Partyflock
 
­ Nederland

Line-up Central Park 2024 bekend

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 15 & zondag 16 juni zal de zesde editie van Central Park plaatsvinden in Park Transwijk, Utrecht. Het festival trekt elk jaar duizenden bezoekers van alle leeftijden en programmeert daarom een divers muzikaal aanbod. De kaartverkoop start 23 november om 12:00.

Tijdens de zaterdageditie, die vorig jaar stijf uitverkocht was, staan bezoekers dit jaar oog in oog met Acda en de Munnik. Het duo sloot hun muziekcarrière af in 2015 met een afscheidstournee maar maakt zich op voor een spectaculaire terugkeer. Extra bijzonder: Central Park staat als één van de eerste buitenfestivals op hun planning. Ook DI-RECT, Davina Michelle, Claude, De Jeugd van Tegenwoordig en Pommelien Thijs staan op de line-up. Op zondag, als alle leeftijden welkom zijn, zijn er optredens van Suzan & Freek, Snelle, Diggy Dex, Kris Kross Amsterdam, Flemming en The Dirty Daddies.

Central Park onderscheidt zich van andere popfestivals door de extra aandacht voor beleving en sfeer naast het muzikale programma. Bezoekers worden ondergedompeld in een groene oase in hartje Utrecht, waar ze kunnen varen over het zwanenmeer, plaatsnemen in nostalgische attracties en tal van foodtrucks ontdekken op de picknickweide. Ook de speciaalbierenbar aan het water en het exclusieve wijndeck zijn weer aanwezig. "Wij bieden een Efteling gevoel, maar dan in popfestivalsferen in één van de mooiste stadsparken van Nederland." aldus de organisatie.

Tickets
De kaartverkoop start donderdag 23 november om exact 12:00 en uitsluitend via centralpark.nl. De eerste tickets zijn verkrijgbaar voor €52,50 ex. fee (zaterdag) en €43,50 ex. fee (zondag). Deze zijn zeer beperkt beschikbaar. Zoals elk jaar werkt het festival met zogenoemde 'ticketfases'. Hoe eerder bezoekers een ticket kopen, hoe goedkoper deze zijn.

De eerste 2000 bestellingen krijgen een klein presentje van de organisatie. Benieuwd wat dit is? Zorg dat je klaar zit om 12:00. Per bestelling sturen ze (nog vóór de feestdagen) één cadeautje op.