Partyflock

Netl de Wildste Tuin

 

Netl de Wildste Tuin

op de kaart
Netl de Wildste Tuin (afbeelding)
AdresLeemringweg 19
8317 RD
Kraggenburg
Nederland
SiteSite netl.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagrampinteresttwitteryoutube
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Netl de Wildste Tuin via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Netl de Wildste Tuin
Laatste feest was op zondag 14 juli 2019: Wildeburg
Statistieken


x
12·feesten
geen·in de toekomst
12·in het verleden
3·nieuwsberichten
8·video's
89·kliks
1181·bezoekers · herkomst
338·unieke bezoekers
3Partyflockfans
6.4 KFacebooklikes
geweldig·stemresultaat (175 stemmen)
Nieuws
Gisteravond zijn alle weekendkaarten voor het driedaagse festival Wildeburg binnen 15 minuten uitverkocht. De tweede editie vindt plaats van 14 t/m 16 juli in de Noordoostpolder.
Het complete muziekprogramma van Wildeburg, het nieuwe festival van de makers van Into the Woods, is bekend. Naast klinkende namen zoals Michael Mayer, Extrawelt (live) en Hot Chip (DJ set) treden er ook veel artiesten op die enorm in de lift zitten, zoals Weval, Culoe De Song en Dollkraut. Eén podium is volledig gewijd aan live-artiesten, met bands als Haty Haty (Blaudzun en David Douglas), Gallowstreet en Say Yes Dog. Bijzonder is het optreden van de Duitse act Kombinat 100, die ieder jaar op spectaculaire wijze het Duitse Fusion Festival afsluit. Wildeburg vindt plaats van 15 t/m 17 juli en gaat de hele dag en nacht door. Dat betekent drie dagen non-stop genieten van 70 acts op vier podia.
Tijdens het weekend van 15 t/m 17 juli vindt de eerste editie van Wildeburg plaats. Een kakelvers meerdaags festival met camping van de organisatie van Into the Woods. Onder andere Extrawelt (live), San Soda en Gallowstreet zijn de eerste namen die zijn aangekondigd. In totaal spelen er meer dan 70 artiesten op vier podia, waarvan er één podium volledig op livemuziek is gericht.