Partyflock
 

Geheime Liefde

afbeelding Geheime Liefde
concept
Concept van .
SiteSite geheimeliefde.nl
AdresMarsdijk 2
Bunnik
Nederland
Oprichtingapril 2011
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Informatie

Geheime Liefde begeleidt ons opnieuw richting muzikale virtuozen, prikkelt de verbeelding en doet ons verlangen naar al het moois de lente te bieden heeft. Wat de invulling van het festivalavontuur gaat zijn, blijft een mysterie... Wel kunnen we je alvast verklappen dat de oude bunkers, verlaten tunnels en verstopte grasveldjes van Fort bij Vechten het decor is waar nieuw muzikaal talent de ruimte krijgt om ontdekt te worden en waar gevestigde namen doen genieten.
Nieuws
Het populaire Utrechtse Geheime Liefde festival is ieder jaar weer een succes en om de overweldigende vraag naar kaartjes tegemoet te komen, heeft de organisatie een extra festivaldag op de kalender gezet. Naar verwachting gaan de kaartjes van deze nieuwe festivaldag, net als die van zaterdag 7 augustus, razend snel. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, dus zorg dat je vrijdag 2 juli om 12:00 uur klaar zit. Dan start de kaartverkoop voor Geheime Liefde op 31 juli!
Doordat alle festivals en evenementen tot 1 juni niet mogen doorgaan (i.v.m. COVID-19), kan Geheime Liefde op 9 en 10 mei helaas niet plaatsvinden. Gelukkig hebben we het allerfijnste feestje van 2020 kunnen verplaatsen naar later dit jaar. 1