Partyflock
 

Park Transwijk

op de kaart
AdresPark Transwijk
Utrecht
Nederland 🇳🇱
Boek een overnachting in of in de buurt van Park Transwijk via Booking.com.

Statistieken

32·feesten
3·in de toekomst
29·in het verleden
22·nieuwsberichten
4·fotoshoots
473·foto's
17·video's
3044·bezoekers · herkomst
2132·unieke bezoekers
18Partyflockfans
227·albumfoto's
goed·stemresultaat (239.2163 stemmen)
28 januari 2023
Foto's, Sneeuwbal, 28 januari 2023, Park Transwijk, Utrecht
19 juni 2022
Foto's, Central Park, 19 juni 2022, Park Transwijk, Utrecht
18 juni 2022
Foto's, Central Park, 18 juni 2022, Park Transwijk, Utrecht

Nieuws

Zanger Claude is dit jaar Ambassadeur van de Vrijheid en staat op 5 mei op het hoofdpodium van het Bevrijdingsfestival Utrecht. Samen met de andere Ambassadeurs (Flemming, Son Mieux en Wende) gaat Claude in aanloop naar 5 mei aan de slag met het thema vrijheid en geeft hij optredens op verschillende Bevrijdingsfestivals door het land.
Een divers muzikaal aanbod, speciaalbieren, hoogstaande wijnen en een uitgebreide picknickweide op zaterdag 15 & zondag 16 juni tijdens de zesde editie van Central Park. De zondageditie van het festival is toegankelijk voor alle leeftijden.
Op zaterdag 15 & zondag 16 juni zal de zesde editie van Central Park plaatsvinden in Park Transwijk, Utrecht. Het festival trekt elk jaar duizenden bezoekers van alle leeftijden en programmeert daarom een divers muzikaal aanbod. De kaartverkoop start 23 november om 12:00.
Het oudste winterfestival van Nederland is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip in Utrecht en ver daarbuiten. Op de laatste zaterdag van januari verzamelt menig festival-, wintersport-, gezelligheidsliefhebber zich op het Sneeuwbal Winterfestival.
Het groene Park Transwijk staat op vaderdag vol met liefhebbers van pop- / rockmuziek van jong tot oud. De zondageditie van Central Park Festival is toegankelijk voor alle leeftijden en daarmee een uitje voor het hele gezin.
Nog iets minder dan een maand en dan is het zover: de vijfde editie van Central Park Festival! Op zaterdag 17 en zondag 18 juni keren ruim 30.000 bezoekers terug naar Park Transwijk voor het grootste en groenste festival van Midden Nederland.
Central Park Festival, wat in 2023 op 17 & 18 juni plaatsvindt, heeft zojuist het programma bekend gemaakt. Dit jaar verwelkomt het Utrechtse festival onder andere Anouk, Goldband, Suzan & Freek, De Jeugd van Tegenwoordig, Antoon, Son Mieux, Maan, RONDÉ, Flemming, Blanks & The Dirty Daddies.
Op 18 & 19 juni 2022 zal de langverwachte vierde editie van Central Park festival plaatsvinden in Utrecht. Met op de line-up onder andere Kensington, Antoon, DI-RECT, De Staat, Suzan & Freek, Snelle, Kraantje Pappie en Chef'Special. Met de komst van het tweede area, De Spiegeltent, is er voor ieder wat wils. De hosting van dit area is op zondag 19 juni namelijk in handen van Stuk.
Op 18 & 19 juni 2022 zal de langverwachte vierde editie van Central Park festival plaatsvinden. Met op de line-up onder andere Kensington, Krezip, DI-RECT, De Staat, Suzan & Freek en Chef'Special. "Het zal een extra bijzondere editie worden, niet alleen omdat we al twee jaar wachten om weer samen te komen en te genieten van live muziek, maar ook omdat het dit de laatste editie zal zijn waarop we Kensington gaan zien in de huidige formatie met leadzanger Eloi." Aldus de organisatie.
Central Park Festival komt met een extra festivaldag, toegankelijk voor alle leeftijden! Op zondag 19 september zijn o.a. Krezip, Snelle, Suzan & Freek, Miss Montreal en Maan op het Utrechtse festival te zien. "We hebben al langer de droom om Central Park uit te breiden naar een weekender. Waarbij we ook 1 dag voor alle leeftijden wilden toevoegen. Juist omdat veel tieners ook graag het festival zouden willen bezoeken met hun ouders. Nu de zaterdag al bijna een half jaar van tevoren is uitverkocht en de behoefte naar een muzikale dag uit zo groot is, is dit het moment om deze te introduceren." Aldus Huub van de Vecht.