Partyflock
 

Het redende zonnetralen in het hart van Utrecht tijdens Central Park

gepubliceerd door , op
Spectaculaire optredens van Acda en De Munnik, DI-RECT, Davina Michelle, Flemming, Suzan & Freek en véél meer! Ruim 30.000 bezoekers werden verwelkomd in het groene Park Transwijk.

"Zoals Acda en De Munnik afgelopen zaterdag zongen: het regent zonnestralen! Ondanks de weersvoorspellingen, die er somber uit zagen, kijken we terug op een fantastisch festivalweekend. Het zonnetje dat op beide dagen doorbrak, maakte het écht compleet.", laat de organisatie weten.

De organisatie van het festival liet eerder deze week al weten dat alle kaarten voor de editie van dit jaar waren uitverkocht. Bezoekers vanuit Utrecht, maar ook van ver daarbuiten, reisden dit weekend af naar Park Transwijk voor een weekend lang muzikaal genieten in romantische parksetting. Blik terug op de optredens van o.a. DI-RECT, Flemming, Suzan & Freek, De Jeugd van Tegenwoordig en Kris Kross Amsterdam. Op de social mediakanalen van het festival kun je er bijna niet meer omheen: hier móet je volgend jaar bij zijn!

De zondageditie van het festival was voor de tweede keer toegankelijk voor alle leeftijden en met succes. "Het feit dat de zondageditie van Central Park op vaderdag valt, maakt het zo'n bijzondere ervaring voor het hele gezin.", aldus de organisatie. Naast het muzikale programma, met de beste bands en artiesten van eigen bodem, is er op het festival nog genoeg te beleven. Het unieke aan Central Park is de beleving die écht voor bezoekers van alle leeftijden is.

Volgend jaar is Central Park terug op zaterdag 14 & zondag 15 juni. Een tipje van de sluier: de eerste 2500 kaarten zullen in de verkoop gaan tijdens de Super Early Bird sale op vrijdag 28 juni. Meer informatie lees je op centralpark.nl.