Partyflock
 

XSENSE

XSENSE
3 oktober 2016
organisator
SiteSite xsense.nl
E-mailinfo@xsense.nl
AdresBoteyken 309
3454 PD
De Meern
Nederland Nederland
Telefoon+31 30 744 0051
KvK30229828
Oprichtingaugustus 2000
Linksfacebooksoundcloudxvimeoyoutube

Informatie

XSense deelt de liefde voor elektronische muziek en de passie voor het organiseren van hoogstaande producties zit in onze roots. Ons doel is om bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen, waarin je continue op een creatieve, vernieuwende wijze wordt verrast.

Wij geloven in het verhaal dat jouw belevenis vertelt: It is not about what you create, but, more important, why you create it.

Met onze festivals vormen wij een platform voor de nieuwe generaties. Zij zijn de toekomst van onze maatschappij. Het luisteren naar hun kijk op de wereld biedt de maatschappij een fris perspectief en nieuwe kansen. Wij willen als organisatie deze jonge, creatieve mensen een podium bieden; een kans om zichzelf te ontwikkelen en anderen te inspireren.
28 januari 2023
Foto's, Sneeuwbal, 28 januari 2023, Park Transwijk, Utrecht
19 juni 2022
Foto's, Central Park, 19 juni 2022, Park Transwijk, Utrecht
18 juni 2022
Foto's, Central Park, 18 juni 2022, Park Transwijk, Utrecht
1 oktober 2016
Foto's, HRFST Festival, 1 oktober 2016, Fort bij de Vechten, Bunnik
27 april 2016
Foto's, Kingshouse Festival, 27 april 2016, Jaarbeurs, Utrecht
1 september 2012
Foto's, Lief Festival, 1 september 2012, Strijkviertel, De Meern
3 september 2011
Foto's, Lief Festival, 3 september 2011, Strijkviertel, De Meern

soundcloud Recente muziek

Nieuws
Een divers muzikaal aanbod, speciaalbieren, hoogstaande wijnen en een uitgebreide picknickweide op zaterdag 15 & zondag 16 juni tijdens de zesde editie van Central Park. De zondageditie van het festival is toegankelijk voor alle leeftijden.
Op zaterdag 15 & zondag 16 juni zal de zesde editie van Central Park plaatsvinden in Park Transwijk, Utrecht. Het festival trekt elk jaar duizenden bezoekers van alle leeftijden en programmeert daarom een divers muzikaal aanbod. De kaartverkoop start 23 november om 12:00.
Het oudste winterfestival van Nederland is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip in Utrecht en ver daarbuiten. Op de laatste zaterdag van januari verzamelt menig festival-, wintersport-, gezelligheidsliefhebber zich op het Sneeuwbal Winterfestival.
Het groene Park Transwijk staat op vaderdag vol met liefhebbers van pop- / rockmuziek van jong tot oud. De zondageditie van Central Park Festival is toegankelijk voor alle leeftijden en daarmee een uitje voor het hele gezin.
Nog iets minder dan een maand en dan is het zover: de vijfde editie van Central Park Festival! Op zaterdag 17 en zondag 18 juni keren ruim 30.000 bezoekers terug naar Park Transwijk voor het grootste en groenste festival van Midden Nederland.
Central Park Festival, wat in 2023 op 17 & 18 juni plaatsvindt, heeft zojuist het programma bekend gemaakt. Dit jaar verwelkomt het Utrechtse festival onder andere Anouk, Goldband, Suzan & Freek, De Jeugd van Tegenwoordig, Antoon, Son Mieux, Maan, RONDÉ, Flemming, Blanks & The Dirty Daddies.
HRFST Festival, dat vorig jaar binnen één weekend uitverkocht, is op 1 oktober terug op het prachtige Fort bij Vechten in Bunnik. De intrede van de herfst wordt vergezeld door de mooiste locatie, de speciaal bieren en de beste dj's. Dit jaar verwelkomt de organisatie internationale Techno dj's zoals Anna Reusch DE. Ook Donny Summer, Easttown en Hitjesdag DJ Team staan op de line-up van dit jaar.
Op 18 & 19 juni 2022 zal de langverwachte vierde editie van Central Park festival plaatsvinden in Utrecht. Met op de line-up onder andere Kensington, Antoon, DI-RECT, De Staat, Suzan & Freek, Snelle, Kraantje Pappie en Chef'Special. Met de komst van het tweede area, De Spiegeltent, is er voor ieder wat wils. De hosting van dit area is op zondag 19 juni namelijk in handen van Stuk.
"Of het een goede grap betreft? Nee zeker niet!" aldus de organisatie van Sneeuwbal Winterfestival, die op vrijdag 1 april starten met de kaartverkoop van een gloednieuw zomerfestival: Sambabal. Éénmalig ruilen ze het Après-Ski Café in voor een schuimparty en klinkt er Techno, Techhouse, Deephouse en House door de speakers van de verschillende openlucht stages.
Op 18 & 19 juni 2022 zal de langverwachte vierde editie van Central Park festival plaatsvinden. Met op de line-up onder andere Kensington, Krezip, DI-RECT, De Staat, Suzan & Freek en Chef'Special. "Het zal een extra bijzondere editie worden, niet alleen omdat we al twee jaar wachten om weer samen te komen en te genieten van live muziek, maar ook omdat het dit de laatste editie zal zijn waarop we Kensington gaan zien in de huidige formatie met leadzanger Eloi." Aldus de organisatie.

6 waarderingen

Sen Willemse
Super goede concepten!
Robaco Bossa
(Y)
Hamerling
:respect:
gekkegasten
perfect voor elkaar
LJ-Jochem
Top feesten altijd (Y)
super geweldig xx mel

5 opmerkingen

goeie feestjes...:bounce:
kaartje te koop geheime liefde vandaag in bunnik prijs 40 euro 0610171688
BABE!
Artiest Rebelle
waarom staat dedicated 22 september 2012 nog niet op partyflock? hij stond wel op de timetable van riverdance als reclame :)
 
Uitspraak van BABE! op dinsdag 22 mei 2012 om 11:24:
hij stond wel op de timetable van riverdance als reclame

stond lineup er ook bij? Ben benieuwd:D!
Prima organisatie en ze hebben leuke, gezellige feesten rondom Utrecht. Ik ben fan :-) Punt van aandacht is wel het geluid op de feesten want heb al een paar keer meegemaakt dat dit matig of gewoon slecht was.