Partyflock
 
­ Nederland

Emporium timetable

gepubliceerd door , op
Emporium Festival
28 januari 2014
FeestEmporium Festival · The Roman Empire
Datumzaterdag 31 mei 2014
LocatieDe Berendonck
Zaterdag 31 mei wordt de 10e editie van dancefestival Emporium gehouden op recreatieplas De Berendonck in Wijchen. Emporium is wederom bijna uitverkocht, dus haast je met het veiligstellen van jouw kaarten. Hieronder vind je de info over de tijden van jouw favoriete artiesten, de officiële Emporium Mobile App, info over travel en parkeerplaatsen en natuurlijk de oproep om verkleed te komen.

Kom verkleed als Romein naar Emporium
"When in Rome, act like the Romans do", luidt het bekende Romeinse spreekwoord. Om dit aloude spreekwoord te eren vraagt organisator Matrixx aan de bezoekers zoveel mogelijk verkleed als Romein naar Emporium te komen. Alleen échte Romeinen hebben privileges als speciale toegang tot de keizerlijke VIP-loges van het Colosseum, direct naast de DJ's met perfect uitzicht op de gladiatoren. Voor kleding ideeën en inspiratie kijk op de website van Van Doorn Feestartikelen en bestel hier simpel je outfit: http://bit.ly/EMP14-Kleding.

Emporium App
Download de App voor Iphone in de App Store of voor Android in Google Play. Hierin vind je de laatste info, kun je jouw eigen programma samenstellen, zodat je tijdens het festival een waarschuwing krijgt als jouw favoriete artiest bijna begint (ook als je geen bereik hebt!) en vind je altijd je weg op het festival met de plattegrond.

Travel en Parkeren
Alles wat je nodig hebt om snel, veilig en zonder problemen naar Emporium te komen en om alvast parkeerkaarten te kopen, vind je op deze travelpagina van Online Ticket.

Je kunt natuurlijk ook een bus combi ticket kopen. Bussen rijden door heel Nederland. Check voor opstapplaatsen en reserveringen de website van Event Travel.

Tickets en info
De kaartverkoop voor Emporium is bijna gedaan. Emporium zal dan ook zeer binnenkort uitverkocht zijn. Meer info en tickets vind je op www.emporium.nl en Facebook.

Timetable
En dan natuurlijk nog de gehele timetable van Emporium – The Roman Empire. Kijk hieronder, in de App of op de website wanneer jouw helden achter de decks plaatsnemen.

11 opmerkingen

Hahahaha dvbbs om 15.00 en quintino als afsluiter? Wat een lachertje!
Yellow Claw als afsluiter?!?!? Baal dat ik hier niet bij kan zijn, zoiets maak je niet vaak meer mee...
 
Freestyle A.K.A. Darkraver versus..?
Atmozfears om 12:00?? Welke clown heeft dat verzonnen???
Uitspraak van Daaantje op vrijdag 23 mei 2014 om 19:43:
Hahahaha dvbbs om 15.00 en quintino als afsluiter? Wat een lachertje!


Quintino draait eerst nog in Groningen tot 20:30 en ja..dan heb je wat afreistijd naar het Zuiden.
Uitspraak van Nubby op zaterdag 24 mei 2014 om 19:55:
Atmozfears om 12:00?? Welke clown heeft dat verzonnen???

Hoelaat moet ie dan draaien volgens jou . Dit is een mooi tijdstip voor hem .
Uitspraak van Nubby op zaterdag 24 mei 2014 om 19:55:
Atmozfears om 12:00?? Welke clown heeft dat verzonnen???


Als je naar alle andere namen kijkt is 12:00 uur gewoon een prima tijd.
Tijden zien er redelijk uit.
Uitspraak van Nubby op zaterdag 24 mei 2014 om 19:55:
Atmozfears om 12:00?? Welke clown heeft dat verzonnen???


Heel jammer inderdaad! Nu moet ik die set missen omdat mn vrienden niet zo vroeg kunnen gaan.. had Atmozfears&Audiotricz graag omgedraaid gezien met Isaac&Technoboy! Maar verder helemaal niks te klagen, top line up en timetable
http://www.hardtraxx.nl/nieuws/opbouw-emporium-2014-gestaakt.html