Partyflock
 
­

Europa's mooiste Trance festival aan zee · Luminosity Beach Festival

gepubliceerd door , op
flyer Luminosity Beach Festival
FeestLuminosity Beach Festival · 10 Years Anniversary
Datumdonderdag 22 juni 2017
LocatieFuel Site
WinactieLuminosity Beach Festival actie, gesloten
FeestLuminosity Beach Festival · 10 Years Anniversary
Datumdonderdag 22 juni 2017
LocatieVroeger Site
Luminosity Beach Festival en Beachclub Fuel / Beachclub Vroeger vieren deze zomer samen hun tienjarig bestaan met een groots 4-daags festivalweekend op 22, 23, 24 en 25 juni 2017. In tien jaar tijd hebben vele mensen en dj's een onvergetelijke tijd gehad tijdens meerdere evenementen op deze verschillende magische locaties.Luminosity Beach Festival is het grootste Trance festival van Europa. Met dit festival biedt de organisatie meer creativiteit in de ruimste zin van het woord. Dit bekent dat er creatieve en natuurlijke elementen worden verwerkt in het festivalterrein en dat ook de line-up variërend is. Zo zullen veel nationaal en internationaal bekende DJ's een optreden verzorgen op Luminosity Beach Festival. Ook presenteert de organisatie met trots vele talentvolle DJ's.

Donderdag 22 juni

Vrijdag 23 juni

Zaterdag 24 juni

Zondag 25 juni

Op 22, 23, 24 en 25 juni 2017 vindt Luminosity Beach Festival plaats aan het strand te Bloemendaal aan Zee. Het is een natuurlijke locatie die bij uitstek past bij Luminosity Beach Festival. Dit zorgt voor een perfecte ambiance. Het festivalterrein te Bloemendaal aan Zee is zeer goed bereikbaar, in de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid. Het strand is ook per fiets goed bereikbaar en een gratis fietsenstalling is aanwezig. Tot slot is het festival ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kies als eindbestemming NS-station Zandvoort aan Zee en vanuit daar rijden er pendelbussen naar het festivalterrein dat circa 1km verderop ligt. Meer informatie over het openbaar vervoer zie 9292ov.­nl.Luminosity Beach Festival biedt bij haar tiende editie 4 stages: twee imposante en grote mainstages, een festivaltent: de 'Sunset' stage, en Copacabana Beach, een half open stage. Deze stages worden allen voorzien van kwalitatief goed geluid en spectaculaire lichtshows.

Luminosity Beach Festival biedt een festival dat zorgt voor een geweldige beleving, goede service, bekende nationale en internationale artiesten en trancemuziek op hoog niveau. Er zijn nog enkele tickets verkrijgbaar voor donderdag 22 juni en zondag 25 juni, de tickets voor vrijdag 23 juni en zaterdag 24 juni zijn helemaal uitverkocht.

Tickets Luminosity Beach Festival 2017 zijn te koop op luminosity-events.­nl/tickets.Schaf je favoriete Luminosity Beach Festival merchandise aan op luminosity-events.­nl/shop.

Nog geen slaapplek?
Boek ons hostel op luminosity-events.­nl/travel-information, 10 minuten lopen van Beachclub Fuel / Beachclub Vroeger.

3 opmerkingen

Alleen de titel al :beer:
laatste aanpassing
Hebben ze nog wel geluk dat Vroeger dan weer open mag :P
 
Europa's mooiste? hahaha.­ Op die niet feest waardige locatie? Neen...­