Partyflock
 
­

Holy Shit invites Out of Orbit soundsystem

gepubliceerd door , op
Heel goed nieuws voor alle speakerfreakers die van plan zijn om naar de eerste editie van Holy Shit te komen. Naast het sublieme geluid wat al aanwezig is in Poppodium Bibelot zal er een extra 'muur' van geluid worden geplaatst door niemand minder dan Out of Orbit soundsystem. Velen van jullie zullen dit soundsystem kennen van o.a. de Teknosucks party's in de Worm en natuurlijk de vele freeparty's waar dit soundsystem menig tekno liefhebber al omver heeft weten te blazen. Bass Addicts events is trots om met de mannen van Out of Orbit deze eerste editie van Holy Shit te kunnen organiseren. Dit nieuwe concept brengt dus niet alleen qua artiesten de hoogst mogelijke kwaliteit maar ook zeker qua geluid zal dit een ongeëvenaarde avond worden.

Hieronder nog even wat praktische informatie op een rijtje.

Line up

Voorverkoop
Verzeker jezelf van entree en koop je ticket in de pre-sale! De early birds vliegen over de digitale toonbank, dus don't be a late bird ;-) Tickets zijn verkrijgbaar via bibelot.­net Alle ticketprijzen zijn inclusief ticket fee.
  • Early bird: € 15,- (uitverkocht)
  • Regular Presale: € 20,-
  • Doorsale: € 25,-

Locatie, tijden & info
De kick-off van Holy Shit vindt plaats in de Main Stage van Bibelot Dordrecht. Deze state of the art locatie biedt alles wat een goed avondje Hardtekno, Tekno & Frenchcore liefhebbers wensen. Bibelot is zowel per auto als OV goed te bereiken. Parkeren kan in de Parkeergarage tegenover Bibelot voor €3,-. Volg de borden "P Energiehuis". Voor de routebeschrijving kijk je op www.bibelot.net Bibelot opent haar deuren om 22:00 uur en zal sluiten om 05:00 uur. Vergeet je geldige ID niet mee te nemen, de minimum leeftijd is 18 jaar.

Busreis vanaf Titanium naar Holy Shit
Voor alle bezoekers van Holy Shit die overdag Titanium bezoeken, wilt de organisatie van Holy Shit bij voldoende deelname een busreis richting Bibelot organiseren. Deze bus zal aan het eind van het festival klaar staan om jullie direct door te rijden naar Bibelot in Dordrecht. Op deze manier kan je dus overdag én 's nachts in één keer doorgaan! Na afloop zal de bus jullie terug brengen naar Utrecht CS. Meer informatie m.b.t. deze busreis en prijzen zijn binnenkort te vinden op onze facebook pagina. Aanmelden of vragen? Mail naar Dance [email]festivalbus@live.nl[/email]