Partyflock
 

Sneeuwbal Festival

afbeelding Sneeuwbal Festival
concept
Concept van .
SiteSite sneeuwbalfestival.nl
AdresNederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Informatie

Sneeuwbal Winterfestival viert jaarlijks de winter met ladingen wintergekkigheid en heerlijke techno, techhouse, deephouse, house en apres-techno sets. Dus, haal dat skipak, de wintermuts en de handschoenen maar vast van zolder, want Sneeuwbal Winterfestival neemt het seizoen over!
Nieuws
Beland je op de EHBO of staat er een lange rij voor de Dixies? Dan kan het zomaar zijn dat je als laatste bij de finish eindigt. Sneeuwbal Winterfestival brengt dit jaar het festivalgevoel aan huis. "Het was al even duidelijk dat de editie dit jaar op 30 januari niet door kon gaan, maar we willen de bezoekers niet in de kou laten staan." Aldus de organisatie. 1
Hoewel we het festivalseizoen al lang en breed achter ons hebben gelaten, betreedt Koning Winter op 27 januari 2018 zijn domein: Sneeuwbal Winterfestival te hartje Utrecht. De vorst is in aantocht.
In de nacht van 28 op 29 oktober heeft Koning Winter alvast zijn gezicht laten zien. Meer dan honderd pinguïns hebben het centrum van Utrecht overgenomen.
Koning winter
19 september 2017
Overwinteren met een ongeëvenaarde festivalvibe en een flinke dosis humor?! 2
Overwinteren met een ongeëvenaarde festivalvibe en een flinke dosis humor?! Sneeuwbal Winterfestival haalt voor het vijfde jaar de gekke winterse gezelligheid naar buiten en knoopt daar een stevige line-up aan vast!
Met de zomer nog in onze bol kijken we al uit naar 28 januari 2017, waar we het in Park Transwijk niet zo nauw nemen met het koudste seizoen van het jaar. Voor de vijfde winter op rij duikt Sneeuwbal Winterfestival op in hartje Utrecht met veel muziek, feestjes en vooral winterse gekte. 1
Iedere maand gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.­nl op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. Ben jij op zoek naar een spetterend feest met een dresscode in januari 2016? Kijk dan niet verder en check snel de feesten in dit overzicht.
Als de wintermaanden in zicht komen en temperaturen dalen, willen we nog maar één ding: Sneeuwbal Winterfestival! Voor het vierde seizoen op rij neemt Sneeuwbal het namelijk niet zo nauw met de koudste maanden van het jaar. 2