Partyflock
 

Thunderdome 2010

foto's Facebook
album,2062 · zeer goed · ical
Thunderdome 2010
11 september 2010
georganiseerd door Site Site

Jaarbeurs (binnen) op de kaart Site
Jaarbeursplein 6
Utrecht
NederlandNederland

Tickets & prijs Thunderdome 2010

Voorverkoop:€ 45,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Meetings
Er waren 14 meetings, de drukste drie om 01:00 met 47 bezoekers, om 20:00 met 37 bezoekers en om 13:00 met 26 bezoekers.
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.
Verslagen
Door anoniem (2505), !!!Geoffrey !!! Jayson (1751), [N.G.F.] R. (1811), SJ-O (1693), Plukje van de Petteflet (2252), mr turner (1084), Bon Vivant (629), Lancher > Minion a.k.a. Project Chryzis (1217), Mandy87 (629).
Stemresultaat: zeer goed
geweldig71323%
zeer goed110636%
goed72324%
ok2077%
voldoende983%
onvoldoende863%
slecht391%
zeer slecht211%
waardeloos421%

675 waarderingen tonen

500 willekeurige waarderingen

!!!FER
echt super gezellig en prima vermaakt met de mensen waar ik mee was! Alleen wat een kut afsluiter! Volgende keer gewoon weer PartyRaiser neetzette!!!!!
!!_­[NL]Ha­rdcore wOus.­
Met mijn Rendeiergewei:D Goeie sfeer veel gelachen! alleen jammer van mij voet! want ben er zwaar door heen gegaan! doet nog steeds zeer... pffff verder was het kut met die terug reis maargoed. net thuis 13.03
!!Leonie!!
Eerst moeten werken bij de entree, helaas wat langer dan normaal, 3.30u binnen :nocheer: Sfeer was goed (Y) Saaie zaal idd.. En het blijft toch herrie he... o:)
super leuke sfeer heb een prima verjaardagsfeest gehad:D heb me optimaal vermaakt:D
# [A] #
super naar mn zin gehad! :D was mn eerste thunderdome! :bounce:
#­P@­rty G@­ngster
Had er meer van VERW8 , bijv: een Early zaal:s Maar ondanks , Veel bekenden gezien ,goede sfeer .. En Lekkr uit me plaat gegaan :bounce:
'Mukkes
Prima vermaakt,, aankleding kon wel beter, maar al met al een dikke prima
deze TD was het waard om 3 uur heen en 3,5 uur terug te rijden!! fok wat een feest :D:D
(8)
Alles is in 1 groot kut hok gezet! Ik kom naar Thunderdome voor de early en de industrial.. :S wat een KUT feest! Breaking barriers??? Breaking mijn loyaliteit voor thunderdome!
(A)fra
Top feestje... alleen beetje jammer van het einde!
(F)Robss(F)
Ik vond dit echt niet op thunderdome lijken zoals ik t gewend ben.... Zei meteen bij binnenkomst al dat het volgens mij low-budget was... Wel vermaakt, maar zeker niet mn beste feestje! En wanneer houden ze s op met ons zo ver laten lopen door die kutsneeuw?!?!?!?!
(K)Dieuwy(K)
Super leuk feestje gehad samen met me lieve vriendinnetje (lief)Ik had wat meer verwacht van Promo... Opposites geen fuck aan, en ik wil hokjes!!
(L)*.­ Schievinkje !
MEGA !! I LOVE IT (L)
(NL)early-thunderdome-gabber­(NL):x­tc:
was weer en super feest top vermaakt
Jezus wat een feest:D Onwijs goed vermaakt....
**shell O:)
feest was wel goeje (Y) alleen jammer dat ze van die 4 zaaltjes 1 grote maakte....
*Backfire*
Ik heb prima genoten! leuk gedaan met die doeken... Op naar volgend jaar!
*­FemmyL­icious­*­
1 ding weet ik iig nu zeker... IK HOUD NIET VAN MAINSTREAM... stond heel de avond te wachten op early liedjes. In zaal 4 daarentegen: Secuence & Ominous :respect: :respect: :respect: Heb me verder zonder de muziek goed kunnen vermaken (6)
*­HARDCORE-GRUNN*­
heb me prima vermaakt.
*Jolanda*R*
apart feestje, zeker wel anders als de TD die we gewend zijn maarja dat zei de titel van het feestje al, goede sfeer, miste inderdaad alleen wel de early een beetje.
*Joost*
dikke shit ouwe
Had echt véél meer verwacht :/ Ok paar sets in de Breaks en Industrial waren lekker. Vanaf 1uur tjaaa Negative A (L) en Ophidian. Wel suuuuper gezellig gehad! (Y)
MOC & Miss Twilight + Nosferatu (Enzyme X) :respect: trots op me matties!!!
Was ook dit jaar weer erg gezellig :D.. Leuke opzet, beginnen met 4 zalen en als verrassing om 01.00 uur er 1 zaal van te maken, orgineel (Y).. Jammer van de terugreis, k*tsneeuw!..
*PROP
Vet idee 1 grote zaal, maar vond een aantal setjes erg tegenvallen..Promo was zwaar gaar. Rock en hardcore vind ik echt niet vet, dus MOC was ook niet bijzonder. Verder top feestje (Y)
SUPER VET FEEST DUCHTIGE HARDCORE
*­TeRroR­BiTcH*­89
zeker een geslaagd feest gehad ........helemaal na zo'n dramatische nightmare........Setje van Radium :kwijl: Negative A en Predator (Y) aangezien ik early echt niets vind was het voor mij de hele avond (Y) maar had niet het idee dat ik op thunderdome was..........na 1 uur klonk het meer als project
*Vanes*
Gekkenhuis!!
- vaal -
Beste Thunderdome ooit? Het was gewoon schandalig slecht! geen sfeer, gewoon te saai voor woorden en dan nog de early zaal die ontbreekt
Negative - A, gewoon geniaal, Promo weer ouderwets goed en Ophidian, tja daar heb ik geen woorden voor :respect:!
--Vaal--
WTF hoe kan dit boutfeest nou: Zeer goed, opleveren. Drama!! 1e X maar nooit weer!!!
-Timmy-
misschien niet een TD zoals hij hoort te zijn, maar ik heb me goed vermaakt :D
-Wes- :cammy:
Bevestiging dat ik klaar ben met ThunderDome feesten :) Of het word 1 en al Darkcore Industrial of juist alleen maar ruige Early maar dit soort crap.... Nee dankje. Podium was wel super gedaan, geluid ook prima. Super weekend gehad met me meissie en vrienden !!
.. Milou
Fijn feestje ! :D
...­:::Forever Young:::...­
Goed vermaakt :D maar dit kun je echt geen thunderdome meer noemen! Echt jammer. Hoop dat ze t volgend jaar weer s als van ouds proberen!
010Anne :bounce:
Thunderdome is toch early?? waaaar was de early????:S op thunderdome hooort gewoon een aparte early zaaal, en niet 1 zaal mainstream... thunderdome ken beter, erg jammer:(
8)PWHH8)
Super gehad :D Maaarrrr hoe heet die meid nou waarmee ik op de foto ben geweest ?????? Flugel girl :O
81Pope
Dat er "iets" anders stond te gebeuren was me wel duidelijk maar dit .... pfff een tegenvaller hoor, heb opzich wel een goed feest gehad maar deze editie was zeker NIET td-waardig
: P*­I*­E*­P*­K*­E*­
Stikgezellig!! :bier: en Negative A & Promo echt top :respect: Verders als je echt breaking barriers wil doen dan a.u.b. niet Outside Agency, Trasher, Traffik & Radium al voor dat het 1 zaal werd :S
:bounce: BasssKick :bounce:
Tot 1 uur was t top, daarna ging t snel bergafwaarts voor mij, wel ontzettend gelachen, maar wederom een soort van payback time zou de heren van id&t zeker niet misstaan
jammer van het weinige early:-(
:bounc­e:Addi­cted2D­aRave
Zeker goed feessie.. miste alleen de Thunderdome sfeer en een early zaal!!!!! Radium=held
:bounc­e:hcwo­us
Wat een gruwelijk feest:D geluid was super :D MOC, Negative A, Radium :respect: Bedank ID&T :bounce: See You Next Year:D
:bounc­e:JANN­UH
dik vermaakt! ondanks omstandigheden, mooi volk, mooi sfeerke.. geluid dik! muziek kon beter:respect:
:bounc­e:terr­eur in je eur:bounce:
echt een geweldig feest heb me perfect vermaakt echt lekkere klappers gehoord
:lol:[­S]aNdE­rMaN[H­C]:lol­:
Zeer Goed Feest, Gruwelijke opening :D Kasparov Negative MOC en Outblast vs Evil Activities:D(Y) Echt een top feest. alleen een beeetje jammer van de afsluiting eigenlijk.
Oude generatie wordt met dit feest aan de kant gezet!!! Dit was geen Thunderdome. Geluid was slecht, de aankleding was ook tot het minimale terug gebracht!! Jammer als dit de toekomst van Thunderdome is want voor mij hoeft het dan niet meer!! Ook de cd is verre van de Hardcore waar velen met mij graag naar luisteren...
:vaag: M de B :devil: !
`t was weer erg gezellig maar daar heb je ook het meeste mee gezegt! Meerdere zalen was beter geweest en maar een paar echte dikke platen gehoord :/!?
:xtc:M­iKe:xt­c:
naar Mijn idee een van de slechtere thunderdomes die promo en MOC hadden ze wat mij betreft thuis mogen laten
[020]T­UIG™[0­20]
VRESELIJK!! wat een aanfluiting!! zonde van mijn geld en tijd! het geluid was ver beneden pijl... en heb mijn buik vol van alle mongolen die naar deze feesten toe gaan!! ik word te oud voor deze shit!! voor mij nooit meer thunderdome!!
[B&D]Bartjee
Radium en O&S (Y) daarna (N)
[B.­D.­G] fluff ™
tot 1 uur was het zeker leip! maar daarna 1 grote zaal is niet mijn ding dus echt een SCHIJT editie! maar heb me vermaakt met me gappies (L) en rondvliegende tanden :lol:
[B]eat­sbombe­r
Prima vermaakt, heerlijk nachtje gehad! Leuke sfeer en niet te druk.
[B]rya­n[HC][­070]
(H) thunderdome was kk hard knallen .... vond het thema wel gapppig maah punt is duidelijk ....bring back the old thunderdome ..... wil kunne afwissele van stijl :rot: verder (Y)
jezusbus: jullie gaan naar de hell:lol::lol::lol:
Heb het gezellig gehad met de leuke mensen om me heen en veel bekende gezien (Y) Er werden een aantal goede setjes gedraaid, maar daar is dan ook alles mee gezegd!! Ik vond het geen succes dat het om 1u al 1 zaal werd :no: Het is dat onze kaartjes gratis waren en ik er verder maar het beste van gemaakt heb met de personen om me heen... Doe maar weer gewoon TD in de HMH!!!
Alles was super, alleen de aankleding was niet Thunderdome waardig!
[EGB] ADHD TERREUR
vond het feest maar kut:\ maar heb het wel gezellig gehad
[F.­C.­M.­R.­] Stevie
heerlijk vermaakt :P
Heb me top vermaakt! Radium werelds! Met MoC leek het net of ik op een metal feestje was:S voor de rest top!
[FCMR]Dr.Dje
dat ik niks deed met MoC had niks met de drugs te make. wat een klote set. ook een beetje jammer dat de dikste set van de avond (radium(L)) al op het begin te horen was. verder ewl echt een tof feestje gehad. lekker sfeertje.. Optimaal vermaakt!
[FCT] Vincent [HC]
super vet feest en die actie om 1 uur was echt bruut:D alleen jammer van die kut afsluiting
[G.­t.­A]Tjappie :bounce: :cheer:
heb me prima vermaakt.. viel me niks tegen..
[J-Roon]
Wauw!
[N.­G.­F.­] :XTC:redo44 :lijn:
was een leuk feest maar die kut dubstep en zo vind ik maar nix gewoon liever early verder wel vermaakt
[N.­P.­G.­] Sjassie
Viel tegen, na 1 uur helemaal! had wat beters verwacht! Verder wel top vermaakt met iedereen!:D
was super op naar volgend jaar
[NL] Ravemaster
Counterfeit en Negative A toch echt wel de helden van de avond. rest ging wel. voor de rest prima vermaakt
[NL]-Hardcore-[NL]
+1 voor LYCAN AKA: wat een ramp zeg..
[NL]Druifje
Pfff wat een avond! Een van me beste feestjes tot nu toe.
[NL]Lucid-Nightm­are[NL­]
TOP Feest !! volgend jaar weer!! alleen kut van het openbaarveroer >.<
Super geslaagde avOnd gehad met AnjaDopeyTim en de rest (L) voo Herhaaling vatbaar !!
[NL]» † BRÁBÁNTS KÚTWÍJF † «[NL]
Viel een bietje tege, maar heb me toch zeker goed vermaakt! (y)
[RBA]
Lekker feestje! Radium heerlijk uurtje gedraaid (Y) voor de rest erg goed naar mijn zin gehad!
[S.­O.­N] Butcher [NL]
Mensen mensen mensen!! wat een gejank om early allemaal! gewoon keihard knallen denk!!! het was een top avond heb me geweldig vermaakt!! THUNDERDOME!!!!!
[SAG]s­jaak[N­L]
1ste keer thunderdome veel meer van verwacht vond het een beetje M.O.H in het klein :') maar verder SUPER goed geamuzeerd :D
BAgger geluid hear my echo echo echo
[UGZ] Bob
Ominous & Sequence, Radium :respect:, verder KUT
[WZK] :[ Ig Gooi Dig In De Naat :[ [WZK]
DE OPPOSITES WAT THUIS BLEVEN TOPPIE !!!! Vet feesje maar de muziek was niet altijd je van het, vond et niet echt een Thunderdome, wel goed geamuseerd over et algemeen :), KUT afsluiter!
^Marissaa
Niet mijn ding =( , Kan wel betere feesten verzinnen ,
_Bas_
Eerste keer maar zeker niet de laatste! Vet Vet Vet :d
_Tim
het was gezellig, maar als je het breaking barriers als thema hebt is het vrij bedroevend om na 1 uur vrijwel alleen mainstream te horen :cry:
_tm
Overleven. Mobius stond aardig te beuken bij binnenkomst! Sequence & Ominous een waardig Thunderdome debuut B)
Aardbei in driedelig pak
Ik heb me superlekker vermaakt op dit feestje:D Dat 't uiteindelijk 1 zaal werd vond ik een beetje gay, kon niemand vinden (we staan vooraan!!!!..) En alle die stylen door elkaar vond ik ook niet echt een succes.. Maar verder echt geweldige sfeer en lekker melige groep onderweg naar huis :respect: ... ojaaa --> Radium (L) :respect:
Abaddon
beter dan nightmare 8)
Ad-raket
Radium & Negative A :respect: Gaar volk uit limburg :respect:
was weer een super vet feestje:D prima vermaakt!! :bounce:
Was top maar vanaf 4 uur werd het wel ff wat minder
Alano Tekashi
God tering wat was dat dik. Niet zeuren, gewoon rammen!!! NEGATIVE A was de shit, predator cool, promo was vet. En bovenal een top sfeer! Zeer gezellig gehad! :-D
amandel123
betwijfel of het dit jaar het geld waarde was met dat 1 zaal. maar negative a draaide echt super bruut (L)
goe rauw feeske, alleen jammer van maar 1 zaal
Android B)
Lekker :D
Annsje(F)**
Was genieten, lekkere sfeer!!! :respect: (LEUK gedaan: die area's naar een zaal);) De reistijd viel mee, had het echt erger verwacht..
Antrax.
Wat een helden editie was dit zeg! Echt een heel erg gaaf feest was dit! Grootste baas van de avond vond ik wel Ophidian, de tering wat een bruut geweld kwam er op ons af! Verder dikke sets van Negatvie A, Counterfeit & Enzyme X. Ik kraak niet graag acts af, maar MOC was gewoon echt ruk!
Wat een geluid hadden ze hier zeg! Geniaal! :yes:
Geweldig naar m'n zin gehad! Goed geluid en de sfeer zat er goed in! :D
Aso23
Heb me prima vermaakt, maar thema had wel beter uitgewerkt kunnen worden. Beter alle dj's die voor 1en draaiden tot het laatst bewaren.. ;). En MOC?! WTF man, konden die niet beter wegblijven?! Radium :respect: ondanks dat ik daar maar 15 min van gehoord heb.
Asz
geluid was goed, en dat van die één zaal was een leuk concept, als ze tenminste ook opbouwend en goed draaide, maar dat viel tegen!!! radium ook nog gemist :( geen thunderdome meer voor mij...
aur_AW
wow super vet :D echt wel! werd echt lekker hard gedraaid :bounce: alleen EA & outblast, beetje jammer :no: super goed vermaakt :respect:
was gezellig :d de :bier: ging er weergoed in :p
Babje1987
al wat feestjes gehad, 1e keer thunderdome, lekker dicht bij huis ik vond het Machtig prachtig! (L) :cheer: :D
Bart:')
Breaking Barriers :') Wat een slap aftreksel van Thunderdome. Het is de naam niet eens waardig.
Bartje!!!
Zwaar vet, alleen laatste 2 uur vond ik jammer da we niet meer naar een andere zaal konden want was niet echt mijn muziek.... Verder prima vermaakt!
Bas [Red Faction]
Boundaries were broken, barriers were smashed... Ik vond het vet, leuk om me beste maatjes op te zien treden op TD en buiten dat gewoon een dik feest!
Geweldig vet feestje gehad. dit was mijn beste thunderdome tot nu toe:D!!
BASJE!!!
Tsja...
Weer een geslaagde editie van Thunderdome! Vond het van 4 area's naar 1 area wel wat hebben. Geluid was niet overal in de zaal optimaal, maar de setjes hebben veel goed gemaakt! :D
BellaH­olland­a
hebt nar me zin gehaddd
Ben Lik
Counterfeit (Y), Sequence & Ominous (Y).
BENSCHOPSE GABBER
THUNDERDOOMMEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:respect: :respect:
Beukenoot!
Prima vermaakt;)
Biervliet :beer:
Op en top Vermaakt(L)
Blackeye(0_­o)
Ondanks dat men maatje op is gepakt.!! en er dus niet bij kon zijn.!! Toch nog wel redelijk vermaakt.!(Y) Mooi feestje.!! lekkr geluid..:xtc en goed Koekske
BLUESI­XTYNIN­E
Beter als vorig jaar, optimaal vermaakt:D! Radium held van de avond:respect:. Negative A, Sequence & Omnious lekkerhoor:). Alleen jammer dat DV8 vond dat ie Justice wel ff overkon nemen..
Bokko
MOC lachtertje van de avond,
BoneGeert :bier:
gruwelijk feest! enzyme x(Y) negative a (Y) maar held van de avond toch wel promo! vette shit, the king is back _o_
BOOSDOENER :bier:
promo en negative a waren de mannen van de avond!!!! wat waren foutblast, ea en moc SLECHT HE!!!!!! voor de rest top vermaakt!!
Boot.
Goed vermaakt, Radium was geniaal, jammer dat ik Sequence en Ominous gemist heb:( Van slechte sfeer heb ik niets gemerkt:)
Bor:harry-u:
bagger.
Bosdui­veltje­²³
Breaking barriers... Vooral veel BREAKS gehoord ja... Slaapverwekkende simpele mainstream kut zooi! Beter dat Thunderdome weer in handen komt van mensen die weten wat het echte THUNDERDOME GEVOEL IS!
bowiemaster
Tot 1 uur zeker genoten vanaf dat moment maar sporadisch genoten met als dieptepunt Evil Activities bij MOC maar gegaan wat een drama ! Hoogtepunt Neagative A Meagashira :respect: word volgend jaar echt een twijfel !
Bramcore
TOA, Counterfeit, Negative A, Promo :respect: was lekkah! maar breaking barriers met MOC ging niet echt op..
Sequence en Ominous helden van de avond !
Bubje
Thunderdome loopt zwaar terug. 30.000 uitverkochte TD 3 jaar terug en nu hooguit 8000 :| Maar neemt niet weg dat ik me zeer goed vermaakt heb. (H)
Butolin
Heerlijk geknald! Negative A:respect:
Caatje btbw
Veels te veel stil moeten staan vanaf Promo! Dat gelul iedere x tussendoor,om gek van te worden.. Gewoon doordraaien!! Opzich leuk concept 1zaal maar draai gwn door ipv een MOC neerzetten met dat gelul en Promo met zn pauzes.. T einde maakte redelijk wat goed!
CDA Chronic Drug Abuser
Vanaf 1 uur ging het helemaal nergens meer over :nocheer:
Wat een feestje!! :respect: Bij binnenkomst dacht ik even..shit! 4 zalen gescheiden door een gordijn :S zullen wel weinig kaarten verkocht zijn,,maar toen gingen de gordijnen open! gewoon een zaal, een groep, een dj en stampen met zijn allen! Super gaaf idee! Voor de rest..barren (Y), WC's (Y) overal kon je prima doorlopen en werd je prima geholpen. Heb het super naar mijn zin gehad! Lieve vriendjes en vriendinnetjes...Dank jullie wel! :lief:
cinderella :D
Jammer, had er zoveel meer van verwacht. Na 2 uur alleen nog naar mijn zin gehad door leuk gezelschap.. Ben nog nooit zo vroeg naar huis gegaan!
Corenalyzer
top feest. toen ik binnen kwam gingen de gordijnen gelijk al open :P heerlijk lopen dwalen in 1 grote zaal onder het genot van top muziek :D negative A :respect:
Corne Totale Gekte
zo was super vet feestje heb me super vermaakt max naar de klote van de drank lekkah hoor
cosper
Qua muziek 1 van de mindere edities. Volgens mij kon dit feest ook in de HMH gegeven worden, het was allemaal een beetje klein en voelde niet als TD. Waar was de industrial sound? Heb bijna alleen maar mainstream gehoord, leek wel MOH... net zo jong. Negative A had t fijnste setje van de avond. Als t volgend jaar in deze stijl doorgaat, was dit waarschijnlijk mijn laatste keer. Was wel gezellig!
Crazyrobin
mwa, matig feest, alles keurig geregeld dat wel, alleen de line up die er niet was, was kut. :rot:
D-Fact | 50 %Noise­making Criminals | TN
Vond het zeker een geslaagde editie! van de 4 thunderdome's die ik gedaan heb vond ik deze zeker de beste! Helden van de avond: Meagashira, Counterfeit, Negative A, Promo, Ophidian!!
Da Killah
had nooit en dan ook nooit kunnen bedenken dat het nog slechter zou zijn dan vorig jaar, maar jullie hebben jezelf weer overtroffen, chapeau. Wel slim trouwens, iedereen liep vorig jaar te zeiken dat dse indutrial te klein was, nou dan doen we er toch helemaal geen een :P
daaaaa­aaniel­le
teveel verwacht dus viel beetje tegen, maar goed vermaakt dus dat maakt het dan weer goed:D
Daf'
Ik vond het kei gaaf! :D
Damien­:bier:­AFCA:r­espect­:
wel vermaakt! alleen zo jammer dat we bijna geen early hebben gehoort :o:( Thunderdome moet zeker net als vroeger worden ouwe stijl blijft gewoon botergeil (L)
Dani_­Hardcore (L)
voor die 50 euro had ik wel veel meer aankleding/effecten etc verwacht en meer early!!!
Danny Sneek
veel betalen voor weinig jammer dit denk volgende keer maar overslaan
DaNynX
goed vermaakt! Alleen doordat er later maar 1 zaal was, werd het rondlopen een stuk saaier..
david079
was gewoon vet beuken!!!
De Consument
gaaf
De knip
Wat een feest potverdomme, genoten meej volle teugen(L)
de rondje­sloper
geen thunderdome meer voor mij :(
Wat een ongeloofelijk vet feest! wat een geluidje ook :D
Death By Design
heb beterere edities mee gemaakt was zeker nog goed te doen:D
DesiRave
Bij binnenkomst al een zeer goede sfeer!!! Heb me SUPER vermaakt!!! Heb genoten, heerlijk feessie, leuke mensen!! (Y)
Die Schele Duif !
Heb me goed vermaakt had er nie te veel van verwacht want de line up vond ik persoonlijk egt slecht :s Maar des ondanks hebt ik me super vermaakt alleen het einde vond ik gewoon saai beter dat radium af gesloten had dan was het helemaal een klasse avond geweest :D:D
Diedel
Wat een heerlijk geluid jongens!!! Thunderdome.. Heerlijk!!(L)
Dikke doppe niet te stoppen (L)
feest was goed, ma beter early zaal erbij..mss thunderdome classics zaal wat?
Dj Mobius
[v]Dikke kut met haaaaaaaarrrrr!!![/v]
Dj Paradox
live vanuit de jaarbeurs.... Dit is eindelijk weer een super feest sinds tijden!! Echt een heerlijke sfeer..
erg vet!
DJT DOLDERMAN (H4L)
het was een gaaf feest onwijs leuke sfeer alleen de muziek was zo veel minder als Thunderdome19-12- 2009
Domi
Concept van breaking barriers was echt vet! ik miste wel een early zaal, ophidian vond ik een beetje tegenvallen en masters of ceremony was op zich wel goed, alleen had gitaargeweld niet gehoeven! Verder helemaal perfect vermaakt!
Donderbaby
Whaha alle stumpers met hun handjes in de lucht, er is toch gotverdomme niks underground meer aan zo. Waar is de hardheid en de snelheid gebleven??Vergeet ook even niet waar THUNDERDOME door is groot geworden!! Waar veel mensen voor komen, de early! Dand enken ze een mooi feessie meegemaakt te hebben haha jullie hebben zelfs dit vroeger glorieuze feest weten uit te melken stelletje kneuzen
DOOD-LOOD
superfeest, helaas niet door de barriere brekende muziek want heb weer netzoveel mainstream als anders gehoord:\ het concept vond ik darentegen wel knoert vet ze hadden de line-up van vóór 1 en van ná 1 om moeten draaien, dan was perfect geweest.:)
Dopey MHL
echt een super goed feest. complimenten voor het gedurfde concept
Dycore aka erwin
DOOR DIE KUT SNEEUW NIET KUNNEN GAAN:@
Goed vermaakt! Muziek had harder gemogen! alleen geluid vanuit het midden is niet echt en succes naar mijn mening.. Verder weinig aan decoratie e.d.... Verder erg goed vermaakt!
Was weer gezellig!:D Maar naar twee uur werd het wel minder:@
eer-ik?
ik heb 1 leuk setje gehoord. en wat een aanfluiting om er 1 zaal van te maken.
Enzyme A
Negative A, Promo top! MOC kansloos, heb er geen andere woorden voor, donder toch op met die schijt-gitaren, dan ga ik wel naar een rock-concert..
Lekker feestje! Heb me prima vermaakt! Predator, Enzyme X (y)
Erwin_1975
Prima vermaakt. 1 zaal Vanaf 1:00 uur was een mooi idee, maar laat dan ook alle stijlen van de hardcore horen. Negative A, Promo, Predator, Counterfeit en Sequence en Ominous topset!
Fedde le Gabber
Super vermaakt. Sfeer was erg goed. Idee achter de gordijnen was leuk, uitvoering iets minder, maar dat mocht de pret niet drukken :)
Foltergeist
The Outside Agency, Negative A en Ophidian Live (Y) Enzyme X aardig. 4 zalen naar 1 erg cool, wel jammer dat er geen echt alternatief werk te horen was vanaf 01.00 :)
Fonz
Geweldige sfeer! Leuk show element, gewoon geniaal!
Fonzi - 50% of The Noisemaking Criminals
Nog nooit zo een feest weten beginnen, lekker rauw en hard thx Counterfeit ! Meagashira en Obscurity. Verder geluid was ok en de setjes ook. Goei editie! Maar de timetable mocht voor mij toch andersom !
Forza Olanda
Wel gezellig gehad, maar geef mij tog maar Thunderdome in de HMH
Fpm
Top avond gehad:D Ze hadden wel iets later het doek op mogen laten, maar het was zeker geslaagd. Ophidian!!:respect:
Super nachtje gehad! Dat de 4 area's 1 area werden was een kippevel momentje! Helemaal top!
Frenchcore-Ginger
heb me vermaakt met het rondlopen samen met me gappies voorderest vond ik het gewoon SLECHT !!! pluspuntje voor radium alleeen :)
Frikandel from hell :banana:
wat een teringzooi, waar gaat het nog over? en dan neophyte nog roepen dat we open minded moeten zijn, tis thunderdome breaking barriers. bullshit, geef ons gewoon thunderdome zoals het hoort. dit sloeg nergens op!!!
G-mouse
het idee was leuk, maar de uitvoering erg slecht!! voo 1 uur lekkere setjes gehoord dan gaat ineens dat gordijn omhoog krijg je Outblast :( maar verder gezellig feestje gehad met veel bekenden :D
Gabber Maus
weer een goeie thunderdome(Y) beter dan vorig jaar
Gabber_­Jeffrey
wat een heerlijk feesje:D
ja egt kk geweldig
Gabbur­rWijff­ie
R.I.P Thunderdome ..... :sadrose: Kvond het wel gezellig met me maatjes hoor :D(Y)
GEHAKT
Pluspunt: de verrassing om 1u! Minpunt: geen early. Ze hebben mij wel weer overtuigd om een kaartje te kopen voor volgend jaar, want ik zag 't somber in voor TD! ID&T: doe volgend jaar weer normaal, alleen doe daar je best op! En hang die kooien weer eens in de lucht! En zooo blij dat ik alsnog met de auto ben gegaan, remember 2009? :P
gekkegabber
aangenaam verrast door surpise van dv8 :D vond het echt top feest!
Gewoon Lianne
Weer een superfeest! helemaal om 1 uur What the fuck :D gekkehuis was et
Op zich een heel geslaagd feest alleen hebben ze het weer voor elkaar gekregen om het laatste uurtje te verneuken! Laat voortaan lekker iemand anders afsluiten met het betere beukwerk. Want hij zelfs de goeie nummers dusdanig te verkrachten dat het eigenlijk gelijk gedaan was! :s
gietahh
I LOVE IT
glanta
vet! Masters of Ceremony :respect: ik zeg: volgend jaar peerke dv8 heel de avnd mc-en ipv justice!
Goffe-Gekkehus
Leuke opzet, was ook gezellig. Mare, Breaking Barriers...... geef mij toch maar de "hokjes", veel te weinig early naar mijn idee
masters of ceremony haalden alles uit de kast, op het eind waren van hun set waren ze zwaar pissed omdat het publiek alleen maar als zombies naar het podium keken, ze werden zwaar pissed en al deze doorgedrugsde figuren hadden het niet eens door, na die set vraagt de mc of je wakker bent, hoor je een beetje zombie gejoel, jesuz als je geen zin meer hebt of je drugs pakt niet uit zoals het hoort, kap er dan mee en ga naar huis
Goochem
Gezellige avond mannen, top dat Sander ook nog ff was!
geweldig feestje niks te klagen gehad:)
Grandpa B.
Wat een vet feest, gestuiterd van het begin tot het einde, echt super vermaakt :bounce:
Groene­WaasSo­undsys­tem
radium:respect: valt wel vies tegen als jje binnen komt met frenchcore daarna S&O en dan mainstream van de bovenste plank met ea en outblast.. ik kwam er daarna ook niet lekker meer in. verder zeer goed vermaakt met de rest;)
gwn-ann
dit was mn 5e thunderdome en echt mn beste! WOW wat een feest! PROMO:respect:
haantjem
kooi was geweldig. Dit was mijn beste thunderdome denk ik:)
hakkert&­alles
wat een heerlijk feest! supper vermaakt met mn maatjes!! en een geluidd:kwijl: 1 word GEWELDIG!!!
Hanske­e:hong­er:
Gezellige tering herrie (L)
Hard 2 The Core
Vond het zeker weten een leuk feestje het was ookmijn 1ste thunderdome, ik vond persoonlijk dat MOC die gitaar en drumstel shit thuis hadde mogen laten al die mensen die gingen headbangen en springen op die rock wtf het is tog een hardcore feest ? maarja verder prima feestje alleen de treinreis duurde 9 uren :P
Hardcore
was vet feesie van 4 zalen naar 1 toe vet orgineel net jammer dak ut nie mee maakde toen van 4 naar 1 :P maja nah feest laat thuis wegens sneeuw nog in middelburg blijfen pitte poe poe was me een THUNDERDOMEPJE #
Hardcore =­ Life
Ik vond hem gruwelijk :D Vet idee om van 4 zalen 1 te maken (y) Echt breaking barriers. Er is niet echt een set blijven hangen, maar over de hele avond super vermaakt.
Hardcore Adiction (6)
Negative A heeft mn avond gered geweldig ! :D
Hardcore Junkie­:bounc­e:
Ow wat een lekker feest:respect: en om 1 uur een kippenvelmoment(f)
Hardcore Junky1987
Goed vermaakt, leuk vernieuwend concept, muziek wel wat rauwer dan andere keren maar dat vond ik niet erg. :respect:Radium, wat draaide die man super !!! Al met al goed te doen en gewoon volgend jaar weer van de partij, alleen hopen we dan op wat minder sneeuw ;).
HardCore-Indo
dit was geen thunderdome sfeer en gevoel en wat een zielige lui hingen er de hele nacht om ons heen Get a Life!!!!
Hardcore-Will-Never-Die
hahaha een dik kut feest was het en dan zeggen ze dat er bij moh in belgie geen sfeer was hahahaha op Thunderdome was er niks van sfeer het was gewoon super kut en saaaaaaaaaai en je verwacht normaal veel van thunderdome
Leip feessie weer :D
HardCorer(6)
Beste Thunderdome naar 2004 :respect: lekker geluid :D sfeer top, sets top. Just geweldig :xtc: till next year
Hardst­ylezLU­NA
Super feest gehad met onze groep, opzet te gek enige minpunt voor mij was de afsluiter ophidian goed maar zeker niet als afsluiter verder niks te klagen!!!!
HardZwiza
Flink naar m'n zin gehad :yes: Deze editie was weer geslaagd! :bier:
Harry Nak
Vernieuwde opzet, compact allemaal. alleen vreemde line up, met toch echt te weinig early. de liefhebbers waren er plenty.
Echt super vermaakt :) ! Goede sfeer en goed geluid(y)mooie zetjes gehoort maar masterlijk afsluiter Enzyme X :D
haha uik vond dit feest juist belachelijk slecht, waar was de snoeiharde early en oldschool dat je van thunderdome mag verwachten?
HC-leon-NL(L)P­atries
Fucking Hell!! 50eu voor kaartje voor zo'n vertiefd kk feest!!?? organisatie schaam je!! wat een KUT idee!!! 1 zaal!? en dan zo draaien. dit is echt het slechtste wak tot nu toe mee heb gemaakt!!! het was nog net geen trance feest!! VIEZE VERNEUKERS!!!
heikop
hadden ze wel even beter mogen vermelden dat er geen deurverkoop is..waardeloos
Hermaniak (Gabber Syndrome)
Het had zo mooi kunnen worden! sequence was echt vet!!
HKE-Jeroen
Negative A was top! Jammer dat het om 1 uur al veranderde in 1 zaal, heb alleen Sequence & Ominous mee gekregen voor die tijd. Evil Activities & Outblast en MOC, wat een aanfluiting zeg!
hompi
was gezellig feestje leuk sfeertje. heerlijk kunnen knallen.
Hoppa
was weer lekker feesie
weer best vermaakt! Radium kk dik... negative-A was ook lekker , allen verneukte afsluiting was echt waardeloos
I love herrie
ondanks ik nog beetje ziek was toch super feesje gehad alleen jammer da we geen betere afsluiter gehad hebbe
iGwenda
HULDE!! > en Andre :respect:
wat een dik feest! Masters of Ceremony :respect: Ophidian :respect:
Super feestje!!! Neophyte gaf en mooie show, en THANK GOD waren de Opposits er niet!!!
Indust­rialLo­ve
TOA,Negative A,Promo,Ophidian:respect:
Invicta a.­k.­a.­ Kaakie
zéér vet! :yes:
Iv :hyper:
Vond het een vette show om 01.00!! Werd lekker gedraaid :yes: Gezellige party people :cheer:
J.(F)
het was geweldig!
jaapieoooo
vetste td sinds a decade.eerst 4 zalen, daarna 1 met meerdere stijlen, de dj's hadden t goed op elkaar afgestemd. sfeertje was erg lekker, kan nie anders want die maak je uiteindelijk zelf en ben er in afgestudeerd.
Jamie:vaag:
Setjes waren ver te zoeken.. eigenlijk gewoon 1 mainstream avondje met beroerde setjes erg jammer gelukkig maakte de mensen t nog gezellig
wazig feest, vet bedacht zo met die doeken en 4 'zalen'' Dat het 1 zaal werd was wel vet alleen jammer dat er zoveel mainstream:') je strot werd ingedouwd. Foutblast & Evil Activities:') Predator:') MOC:') Promo niet mijn ding, Negative A:kwijl: Meagashira/Traffik/TOA ook top:lief:
Janneke_­:doeti­ewoep:
Oh oh oh.. Wat een GEWELDIG feest.. :cheer:
Jasco
naar mijn weten (wat ike rnog van kan herrineren ;9) heb ik me goed vermaakt! :) zeker gezellig! en die roltrappen bij de toiletten ... :K(L)
Jeffius
Geluids mocht iets harder, Wel lekker sfeertje met de DJ booth in het midden. Toppers van de avond : " Counterfeit, TOA, Negative A, Ophidian "
het was echt super voor mij eerst keer :P
Jeroenn ;)
Heerlijk avondje is gekomen
Jewel,,*
unaniem geluid :kwijl: lekker sfeertje :cheer: te gekke vormgeving en concept :honger: alleen opbouw van de line-up/de muziek duidelijk benedenmaats :nocheer: desondanks mooi feestje weten te beleven :)
Jimmmbo070
heb me zeker goed vermaakt! Masters Of Ceremony :respect:
Joep aka Scarab
Super feest!
joeyui­tutrec­ht
Meest slechte thunderdome ooit wat een afgang voor id&t om je naam zo te vergooien Zonde geld!!!
Jordies
Kort maar krachtig door de sneeuw! Maar heb me wel vermaakt! flink gelachten iig
Jur:bounce:
Zeker ID&T het idee van breaking barrier's met die gordijnen echt goed bedacht, en nooit eerder vertoond ook. Maar in mijn ogen totaal verkeerd uitgevoerd, Ze hadden 4 zalen moeten hebben met duidelijk elk een eigen stijl muziek. Tot 5 uur of 6 uur 's ochtends en dan als laatste uurtje de gordijnen omhoog doen en knallen met zn alle. Om dit al om 1 uur te doen kom je de mensen die bijv. voor Early komen niet tegemoet. Om 1 uur heb ik mij niet meer vermaakt op TD dus waardering zeer slecht.
Jœy [Blames]
Breaking Barriers! Fuck de hokjes. Dik feest! TOA, Negative A en Nosferatu met Miss Twilight! :respect:
Kapitein Zuipschuit
te doen , paar dikke setjes gehoord. aardig sfeertje , maar toch het was het net niet.
Kardinaal
Ws wel leuk bedacht met de zaalindeling om 1 uur gingen alles over in 1 grote zaal. De sfeer was goed de aankleding ok geluid ok, muziek was matig, Echt gigantisch EARLY gemist!
KeepGoing
Begrijp nu waarom die oordopjes bij de ingang lagen! :D
Lekker anders. Alleen vond ik wel dat er "feestelijker" en met meer plezier gedraaid werd voor 1.00 uur, op Enzyme X na dan. Organisatie was goed, net zoals het geluid!
Kiets
Geniaal feest, goed concept, hing 'n leuke sfeer en heb goede setjes gehoord! Heb intens genoten (L)
Tot 01:00 uur was het vet! Daarna viel het tegen, had meer early verwacht.
KiwiMama
geslaagd feest :cheer: lekker rond liggen stuiteren met me kiwi en me gabber sieske (L) bedankt voor de gezellige maar ook vage avond mensen :bounce:
Wat een kut feest! slecht geluid zeg bah bah... en die mensen :x ik word er echt te oud voor....
knuffe­l:BOUN­CE:rav­er
dit was me laatste thunderdome als het zo door gaat!:S het lijkt wel elk jaar slechter te worden!:JAJA: moet echt wat aan dit feest gebeuren! begin maar eerst is met volgend jaar early terug in het leven te roepen;)
Het was gezellig, had er alleen wel wat meer van verwacht zo......
KOOT 1
Zelden zo gelachen!
Kosmix
Super feestje gehad! Echt vet om te mogen openen op TD!!!
Kreativ Kickz
Vet concept om het 1 zaal te maken :jaja: maar het was te vroeg :(
leuk geprobeerd,niet geslaagd!! Matig
L.Gerdsen
Veel beter als vorig jaar. leuke verassing van 4 zalen 1 maken. Geluid was echt super! nu nog steeds een ruistoon in me oren!
Lady Fiesta
EINDELIJK Thunderdome :D 1u was vet, Breaking the Barriers! MOC eindelijk meegemaakt, helemaal los! De sfeer was top, geluid ook, maar wat een sisser van een afsluiter!
Lady Yvetje® NL Devil still inside me(6)
ID&T ik ben beter gewend..:S Maar 1opluchting dat die hiphoppers niet durfde te komen, dat zou dan echt een afknappers geweest zijn.volgende beter!!???
LadyX80
:respect:
Lala92
Geweldig feest!~!!!
ik heb me vermaakt maar het was niet wat thunderdome normaal was
Lana!
Was super gezellig alleen wat een slechte muziek! Zonde dat alles in 1 zaal zat!!
het was lache, veel bekende, maar vanaf 1 alleen meenstriem is niks voor mij, erg jammer
langemike
wat komt die mainstream mn strot uit zeg! er werd slecht gedraaid (op een enkeling daargelaten), anyway mijn laatste thunderdome!
Geweldig(L)
Leroy
flink staan stampe de hele nacht, wel goede sets gehoord maar ook mindere! maar wel prima vermaakt :D
Lexcore 8)
Mwaaah het idee was leuk, maar al met al matige editie... beter meer zalen de volgend ekeer! En GEEN MC met zn gemotherfocking de hele tijd, tis geen kermis!! Verder wel ok, enzyme X was lekker raggen :D
Eerste en laatste Thunderdome voor mij!
Voor énen was alles beter, tralalalaa! :)
Liess O:)
Hulde aan Negative-A :respect: 1ste x TD, vond 'm fucking great! Me chicks, super vermaakt met jullie.. En natuurlijk me Tangodanser (L)
tot twee uur erg leuk gedraaid, daarna leek het wel duitse kermis muziek, erg jammer had meer van thunderdome verwacht, andere jaren hadden ze zeker meer geld, hoop volgend jaar op meer earley zoals het hoort.;)
Lith
TOPPER!!!
Little hak
zelden zo gelachen, maar wat een kanker muziek, masters of ceremony me pijp met die kut muziek!!!
Little Tietsj
tot 1 uur viel wel mee.. maar vanaf 1 uur geweldig en vooral de gezellige mense :banana:
LOICORE
Muziek was niet al te best maaar opzich prima vermaakt (y)
lucje_b
wat een aanfluiting:@ tot 1 uur erg gave indeling en alle 'hokjes' aanwezig:) na 1 uur was het gewoon standaard:/ in je promotie je klant warm maken met alle rouwe stijlen en vervolgens 6 uur lang harde mainstream presenteren:no: WIE A ZEGT MOET OOK B ZEGGEN!!!tot 1 uur laten horen hoe gevarieerd hardcore is, om vervolgens na 1 uur je te gaan beperken tot de mainsteam. dan sla je de plank toch wel volledig mis:(
Luit :bier:
Vet hoor :yes:. Ominous & Sequence :respect:
lullo :[
:harry:
Lunamasc
Wordt ieder jaar kleiner&minder goed....volgend jaar maar voor ander feessie gaan
lunatic4life
Goeie party gezellig
LYCAN AKA
Masters of ceromony zwaar kansloos wat denken ze wel niet!!
1e x Thunderdome!Had er niet veel van verwacht, maar kheb me super vermaakt!(L) Wat een feest, goede sfeer, goed geluid, toffe mensen, werd goed gedraaid (Nja op wat hitjes na!).. Ik ga cker vaker naar Thunderdome!:D
M.M.H
Dit sloeg nergens op:cry: gelukkig wel gezellig gehad maar daar is ook alles mee gezegd
was n vet feest maar voor thunderdome viel het zwaar tegen
MadSickness
zeer goed vermaakt maximaal vol gas..aankleding zeer slecht!!! verder een traage opgang alleen moet ik wel zeggen dat radium zwaar goed gedraaid:respect:vanaf 1uur alle gordijnen open en alles een hal echt een super idee..het geluid was lekker hard en zuiver en een zwaar goede sfeer!!!!
Mandy87
super feest ! vorig vond ik het tegevallen , dit jaar was het weer ,,thunderdome,, !! amazing !! :D
Mannie
deze editie was weer thunderdome waardig :respect:
Marc A.­f.­c.­a.­
Goed vermaakt(Y)
Marcel.
:bier: Toppertje :respect:
marinoooo
wat was DIT een goed feest zeg! alles was tot in de puntjes toe goed geregeld. C U Next year!
Marjoleiinn
1e TD had er eigenlijk wel iets meer van verwacht,, maar het was een mooi feestje ! heb me prima vermaakt..
geniaal concept, van te voren dacht eerst wtf maar een zaal.. maar was echt helemaal heb me zelden zo vermaakt op een feestje :D
Markkie1979
Weer een top editie. Alleen wat een suf en traag barpersoneel. Pfff. suffe bedoeling.
masterxess
Vet bedacht, keer wat anders! Maar miste toch de early rave.
Matrixxx a.­k.­a vage appel
echt een dik feestje super naar me zin!
MATROESJKA
Vet naar de Kloteeeee :bounce: ! Nice Aankleding, Masters of Ceremony (L)!
Max01
Goed feestje gehad! Beetje jammer van die gitaar solo's:S, wel grappig om te zien dat de biertjes naar het podium vlogen, voorderest prima vermaakt op T T Thunderdome:D
MaXx & WeNn
kk geniaalfeest :d
Mayo4ever
De hokjes hebben we niet meegemaakt, erg raar thunderdome met 1 zaal, het wordt steeds een kleiner feestje helaas. Wel goed vermaakt met drank en gezelschap :) En hoe durven die Italianen aan ons te vragen wat wij daar doen, sorry dat wij er niet als koe uit willen zien :S
mechanic
Toch weer een ondermaatse editie, na het drama van vorig jaar had ik het toch wel wat beter verwacht. Het centrale podium zag er strak uit. Die set van outblast en consorten klonk meer naar hardstyle dan echte hardcore, wat een slappe zooi. Er mag wel wat harder door geragt worden!!!
Meeuwsen
RADIUMMM!!!! :d
melanie89
Fkking leip feest!!:D
Mertus.
dodelijk feest!
The Oudside Agency was goed maar verder vond ik het tegen vallen,te veel mainstream volgend jaar overslaan..
Micoud
Disappointed :( thunderdome must have an early stage. Thx sequence & Ominous to save my party and realize a dream for me during one hour
Miloetoetoet
Heel de avond was echt super strak ! lang moeten wachten maar eindelijk eens Thunderdome :D alleen wat een afsluiting ! BOEHH :( beetje jammer oh
Als van ouds, goed geluid leuke mensen helemaal los :D
Miss Keaut
Zelden zo gelachen... Het had zo mooi kunnen zijn maar dat einde... Kan écht niet :no:
Miss Tails
Tegenvaller, als zelfs promo mij niet kan vermaken is het echt ernstig... Wel heel erg gelachen, maar kom natuurlijk voor de muziek!
MISS^
een kut begin, maar een super einde!! ik heb een topavond gehad!
Miss_Unknown
Wat een heerlijkheid! :D
Mixter
:cry:
MMMMike
Er werd goed gedraaid en het geluid was goed. Maar wat een cheap ass gedoe met die gordijnen. En dan ben je verplicht naar die Neophyte shit te luisteren.
Moffrey
Pas om half 5 daadwerkelijk binnen vanwege die tyfusNS, om dan binnen te komen lopen met Army of Hardcore, wtf?
Thunderdome begon ontzettend leuk! Opening van 1.00 was ook zeker gaaf!, Maar we zouden toch naar het punt gaan waar Thunderdome ooit begon.. Maar waar was dan de F*cking Early!!@#$% :@, Maar ondanks alles was het onwijs gezellig met iedereen!(L)
Mr Mindsynth
Prima feest!
mr turner
WAT EEN PARTY!!!! Vooral het einde was super: MOC, ENZYME X en Ophidian LIVE :respect: en zoooooo wat een geluidje! hoop dat ze dit volgend jaar weer zo neerzetten!
mr turner 3th
Ging weeer lekker hard :D Heb me wel weer vermaakt met iedereren uit friesland!xD :respect:Ophidian held van de avond:respect:
Mr. Puta!
Beast feezie!
Mr.Knots
De opzet van het feest zelf vond ik niet geslaagd: ze noemen het breaking barriers maar vervolgens blijft de stijl na 01:00 hangen op mainstream. Voeg dan de daad bij het woord! De zeer goed gaat uit naar mijn vrienden, niet naar Thunderdome
Lekker feestje gehad :D Wat een heerlijk geluid zeg:kwijl: Nieuw concept is leuk bedacht, alleen opbouw moet dan beter! Al met al lekker kunne knalle (H)
Márk !! :bounce:
Echt 10x beter als vorig jaar,alleen radium gemist waarom draaide die om 10 uur al:S MOC blijf aub de volgende keer thuis wat een ongeinspireerde bagger:cry:
Prima vermaakt! TOA & Negative A :respect:. Verder irriteerde ik me er alleen aan het feit dat hoe later het werd hoe irritanter sommige mensen werden. Voor de rest prima sfeer, was met gezellige mensen. Kortom een topavond!
N1CK-
Mwoah. heb veel beter Thunderdomes meegemaakt. terminal en vavaculo wat een prutsers, niet vaak meegemaakt dat er zo slecht gemist werd
Whoeeehoee het was fantastisch! :D
Natas_­Gabber_­Carlo
Feest viel zo hard tegen maar heb het gelukkig nog super naar men zin gehad met al men gappies die erbij waren :cheer:
Neerhof :woep:
Meagashira, TOA, Enzyme X en Ophidian :respect:
Nesse
6e Thunderdome en de beste editie die ik in de Jaarbeurs heb meegemaakt! Geluid waar niemand echt om heeft kunnen klagen. En HET momentje om 1 uur waarbij de zalen fuseerde was echt super! :respect: Ik ben zeer tevreden :) 1 min puntje was het gebrek aan early waar ik toch nog op gehoopt had!
nickysshh
Voor zover ik heb kunnen horen vanaf mn werkplek werd er echt zo verschrikkelijk veel mainstream gedraaid... Niet TD waardig :nee: Sfeertje bij mij in de buurt was top, dus heb het wel gezellig gehad! Maar nee, het was het net niet...
Niek
Thunderdome heeft zichzelf overtroffen (n) NOG slechter dan vorig jaar
Nielsch_86
Heerlijk feest, prima vermaakt en goede sfeer :) Promo, Negative A, Enzyme X, Ophidian :respect: Alleen jammer van de orgelcore DJ's :S
NIELSON84
Jammer dat ik ziek was, toch gegaan. Kwam er niet in. Leuk idee maar de laatste twee jaren word het minder. Helaas
NightMar
Zélden zo gelachen
Was weer als van ouds :9
NLLeeuw
tjeeee..echt niet normaal was n brass,bagger muziek..soms ff leuke stukkies..maar thats it..verder me super geamuseerd met bekende en nieuwe mensen die ik heb leren kennen..de nieuwe cd ook maar meteen gekocht...nou die kan regelrecht de kast in...als er 3 a 4 leuke nummers opstaan ist veel...misschien iets voor de nieuwe generatie maar niet voor mij!
noisecrafter
Lijp Feesje ouwe BAM
Noize Syndrome
Gezzellig feest! TOA Geniaal gedraaid !!!!! de rest was niet zo bijzonder
Wat een geweldig feestje, vond het alleen klote dat we net te laat binnen waren om J-Roon en Kosmix te zien openen.
nuchtere hein
nog nooit zo slecht vermaakt ga liever bij me oma op de koffie en dan een beetje over de koetjes en de kalfjes praten! poe he
Goed vermaakt :cheer; :bounce: spannende terugreis gehad.. wat een hel pff:S
Ehm... om te beginnen vond ik de muziek slecht. et idee van thunderdome was wel goed om 1 grote zaal te maken in het midden van de nacht, ik heb me wel goed vermaakt ,maare de wc's waren Tyfusgoor , tot de rand gevuld met uitwerpselen!!
Olaa
Geen sfeer, triest podium, en trieste afsluiter! eerste keer en waarschijnlijk laatste keer.
Yesss- het was geweldig !
oldsko­olsimo­n
klote muziek maar heb me wel vermaakt met mijn vrienden
Onderg­rondse Paultje
ophidian :d promo zoals gewoonlijk ook goed. ohwja 2 rivella light a.u.b
Open minded
leuke avond gehad met de matties hoop bekende tegen gekomen was erg gezellig
os1989
Optimaal vermaakt met iedereen maar vond het vorig jaar beter en had er wel wat meer van verwacht, zeker kwa platen. veel te veel softe mainstream, jammer
Ouwe[G]abber
een Thunderdome zonder early hardcore?????
jup eerste uurtjes waren vet. en gelukkig was er weer een kooi:D laatste uurtjes helemaaaaal geaK!!!
Oxithius
Bday was zeker geslaagd, maar had beter verwacht mijn barierre hebben ze niet gebroken :nono:
Oº°‘¨*­ Nicky *­¨‘°ºO
Wat een domper, de enige interessante dj's waren al klaar eer we binnen waren dus vanaf 1 uur verplicht mainstream.. :(
P-Air
Geinig feestje, alleen niet Thunderdome-waardig.
P@rtyQueen
Feest vond ik geweldig! We waren met zo'n super leuke groep!!! Maar de NS daar trap ik nooit meer in!
Pablo Escobar Is BACK!!!
leipe sneeuw ouwe
Paddo1985
Was weer een goed feestje, behoorlijke vage bende.
Para.vputtn
keurig feesje
Paraa_V
was lekker knalluh en oposite's heb ik nks van mee gekregen:P
Party Hardy :cheer:
Veel beter als vorig jaar :respect: Geluid was echt super!
Party Like Us!!!!
was leuk alleen jammer dat het in 1 zaal was want heb ook dingen gehoord die ik niet echt dig! wel vet concept maar toen ik binnen kwam was de hokjesgeest al weg helaas...
Party-24/7
En iedereen maar klagen van er komt kut muziek bla bla bla WAT EEN WERELDS FEEST MET VETTE MUZIEK!!! gewoon lekker knallen gek!
Party_Marty
Heb me goed vermaakt, eerste keer TD voor mij, zeker niet de laatste. Goed geluid, goede sfeer. Negative A toch wel de beste set van de avond!
PartyC­rasher­.­ (6)
Top feeest (L)
Partyf­lock..­.­
goed feestje gehad:respect: en heb me optimaal vermaakt:bounce: maar had beter verwacht.. De echte Thunderdomescéne is weg!
PartyGriet
Jammer.. de muziek was het net niet en de afsluiter sloeg helemaal naast de plank..
PartyKing,
het was een kut editie-- wel vermaakt-- je moet er tog het beste van maken. volgend jaar weer zoieds ... ben ik dr niet bij
Een leuk feest, maar geen Thunderdome-waardig, slecht opgezet, geen verschillende zalen/stijlen... Hoop volgende keer beter!!
PE@NUT
Eerste Thunderdome en zeker niet de laatste, heb me goed vermaakt.. :)
Peeertje
1 groot feest:D, helemaal top
Pin - TRG
toch minder 1 zaal....... maargoed.... volgende keer gewoon weer :)
PornBjorn
Je heb gruwelijk en je heb gruwelijk ma dit was wel echt gruwelijk. Wat een heerlijke nacht gehad weer. Op na de volgende!
poupoulossos
IK heb me heel goed vermaakt :bounce:
PPleasure
Zelden zo gelachen. Tot 1 uur was het geweldig, maar wat een drama was het daarna (GEEN EARLY, GEEN INDUSTRIAL). Volgend jaar fixing barriers
Pressure Torture
Traffik en vooral TOA echt heel vet! Nadat het 1 zaal werd vond ik het muzikaal stukke en stukke minder :/
prince charles
super feest, nergens moeten wachten,concept was helemaal tof gedaan!tot volgend jaar!:D:D
Problem Child
Traffik en toa super vet. Vanaf toen de gordijnen opengingen een stuk minder genoten van de muziek. Heb het wel heel gezellig gehad. TD is in ieder geval geen zekerheidje meer voor mij.
Purplerain_x
had thunderdome met meer early verwachten , vloer was glad voor de rest top vermaakt
in een woord SUPER echt geweldig naar mn zin gehad! super goeie sfeer, en een super idee met eerst 4 zalen en dan ineens 1 zaal! alleen maar lekkere setjes gehoord :) Nossie :respect: Wel beetje jammer van de lange terugreis:s pas 2 uur thuis!
raggen 4 life!!
SUPER FEEST GEHAD!! juiste plekje gevonden vooraan en maar dreunen daar pff echt heerlijk!! goede sets:) tot volgend jaar!
Ramon v/d B.
Super feest, Geweldige sfeer.
Ramzuzz
Edit: Wat een heerlijke editie! Helaas wat mensen moeten missen maar toch heel geslaagd! Leuk idee van de vier zalen. Meagashira was 'n leuke binnenkomer, Radium en TOA waren daarna de absolute helden van de nacht!:respect: Curtains up en alleen maar breeddenkende artiesten als Promo, Negative A en Enzyme X. :kwijl: Maar wat MOC daartussen te zoeken had is mij nog 'n raadsel. Beter dat TD volgend jaar 'n stapje terug doet naar de HMH, want blijkbaar zijn er teveel klagers die het niet begrepen hebben.(N)
RAUWKOST
Sinds tijden weer een goed feestje:) vet met die doeken en het combineren van meerdere area's tot 1 grote area, industrial was goed te doen T.O.A. :respect:
Raving Butterfly
Hal 4 :respect: Gelukkig was ik al om kwart voor 10 binnen zodat ik er lang van kon genieten. De trage mainstream die volgde om 1 uur was wel even jammer, kwam er daarna ook niet echt meer in helaas. Wel een leuk idee met die zalen, geluid was super alleen de setjes waren het steeds net niet. Maar alsnog prima vermaakt, veel bekenden gezien de hele nacht!
Revolution :hyper:
gaaf feestje weer :D en een goede sfeer (Y)
Rietje­:cheer­:
Tja tweede keer Thunderdome... Fight Night was echt alles behalve mijn ding en dit ook niet bepaald. GELUKKIG waren er veel bekenden dus toch super vermaakt(Y)
Rob O
Sneeuw :(
Roberto
feest was weer vet. op na volgend jaar :D
ik heb er geen woorden meer voor...(y)
ROBIN;
goeie knaller;)
Robin_83
Na 1 uur helemaal los! Lekker hard gedraaid ook :D
RoELLe#
dit was zeer releks !!! sequence & ominous super set !! alweer goed vermaakt daar in de jaarbeurs
Rogaaah
Heel goed vermaakt, tempo mocht van mij wel iets omhoog en Ophidian is niet echt een juiste afsluiter... Al met al geslaagd feessie!
Roiszz
Thunderdome was geweldig (L)
rolf maiskolf
sta je op thunderdome ,vraagt er iemand aan je of ik niet naar dirty dutch moet,als ik daar heen wilde stond ik niet op thunderdome haha, weer gelachen met stoerd
Ronald noordeling
Goed vermaakt weer lekker sfeertje ook :bier:
Rosanne
Echt super naar mijn zin gehad! Wat een heerlijk feestje
Roxxy foxxy :banana:
Breaking barriers :lol: wat een afgang :nocheer: maar het was wel gezellig met me schatjes (L) :cheer:
rQse
Echt weer heelijk,lekker snoeihard gedraaid! Ophidian live:kwijl: Heerlijk!
RTC1987
Wat een heerlijk feest, goed gedaan: alleen moh wtf:@ nummer verkrachters verder iedereen Heerlijk gedraaid
Ruben
dolle boel !
rush_hour
VET feest! Vooral toen het 1 grote zaal werd! Goed vermaakt en genoeg rondjes gelopen:D:p
Ruttuh
MOC :S :nocheer: DRAMA
Ryan-D
Radium :respect: had deze wel liever op het laatst gehoord...al met al een heerlijk feestje met goed geluid en een goede sfeer!(y)
S-Style
Heb toch liever meerdere zalen! Had niet echt een TD gevoel :/ Sfeer was wel top!
Sam..
Knal feestje! Negative A:respect:
Scorrupt
was geslaagd ndk.nl :D
Scotix
Heerlijk feestje!
scurdie_­tripkip
was fucking relext, geluid was ook best gvd :P
Sennos
TD is naar mijn gevoel niet meer wat het geweest is.. Kwam ook door mezelf dat k t niet naar me zin heb gehad maar heel t concept vond k een beetje jammer. Word naar mijn idee ook steeds kleiner. Nu nog maar 1 (weliswaar) grote zaal maar goed.. De rest heeft t wel naar hun zin gehad dus zal t ook wel beetje aan mezelf hebben gelegen. Maar dat rock ertussendoor? Volgend jaar ben k er zeker weer bij, TD is toch echt mn feestje, hoop dat t dan wel weer top is! (kijk naar 2004: dat was pas TD(L)!)
Shampoo
Erruggg gezellig gehad :)
Sick Brother 4 life 2
GEWELDIG!!!!! al was t alleen maar mainstream, ik als "oude garde", ben helemaal los gegaan!!!:bounce:
SJ-O
Tot 1:10 een geniaal feest, tot dat het doek was gevallen ;). het was origineel en even heel leuk. Maar de mainstream van daarna was zo jammer. ID-T doet de industrial liefhebben WEER te kort :(
SjaakieSjaak
begin was geluid kut, later werd het geluid lekker hard:D jammer dat het zo kaal was aangekleed, maar de sfeer was geweldig!
slechtste thunderdome ooit en dan durven ze op het einde nog te roepen dat het de beste editie ooit is:@ er werd bagger gedraaid en maar 1 zaal, Masters of Ceremonie viel in herhaling die kunnen beter kappuh:S wat een K*T feest en daar durven ze dan 45 euro voor te vragen???? OPLICHTERS!!!! :@
het feest zelf.. vond er weinig aan vond de indeling kut en het geluid kon van mij ook wel iets beter ...:) verder wel prima vermaakt met me maatje die denk ik honsdol van me is geworden :D (L) THNX ro!!! (L)
Snijplankje
Enorm vermaakt :D Zo brak als wat (A) Het begin was erg apart, verschillende area's en dan ineens geluid en licht weg en toen gingen de doeken open, het kwam eerst over of er wat fout ging. Daarna was het top!
Snoessepoess
met binnenkomst dacht ik TERING is het dit.. :s maar daarna was het geniaal (L)
snoos
Op zich was concept leuk GEPROBEERD; promo> matige set, MOC> wie wil hun nou nog horen? Ook te weinig early. Als de organisatie door gaat met "vernieuwen"verliest het zijn leukste publiek!!!!
Soofj
was een vet idee om van 4 zalen 1 zaal te maken! alleen was om 1 uur misschien iets te vroeg.. hoef niet van 1 tot 7uur mainstream te horen! and ofcourse Dj Obscurity (L)
spacebin
Super gruwelijk feest! :D
Speedy Nick
Was gezellig, maar daar hield het ook wel bij op :) Met zo'n duidelijk thema had er muzikaal veel meer ingezeten dan alleen maar die vertiefte mainstream! :jaja: jammer dat er weer qua muziek voor de makkelijkste weg werd gekozen (n) Alleen Negative A, Outside Agency & Enzyme X vond ik wel redelijke setjes draaien (y)
Speijtuut-Mike
Was Super met uitstekers OPHIDIAN:respect: - Nosferatu&miss-twillight - TOA:respect: en vond zelf MOC wel vermakelijk
spoos :banana:
heb me optimaal vermaakt :banana: helaas duurde de reis door het weer iets langer. Maar dat mocht de pret niet drukken:bounce: goeie setjes gehoord!!! alleen promo :no: wanneer ga je nou eens met pensioen :looser:
stampwyffi
vond t in t begin tegenvallen:S, uiteindelijk later toch nog ffies uit plaat gegaan maar ben beter gewend
Stef :/
top feestje gehad, laatste halfuur afsluiter zwaar triest :(
Stefan..
Prima naar me zin gehad was erg gezellig, Had alleen veel meer early verwacht, dat die 4 zalen 1 zaal werd was wel een vet idee :)
Stefan08
Prima vermaakt:D hadden een gezellig groepje. hele avond lekker los gegaan!!
Stefan:bier:
1e keer Thunderdome.. ik had er meer van verwacht!
Stefkhu
was weer lekker feesten:D Negative A held van de avond:respect:
Stepha­niehel­enaDJ
heerlijk feest :D was me 1e thunderdome.. en in t begin toen t 4 zalen waren dacht ik.. wtf, maar toen alle gordijnen omhoog gingen was het fackin leip
Strikkaa
Vet concept :D alleen geluid wisselde vaak... MOC was kak, kom eens met iets nieuw laat die gitaren maar mooi thuis... Nosferatu en miss twilight: zwaaar dik :D en Ophidian sloot heerlijk af :D
stuiver terreu­r:boun­ce:
Vond het zkr een vet feest. Goede sfeer en lkkr gedraaid. Alleen MOC had al hetzelfde gedaan @ dominator
Stuk Vreten - Raving Religion
Bedankt iedereen!
Svensation B)
Goed vermaakt. TOA dikke set (wel ff omschakelen als je daarna EA en Outblast krijgt 8-)) Promo, Ophidian ook weer (Y)
T-ERROR
1e keer thunderdome voor mij geweldig feest was dit
jammer dat ik gvd te laat uit me nest kwam!!:( Zwaar vertieft!!
Taaie Rakker
Mooi feesie gehad, wel een mindere Thunderdome. Ominous&Sequence draaide weer lekker
Takkie
TOA:d wat een set weer. Was erg gezellig. Ns niks mis mee mag ook is gezegd worden.
Tassie­j(F)(K­)
super feestje,was in elk geval veeeel btr dan nightmare....
Na een paar jaar niet op een hardcorefuif geweest te zijn, viel me dit toch wel tegen. Teveel saaie platen!
Terminal
Diepe buiging voor het lef om het is een keer anders te doen. Ik heb er van genoten. Alles en iedereen harstikke bedank!
Terror Haantjuh
ijselijk feesie..!!! flink dazen daaro!:vaag:
Terror-Timmy
Thunderdome :respect:
TERROR­GABBER­1985
ik vond deze editie van thunderdome wel goed sfeer was goed geluid was sup[er maar heb toch liever verschillende zalen. WAs wel leuk voor 1 keer grote zaal prima vermaakt met mijn groepje waar mee ik was :-) en op de terug weg met de auto was wel kut die tering sneeuw :roflol:
Terror­NLSmur­f
heel goed vermaakt! :bounce: maar liever meer zalen!!!
Tha Mitchells
Twee rivella alstublieft. :p
goed bedacht, slecht uitgevoerd, wel top feest!
The Generator
Negative A!
The Pacifier
Sequence en Ominous Helden van de avond :respect: promo & negative A ook dik
The Shockb­laster
Was wel aardig feestje ;) Maar Thunderdome 2009 was vele male beter dan dit jaar :s toen had je teminsten nog een industrial/terror hoek:P maar van deze line up had ik ook niet veel verwacht:s(n) (het was ook zo slecht als ik ook had verwacht) dus was niet echt teleur gesteld :d
The Untalented One b)
Zeer matig feest, van 1 tot 7 mainstream... hoe verzin je het met zo'n line up! gelukkig was het gezellig :bier:
TheGabber
Èrg slecht feest, de gordijnen waren echt de slechtste uitvinding ooit, werd int begin perfect hard gedraaid qua geluid bij de breaks area, maar toen kwam er rond 23:30 een of andere kneus het podium op om het geluid ff wat zachter te zetten, terwijl het geluid van de area ernaast onveranderd bleef, wat uiteindelijk uitdraaide op een overtreffend geluid uit de naastgelegen area wat dus totaal niet klonk in de Breaks area, volgens mij was Traffik er zelf ook niet echt blij mee.
ThemcQ
erg gezellig , negative a ,promo,meaghashira en s&o helden van de avond , Moc nooit meer boeken wat een herrie
THIS-IS-TERROR
heerlijk feessie zwaar uit muh stuiter goeie sfeer veel rondjes gelope:D
Thommie1983
Leuk concept. Vernieuwd. Goed opgezet. Zag er allemaal vet uit. Alles verliep goed en soepel alleen jammer van de mainstream na 1 uur. Kom meestal toch voor de industrial enz. Maar ondanks een top avond gehad!!
GEWELDIG feestje! Super sfeer (Y) super gezelschap (Y) super uit ons dakkie gegaan! (Y) Tot volgend jaar! :bounce:
Thunde­rdomeU­treg
Ik vierde dit jaar me 17 jubileum jaar dat ik op THUNDERDOME kom, ik kan alleen maar zeggen dit jaar heeft al me verwachtingen overtoffen. @ Organisatie, Bedankt voor deze geweldige grensverleggende THUNDERDOME
zware tegenvaller!
Timo S.
nu in de trein, keihard feest, goed geluid, goed sfeer, goed bier, geweldige live set van masters of ceromony (al dachten andere mensen hier anders over)
Tinuzz Koekkoek
leukleuk:jaja: Negative A:respect: :kwijl:
Tom Art
Zo jammer dit..
mwa
Total Rage*
Ben blij dat ik er weer bij was dit jaar! Voor 1 uur ook nog helemaal uit mn dak gegaan op de Early.. Heb niet veel gezeten dus een goed feest voor mij!! Hihi zelfs minder foto's kunnen maken...
TuningMisss 100% HARDCORE!!!
Joaahh... Wel een zeer goed feestje voor 1 area! Het was zkr wel ff flink knalluh!:BOUNCE:Maar had soms ook iets van.. Tering.. What the fuck is dit... :SMaar dat is te verwachten van maar 1 area!! Dus volgend jaar MMEEERRRR area's!!!;) De sfeer was zkr goed en f*cking veel bekenden! Chill man!:D Party hard or go home!! Hoppa!! Reng deng deng!:P
Twiztid Majik Ninja Entert­ainmen­t
R.I.P. Thunderdome
tzummarum
tot 1 uur best vermaakt daarna was het gewoon net niet jammer
U.­B.­T :hyper­:tuk's-stampg­evaar:­bounce­:
men geweldigste verjaardag ooit:D top feest !! super genoten !!!
Uiltje
in een woord gestoord, en gaan als een malle
Urkie
Vond het een super feeest goed vermaakt:bounce:
UTCA_Rikkie
Wat een goed idee! Stiekem alle toffe artiesten tot 1 uur en dan iedereen naar dezelfde bagger laten luisteren :) Vooral leuk als je om 1 uur binnenkomt :)
Super feest! Heerlijk vermaakt
weet er niet veel meer van, maar volgens mij was t wel een leuk fiske(Y)
wel vermaakt maar een erg zwak feessie. weer betaald voor de naam...
Veer :)
Mn eerste keer Thunderdome maar tevens ook mn laatste! Aankleding was echt bagger en de muziek viel ook tegen naar mijn mening. Gelukkig heb ik er zelf gewoon een leuk en gezellig nachtje van kunnen maken!
Ondanks dat de industrial al om 1 uur ophield toch prima vermaakt! Iig een veel betere editie dan vorig jaar! Op naar Thunderdome 2011:D!
Vipzz
Je kan natuurlijk lekker zeuren over alles... Maar ik maak overal een feestje van... De after was beter...
VLeeSKLaK
Was een goed feest! alleen na 01u liggen zoeken achter de andere zalen :-s :-)
waakschaap
schreeuwen dat het geluid 2x harder is dan nightmare... op nightmare was het niet best, maar dit sloeg echt alles (n) en ben benieuwd naar al die sjappies die riepen dat nightmare mainstream is en thunderdome niet :roflol:
WALL_ENDE
Was goed te doen. Zeker niet de beste thunderdome waar ik ben geweest. Als het maar gezellig is. :bier:
Wallie073
Echt een zwaar bruut feestje! Aankleding tot 1 uur had wel wat beter gemogen, maar verder..! Lekker door kunnen stampen tot 7 uur 's morgens:D
waus in je aus
Slechtste TD ooit. Sequence&Ominous helden van de avond. Ik miste de early heel erg. Voor de rest prima vermaakt met me gappies
Wayne from Kamerik
Goed feest, lekkere sfeer. Muziek kon beter. Geen één set sprak écht tot de verbeelding. Predator en Nosferatu kwamen nog iets boven het gemiddelde...
Willem
Ik vond het 3x niks, vooral de 4 "zalen" wat een drama In zaal 1 hoorde je de bass van zaal 2 erdoor:S Er werdwel lkker gedraaid maar ik vond het geluid erg slecht. Na 1uur werd het beter maja toen had ik al geen zin meer, beetje jammmer:(
Willy Groene Dwaas
Was wel een goed feest, maar lijkt een beetje op Project. Jammer dat we niet konde afwisselen van zaal.:(
Wils
leuk feest ! alleen slechte mixes joh en laat snipknot thuis voortaan!
wolly89
Pff leek wel alsof het geld op was bij de organisatie. zegt die mc dit is de beste ooit ( was ie echt zo bezopen)
X-taTiC :bounce:
zowat geen early, t was wel grappig , maar zeker geen 45 eu waard.. sneeuw was ook kut maar wel te doen
xxx-Nikiet-xxx
doek mocht wel eerder weg, en ophidian wat draaide je kut:( verder wel leuk
Zen Master D [Tec-9]
Sequence & Ominous :respect: Radium:respect: voor de rest qua feest 1 grote aanfluiting:@ tot 1 uur was het leip maar daarna bagger!! Lekker 'ruimdenkend' met na 1e alleen maar nieuwe shit! Miste de early heeel erg jammer dat de nieuwe hardcore een soort hardere hardstyle is geworde:@ Me gappies hebbe me avond gered en :respect: voor die gast die ze tand tusse de tegels zat!!:D vergeet dat nooit meer:roflol:
Zippy'
om eerlijk te zijn heb ik the opposites niet horen praten, hoe laat was dat dan? maar ik vond het voor men eerste thunderdome best vet!!
Pff wat vloog de nacht voorbij, maar we hebben ons weer prima vermaakt :D
Was weer een geweldige Thunderdome! op de mc na af en toe, mocht wel wat meer zn muil houden.
wauw 1e keer en zeker niet de laatste:D wat hebben we ons goed vermaakt:D(L)
†White Trash†¹³
Radium(L):K
•Merie•
1e x Thunderdome,maar waarschijnlijk ook de laatste. Had er meer van verwacht maar vond het niet veel bijzonders. Al met al heb ik het gelukkig toch prima naar mijn zin gehad!:bounce:
•†• *­Bitch Eat Shit And Die*­ •†•
Heerlijk Feessie!! Egt supah vermaakt met mn mooiste!!(L) Mensen was gezellieee..;) Nu nog aant nagenieten van een top feessieee:cheer:
•° »Stefanie« °•
Echt jammer, had dr veel meer van verwacht en van 4 na 1 zaal wie bedenkt zich dat dan:S
²³fren­chcore­d²³
wat een gelul zeg, dat breaking the barriers. Had meer weg van een mega bezuiniging. Het huidige concept lijkt nog maar weinig op wat thunderdome ooit was, jammer.trouwens waar was drokz dit gelul sloeg nergens op
º³º kleine º³º
Vond het een super feest!! Veel beter als vorig jaar en vond het super gezellig met iedereen. Volgend jaar weer

Line-up Thunderdome 2010

hardcore
hardcore
hardcore
dubstep, urban
hardcore, hard techno
hardcore
hardcore
drum & bass, hardcore, techno
hardcore
hardcore, techno
· live techno, drum & bass, hardcore
hardcore
drum & bass, hardcore
techno, hardcore
Frankrijk hardcore
hardcore
house, hardcore
· rap hip hop
drum & bass, hardcore
drum & bass, hardcore
Verenigd Koninkrijk hardcore, techno
· MC hardcore
Nieuws
Thunderdome Breaking Barriers, Take 33... 110
Het was al duidelijk dat Thunderdome wat grenzen gaat doorbreken tijdens de aankomende editie in de Jaarbeurs. Met de vuige toevoeging van The Opposites aan de line-up worden ook wat hokjes vanuit de hiphop hoek gesloopt. Hoe Promo het samen met deze gasten gaat aanpakken zal tot op de avond nog vaag blijven. Met deze toevoeging wordt het rijtje artiesten een bizarre opsomming van stijlen. Het enige wat alle artiesten met elkaar gemeen hebben is dan ook het belangrijkste binnen de hardcore, namelijk hard! 595
Thunderdome 2010
1 oktober 2010
Mainstream, speedcore, industrial, early, breakcore, terror, darkcore, frenchcore, UK hardcore...al deze hokjes gaan eraan op 18 december, verder als één macht. Met z'n alle vormen we de kern waar hardcore haar kracht vandaan haalt. 270
Thunderdome 2010
14 september 2010
Thunderdome ramt dit jaar op 18 december de nacht in. 340
darkcore, early hardcore, early rave, hardcore, industrial hardcore, terror
→ lees meer
Forum
ForumonderwerpForum#Tijd
GZ: Duitse, Franse en Spaanse Thunderdome cd's. tickets13
Hoe was Thunderdome?? f:hard128
TK: Thunderdome tickets: 2 voor 70 euro tickets7
TK: Kaartje thunderdome tickets8
TK: (gesloten) Grote Thunderdome cd verzameling te koop !!! tickets11
Livestream Thunderdome? jwt? muziek6
GZ: (gesloten) 2 kaartjes gezocht voor Thunderdome tickets2
GZ: (gesloten) Thunderdome ticket tickets11
TK: (gesloten) 1 thunderdome kaartje tickets4
TK: Thunderdome kaartje 30 euries. tickets2
TK: (gesloten) Kaartje thunderdome tickets4
TK: (gesloten) 1 thunderdome kaartje tickets8
TK: (gesloten) Kaartje thunderdome tickets10
TK: Busreis thunderdome buscar11
TK: Thunderdome kaartjes 3 x tickets6
TK: Thunderdome kaartje. 35.- tickets23
TK: (gesloten) Thunderdome Kaartje 45.- tickets34
Busreis Thunderdome 2010 buscar17
TK: (gesloten) Kaartje thunderdome tickets10
TK: (gesloten) 2 kaartjes Thunderdome €35.00 per stuk tickets13
TK: Thunderdome Tickets tickets16
GZ: (gesloten) ID&T merchandise CD part 2 ( Thunderdome ) tickets3
TK: (gesloten) Thunderdome 9 megamix. tickets7
TK: (gesloten) 81 Thunderdome cd's te koop !! tickets14
TK: (gesloten) Duitse, Franse en Spaanse Thunderdome cd's tickets1
TK: (gesloten) ID&T Thunderdome Hardcore Will Never Die shirt tickets10

8192 opmerkingen

Uitspraak van Bv... op zaterdag 8 januari 2011 om 18:05:
Laat totaal niet de sfeer van het feest zien.

dat ben ik helaas helemaal met je eens, ik vond het een mega vet feest maar de sfeer maakte dit mogelijk wat een top sfeer.

jammer, voor de rest is ie wel okee !
Uitspraak van Bv... op zaterdag 8 januari 2011 om 18:05:
Aftermovie, is echt slecht. Laat totaal niet de sfeer van het feest zien.

de aftermovie laar sowieso haast niks zien vind ik.

sfeer was echt (L)
Uitspraak van hompi op woensdag 12 januari 2011 om 11:10:
de aftermovie laar sowieso haast niks zien vind ik.

+1
vond de sfeer wel mee vallen, mensen die je de hele tijd proberen te laten struikelen en agresieve boze blikken die je kreeg.
ook verder niet echt t gevoel dat de hele zaal 1 was, gelukkig waren er veel bekenden en heb ik me tog nog wel goed vermaakt :yes:
laatste aanpassing
Uitspraak van Bv... op zaterdag 8 januari 2011 om 18:05:
Aftermovie, is echt slecht. Laat totaal niet de sfeer van het feest zien.

Dat was dan ook het enige positiefe aan de avond bij mij (Y)


Uitspraak van Taaie Rakker op zaterdag 8 januari 2011 om 15:06:
Iemand gezien/gevonden? had em nog rond 2uur maar werd even afgeleid en had toen t idee dat ie n loopje met me nam. en voordat k het in de gaten had was ie weg!

Uitspraak van Vage Toellieee O:) op vrijdag 7 januari 2011 om 01:56:
Damnn Nikies kwijt!

Kan je ophalen in neede, voor de mensen die 2 ons brocoli kwijt zijn en vond ook ook nog een kastanjeboom

PM voor straat en postcoe!
Uitspraak van Bon Vivant op zaterdag 15 januari 2011 om 04:41:
Aftermovie, is echt slecht. Laat totaal niet de sfeer van het feest zien.

is idd echt slecht ma goed sfeer was wel goed! voor de rest minder als jaren ervoor
Uitspraak van halvar op zaterdag 15 januari 2011 om 19:14:
voor de rest minder als jaren ervoor

man dit feest was beter dan 2009 wat een schijteditie was dat zeg
MEEEER veeeeel MEEEEEER Early !!!
Back to the gooood old days !
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Jesse.LWD op donderdag 13 januari 2011 om 11:23:
vond de sfeer wel mee vallen, mensen die je de hele tijd proberen te laten struikelen en agresieve boze blikken die je kreeg.
ook verder niet echt t gevoel dat de hele zaal 1 was, gelukkig waren er veel bekenden en heb ik me tog nog wel goed vermaakt

idd! Om een uurtje of 3 zaten er meer mensen helemaal naar de klote bij de bankjes als dat er mensen in de zaal los stonden te gaan..
Uitspraak van Bv... op zaterdag 8 januari 2011 om 18:05:
Aftermovie, is echt slecht

:jaja:
laatste aanpassing
This party was a good joke !
How can we call it " Thunderdome " ?!

RIP Thunderdome (1992 - 2010)
 
Uitspraak van Jesse.LWD op donderdag 13 januari 2011 om 11:23:
vond de sfeer wel mee vallen, mensen die je de hele tijd proberen te laten struikelen en agresieve boze blikken die je kreeg.
ook verder niet echt t gevoel dat de hele zaal 1 was, gelukkig waren er veel bekenden en heb ik me tog nog wel goed vermaakt

als je nou eerst is begint om op fotos te lachen en rond te lopen met een smile denk dat je dan al een heel eind bent met de sfeer.
Uitspraak van actief op woensdag 9 februari 2011 om 13:43:
als je nou eerst is begint om op fotos te lachen en rond te lopen met een smile denk dat je dan al een heel eind bent met de sfeer

ja dat zal t zijn ja... daarom vindt ik de sfeer op feestjes de ene keer wel goed en de andere keer niet.
Damn wat miste ik Mc Drokz toch super erg op dit feest:'( Please come back!!!(L) Er is maar een voor Thunderdome en dat is Drokz:respect: En da mouth of madness voor de early:D
laatste aanpassing
Voor de mensen die denken slimme uitspraken gemaakt te hebben.
Dat zijn er dus 2, maar vooral die ene, die zich nu vast en zeker aangesproken voelen.
Blijven jullie dan maar gewoon lekker thuis.
Kaartje meer voor iemand die hopelijk wel nog een beetje gevoel heeft voor het feesten.
Altijd maar zeuren, en niet genieten van het gene wat je geboden krijgt.
Wij echte liefhebbers maken geen onderscheid tussen een zaaltje voor 50 man met alleen een stroboscoop zonder airco en een strand voor 50000.
Feest maak je uiteindelijk zelf met mensen waar je mee na toe gaat.
Dus jullie argumenten vallen in het niets, omdat jullie juist die mensen zijn met de chagrijnige koppen.
Leuk altijd, mensen die ergens achter komen maar het zelf gewoon niet doorhebben.
Razer.NL
Artiest Razer
Liever weer terug naar de meerdere zalen, was de main stage al snel zat zeg maar
 
Uitspraak van actief op woensdag 13 oktober 2010 om 23:15:
Die respect daar doe je het voor dan ben je een ekte ekte

Whaha heerlijke opmerking(Y)

Man wat gaat de tijd sloom......
Are We There Yet ? 8)
 
Uitspraak van Micoud op maandag 7 februari 2011 om 18:15:
RIP Thunderdome (1992 - 2008)

Die vorige 2 edities waren geen eens Thunderdome waardig
laatste aanpassing
In de enige echte gabbertijd was was gewoon maar 1 zaal.
Dit is een regelrechte back in the past.
In 2008 vond ik het juist jammer dat er zoveel zalen waren.
Wel prima vermaakt overigens.
laatste aanpassing
Uitspraak van Micoud op maandag 7 februari 2011 om 18:15:
This party was a good joke !
How can we call it " Thunderdome " ?!

RIP Thunderdome (1992 - 2010)


I still thinking: where is the MF early area ??!! :S
RIP real Thunderdome.
laatste aanpassing
Thunderdome 2007 in de Amsterdam RAI vond ik pas apart!
Ga je naar de bar tijdens de set van Dj Weirdo...bestel je 1 bier...
krijg je er gelijk 4 gratis! haha!
Jaarbeurs Utrecht is daarentegen wel beter qua locatie voor TD !

Uitspraak van Fred-(Lux) op vrijdag 18 februari 2011 om 22:36:
Dus jullie argumenten vallen in het niets, omdat jullie juist die mensen zijn met de chagrijnige koppen.
Leuk altijd, mensen die ergens achter komen maar het zelf gewoon niet doorhebben.

Je hebt helemaal gelijk hoor! Sfeer bouw je uiteindelijk zelf...maarja voor de dure entreekaartjes mogen de mensen toch ook wel wat terugkrijgen he!! Een goede DJ set werkt bijv. niet als het decor en de lichten/lasers slecht zijn! Zoals dat vaker bij TD edities is geweest! Achja, we all have bad days! Enjoy Life: PARTY HARDY!
laatste aanpassing
ThemcQ
Artiest Exodus
slechtse indoor party die ik heb meegemaakt , cheap ass aangekleed, gare setjes (bpm gehalte van hoog naar laag en dan weer naar hoog)
Marc.P, Jacky Daniels, Baas boven Baas, appeltje voor de dorst. Denken heel wat te zeggen, maar uit lege hoofden komt nooit meer dan nietszeggende lucht.

Is al enige tijd en uiteraard feesten geleden. Zouden ze er nu een andere blik op hebben??? Zouden ze nu eindelijk een voor hun leuk feestje hebben gehad? Ik ben benieuwd.
Baas boven baas, ben je inmiddels een keertje ontwaakt en heb je meer dan 30% van het feest meegekregen. Zou je nu tenminste kunnen zeggen dat je een 100% Hardcore feest hebt meegemaakt. XD
Jacky Daniels lijkt me nog steeds zo een type die geen feest zonder compleet van de kaart te zijn, heeft meegemaakt. Hij is een van die gene die niet los kan gaan doordat ie te veel snoep op heeft. Zo iemand kan geen enkel verhaal snappen. Alleen mee lullen met de rest. Heb toch eens een mening voor jezelf. En misschien is het beter als je die ook voor jezelf houdt. Ik zie jou al staan: jeeej ik ben op een groot feest. Oh wacht waar ben ik ook alweer?
Appeltje, had maar beter in de appel gebeten dan een commentaar van niets neer te zetten.
Marc P, je denkt teveel met die kleine hersenen van je, dat kunnen ze niet aan. daar krijg je dat overvloedige narcisme en die testosteron domheid van. ...typen wat ik denk, en ik wou het al niet zeggen is makkelijk gezegd he, als je zelf niets kunt bedenken. Ik wou het net zeggen!!! facebomb in your face! Je hebt het over de verrijking van de muzikale kennis, maar bent zelf terug gebleven in de tijd. De ouwe platen zijn de beste en daar kan niets aan veranderen. Zo iemand zoals jij staat altijd maar op een plek, that's it! Je schreef je tekst alleen uit pure verveling omdat jou zaaltje te klein voor je wordt. je bang bent voor verandering. je bent net een jehova getuige. jou wil is wet. Is die kortzichtige manier van denken inmiddels veranderd? heb je nou eindelijk wat evolutie geboekt in jou muziek om daar eens over mee te kunnen praten???

Zijn jullie wel op de laatste Thunderdome geweest??? Ja??? Beviel het? Als jullie nou nog steeds de zelfde van zo zichzelf ingenomen karakters bezitten dan toen jullie zonder na te denken wat losse woorden plaatsten, kan ik het me eigenlijk niet voorstellen. Want oh jeee, hoe commercieel was het wel niet?
Uitspraak van Fred-(Lux) op vrijdag 9 augustus 2013 om 11:56:
Marc.P, Jacky Daniels, Baas boven Baas, appeltje voor de dorst. Denken heel wat te zeggen, maar uit lege hoofden komt nooit meer dan nietszeggende lucht.

Is al enige tijd en uiteraard feesten geleden. Zouden ze er nu een andere blik op hebben??? Zouden ze nu eindelijk een voor hun leuk feestje hebben gehad? Ik ben benieuwd.
Baas boven baas, ben je inmiddels een keertje ontwaakt en heb je meer dan 30% van het feest meegekregen. Zou je nu tenminste kunnen zeggen dat je een 100% Hardcore feest hebt meegemaakt. XD
Jacky Daniels lijkt me nog steeds zo een type die geen feest zonder compleet van de kaart te zijn, heeft meegemaakt. Hij is een van die gene die niet los kan gaan doordat ie te veel snoep op heeft. Zo iemand kan geen enkel verhaal snappen. Alleen mee lullen met de rest. Heb toch eens een mening voor jezelf. En misschien is het beter als je die ook voor jezelf houdt. Ik zie jou al staan: jeeej ik ben op een groot feest. Oh wacht waar ben ik ook alweer?
Appeltje, had maar beter in de appel gebeten dan een commentaar van niets neer te zetten.
Marc P, je denkt teveel met die kleine hersenen van je, dat kunnen ze niet aan. daar krijg je dat overvloedige narcisme en die testosteron domheid van. ...typen wat ik denk, en ik wou het al niet zeggen is makkelijk gezegd he, als je zelf niets kunt bedenken. Ik wou het net zeggen!!! facebomb in your face! Je hebt het over de verrijking van de muzikale kennis, maar bent zelf terug gebleven in de tijd. De ouwe platen zijn de beste en daar kan niets aan veranderen. Zo iemand zoals jij staat altijd maar op een plek, that's it! Je schreef je tekst alleen uit pure verveling omdat jou zaaltje te klein voor je wordt. je bang bent voor verandering. je bent net een jehova getuige. jou wil is wet. Is die kortzichtige manier van denken inmiddels veranderd? heb je nou eindelijk wat evolutie geboekt in jou muziek om daar eens over mee te kunnen praten???

Zijn jullie wel op de laatste Thunderdome geweest??? Ja??? Beviel het? Als jullie nou nog steeds de zelfde van zo zichzelf ingenomen karakters bezitten dan toen jullie zonder na te denken wat losse woorden plaatsten, kan ik het me eigenlijk niet voorstellen. Want oh jeee, hoe commercieel was het wel niet?

Dat is nog eens een berg kritiek op die jongens na zoveel jaar, kon je de nickname van Baas boven Baas niet overnemen? Jij weet toch alles beter.

Je hebt het over een kortzichtige manier van denken bij een ander, en jij beoordeeld iemand vervolgens op zijn profiel van Partyflock...
laatste aanpassing
Jij zegt dat ik alles beter weet. Leuk als jij dat vind. Vind ik persoonlijk niet echt toepasselijk. Beetje jammer dat een mening hebben of een discussie willen voeren niet bepaald geaccepteerd wordt. Waarom voel jij je eigenlijk gepikeerd?
Uit woorden haal je meer dan alleen de betekenis ervan. Denk daar eens over na voordat je iemand kortzichtig vind omdat je niet begrijpt hoe men personen kan inschatten op basis van hun woordschat en hun vocabulaire toepassing ervan.
Uitspraak van Fred-(Lux) op maandag 16 december 2013 om 17:15:
Jij zegt dat ik alles beter weet. Leuk als jij dat vind. Vind ik persoonlijk niet echt toepasselijk. Beetje jammer dat een mening hebben of een discussie willen voeren niet bepaald geaccepteerd wordt. Waarom voel jij je eigenlijk gepikeerd?
Uit woorden haal je meer dan alleen de betekenis ervan. Denk daar eens over na voordat je iemand kortzichtig vind omdat je niet begrijpt hoe men personen kan inschatten op basis van hun woordschat en hun vocabulaire toepassing ervan.

Een discussie voeren was hier geen eens aan de orde, je zeikt ze gewoon af. Ik voel me niet gepikeerd maar las je reactie en vond het kant nog wal slaan.

Ik vind je nog steeds kortzichtig als jij mensen gaat inschatten op basis van hun woordenschat, vocabulair en partyflock-profiel. Je kent de personen in het echt geen eens. Op internet is iedereen stoer en onherkenbaar dus zullen mensen heel anders reageren over het algemeen.
Wat jij denkt. Wat jij wil. Goed verhaal.
Kijk je uit dat je niet suïcidaal wordt met al deze kritiek? Denk aan je gezondheid gozer!