Partyflock
 

Beachclub Fuel

op de kaart
Fuel
20 mei 2016
AdresZeeweg 7
2051 EB
Bloemendaal aan zee
Nederland 🇳🇱
Telefoon+31 23 57 36 433
SiteSite beachclubfuel.nl
E-mailinfo@beachclubfuel.nl
Linksfacebookpageinstagramresidentadvisorxyoutube
Opvolger van BLM9.
Medewerkers

Informatie

Van maart tot en met september is Beachclub Fuel de ideale locatie voor uw ontspanning. Of het nu een goede lunch, een heerlijk diner of een gezellige borrel betreft. Fuel biedt u zeven dagen per week een stijlvolle ambiance waar met passie en toewijding wordt gewerkt aan uw wensen.
De mogelijkheden van Fuel zijn veelzijdig en onbeperkt. Heeft u specifieke wensen of iets bijzonders te vieren en vindt u het strand van Bloemendaal aan Zee de ultieme locatie? Wij staan voor u klaar!
Beachclub Fuel is tevens zeer geschikt voor bedrijfsevents in de breedste zin van het woord. Vele grote, maar ook kleine bedrijven en verenigingen gingen u voor.

Openingstijden: de hele week van 10.00 tot 21:00 uur *

* Openingstijden van de keuken. De bar is open tot zolang het gezellig is. Max tot 00:00 uur.
* Op zomerse dagen is de keuken van 09:00 tot 22:00 uur geopend.
Boek een overnachting in of in de buurt van Fuel via Booking.com.

Nieuws

Erick E en Roog komen zaterdag 6 april naar Vibes in Eindhoven met hun nieuwe concept History of House. Na de uiterst succesvolle tour Housequake: 20 years of house is History of House een nieuw concept uit de koker van Roog, Erick E en hun manager Leonieke Smit. Tijdens het avondvullende History of House worden de hoogtepunten van de afgelopen twintig jaar house ten gehore gebracht. Eind januari wordt de complete, veelbelovende line up bekend gemaakt. 1
Nineties RoXY-veteraan Erick Eerdhuizen (Erick E) en zeroes-ster Rogier van Bueren (Roog) vormen samen het dj-duo Housequake. Het succesvolle houseconcept bestaat twintig jaar en dat vieren ze met een speciale jubileumeditie. De twee dj's worden door muziekkenners, fans, collega's en 'industry people' ook wel de grondleggers van de 'house scene' in Nederland genoemd. Vanaf maart toeren Roog en Erick E door heel Nederland met de History of House tour: een muzikale reis en ode aan twintig jaar housegeschiedenis.
With the absolutely incredible news on the reopening of events in The Netherlands, Outlaw Events has programmed the first harder styles beach event of 2021. 1
De winter moet nog goed en wel beginnen, maar Beachclub FUEL is alweer druk bezig met het nieuwe strandseizoen! Zaterdag 21 maart trapt Beachclub FUEL het seizoen af met een 4 uur set van Roog & Erick E! Een heerlijk vooruitzicht om de donkere maanden door te komen!
Zaterdag 28 maart staat Masters of Trance in de agenda van Beachclub Fuel. Traditiegetrouw weten veel Trance liefhebbers de kick-off van het zomerseizoen op een unieke manier in te luiden. We heten jullie ook in 2020 weer van harte welkom!
Zaterdag 28 september komt RAM met zijn solo show naar Bloemendaal om hopelijk een prachtige zomer af te sluiten. Strictly RAM is al 5 jaar op rij een uitverkocht evenement dus wees wijs en koop je tickets nu.
Het mooie seizoen van 2018 mag dan pas recent afgelopen zijn, toch presenteren Beachclub Fuel en To The Point Management je vandaag al de datum voor de 'Grand Opening' van 2019! 1
Zaterdag 29 september sluit Fuel het seizoen 2018 af met Strictly RAM. Een spectaculair sluitstuk van een fantastische zomer. Het was al een tijdje bekend dat RAM de closing van Fuel zou doen, maar nu het einde nadert tippen we je toch nog even en zetten we graag alle feiten even voor je op een rijtje. De tickets voor dit evenement zijn al voor 70% verkocht.
Beachclub Fuel heeft de afsluiter van dit seizoen vast weten te leggen. Niemand minder dan DJ RAM zal met zijn concept 'Strictly RAM' een waardige past-present-future set verzorgen.
Goed nieuws voor alle fans van house legendes Roog & Erick E (Housequake)! De uitverkochte paaseditie smaakte natuurlijk naar meer en er komt meer! Zaterdag 15 september komen ze nog één keer deze zomer naar het Bloemendaalse strand voor een exclusieve set van maar liefst 4 uur!

11 waarderingen

JPSALMERE
Zo veel beter dan vrijdag
Quick
Te duur, geen sfeer, geluid slecht, betalen voor wc’s. Echt een waardeloze locatie.
Kiocera
Te klein en te benauwd.
Goaty
1ste keer was met gluid echt de beste tweede was minder
Sunblade
Mooie locatie :D
funn
Leuke tent.... alleen jammer dat ze af en toe veel teveel mensen binnen laten, en vaak veel te warm binnen ! Voor de wc word € 3,- verplicht !!!! schandalig , de drank is er ook al behoorlijk aan de prijs. Gaan een klein beetje beach club Vroeger achterna, jammer jammer....
Daantjj3
vroeger
Reetje &­ Barrel
1 van de leukere strandtenten van Bloemendaal! Normale uitsmijters in vergelijking met bloomingdale. Elk feestje erg naar m'n zin gehad :-)
Marcelly
Leuke tent, heerlijke feesten, ga er graag heen:-)
erg leuke tent tenminste niet constant het zand tussen je tenen. flesje bier vier euro en colaatje drie is nog schappelijk voor bloemendaalse begrippen. security check was nul en djs de apparatuur niet de hele avond in het rood laten knallen. .... heb nog last van mijn oren...toiletten bediening etc netjes geregeld dus top tent. kom hier graag nog een x.
fuel
zeer goed

19 opmerkingen

Nieuw seizoen, nieuwe naam?
Ben benieuwd :)
alles is nieuw ;)
Met een programmering door Voidd, Studio 80, WKND, Linke Soep... dat belooft alvast veel goeds voor de liefhebbers! :)
Woodstock blijft ongetwijfeld favoriet, maar dit biedt mogelijk sinds tijden een leuk alternatief! Benieuwd naar de nieuwe hut en sfeer...
Tis niet echt een vorm van zelfspot,
maar weet niet hoe je t wel zou moeten noemen!

In ieder geval erg toepasselijk die nieuwe naam :P

Ben benieuwd naar de studio 80 and... feesten!!
Ah, ook een heel ander concept dan BLM9 dus, leuk! :) Ben erg benieuwd!
'Fuel' als opvolger van een afgebrande club? :p
 
Leuke zomers meegemaakt op BLM9, maar opening FUEL was meteen kut! De bewaking aan de deur gedroeg zich abnormaal grof! Ben omgedraaid en kom hier nooit meer terug. Mij vind je voortaan bij de buren in Woodstock.
Uitspraak van inactief op vrijdag 15 april 2011 om 20:10:
Mij vind je voortaan bij de buren in Woodstock.

Ik kom alleen op Woodstock al 16 jaar :)
Twee maal geweest, geen enkel probleem met de bewaking gehad of gezien. Leuke tent, helaas nog geen weer meegemaakt om een buiten feestje mee te pakken. Alles goed geregeld, beetje jammer dat je voor het toilet moet betalen, maar wellicht is dat normaal in die omgeving.
 
Artiest Waai
Mooie beachclub...2012..wie weet?
Werkzaam bij NRG VIBE
Hele mooie trendy tent met een geniale luxe indeling en lounge areas.
Hoi fuel! Laat die tijdtafel voor sunset maar lekker weg hoor! De helft verschijnt anders toch pas bij het vallen van de duisternis!
Respect! Seeya sunday!
Uitspraak van inactief op vrijdag 15 april 2011 om 20:10:
Leuke zomers meegemaakt op BLM9, maar opening FUEL was meteen kut! De bewaking aan de deur gedroeg zich abnormaal grof! Ben omgedraaid en kom hier nooit meer terug. Mij vind je voortaan bij de buren in Woodstock.


Bewaking van Woodstock is ook waardeloos. Ze zijn daar zeer vrouw-onvriendelijk en agressief. Het zou een goed idee zijn om deze zogenaamde "beveiligers" eens wat beter op te voeden want zo heb je niets aan ze.
I miss the fiesta summersounds at fuel!
Uitspraak van HardBody op vrijdag 16 augustus 2013 om 01:33:
Bewaking van Woodstock is ook waardeloos. Ze zijn daar zeer vrouw-onvriendelijk en agressief. Het zou een goed idee zijn om deze zogenaamde "beveiligers" eens wat beter op te voeden want zo heb je niets aan ze.


Time flies.........and times are changing.......at bloembiza.
Heeft iemand nog 2 kaarten te koop of weet iemand of ze daar nog te koop zijn ? 0655793396