Partyflock
 
­ Nederland

Central Park kaarten nu te koop

gepubliceerd door , op
Een divers muzikaal aanbod, speciaalbieren, hoogstaande wijnen en een uitgebreide
picknickweide op zaterdag 15 & zondag 16 juni tijdens de zesde editie van Central Park. De zondageditie van het festival is toegankelijk voor alle leeftijden. Tickets zijn beschikbaar op centralpark.nl.

Tijdens Central Park staan muziekliefhebbers oog in oog met de crème de la crème van de Nederlandse pop/rockscene. Eerder maakte de organisatie van het festival hun programma bekend met o.a. de spectaculaire terugkeer van Acda en de Munnik. Ook DI-RECT, Suzan & Freek, Snelle, Flemming en Diggy Dex zijn in 2024 te bewonderen in Park Transwijk, Utrecht. Het volledige programma is te bekijken op centralpark.nl.

Op zaterdag 15 juni geldt er een minimumleeftijd van 18 jaar. Op zondag 16 juni zijn bezoekers van alle leeftijden welkom. "We laten de nieuwe generatie ook graag kennis maken met ons festival en geven hen graag de mogelijkheid om oog in oog te staan met hun (nieuwe) idolen.", aldus de organisatie.

Tickets
De kaartverkoop is van start via www.centralpark.nl. De eerste tickets zijn verkrijgbaar voor €52,50 ex. fee (zaterdag) en €43,50 ex. fee (zondag). Deze zijn zeer beperkt beschikbaar. Zoals elk jaar werkt het festival met zogenoemde 'ticketfases'. Hoe eerder bezoekers een ticket kopen, hoe goedkoper deze zijn. Als kers op de taart ontvangen de eerste 2000 bestellingen een presentje om alvast de sfeer van Central Park te proeven.