Partyflock
 
­ Nederland

Paradiso gaat radicaal om

gepubliceerd door , op
Zaterdag 18 september zal er in de Paradiso in Amsterdam de 2e editie van Radical Rehouse plaatsvinden. Radical Rehouse is het “kleine” zusje van Rebellion, bekend in Amsterdam door de feesten in Studio 80, Utrecht – Lief Festival en Noord Holland – Obsession Outdoor Festival. De grote zaal (main room) zal in het teken staan van funky underground House en techhouse met DJ's; Paul Hazendonk, Ille Bitch, Lone Striker en Tim Hoeben. In de kelder (basement) is de Dubstep sound vertegenwoordigd door Cinnaman en Stereologue.

Paul Hazendonk; DJ, producer en oprichter van Manual Music een platenlabel en artist management bureau. Met producties op vele labels met Furr (Furr & Hazendonk) zijn zij afgelopen zomer gestart met hun internationale toer (south/east Europe tour). Passend bij Radical Rehouse staan Paul zijn sets voor funky, fun en out of the box music.

Lone Striker en Ille Bitch hebben al een paar keer naast elkaar gestaan in de DJ booth, tijdens hun back 2 back set bij Rebellion ging het dak eraf. Beide bekend om hun passie en toewijding voor de underground house scene.

Tim Hoeben is de winnaar van de TWSTd DJ contest 2010, de finale werd gevolgd door verscheidene optredens op festivals en in clubs. Tijdens de eerste Radical Rehouse in Studio 80 heeft Tim laten horen waar Radical Rehouse voor staat en nu is de Paradiso aan de beurt!

Cinnaman is begonnen op zeer jonge leeftijd met draaien (12 jaar) waardoor meerdere genres muziek zijn deks hebben gepasseerd, van Hiphop tot de perfecte eclectische sound. Cinnaman is o.a. bekend van Viral Radio, Beat Dimensions compilaties en zijn producties op zijn eigen label ‘Drie keer raden'.

Stereologue is een talentvol en opkomend artiesten duo uit de Dubstep scene met vele eigen producties. Zij zullen de deuren van de basement openen voor het Paradiso publiek.

Naast de 2 bovengenoemde zalen is de kleine zaal ook toegankelijk en ingevuld door Global Festival for Peace met Flooting Grooves (Peak Records/SA), Mantra Flow (Panzar Produktionz/DK), DJ's Dsompa (Peak Records/GER), Zen (Iono Music/NL) & The Blurry Brothers (T.O.E./NL).

3 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 33552, 687, 14846}
AANWEZIG!!
 
Werkzaam bij Misc Agency
Goed bezig Tim!