Partyflock
 

Oldschool Gangsters

afbeelding Oldschool Gangsters
concept
SiteSite oldschoolgangsters.nl
E-mailinfo@oldschoolgangsters.nl
AdresRotterdam
Nederland
PostadresPostbus 9108
3007 AC
Rotterdam
Oprichting1992
Aanwezigheidfacebookpageinstagrammixcloudsoundcloudyoutube
Nieuws
Het is weer gelukt om Crazyland een maand van te voren uit te verkopen. Dat is een teken dat de mensen er weer super veel zin in hebben. Als jullie je best doen om je aan het thema te houden, dan wordt het weer een feest om niet snel te vergeten. 3
Booming was een feestje wel zeg! Wat een sfeer en wat een avond. Het was van het begin tot het eind echt een goede vibe. Mensen wilden niet naar huis. Om weer na te genieten van deze avond kun je op crazyland.­org de foto' s terug kijken. De foto's zullen er al donderdag avond op staan.
Lieve mensen wij willen jullie allereerst hartelijk bedanken voor de onvergetelijke editie van Crazyland Dark Circus 2
Early bird tickets voor Crazyland 2019 vandaag in de verkoop! Beste bezoekers omdat wij de mening van ons trouwe publiek belangrijk vinden en inmiddels zo goed als alle thema's al de Revu hebben laten passeren, Hebben wij dit keer jullie laten kiezen wat het thema wordt voor de Crazyland editie van 16 Maart.
Goed nieuws voor iedereen! De early bird voor Crazy Wonderland festival ( Pleasure Island ) is gestart! Kijk snel op crazyland.­org en koop jouw kaartje voor een heel net prijsje van 30,00 euro! Ook zijn er nog VIP kaarten te koop in de early bird! Vorig jaar was dit het festival van 2017 waar iedereen nog lang over na heeft gepraat.
Aanstaande zaterdag wacht ons weer een uitverkochte editie van Crazyland " Al Capone " Het feest bij uitstek voor iedereen die van feesten houdt en waaraan ook echt iedereen mee doet met het thema. Crazyland bestaat niet voor niets al 20 jaar als organisatie en elk feest is ver van te voren uitverkocht.
Na de volledig uitverkochte editie in 2015 van Oldschool Gangsters - 10 Years Anniversary binnen op het terras van Paviljoen Breezze waren de reacties zeer goed en was de sfeer dan ook optimaal en beloofde de organisatie dat dit een jaarlijks terugkerend evenement zou gaan worden. 9
Hoe HIP wil je het hebben! Oldschool Gangsters kleurt zoals bijna ieder jaar weer Oranje in de maand april en is dat hip? Jaaaa voor woensdagnacht 26 april zeker en in deze kleuren zal er op Koningsnacht een nieuwe editie van Oldschool Gangsters plaatsvinden in "Partycentrum Hipper & Kolfbaan" te Gorinchem. 2
Voor de 2e keer land DJ Rob met zijn Oldschool Gangsters in het Brabantse Uden. Met een scala aan oldschool en early rave klappers zal deze avond een 'trip down memorylane' worden. De dj's nemen je mee terug in de tijd, terug naar de beginjaren van de house.
Oldschool gangsters
15 september 2016
Eén keer per jaar is het concept Oldschool Gangsters terug in Rotterdam, in het altijd gezellige Social Underground Rotterdam (S.U.R.), waar er wederom 2 zalen worden ingericht voor een leuke avond vol met dikke Oldschool Classics, Early Rave en Early Hardcore. Artiesten als Darkraver, Frantic Freak, Rob & MC Joe, Stanton en vele andere gaan hun best doen om jullie als bezoekers weer een toffe avond te bezorgen.

11 waarderingen

*_RoedieW!
(Y) Geweldig !
Milan010 :honger:
:respect: OG's :respect:
Happy joy joy!
O.G ,S :respect:
lindaaatje
Waar blijft 't volgende feest?!
Kees en Heidy
:respect:
heb er nog niet 1 gemist :cheer: ...steeds weer iets nieuws en toch heel vertrouwd :respect: ...I (L) OG
dickvanpark
:RESPECT:
:respect:
super!!!!!!!!!!1
Car --> South
Respect voor deze organistatie! Rob & Joe!! :respect:
(k) ANGY
OG's is echt een super vet feest:respect:

6 opmerkingen

tijd voor een nieuwe:D
24 februari toch? :)

:respect:
Wat zullen we weer los gaan de 24e! :yes:
:bounce: ben erbij :yes:

wordt weer knallen (Y)
keep up the good work!!
Ben al weer benieuwd naar de eerstvolgende datum :yes: