Partyflock

Bibelot

 

Bibelot

op de kaart
Bibelot (afbeelding)
AdresNoordendijk 148
3311 RR
Dordrecht
Nederland
SiteSite bibelot.net
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitteryoutube
Capaciteit1100
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Bibelot via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
365·feesten
11·in de toekomst
354·in het verleden
31·nieuwsberichten
24·video's
3917·kliks
4292·bezoekers · herkomst
1958·unieke bezoekers
117Partyflockfans
19.9 KFacebooklikes
294·albumfoto's
6·opmerkingen
9·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (1755 stemmen)
Nieuws
Op vrijdag 14 december staat dj-legende Grandmaster Flash in Bibelot. De uit Amerika afkomstige grootvader van het scratchen brengt hiphop geschiedenis naar Dordt.
Op zaterdag 22 april is het tijd voor een nieuwe editie van Planet Raw! Na 2 overwegend succesvolle edities is het voor de komende editie wederom raak met een line up waar je 'U' tegen zegt! 3
3 dec (22:00 - 05:00) organiseert Room 23 Music het feest Into The Dark Lands. Het feest is een concept van Maurice Pinkster a.k.a. The Relic, Cubic Nomad en Hidden Rooms en representeerd de labels van Room 23 Music zoals bijv. Dark. Descent. en Spirit of Progress.
Het is geen grap, Sef komt op vrijdag 1 april écht naar Bibelot. De koning van het refrein geeft het publiek een kijkje in zijn creatieve brein met het nieuwe album 'In Kleur'.
Deze maand bracht De De Jeugd van Tegenwoordig zijn vijfde album uit. 'Manon' is een ode aan de vrouw. Op vier maart komt Nederlands populairste rapformatie naar de Main Stage van Bibelot.
Aanstaande vrijdag, 16 oktober, is het weer tijd voor de Buurtsuper in Bibelot. Maar dit niet alleen, van 17:00 tot 20:00 uur is iedereen uitgenodigd om alvast een dansje te komen doen in de Albert Heijn aan de Korte Parallelweg 165 in Dordrecht. 1
CUT_, bestaande uit producer Sebastiaan Detilh en zangeres Belle Doron, werd bekend toen de cover van Stromae's 'Papaoutai' viral ging. Het electronisch muziekduo uit Amsterdam staat op 8 januari in de Talent Stage van Bibelot.
Na het succes van internationale superhit 'Drank & Drugs' komt Ronnie Flex op 26 november terug naar Bibelot. Tijdens deze knallende show wordt hij bijgestaan door special guest Lil Kleine en support SFB.
Vanaf 25 september kan er elke vrijdag gewinkeld worden in de Buurtsuper. Dit keer in de aanbieding: kilo's plezier en liters sentiment. Het aanbod: lang houdbaar, A-Merken en vers geperste plaatjes. Gedraaid door The Royal Plastic Entertainers.
De populaire dj-formatie The Partysquad staat op 3 oktober in de Main Stage van Bibelot. Samen met Wessel S, Quincy Wilson, T-Style en Vinnie Rosso neemt het duo zijn publiek mee de dansvloer op. 1
9 waarderingen
Melvin
het is dichtbij mijn huis
Mennie
paard
Everlasting
Kan je kaartje ook aan de deur kopen? Enzo ja hoeveel kost dat?
' Make'm die slowly.­
wat een locatie gek :respect:
The HONG
Prima locatie ja
!! Plukkie !! -{fotograaf}-
zeer chill, mooi en altijd wel gezellig
charlylinch
Dordrecht de gekste!!
LP4ever
Uniek poppodium met een zeer gevarieerd programma
(6)je moeder(6)
gezellig

6 opmerkingen

Uniek poppodium door zijn locatie en historie met een zeer gevarieerd programma voor jong en oud.­ Van metalheads tot dance liefhebbers.­ Voor ieder wat wils.­
waarom staat het feest van de opposites er nog niet tussen?
wel jammer dat alle feesten die er gehouden worden en zijn geweest niet terug te vinden zijn hier op PF

doe er eens wat aan !!!
laatste aanpassing
human resource en paul elstak in bibelot? waarom staat het er nog niet op?