Partyflock
 
­ Nederland

Vier de zomer op Festival Strand

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 30 & zaterdag 31 augustus 2024 wordt de Haarrijnse Plas weer omgetoverd tot één groot vakantieoord. Met de voeten in het zand genieten bezoekers van de grootste hits allertijden. Niemand minder dan BLØF, Chef'Special, Paul Elstak, Vengaboys, La Fuente, Nick Schilder, SERA & meer vullen dit jaar het programma.

Flinke dosis nostalgie
Op vrijdag trapt het festival af met een flinke dosis nostalgie, tijdens de 90's & 00's avond. Paul Elstak, Vengaboys, Charly Lownoise, Alice DJ en Nickelbass nemen bezoekers mee op reis terug in de tijd. "Vengaboys past perfect bij ons concept. Nineties hits als 'We're Going to Ibiza' en 'To Brazil' zullen de bezoekers het ultieme zomergevoel geven!", aldus de organisatie.

Live optredens
Zaterdag verwelkomt het festival een mix aan Nederlandse topartiesten. Bezoekers kunnen de hele dag genieten van live optredens van BLØF, Chef'Special, La Fuente, Nick Schilder, SERA en Nederpop All Stars & Henk Westbroek. "Hoewel dit allemaal topartiesten van eigen bodem zijn, zit er eigenlijk ook één internationale topartiest tussen. SERA is namelijk bekend geworden dankzij haar optreden op de verjaardag van Christiano Ronaldo en haar duet met Justin Bieber tijdens een livestream op social media. Wij zijn erg trots dat ze dit jaar bij ons op het podium van Festival STRAND staat!", aldus de organisatie.

De Ibizamarkt is terug
Festival STRAND is de ideale mini-vakantie dichtbij huis. Naast het muzikale aanbod, biedt het festival meer om de zomer te vieren. Tientallen keukens bieden hun specialiteiten aan op de foodboulevard, er zijn luxe wijnen en speciaal bieren te verkrijgen bij de loungebar en er kan worden relaxed in de hangmatten aan het strand. Ook de Ibizamarkt keert terug. Bezoekers kunnen hier hun festivaloutfit compleet maken met o.a. sieraden, hoeden of zonnebrillen.

Start kaartverkoop
Op vrijdag 26 januari gaan om 12:00 de eerste kaarten voor Festival STRAND 2024 in de verkoop via festivalstrand.nl. Er is al een pre-sale aan vooraf gegaan, welke snel was uitverkocht. De kaarten gaan in fases in de verkoop: de eerste kaarten zijn het voordeligst.