Partyflock
 
­

Planet Raw en Raw Style United bundelen hun krachten

gepubliceerd door , op
flyer Planet Raw
FeestPlanet Raw · Raw Style United
Datumzaterdag 22 april 2017
LocatieBibelot Site
WinactiePlanet Raw actie, gesloten
Op zaterdag 22 april is het tijd voor een nieuwe editie van Planet Raw! Na 2 overwegend succesvolle edities is het voor de komende editie wederom raak met een line up waar je 'U' tegen zegt!

"De keuze om voor deze editie samen te werken met Raw Style United biedt ons de gelegenheid om ons huidige publiek nóg gerichter aan te spreken en om onze potentiële bezoekers ook te triggeren vooral een bezoekje te brengen aan Planet Raw!", aldus de organisatie van Dark Universe Events.

De samenwerking met Raw Style United is geen onlogische, gezien deze #Raw community snel aan het groeien is en inmiddels een stabiele factor is in de Raw Hardstyle scene.
Het bundelen van de krachten betekend voor beiden partijen een goede stap in de toekomst, daar er verschillende visies samensmelten tot een nóg vooruitstrevendere kijk op het event.

Naast het feit dat Dark Universe Events voor komende editie alles uit de kast gaat trekken om de productie van het feest zoveel mogelijk in het 'universum' thema naar voren te laten komen, is ook over de line up zorgvuldig nagedacht. Een goede mix van headliners, subliners én aanstormend talent moet zorgen voor een ware 'buitenaardse' invasie in Dordrecht!

3 opmerkingen

Lol stabiele groep?
RsU is het ergste wat hardstyle is overkomen in de laatste jaren.­ Het publiek maakt alleen maar online ruzie en hebben geen oog voor ander soort hardstyle.­ Laat ze dat clubje met hun trolls gauw opdoeken.­
Het klopt dat het geen oog heeft voor ander soort hardstyle.­ Het heet niet voor niks Raw Style United.­

Uitspraak van *Edwin* op zaterdag 18 maart 2017 om 07:22:
Het klopt dat het geen oog heeft voor ander soort hardstyle.­ Het heet niet voor niks Raw Style United.­

Rawstyle is sowieso een cringe term bedacht door mensen met de leeftijd die nog niet eens naar feesten mochten. Het is die zelfde groep die zich ook denkt stoer te moeten doen tegenover de zogenaamde 'happystylez' .
Er is daar gewoon geen ruimte meer voor andermans smaak.

Ik snap dat de oprichters van RsU het nooit zo bedoeld hadden. Maar zij zijn ook de enige die hun groep volgers erop kan aanspreken.