Partyflock
 
­ Nederland

Antoon, Maan, Flemming en meer tijdens zondageditie van Central Park

gepubliceerd door , op
Het groene Park Transwijk staat op vaderdag vol met liefhebbers van pop- / rockmuziek van jong tot oud. De zondageditie van Central Park Festival is toegankelijk voor alle leeftijden en daarmee een uitje voor het hele gezin.

"We doen de deuren van Park Transwijk nog maar net achter ons dicht, maar de napret moet nog beginnen!", aldus de organisatie van Central Park. De organisatie van het Utrechtse popfestival kijkt terug op een meer dan geslaagd festivalweekend op 17 & 18 juni 2023.

Maan & The Dirty Daddies spelen thuiswedstrijd in Utrecht.

Niemand minder dan de Utrechtse zangeres Maan werd op zondag 18 juni ontvangen op de Mainstage van hét popfestival van Midden Nederland en speelde daarmee een thuiswedstrijd. Het publiek ging= uit hun dak op o.a. één van haar grootste hits "Hij Is Van Mij".

The Dirty Daddies maakten dit jaar hun debuut op Central Park. De zevenkoppige coverband uit Utrecht weet het publiek te entertainen met hun covers van de bekendste meezingers uit alle genres. Ook hitmachines Antoon, FLEMMING en Suzan en Freek waren te bewonderen door de bezoekers van het festival.

Eerste 1000 tickets voor 2024

De organisatie laat weten volgend jaar terug te zijn in Park Transwijk op 15 & 16 juni. Op vrijdag 30 juni start de pre-sale voor 2024 en krijgen de bezoekers de kans om één van de eerste 1000 tickets te kopen. Pre-registreren voor de pre-sale kan via centralpark.nl. Kaarten uit de pre-sale zijn het goedkoopst en zéér beperkt beschikbaar.