Partyflock
 
­

HRFST Festival strijkt opnieuw neer bij Fort Vechten

anoniem gepubliceerd op
flyer HRFST Festival
Zodra de dagen korter worden, begin je het te voelen… De herfst komt eraan! HRFST Festival strijkt opnieuw neer in Fort bij Vechten te Bunnik. Verwacht de fijnste Tech- en Deephouse op een bijzondere locatie in Fort Vechten, met verschillende knusse area's, de lekkerste gebrouwen bieren en de bekende intieme HRFST sfeer.

Lokale bieren, bierlokalen, diepe bassen & deephouse.
De herfst mag zijn intrede weer doen en wordt vergezeld met de heerlijkste bieren, knisperende vlammen en de heerlijke zomer wordt doorgetrokken tot in het najaar. Alles vindt een basis in de intieme bunkers en warme klanken.

In de authentieke barakken en bunkers van het behaaglijke Fort Vechten sieren we samen het podium van 't Vossenhol, kunnen we genieten in 't Jagershuis en dansen we tot in de late uurtjes door bij de Paddenstoelengrot waar we worden getrakteerd op de fijnste Tech- en Deephouse. Welke muziekmakers ons komen vergezellen en de authentieke HRFST sfeer neer kunnen zetten, verklappen we nog even niet…

Kaarten
De eerste kaarten voor HRFST Festival 2018 zijn vanaf 10 augustus om 12:00 uur beschikbaar via hrfst.­nl/tickets. De eerste fase kosten slechts €22,50 (ex.fee).

Heet het kleurrijkste seizoen welkom op HRFST Festival 2018!

© Hilde Lenaerts
© Hilde Lenaerts
© Hilde Lenaerts
© Hilde Lenaerts