Partyflock
 
­

Nieuw Hardtekno event Holy Shit presenteert onder andere Darktek & Radium in Bibelot

gepubliceerd door , op
Zet je schrap en zet een groot kruis op zaterdag 18 mei in je agenda; Bass Addicts Events presenteert met een donderende knal de eerste editie van Hardtekno event Holy Shit.Plaats van muzikaal geweld: Bibelot. Deze locatie staat bekend om haar state of the art geluid en licht systeem. Verwacht dan ook dat er groots zal worden uitgepakt tijdens deze vuurdoop van Holy Shit met naast een dikke, internationale line-up ook de nodige visuele aspecten. Naast hardtek grootheden als Darktek live (FR), Floxytek en Mat Weasel Busters zijn ook Radium(FR) en Rinse (NL) van de partij. De avond is gericht op Hardtekno, maar verwacht ook zeker harde uitstapjes naar Tekno en Frenchcore.


Voorverkoop
Verzeker jezelf van entree en koop je ticket in de pre-sale! De early birds vliegen over de digitale toonbank, dus don't be a late bird. Alle ticketprijzen zijn inclusief ticket fee.

Early bird:€ 15,-
Regular Presale:€ 20,-
Doorsale:€ 25,-

Locatie, tijden & info
De kick-off van Holy Shit vindt plaats in de Main Stage van Bibelot Dordrecht. Deze state of the art locatie biedt alles wat een goed avondje Hardtekno, Tekno & Frenchcore liefhebbers wensen. Bibelot is zowel per auto als OV goed te bereiken. Parkeren kan in de Parkeergarage tegenover Bibelot voor €3,-. Volg de borden "P Energiehuis". Bibelot opent haar deuren om 23:00 uur en zal sluiten om 05:00 uur. Vergeet je geldige ID niet mee te nemen, de minimum leeftijd is 18 jaar.

Busreis vanaf Titanium Festival naar Holy Shit
Voor alle bezoekers van Holy Shit die overdag Titanium Festival bezoeken, wilt de organisatie van Holy Shit bij voldoende deelname een busreis richting Bibelot organiseren. Deze bus zal aan het eind van het festival klaar staan om jullie direct door te rijden naar Bibelot in Dordrecht. Op deze manier kan je dus overdag én 's nachts in één keer doorgaan! Na afloop zal de bus jullie terug brengen naar Utrecht CS. Aanmelden of vragen? Mail naar Dance-festivalbus@live.nl