Partyflock
 

Henschotermeer

op de kaart
afbeelding Henschotermeer
AdresDe Heijgraeff 2
3931 MK
Woudenberg
Nederland
Boek een overnachting in of in de buurt van Henschotermeer via Booking.com.

Uitgaansagenda Henschotermeer

Laatste feest was op zaterdag 9 september 2017: Ventureland
Statistieken
6·feesten
geen·in de toekomst
6·in het verleden
7·nieuwsberichten
6·video's
1116·bezoekers · herkomst
831·unieke bezoekers
6Partyflockfans
10·albumfoto's
5·opmerkingen
goed·stemresultaat (305 stemmen)
Nieuws
90's on the beach
10 juli 2017
De zomer zit goed in ons bol! Met heel veel plezier kondigen XSENSE en The Zoo aan dat het nostalgische festival 90's on the Beach nu ook naar Woudenberg komt.
Er wordt gefluisterd over een verlaten paradijs. Achter een afgebakende wildernis schuilt een nu nog verborgen Party Paradise.
Ventureland
12 april 2017
Er wordt gefluisterd over een verlaten paradijs. Achter een afgebakende wildernis schuilt een nu nog verborgen Party Paradise.
Stap jij deze zomer in een wereld vol spanning, sensatie en pompende house, hardstyle & urban tracks? Zet voet op Ventureland! Onder andere FeestDJRuud, Noisecontrollers, Julian Jordan, The Partysquad, Lucas & Steve en Adaro nemen je hier mee naar de verborgen plekken en onstuimige area's van het idyllische Henschotermeer. Sluip langs het water, ontdek de geheimen en feest er volledig op los...
Met Brothers Open Air in de agenda gaat het festivalseizoen goed losbarsten! Om de tussenliggende maanden te overbruggen, verklappen ze nu alvast de line-up. Zit je klaar? Ja? Komt ie!
Na die waanzinnige eerste editie moest het nog wel een keer keihard worden overgedaan...en dat gaat op zaterdag 12 april gebeuren! Ook de datum van World of Pleasure is bekend! Zaterdag 10 mei laten bezoekers zich weer finaal gaan in een wereld vol muziek en entertainment.
De lente is in zicht, de vogels komen weer terug en we kijken nu al uit naar die lekkere zomerdagen. Om de zomer in te luiden organiseren Brothers Festival Dome en XSENSE op zaterdag 20 april de kick-off van het festivalseizoen: Brothers Open Air! En waar wordt dit mega festival gehouden? Op één van de mooiste locaties van Nederland: Het Henschotermeer in Woudenberg. 22

5 opmerkingen

Heb wel weer zin in de zomer!!!:P
!!WOUDENBERG~TERREUR!!:woepwoep:
Laat de zomer maar weer komen :/

Pfff zal wel weer wachten worden tot april ofzo :nocheer:
nog 3/4 maandjes :woep:
Lekker beachballen :jaja:

(L)
The hidden paradise :banana: :banana: