Partyflock
 

Rebellion

afbeelding Rebellion
concept
AdresAmsterdam
Nederland
Oprichting2008
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloud

Informatie

Rebellion supports upcoming talent in all it's facets, from playing at events, giving musical and business advice and the possibility of creating a studio music production.
The sound of Rebellion is Techhouse, Deephouse and Techno with an underground atmosphere where the artist and also the clubbers do not want to leave the dancefloor.
They are a team of young artists with expertice in different fields. A team which cover all aspects of organizing clubnights, festival area hosting and festival coordination. From concept creation to artist handling and running/managing the actual event. Because of the years of experience in the nightlife and dance scene a network has been established in different fields.
Nieuws
Time flies when you are having fun. En dat is zeker gebeurt! De afgelopen vijf jaar heeft de organisatie van Rebellion niet stil gezeten. Met een start in Studio 80, alweer vijf jaar geleden, is er sindsdien veel gebeurt....
Het DJ duo Specker (Max Coppens en Kalle Liefferink) is voor de Rebellion editie van 18 juni een aanwinst. Hun samenwerking kenmerkt zich in musikale innovatie en een frisse kijk op Techno.
Paradiso gaat radicaal om
15 september 2010
Zaterdag 18 september zal er in de Paradiso in Amsterdam de 2e editie van Radical Rehouse plaatsvinden. Radical Rehouse is het “kleine” zusje van Rebellion, bekend in Amsterdam door de feesten in Studio 80, Utrecht – Lief Festival en Noord Holland – Obsession Outdoor Festival. De grote zaal (main room) zal in het teken staan van funky underground House en techhouse met DJ's; Paul Hazendonk, Ille Bitch, Lone Striker en Tim Hoeben. In de kelder (basement) is de Dubstep sound vertegenwoordigd door Cinnaman en Stereologue. 3
Rebellion
16 juli 2010
Calling all Rebels! Zaterdag de 17e barst Studio 80 weer los met de zomer editie van Rebellion. Na de trip naar de Gentse Make-up Club BE en de Rebellion in Wonderland area op Obsession Outdoor festival is het tijd voor de terugkeer naar de thuisbasis Studio 80.
Op zaterdag 17 oktober staat Studio 80 in het teken van de rebelse clubavond Rebellion. Vanaf 23.00 uur gaan de deuren open en zijn het de muzikale dj’s en kunstenaars van Cafe D'Anvers, het Belgische Push It label en Rebellion die de Amsterdamse undergroundclub vullen met techhouse, minimal, electro en techno. 2
Rebellion
29 juni 2009
Zaterdag 18 juli staat Studio 80 weer in het teken van rebelse dj talenten en muzikale kunstenaars. Dan vindt namelijk voor de derde keer dit jaar clubavond Rebellion plaats. Van 23.00 tot 05.00 uur zijn het techhouse, minimal, electro en techno klanken die de twee zalen van de populaire Amsterdamse undergroundclub vullen. Met deze editie in de grote zaal; headliner Jon Rundell GB, Jan Liefhebber, Lone Striker en Joran. Muzikale uitspattingen in de achterzaal komen van When Harry Met Sally & Tess is more, Kevin Arnemann en Teatro Kultka.
Rebellion, de rebelse clubavond van muzikale kunstenaars en dj talenten, staat zaterdag 16 mei van 23.00 tot 06.00 uur in Studio 80. Met uitverkochte voorgaande edities en rijen dik voor de deur sinds de kick-off in 2008, bezorgt Rebellion ook nu weer een avond vol techhouse, minimal, electro en techno. Met headliners Paul Sparkes GB en Dulac is Rebellion bijzonder trots op de line-up voor deze komende editie. Het programma wordt versterkt met bekende Rebellion namen zoals Boy Bianchi, Franklin Reeves, Lone Striker, Groovedealer en Dance Department dj Dennis Ruyer die een extra lange set verzorgt!
Sunday Sessions
19 februari 2009
Studio 80 (rembrandtplein, Amsterdam) biedt vanaf maart iedere eerste zondag van de maand: Sunday Sessions. Vier dj's in een zaal vol techhouse, minimal, electro en techno. Eerste editie: zondag 1 maart, van 22.00 tot 04.00 uur.
Rebellion
17 januari 2009
Rebellion is een clubavond vol elektronische pioniers en rebelse dj talenten, die het experiment niet schuwen en het zoeken in de techhouse, minimal, electro en techno. Met drie edities in Studio 80, een area op het Lief Festival en een feest bij Lido (Bloemendaal aan Zee) is Rebellion in 2008 goed van start gegaan. Zo goed, dat de laatste editie in november iets na middernacht was uitverkocht en er tot dik vier uur 's ochtends een rij stond op het Rembrandtplein. Zaterdag 24 januari van 23.00 tot 06.00 uur is het tijd voor de eerste editie in het nieuwe jaar. Met deze keer een mix van bekende Rebellion namen zoals Boy Bianchi, Dennis Ruyer, Steve Carta en JP, maar ook ruimte voor opkomende namen Electric Twins en Onnik. Headliners zijn Buchner & d'Arles en Jerome!
Voor de derde en laatste keer in 2008 host 'Rebellion' op zaterdag 22 november Studio 80 in Amsterdam, van 23.00 tot 06.00 uur. Rebellion is een clubavond vol elektronische pioniers en rebelse dj talenten, die het experiment niet schuwen en het zoeken in de techhouse, minimal, electro en techno. 4