijk feestje weer! Sommige stages echt super geluid ook (main, millennium en terror). 7de hemel heerlijk, DJ Daani mag wel naar de main toe. Op naar volgend jaar!
Psycho­88bill­y
Weer super gezellig als vanouds
Legion of the Lost
Te laat open aan de rij te merken, slecht geluid op de oldschool Gangsters en geregeld te druk bij de Millennium. Innovative en Day-Mar op de Millennium en Dj Hidden en Dolphin in de PRSPCT :respect: Heerlijk die snares weer te horen, vreugdekreten alom :cheer: :bounce:
**Bas**
Millenium Mountain veel te druk. Frantic Freak Stage ook aardig vol. Verder wel weer een geweldig feest zoals elk jaar.
Was echt een supergave jubileum-editie!!! Enige minpunt was dat bij de sluiting van de area's voor de eindshow de barren ook dicht gingen. Op de main was het niet te doen om daar nog een drankje te scoren. Verder weer prima vermaakt, millennium blijft de vetste area!!
TeRRoR-specht
Top editie!!.millennium mag wel weer naar beneden verhuizen,deze area steekt toch overal met kop en schouders bovenuit!! :bounce: :bounce:
Bjorn-->>Batsie
Wat een vet feest weer! :D vooral bij de Millennium veel te druk :( Voor de rest dik voor mekaar! (Y)
maikel
Dik feest . Alleen het parkeren was echt een hel. , en veel te druk, leek wel of er 20.000 man te veel was.
Joery Steketee
Mega dik! Maar de heenreis was tering lange file en de bar had beter gekund
here's johnny 3
Heenreis te lang in de file gestaan , eenmaal binnen als vanouds alles goed op orde , geluid kon op sommige plaatsen net wat beter , geen overlappingen in de area,s van muziek gelukkig , was bij de kleinere opzetting live again wel t geval. Sfeer uitermate goed , zoals t hoort ! Ben inmiddels 42 Jr. Maar dit festival kunnen ik en me vrouwtje toch niet laten schieten . Ben voor de 15de keer erbij geweest ......op naar de 16de !
Mr RD
Heerlijk feest geweldige sfeer en top muziek
LadyX80
De heenreis was een drama maar verder was het weer een heerlijk feestje
[OKP] komme
Bij millennium wel echt te druk. En soms lang wachten bij de bar. Verder top feestje gehad!
MAGNIFIQUE
Genoten genoten genoten zoals ieder jaar weer wat een sfeer
Erichh
Dag vloog weer voorbij. Binnen komen duurde lang maar eenmaal binnen was het perfect. Milennium was echt genieten. Neophyte, Amnesys & AOF en als klap op de vuurpijl Day Mar. Wat een geweld en dat geluid links vooraan, smullen! Minder uptempo en op sommige stages beter geluid mag best volgend jaar.
Passion 4 Core
Echt een top feest! Het binnenkomen duurde wel veels te lanrg. Eenmaal binnen was het genieiten en de sfeer was goed
mr_manuel
was een geweldig feest
Jimmy84
Genoten! Volgend jaar weer!!!
RvH:bounce:
Heel druk zowel bij de ingang als bij de mountain en op meerdere plekken. Sfeer in de avond was genieten. Geluid op veel plaatsen wel lekker en gelukkig zat het weer mee. En de hardcore is wel voort heel anders als jaren geleden
Psychonaut
Lekker sfeertje wel. Maar echt die tyfes piepkick overal gadverdamme hé.
Top
GENIUS
(once again) MODDER VET!!!
herrie­schopp­ertje
Heerlijk gewoon weer. Alleen 2 a 2.5 uur lang in de rij moeten staan is echt niet normaal met 25 graden en zonnetje
Beyond Redemption
Prachtig aangekleed en ingedeeld. Goede sfeer, lekkere setjes, zon wat wil je nog meer.
NickSonS
Was een knaller , super sfeer !
•Merie•
Word het niet eens tijd dat de millennium hardcore een grotere stage krijgt?
Arjan Beukpad
Zelden zo gelachen
Bruintje
Top feest. Altijd, maar stop in godsnaam met die piepkicks en zeker op de main… please
Meesteres Ashley
Was een super leuk feest
Flanee­rmenee­rr
Die ROYAL VIP was echt goed geregeld, flaneren!!
Dennis Tkno
Terrorheads en prspct vond ik echt top. De Frantic zone vond ik een beetje weg gepropt in een veel te kleine area. Had van te voren verwacht juist veel in de frantic zone te zijn maar vond het geluid erg slapjes in deze zaal. Waren er überhaupt subs aanwezig.? Ik hoorde het wel maar de Bass was niet te voelen..Main area, Prspct en Opa Drokz hadden dat gelukkig wel voor elkaar. Volgend jaar weer
brintajunky
Weer een heerlijke dag gehad , bedankt
Een uptempo podium minder had vast wel gekund om de frantic zone wat meer ruimte te geven
De_Kale
Dit was mijn 12e Harmony en elk jaar weer een dik feest. Maar deze editie was the best eindshow ever
Fiof
Was er weer een voor in de boeken! Geweldig feestje!
[GMRT]Bas
Top sfeer bij de prospect, dikke set van tripped
Pekkie
Om binnen te komen koste wat tijd…maar eenmaal binnen alles perfect geregeld, wat een sfeer en muziek, leuke mensen ontmoet…..volgend jaar weer van de partij.
!Bart*
Super was het weer! Goud
[B]eat­sbombe­r
Top feest, zoals altijd! Heerlijke sfeer! Enig klein minpuntje was het geluid op de main, mocht net 1 tandje harder en wat meer bass, maar verder blijft het mijn persoonlijke favoriete festival van het jaar!
!! LAzERQicQ !!
SICK! Wat een dag!
HC_FANATIC
Super dag gehad! Volgende keer graag meer bass en minder hoge tonen!!!!!!!!!!!
Ober Gabber
Het geluid was niet altijd perfekt. Promo Geweldig gedraaid. Rufneck en rob Geweldige schow. En mijn Top vaforit Dr Peackock Geweldig
wouter-HC:bier:
Geweldige dag gehad super vermaakt prachtig weer er bij en een goede sfeer
Abaddon
:bounce:
Harry Nak
T O P!!!

Plattegrond Harmony of Hardcore

plattegrond Harmony of Hardcore
3 juni 2022

Line-up Harmony of Hardcore

1Mainstage
za 13:00 - 14:30:  hardcore
za 14:30 - 15:30:  Italië Nederland hardcore
za 15:30 - 16:30:  Italië hardcore
za 16:30 - 17:00:  · live hardcore
za 17:00 - 18:15:  drum & bass, hardcore
za 18:15 - 19:00:  · live Schotland hardstyle
za 19:00 - 20:15:  hardcore
za 20:15 - 20:45:  · live hardcore
za 20:45 - 21:40:  hardcore
za 21:40 - 21:50:  · show
za 21:50 - 22:45:  hardcore
za 22:45 - 23:45:  hardcore
hardcore
za 23:45 - 00:30:  hardcore
zo 00:30 - 01:00:  · show
· MC hardcore
2Ravezone
za 13:00 - 13:45:  hardcore, techno
België hardcore
za 13:45 - 14:45:  hardcore
za 14:45 - 15:45:  hardcore
za 15:45 - 16:45:  Spanje hardcore
za 16:45 - 17:15:  · live hardcore
za 17:15 - 18:15:  hardcore
za 18:15 - 19:15:  Oekraïne hardcore
za 19:15 - 20:00:  hardcore
hardcore
za 20:00 - 21:00:  hardcore
za 21:00 - 22:00:  hardcore
Spanje hardcore
za 22:00 - 23:00:  hardcore
za 23:00 - 00:15:  hardcore
· MC hardcore, house, hardstyle
3Extreme Darkness
za 13:00 - 13:45:  hardcore
za 13:45 - 14:45:  Italië hardcore
za 14:45 - 15:45:  hardcore
hardcore
za 15:45 - 16:45:  hardcore
hardcore
za 16:45 - 17:15:  Nederland hardcore
za 17:15 - 18:15:  Frankrijk techno, hardcore
za 18:15 - 19:00:  Verenigde Staten hardcore
za 19:00 - 19:30:  Frankrijk hardcore
za 19:30 - 20:30:  hardcore
za 20:30 - 21:00:  · live België hardcore
za 21:00 - 22:00:  België Frankrijk hardcore
za 22:00 - 23:00:  Frankrijk techno, hardcore
za 23:00 - 00:00:  hardcore
· MC hardcore
4Millennium Mountain
Millennium Hardcore
za 13:00 - 14:00:  hardcore
za 14:00 - 15:00:  hardcore
za 15:00 - 16:00:  hardcore
za 16:00 - 17:00:  hardcore
za 17:00 - 18:00:  hardcore
za 18:00 - 18:45:  house, hardcore
za 18:45 - 19:45:  techno, hardcore
za 19:45 - 20:30:  hardcore
za 20:30 - 21:15:  hardcore
za 21:15 - 22:15:  Italië hardcore
za 22:15 - 23:15:  hardcore, hard techno
za 23:15 - 00:00:  hardcore
· MC hardcore, hardstyle
5Terrorhead, gehost door Drokz
za 13:00 - 15:00:  hardcore
za 15:00 - 16:00:  drum & bass, hardcore
za 16:00 - 17:00:  hardcore
za 17:00 - 18:00:  hardcore
za 18:00 - 19:00:  hardcore
za 19:00 - 20:00:  hardcore
za 20:00 - 21:00:  hardcore
hardcore
za 21:00 - 22:00:  Verenigd Koninkrijk hardcore
za 22:00 - 23:00:  hardcore
za 23:00 - 00:00:  hardcore
België hardcore
zo 00:00 - 00:30:  hardcore
6PRSPCT
za 13:00 - 14:15:  hardcore
za 14:15 - 15:30: 
za 15:30 - 16:30:  Verenigd Koninkrijk hardcore, hard techno
za 16:30 - 17:30:  Schotland hardcore, hard techno
Verenigd Koninkrijk hardcore
za 17:30 - 18:30:  drum & bass, hardcore
za 18:30 - 19:30:  Litouwen Nederland techno, hardcore
za 19:30 - 20:30:  drum & bass, hardcore
za 20:30 - 21:30:  België techno, hardcore
za 21:30 - 22:30:  Verenigd Koninkrijk hardcore, hard techno
za 22:30 - 23:30:  hardcore
za 23:30 - 00:30:  drum & bass, hardcore
· MC drum & bass, hardcore, dubstep
7Footworxx
za 13:00 - 14:00:  België hardcore, hardstyle
za 14:00 - 14:45:  hardcore
za 14:45 - 15:30:  Italië Nederland hardcore
za 15:30 - 16:15:  Frankrijk hardcore
za 16:15 - 17:00:  Duitsland drum & bass, hardcore, hip hop, rock
Spanje drum & bass, hardcore
za 17:00 - 18:00:  Spanje hardcore
Spanje België techno, hardcore, hard techno
za 18:00 - 18:45:  hardcore
za 18:45 - 19:30:  Italië Nederland hardcore
za 19:30 - 20:15:  België
za 20:15 - 21:00:  hardcore
za 21:00 - 22:00:  hardcore
za 22:00 - 23:00:  Duitsland hardcore
za 23:00 - 00:00:  België hardcore, hard techno
8Oldschool Gangsters
za 13:00 - 14:30:  techno, hardcore
techno, hardcore
za 14:30 - 15:30:  hardcore
za 15:30 - 16:30:  hardcore
za 16:30 - 17:30:  hardcore, hardstyle
za 17:30 - 18:30:  hardstyle
za 18:30 - 19:30:  hardcore
hardcore, house, hardstyle
za 19:30 - 20:30:  hardcore
za 20:30 - 21:00:  · live hardcore
za 21:00 - 22:00:  techno, drum & bass, hardcore, trance, hardstyle, urban, hip hop, house
hardcore
za 22:00 - 23:00:  Duitsland techno, hardcore, hardstyle, trance
za 23:00 - 00:00:  Italië hardcore
zo 00:00 - 00:30: 
· MC hardcore, hardstyle
· MC
9Frantic Freak Zone, gehost door Frantic Freak
za 13:00 - 14:30:  hardcore
za 14:30 - 15:30:  hardcore
za 15:30 - 16:30:  house, hardcore
za 16:30 - 17:30:  hardcore
za 17:30 - 18:30:  Denemarken hardcore
za 18:30 - 19:30:  Italië hardcore, psy
za 19:30 - 20:30:  hardcore
hardcore
za 20:30 - 21:00:  · live hardcore
za 21:00 - 22:00:  hardcore
za 22:00 - 22:30:  · live hardcore
za 22:30 - 00:00:  hardcore, psy
· MC
10We love Freestyle
za 13:00 - 14:00:  hardcore
za 14:00 - 15:00:  hardcore
za 15:00 - 16:00:  hardstyle
za 16:00 - 17:00:  hardstyle, retro
za 17:00 - 18:00:  hardstyle
za 18:00 - 19:00: 
za 19:00 - 20:00:  hardstyle
za 20:00 - 21:00:  hardstyle
za 21:00 - 22:00:  hardcore, hardstyle
za 22:00 - 23:00:  hardcore, hardstyle
za 23:00 - 00:00:  België hardcore, trance, house, hardstyle
zo 00:00 - 00:30: 
· MC house, techno, hardcore, hardstyle, trance
11Boomshakalak Soundsystem
za 13:00 - 15:00:  hardcore
za 15:00 - 16:30: 
za 16:30 - 18:00:  hip hop, latin, reggae, rock
za 18:00 - 19:00:  reggae
za 19:00 - 20:00: 
za 20:00 - 21:00:  latin, reggae
za 21:00 - 22:00: 
za 22:00 - 00:00:  · soundsystem drum & bass, latin, reggae, rock
· percussie
· MC Nederland urban
12Café De 7e Hemel
za 13:00 - 14:00:  · live party
za 14:00 - 16:00:  party
za 16:00 - 17:00:  party
za 17:00 - 18:30:  · live party
za 18:30 - 19:00: 
za 19:00 - 20:00:  · live party
za 20:00 - 20:30:  · zang
za 20:30 - 21:30: 
za 21:30 - 00:00:  · live party
13Bejaarden Festival
za 13:00 - 23:00:  party
14Beer Garden
za 13:00 - 23:00:  hardcore, house, hardstyle
hardcore, house, hardstyle
15Silent Disco
za 13:00 - 14:00:  hardcore
za 14:00 - 15:00:  hardcore
za 15:00 - 16:00:  hardcore
za 16:00 - 17:00:  hardcore
za 17:00 - 18:00:  hardcore, hardstyle
za 18:00 - 19:00:  hardcore
za 19:00 - 20:00:  hardcore, hardstyle
za 20:00 - 21:00:  hardcore, hardstyle
za 21:00 - 22:00:  België hardcore
za 22:00 - 23:00:  hardcore
za 23:00 - 00:00:  hardcore
16Malelions
za 14:00 - 15:00:  hardstyle
za 15:00 - 16:00:  hardstyle
za 16:00 - 17:00:  hardstyle
za 17:00 - 18:00:  hardstyle
za 18:00 - 19:00:  hardstyle
za 19:00 - 20:00:  hardstyle
za 20:00 - 21:00:  hardstyle
za 21:00 - 22:00:  hardstyle
hardstyle
za 22:00 - 23:00:  hardstyle
za 23:00 - 23:30:  hardstyle
za 23:30 - 00:00:  hardcore, hardstyle
Statistieken
1271Partyflockbezoekers
491Partyflockgeïnteresseerd
7822Appicbezoekers
10124Appicgeïnteresseerd
19000Facebookbezoekers @ 1 juni 2022
38100Facebookgeïnteresseerd @ 1 juni 2022
59 / 36·mannen / vrouwen
33.6Partyflockgemiddelde leeftijd
33.8Partyflockleeftijd mediaan
29.3Appicgemiddelde leeftijd
26.4Appicleeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
1·forumonderwerp
Miranda Van Mil: 175
·foto's
14·video's
84 @ 2 × 1·winactie
20·albumfoto's
38·opmerkingen
83·waarderingen
geweldig·stemresultaat (766 stemmen)
Nieuws
Make your personal timetable by adding hearts to your favorite artists. All you need to do is log in with Appic! Do it now and receive a notification when and where your favorite artist starts.
HARMONY OF HARDCORE ▴ 15 YEARS OF THE ULTIMATE HARDCORE FEELING 🖤

The synchronization of thousands of heartbeats initiated a revolution: the evolution of the Ultimate Hardcore Feeling

<><><><><><><><><><><><><><><

𝗜𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻
Saturday June 4th, 2022
13:00 - 1:00 hrs. | 18
16 areas | 100+ artists
45.000 visitors
Erp near Eindhoven

<><><><><><><><><><><><><><><

𝗧𝗶𝗰𝗸𝗲𝘁𝘀
Harmony of Hardcore is completely sold out!

<><><><><><><><><><><><><><><

𝗟𝗶𝗻𝗲-𝘂𝗽

𝙈𝘼𝙄𝙉𝙎𝙏𝘼𝙂𝙀
DR. PEACOCK ▴ PARTYRAISER ▴ GPF (LIVE) ▴ SPITNOISE ▴ N-VITRAL vs DEADLY GUNS ▴ NOSFERATU ▴ ROTTERDAM TERROR CORPS (LIVE) ▴ ANDY THE CORE ▴ ANIME ▴ DITHER ▴ NEVER SURRENDER (LIVE) ▴ ODIUM ▴ ALEE ▴ ANTHEM SHOW

𝙍𝘼𝙑𝙀𝙕𝙊𝙉𝙀
PARTYRAISER ▴ SEFA ▴ MISS K8 ▴ THA PLAYAH ▴ D-FENCE (LIVE) ▴ CRYOGENIC ▴ ESTASIA VS LADY DAMMAGE ▴ WASTED MIND ▴ BULLETPROOF ▴ CRYPTON ▴ BAZZY VS LUNATIC ▴ D-MASTER VS MADNEZZ ▴ THA WATCHER
→ lees meer
Forum

38 opmerkingen

Wanneer kaarten in verkoop.hopelijk mooi weertje.
 
Laten we het hopen inderdaad, maar welk weer het ook is ik wil er bij zijn ...... :D
In 2016 en 2017 toen ik nog in de buurt woonde er geweest, was echt freaking awesome. Dit jaar weer om de 15 jaar te vieren, echter nu vanuit Dordrecht
 
:D Ben er bij :D
Voor een 15 jarig bestaan had ik wel verwacht dat er meer oude rotten zouden staan.

Ik mis een hoop DJ's die de eerste 5 jaar het feest hebben gemaakt tot wat het nu is, en die staan er nog niet eens.

Vind ik echt een slechte zaak van Johan en Franky. Don't forget the roots.

Nu zie ik alleen maar domme uptempo op de lijn up staan.

Veel van de eerste HoH ( zelfs toen het nog PinksterPar-t) was gaan niet meer vanwege deze domme keuzes.
Toen had je meer de namen uit de Static Movement / Shadowlands stal, toch? Helaas destijds nooit daar geraakt.
Maar vind t wel een mooie line-up: millennium, prspct, harde early. Niks te klagen.

En ze verkopen toch uit, dus boeien doet het hun niet ;)
 
Hopelijk gaat HOH wel door ......
 
ik vrees van niet.
Uitspraak van Pascal_1974 op maandag 27 januari 2020 om 04:02:
Veel van de eerste HoH ( zelfs toen het nog PinksterPar-t) was gaan niet meer vanwege deze domme keuzes.

Tja....ga toch maar weer eens kijken.....
Op naar een nieuwe datum
Heeeeeee ja hoor volgend jaar dus.hopelijk lekker weertje dan.
 
er stond op de website een paar dagen geleden nog dat tickets voor 2020 geldig zullen zijn op de volgende editie in 2021. maar dat is ineens verdwenen. hoop niet dat ik nu mijn geld kwijt ben. zonder dat oorspronkelijke bericht zou ik namelijk geen kaartje hebben gekocht. :/
Uitspraak van inactief op donderdag 26 maart 2020 om 16:56:
hoop niet dat ik nu mijn geld kwijt ben. zonder dat oorspronkelijke bericht zou ik namelijk geen kaartje hebben gekocht.

Alle gekochte tickets zijn geldig voor 2021, als het goed is krijg je daar bericht van ;)
Jaaaaaaaa zeker zeer goed hardcorefeest harmony volgend jaar heeee.
 
https://www.youtube.com/watch?v=I2m50996NsI
Wanneer dit door ga ben ik der bij,afwachte heeee.
 
Word dus 2022
Heb 4 kaarten parkeerticket en kluisje te koop. Maar krijg de tickets pas drie dagen van te voren.
Hoe gaat het met de frantic freak stage?
Uitspraak van Hola op zaterdag 14 mei 2022 om 06:55:
Heb 4 kaarten parkeerticket en kluisje te koop. Maar krijg de tickets pas drie dagen van te voren.

Hoi Hola, heb je de kaarten nog? Ik ben geïnteresseerd in 2 kaarten 🙂
Uitspraak van Hola op zaterdag 14 mei 2022 om 06:55:
Heb 4 kaarten parkeerticket en kluisje te koop. Maar krijg de tickets pas drie dagen van te voren.

Hi Hola, dan wil ik de overige twee kaarten graag van je overnemen.
Uitspraak van Hola op zaterdag 14 mei 2022 om 06:55:
Heb 4 kaarten parkeerticket en kluisje te koop. Maar krijg de tickets pas drie dagen van te voren.

Parkeerticket en kluisje neem ik er dan ook bij :-)
 
Yes bijna HOH :D
Ik zoek nog 2 kaarten.
Hoii ik verkoop nog 1 kaartje ivm afzegging. Iemand nog op zoek?
Ik heb ook 1 kaart over.
1 x combi ticket te koop. Harmony of hardcore & 7th sunday
Wat is er eigenlijk VIP aan de VIP-ticket? Alleen een apart VIP-view-deck of ook aparte ingang/wc's? en een locker?
Ik heb nog 1 ticket te koop voor de normale prijs van 55 euro
Nog een paar uurtjes 😎😎😎☀️
Logistiek is een focking drama!!!
Ik heb 2 kaartjes te koop wegens privé omstandigheden kunnen wij helaas niet gaan voor info insta : stephh__89
Niemand hier naar de stream aan’t luisteren? 🤣