Partyflock
 
­ Nederland

Sunglow sluit Festivalseizoen in (hard)style af

gepubliceerd door , op
Sunglow Festival
10 augustus 2023
Aanstaande zaterdag 9 september staat er weer een gloednieuwe editie van Sunglow op de agenda bij Recreatieoord Binnenmaas in Mijnsheerenland. Dit keer in het thema "Garden of Eden". Grote namen als Paul Elstak, Angerfist, Gunz For Hire, Outsiders,Spitnoise en DJ Rob & MC Joe vullen het programma.

Na een zomer vol festivals sluit Sunglow dit jaar wederom de hekken van het festivalseizoen. Deze editie telt meer dan 30 DJ's verdeeld over drie verschillende podia. Niemand minder dan Paul Elstak keer terug en nodigt de "crème de la crème" van de Hardstyle scene uit op zijn eigen "I Love Beatz" Mainstage.

Duurzame mainstage
Nieuw dit jaar is het ontwerp van de Mainstage. Afgelopen jaar is de organisatie druk bezig geweest met verduurzamen, wat resulteerde in een gloednieuwe Mainstage gemaakt van duurzaam materialen. "Het combineren van het thema en de nieuwe, duurzame materialen heeft ertoe geleid dat we onze bezoekers deze editie weer opnieuw kunnen verbluffen." Aldus de organisatie.

Zomerse temperaturen
Na veel regen ziet het er naar uit dat het een prachtige festival dag gaat worden. De organisatie heeft met oog op de tropische temperaturen treffende maatregelen genomen. "Voor ons staat de veiligheid van bezoekers altijd voorop. Met deze temperaturen is het daarom ook van belang om hier de juiste maatregelen voor te treffen. Er zijn op het terrein extra watertappunten, zonnebrandpunten en voldoende schaduwplekken aanwezig." Aldus de organisatie.

Allerlaatste kaartjes
Met nog een paar dagen te gaan en slechts een handjevol kaartjes over, belooft ook aankomende editie er weer één voor in de boeken te worden. Je kunt de allerlaatste tickets nu nog bemachtigen via de website van de organisatie: sunglow-festival.n