Partyflock
 

Fort bij de Vechten

op de kaart
Fort bij de Vechten
6 februari 2018
AdresMarsdijk 2
3981 HE
Bunnik
Nederland Nederland
Telefoon+31 30 65 65 285
SiteSite fortvechten.nl
Boek een overnachting in of in de buurt van Fort bij de Vechten via Booking.com.
Statistieken
69·feesten
5·in de toekomst
64·in het verleden
17·nieuwsberichten
2·fotoshoots
42·foto's
26·video's
2551·bezoekers · herkomst
1558·unieke bezoekers
23Partyflockfans
24·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (365.8928 stemmen)
Nieuws
Aanstaande zaterdag gaat het dan toch eindelijk gebeuren. Crazy Wonderland festival strijkt neer op het prachtige Fort Vechten. Wij hebben met man en macht gewerkt om dit festival te realiseren. Al moeten we eerlijk bekennen dat dit door het wegvallen van diverse leveranciers en ook leveranciers die kampen met grote personeelstekorten een flinke uitdaging was.
Nog maar een kleine 10 dagen en dan gaat het gebeuren! Het superleuke festival Crazy Wonderland op de mooiste locatie van Nederland. Bekijk hier de laatste info over de lockers, parkeerplaatsen en pendelbus diensten. Ook gaan wij er nu al aan geloven dat het mooi weer wordt want alle weer kanalen geven een 9 ! 1
Crazy Wonderland komt eraan op 16 juli 2022. Vooralsnog ziet het weer de aankomende tijd er goed uit. Wij hopen dat het droog blijft. Jullie als bezoekers hebben er lang op moeten wachten. En ondanks dat de festivalbranche overhead is geraakt hebben we toch een hele mooie productie kunnen neerzetten. Crazy Wonderland bestaat al heel wat jaartjes. Eerst als Pleasure island op oa het Java Eiland en Houtrak. Daarna als Crazy Wonderland op het buitenterrein van de Hemkade. Maar bij al die locaties hadden we nog nooit zo'n mooie locatie als deze.
Over een kleine 4 weken is het dan eindelijk zover en mag ons lang verwachte Crazy Wonderland festival eindelijk plaats gaan vinden. En wel op de sprookjesachtige locatie Fort Vechten in Bunnik, met zijn verborgen bunkers en oude barakken is dit de ultieme locatie voor ons sprookjes avontuur.
HRFST Festival, dat vorig jaar binnen één weekend uitverkocht, is op 1 oktober terug op het prachtige Fort bij Vechten in Bunnik. De intrede van de herfst wordt vergezeld door de mooiste locatie, de speciaal bieren en de beste dj's. Dit jaar verwelkomt de organisatie internationale Techno dj's zoals Anna Reusch DE. Ook Donny Summer, Easttown en Hitjesdag DJ Team staan op de line-up van dit jaar.
Crazyland rehab was er weer een voor in de boeken en om nog even terug te gaan naar die sfeer en na te genieten hebben we de aftermovie voor jullie klaar. Vanaf nu kan er weer "normaal' een dance event bezocht worden zonder Qr code en gedoe met testen. Wat hebben we hier naar uitgekeken met zijn allen en ook de tijden mogen weer verruimd worden naar de nacht. Tevens zijn we bezig met ons Crazy Wonderland festival 16 juli op Fort Vechten in Bunnik. We gaan er een mooi seizoen van maken in 2022.
Het populaire Utrechtse Geheime Liefde festival is ieder jaar weer een succes en om de overweldigende vraag naar kaartjes tegemoet te komen, heeft de organisatie een extra festivaldag op de kalender gezet. Naar verwachting gaan de kaartjes van deze nieuwe festivaldag, net als die van zaterdag 7 augustus, razend snel. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, dus zorg dat je vrijdag 2 juli om 12:00 uur klaar zit. Dan start de kaartverkoop voor Geheime Liefde op 31 juli!
Goed nieuws voor de organisatie en bezoekers van HRFST Festival, de voorbereidingen gaan van start. Oude bunkers, flinke techno bassen, donkere bieren en blije bezoekers. Iets waar de organisatie met smart op wacht! De poorten van het prachtige Fort bij Vechten waren lang gesloten voor festivalbezoekers, maar de overheid heeft nu toch écht het startsein gegeven.
Doordat alle festivals en evenementen tot 1 juni niet mogen doorgaan (i.v.m. COVID-19), kan Geheime Liefde op 9 en 10 mei helaas niet plaatsvinden. Gelukkig hebben we het allerfijnste feestje van 2020 kunnen verplaatsen naar later dit jaar. 1
Crazy Wonderland was in 2019 meer dan een maand van te voren uitverkocht maar. dat record gaan we zeker verbreken op 25 juli omdat: