Partyflock
 

Brothers Open Air

afbeelding Brothers Open Air
concept
Opgevolgd door Ventureland.
Concept van .
Aanwezigheidfacebookpage

Uitgaansagenda Brothers Open Air

Laatste feest was op zaterdag 9 september 2017: Ventureland, Henschotermeer, Woudenberg
Nieuws
Er wordt gefluisterd over een verlaten paradijs. Achter een afgebakende wildernis schuilt een nu nog verborgen Party Paradise.
Ventureland
12 april 2017
Er wordt gefluisterd over een verlaten paradijs. Achter een afgebakende wildernis schuilt een nu nog verborgen Party Paradise.
Met Brothers Open Air in de agenda gaat het festivalseizoen goed losbarsten! Om de tussenliggende maanden te overbruggen, verklappen ze nu alvast de line-up. Zit je klaar? Ja? Komt ie!
Na die waanzinnige eerste editie moest het nog wel een keer keihard worden overgedaan...en dat gaat op zaterdag 12 april gebeuren! Ook de datum van World of Pleasure is bekend! Zaterdag 10 mei laten bezoekers zich weer finaal gaan in een wereld vol muziek en entertainment.
De lente is in zicht, de vogels komen weer terug en we kijken nu al uit naar die lekkere zomerdagen. Om de zomer in te luiden organiseren Brothers Festival Dome en XSENSE op zaterdag 20 april de kick-off van het festivalseizoen: Brothers Open Air! En waar wordt dit mega festival gehouden? Op één van de mooiste locaties van Nederland: Het Henschotermeer in Woudenberg. 22

1 waardering

Mark04
Beetje agressieve sfeer aanwezig helaas.­