Partyflock
 
­ Nederland

Brothers Open Air onthult line-up 2014

gepubliceerd door , op
Met Brothers Open Air in de agenda gaat het festivalseizoen goed losbarsten! Om de tussenliggende maanden te overbruggen, verklappen ze nu alvast de line-up. Zit je klaar? Ja? Komt ie!

12 April slaan bij de Mainstage alle stoppen door. Dan laat Quintino hier zijn gekmakende beats over het Henschotermeer vliegen, owned Shermanology de area bij schemering, voorzien Billy the Kit, La Fuente en Oliver Heldens je van een lading opwindende ritmes en brengt Yellow Claw ons in complete extase!

Bij de Hardstage bereid je je voor op mannen met stalen zenuwen: D-Block & S-te-Fan gaan het zand onder je voeten vandaan blazen en B-Front, Atmozfears en Bass Modulators zijn van plan het gas er net zo hard op te zetten.

Sta je juist te springen om een lading hete beats? The Flexican gaat het bij de Eclected stage helemaal losgooien! Reken daarbij ook zeker op de verleidelijke bootlegs van Dyna, Artistic Raw, Dirtcaps en meer!

Benieuwd naar de volledige line-up?



Tickets
Heb je nog geen ticket voor Brothers Open Air? Wees er dan snel bij! Reguliere tickets zijn 35 euro en verkrijgbaar via www.brothersopenair.nl