Partyflock
 

FestiFairs

FestiFairs
23 augustus 2018
organisator
SiteSite festifairs.nl
E-mailinfo@festifairs.nl
AdresChartroise 168
Utrecht
Nederland 🇳🇱
Linksfacebookpagespotifyyoutube
19 juni 2022
Foto's, Central Park, 19 juni 2022, Park Transwijk, Utrecht
18 juni 2022
Foto's, Central Park, 18 juni 2022, Park Transwijk, Utrecht

Nieuws

Spectaculaire optredens van Acda en De Munnik, DI-RECT, Davina Michelle, Flemming, Suzan & Freek en véél meer! Ruim 30.000 bezoekers werden verwelkomd in het groene Park Transwijk.
Op vrijdag 30 & zaterdag 31 augustus 2024 wordt de Haarrijnse Plas weer omgetoverd tot één groot vakantieoord. Met de voeten in het zand genieten bezoekers van de grootste hits allertijden. Niemand minder dan BLØF, Chef'Special, Paul Elstak, Vengaboys, La Fuente, Nick Schilder, SERA & meer vullen dit jaar het programma.
Een divers muzikaal aanbod, speciaalbieren, hoogstaande wijnen en een uitgebreide picknickweide op zaterdag 15 & zondag 16 juni tijdens de zesde editie van Central Park. De zondageditie van het festival is toegankelijk voor alle leeftijden.
Op zaterdag 15 & zondag 16 juni zal de zesde editie van Central Park plaatsvinden in Park Transwijk, Utrecht. Het festival trekt elk jaar duizenden bezoekers van alle leeftijden en programmeert daarom een divers muzikaal aanbod. De kaartverkoop start 23 november om 12:00.
Vier de zomer tijdens de vijfde editie van Festival Strand aan de Haarrijnse Plas in Utrecht. Festival Strand is dé bestemming voor een mini-vakantie dichtbij huis. Wandel langs de lekkerste foodtrucks op de foodboulevard, rust uit in één van de hangmatten en geniet van de luxe op het VIPdeck of in de Wijnbar tijdens optredens van de beste artiesten van Nederland.
Het groene Park Transwijk staat op vaderdag vol met liefhebbers van pop- / rockmuziek van jong tot oud. De zondageditie van Central Park Festival is toegankelijk voor alle leeftijden en daarmee een uitje voor het hele gezin.
Nog iets minder dan een maand en dan is het zover: de vijfde editie van Central Park Festival! Op zaterdag 17 en zondag 18 juni keren ruim 30.000 bezoekers terug naar Park Transwijk voor het grootste en groenste festival van Midden Nederland.
Op vrijdagavond trapt het festival traditiegetrouw af met de leukste 90's & 00's artiesten en op zaterdag zie je de beste pop en rock artiesten bij de Haarrijnse Plas in Utrecht. Onder andere Lucas & Steve, DI-RECT, RONDÉ, T-Spoon, Paul Elstak, Nakatomi, The Dirty Daddies, Edwin Evers Band en Jaap Reesema zijn op 25 & 26 augustus te zien.
Central Park Festival, wat in 2023 op 17 & 18 juni plaatsvindt, heeft zojuist het programma bekend gemaakt. Dit jaar verwelkomt het Utrechtse festival onder andere Anouk, Goldband, Suzan & Freek, De Jeugd van Tegenwoordig, Antoon, Son Mieux, Maan, RONDÉ, Flemming, Blanks & The Dirty Daddies.
Duizenden muziekliefhebbers kwamen het weekend van 26 & 27 augustus bijeen om de zomer dichtbij huis te vieren. Na twee jaar afwezigheid was het extra bijzonder voor zowel bezoekers als de organisatie. The Zoo Events organiseert 16 festivals in 2022, waaronder Festival Strand, Gelderpop en Central Park. "Ondanks dat we al veel producties hebben gedraaid blijft het bijzonder om na twee jaar van afwezigheid weer op Festival Strand te staan!" Het Utrechtse festival is met 15.500 bezoekers goed verlopen.