Partyflock
 

HRFST

afbeelding HRFST
concept
Concept van .
SiteSite hrfst.nl
E-mailinfo@xsense.nl
AdresBunnik
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Informatie

De makers van Geheime Liefde presenteerden in 2014 een nieuw intiem festival: HRFST!

Onder het genot van een groot assortiment aan donkere speciaalbieren, een aantal exclusieve wijnen en heerlijke Deephouse, Tech-house en live-muziek, blazen we de laatste bladeren van de bomen. Dit naseizoen omarmen we de herfst 'met volle teugen'.
1 oktober 2016
Foto's, HRFST Festival, 1 oktober 2016, Fort bij de Vechten, Bunnik
Nieuws
Goed nieuws voor de organisatie en bezoekers van HRFST Festival, de voorbereidingen gaan van start. Oude bunkers, flinke techno bassen, donkere bieren en blije bezoekers. Iets waar de organisatie met smart op wacht! De poorten van het prachtige Fort bij Vechten waren lang gesloten voor festivalbezoekers, maar de overheid heeft nu toch écht het startsein gegeven.
Zodra de dagen korter worden, begin je het te voelen… De herfst komt eraan! HRFST Festival strijkt opnieuw neer in Fort bij Vechten te Bunnik. Verwacht de fijnste Tech- en Deephouse op een bijzondere locatie in Fort Vechten, met verschillende knusse area's, de lekkerste gebrouwen bieren en de bekende intieme HRFST sfeer. 2
Hrfst ligt op de loer
4 augustus 2017
Zodra de dagen korter worden, begin je het te voelen. De herfst komt eraan! Verwacht de fijnste Tech- en Deephouse op een bijzondere locatie in Fort Vechten, met verschillende knusse area's, de lekkerste gebrouwen bieren en de bekende intieme HRFST sfeer.

1 opmerking

Kan echt niets vinden over dit feest, geen promo/after...­ Website lijkt is alleen tickets kopen mogelijk, verder is er niets clickable of ingevult..­ Hopen dat ze er wel wat van maken op de dag zelf!