Partyflock
 

Bibelot

op de kaart
afbeelding Bibelot
AdresNoordendijk 148
3311 RR
Dordrecht
Nederland
SiteSite bibelot.net
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitteryoutube
Capaciteit1100
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Bibelot via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
401·feesten
11·in de toekomst
390·in het verleden
34·nieuwsberichten
29·video's
3983·kliks
4373·bezoekers · herkomst
2009·unieke bezoekers
113Partyflockfans
20.9 KFacebooklikes
294·albumfoto's
6·opmerkingen
9·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (1822 stemmen)
Nieuws
Na het ongekende succes wat zijn album 'Forever Lit' teweeg heeft gebracht, gaat Jordan Jacott alias Dopebwoy, op tournee langs een aantal befaamde Nederlandse poppodia. Vanaf januari 2020 is een van de meest succesvolle rappers van dit moment te zien in Utrecht, Nijmegen, Amsterdam, Groningen en Dordrecht.
Heel goed nieuws voor alle speakerfreakers die van plan zijn om naar de eerste editie van Holy Shit te komen.
Zet je schrap en zet een groot kruis op Zaterdag 18 Mei in je agenda; Bass Addicts Events presenteert met een donderende knal de eerste editie van Hardtekno event Holy Shit.
Op vrijdag 14 december staat dj-legende Grandmaster Flash in Bibelot. De uit Amerika afkomstige grootvader van het scratchen brengt hiphop geschiedenis naar Dordt.
Op zaterdag 22 april is het tijd voor een nieuwe editie van Planet Raw! Na 2 overwegend succesvolle edities is het voor de komende editie wederom raak met een line up waar je 'U' tegen zegt! 3
3 dec (22:00 - 05:00) organiseert Room 23 Music het feest Into The Dark Lands. Het feest is een concept van Maurice Pinkster a.k.a. The Relic, Cubic Nomad en Hidden Rooms en representeerd de labels van Room 23 Music zoals bijv. Dark. Descent. en Spirit of Progress.
Het is geen grap, Sef komt op vrijdag 1 april écht naar Bibelot. De koning van het refrein geeft het publiek een kijkje in zijn creatieve brein met het nieuwe album 'In Kleur'.
Deze maand bracht De De Jeugd van Tegenwoordig zijn vijfde album uit. 'Manon' is een ode aan de vrouw. Op vier maart komt Nederlands populairste rapformatie naar de Main Stage van Bibelot.
Aanstaande vrijdag, 16 oktober, is het weer tijd voor de Buurtsuper in Bibelot. Maar dit niet alleen, van 17:00 tot 20:00 uur is iedereen uitgenodigd om alvast een dansje te komen doen in de Albert Heijn aan de Korte Parallelweg 165 in Dordrecht. 1
CUT_, bestaande uit producer Sebastiaan Detilh en zangeres Belle Doron, werd bekend toen de cover van Stromae's 'Papaoutai' viral ging. Het electronisch muziekduo uit Amsterdam staat op 8 januari in de Talent Stage van Bibelot.
9 waarderingen
Melvin
het is dichtbij mijn huis
Mennie
paard
Everlasting
Kan je kaartje ook aan de deur kopen? Enzo ja hoeveel kost dat?
wat een locatie gek :respect:
The HONG
Prima locatie ja
!! Plukkie !! -{fotograaf}-
zeer chill, mooi en altijd wel gezellig
charlylinch
Dordrecht de gekste!!
LP4ever
Uniek poppodium met een zeer gevarieerd programma
(6)je moeder(6)
gezellig

6 opmerkingen

Uniek poppodium door zijn locatie en historie met een zeer gevarieerd programma voor jong en oud.­ Van metalheads tot dance liefhebbers.­ Voor ieder wat wils.­
waarom staat het feest van de opposites er nog niet tussen?
wel jammer dat alle feesten die er gehouden worden en zijn geweest niet terug te vinden zijn hier op PF

doe er eens wat aan !!!
laatste aanpassing
human resource en paul elstak in bibelot? waarom staat het er nog niet op?