Partyflock
 
Extrema Outdoor
28 januari 2010
georganiseerd door Site

Aquabest (buiten) op de kaart Site
Ekkersweijer 4
Best
Nederland🇳🇱
house × 45, techno × 26, tech house × 15, minimal × 11, eclectic × 9, progressive trance × 9, club × 8

Tickets & prijs Extrema Outdoor

Voorverkoop:€ 59,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Bezoekers
Maximaal 47000.
Meetings
Er waren 3 meetings, om 16:00 met 6 bezoekers, om 23:00 met 3 bezoekers en om 16:30 met 1 bezoeker.

Stemresultaat: zeer goed

geweldig54331%
zeer goed68038%
goed36621%
ok1006%
voldoende422%
onvoldoende211%
slecht121%
zeer slecht2
waardeloos6

293 waarderingen

M.J.B.-
Wat een heerlijke sfeer was hier..
Arie :bier:
Eens, maar nooit weer. Belabberd geluid in de techno tent, apparatuur storing, geen mobiel bereik, veeel te druk bij vertrek, eindshow niet te verstaan en slecht gesynced...
Miss Greetje
Benassi Was toppie, jammer dat extrema zo groot is geworden dat de kleine dingen die het er leuk maakten zijn verdwenen...!
appelmoes
Wat een beroerde organisatie zeg! Vervoer was een regelrechte afgang en dan heb ik het nog niet eens over de treinreis die het halve roorging/ Verder was het een gezellig feessie. Joost van Bellen was de bomb! en de rollercoaster ook;)
RAUW :D
Berteke
Super gezellig, digweed top, maar ik mis Lakeside! Dus volgend jaar Bedrock gewoon op de plek van Lakeside en eindelijk eens op tijd open gaan!.
Nolz
Hmmm beetje tam helaas :(
Super! Alleen véél te druk!!!
Niki...
Mooi feest! Alleen slecht bereik en wc's en drinken had beter gekunt!
B_Scott
Cocoon was quea volume en muziek erg soft naar mijn mening had oa meer van sven vath verwacht , maar al met al gezellig feestje
M_Peror
Held van de dag voor mij: Sebastian Ingrosso. Mazzel met lekker weer, en erg leuk wat oude bekenden te spreken! :)
Nouveau
Zeker de moeite waard geweest om vanaf Spanje terug te komen! Wel wat te druk maar dat krjig je als het zo dik is!
JD Groover
Gezellig, maar verder een slechte editie...! Voorgaande jaren waren veel beter. Geluid in de meeste tenten was om te huilen!!!
Dee-Dee
Toffe dag gehad, er klopte veel maar is mij te massaal....
Super genoten!
mooie show maar slechte wc's geregelt
Sven Vath, Tobi, Don Diablo, La Fuente en de rest weet ik niet meer
.Yvon.
Leuk maar echt TE DRUK!!
MissEssi
Beste feest van dit jaar!!! Volgend jaar zeker weer!!! Extrema, I Love It :respect: !!!!!
forbidden paradise
wegens omstandigheden pas 19.30 uur binnen maar genoten van howells en digweed..maar die eindshow was echt niet mooier dan vorig jaar!! jammer!! en graag volgend jaar weer bedrock maar dan bij the lakeside ajb!!
garant50
Egbert & Joris Voorn HELDEN van de dag... Benny Benassi 1 bak herrie
Raggie76
Prima dag gehad met vrienden, Bedrock lekker tussen de bomen was enerzijds erg relaxed. Geen paupervolk, maar betrokkenheid bij rest van het terrein was wel minder daardoor. Desyn Masiello beste set horen draaien, Howells viel tegen. Joris Voorn en John Digweed good as ever! En Dubfire ook vet!
Sammy S.
:respect:EXTRAWELT hemels met 51 Poland Street, Simpleton en Neuland!!! Samen met Digweed laten ze de rest mijlenver achter zich, wat typerend is voor de rest van het festival!(N)
Lin 82
Super gezellie gehad maar organisatie; als jullie zoveel geld vragen vooor een kaartje moet de organisatie van wc's ,, ingang , uitgang en afsluiting veel. en veel beter!!
te druk. Vond het vorig jaar stukke beter maar dat lag ook gedeeltelijk aan me zelf!
Frank.
Ut war wir een goei fiske!! OV goed te doen, prima weer, PIETJE BEDANKT, PIETJE BEDANKT!! Mooie aankleding, helemaal VET de roze VWbus (l) Gezellig groepke (l) Goed VDK :p Mooie eindshow, lekker bij Suuske in der nek ( wel van knie tot teen uit der broek gescheurd) Veel bekenden (l) Extrema (l) Volgend jaar zeker weer van de partij!!
Silvio Aquila
eerste keer Extrema en hoe: supergoed feestje!
Viienn
wat een ontiegelijk rukfeest! slecht geregeld, slome muziek en fucking irritante trippende mensen. Doe my maar Defqon oid. Veeeeeel beter geregeld ook.
Honkietonky
CoCoon Lijp!! gruwlijk gedanst... Vraag me af of iemand mij heeft gefilmd?.. haha
Chillaar
Steve & Steve :respect:
El Bribón
Bar en Bar slecht voor ruim 60 euro, wat een vertoning om zo je geluid te regelen!
Fromhell
dat was me nog is een geil feestje! BNN Goed bezig!
roodha­armeis­je
It was amazing! And I met a person I'm looking for... Does anybody know him? http://www.youtube.com/watch?v=khXg36KRkvo
Roberto Ferranse
Muziek wat ik gehoord heb was matig, Don Diablo was ruk! Feest verder wel goed! Gelukkig direct na vuurwerk weggegaan, binnen 20 minuten van terrein af mét auto! ;-P Oh en volgend jaar wel weer REMY boeken hè!!!!!
Top feest, aankleding super, Future Funk was echt te gek. Maar overal eigenlijk NET te druk. En iedereen kwijt geraakt en niemand terug gevonden door slechte bereik. Zelfs op terug reis in de auto kon ik niet bellen. Echt bizar. - punt was ook het .... Eind lopen. :-( Maar echt, waanzinnig feest!
J Q R D I :banana:
Ik heb me zekers vermaakt. Komt door de vele bekenden. Qua muziek was het allemaal een beetje hetzelfde. Ik ben er volgend jaar denk ik wel weer bij :D Alleen het einde was drama, 23.30 uur van het terrein aflopen en 03.15 uur thuis, met de auto !!!!!
#070 Jessy
Geweldig naar m'n zin gehad :D Alleen vond ik dat er echt te weinig wc's waren!! Maar verder ben ik goed mijn verjaardag ingeknald B)
Tim ScaLa
Joris Voorn erg goed!Dubfire goed (maar te laat)..ViVa Music Rockte als een malle!! Audiofly master of the DeeP..M.A.N.D.Y. ontzettend goed..and the cherry on the cake..STEVE LAWLER!!WAT EEN GOD!!!! HEERLIJK!!!! :):)
*Mirna*
super feestje! alleen die W.C's erg ranzig.. dat mag wel wat beter volgend jaar
Drazzic
Lekkerrrrrrr
-lisaa
Moooooi feestje, eerste keer en zkr nie de laatste x !
***Amber***
helaas niet wat ik er van verwacht had... slechte indeling van de lineup, alle goeie dj's stonden tegelijk te draaien. Geen bereik en druk! Maar goed, verder wel gezellig gehad en mooi weer dus ik klaag niet, maar het had veel beter gekund!!!
raketje
Muziek en partypeople niet echt mijn smaak, maar heerlijek dag gehad door de lieve vriendjes :jaja:
party--pat
eerste x extrema zeer goed vermaakt alleen kut dat foon en sms het niet deden verder volop genoten met al mn vriendjes en vriendinnetjes op naar volgende feestje
Digweed trok een anders gemiddeld feestje naar een hoger niveau.
Ransom
Eerste keer Extrema, en ZEKER niet de laatste!! Lekker feestje hoor :D
Paps!
Geweldig...alleen de cocoon tent van binnen gezien..was weer een appe bedoeling, alleen Egbert en Tobi meegekregen, Tobi Neumann is wel een BAAS..lang leve pendelbussen..
René Foxman
Ik heb me perfect vermaakt! :D Heerlijk dagje weer :respect:
****­MIAMI****­
dik fat cool party......geeeeeeekkkkkk
bowiemaster
Wat blijft het toch een geweldig feestje :) deze traditie blijven we in stand houden topdagje/nacht ;) gehad held van de dag La Fuente helaas het einde niet helemaal kunnen meemaken omdat we de taxi moesten halen enigste minpuntje was het slechte sms verkeer Tot volgend jaar :) Extrema :respect:
RyAn B
cocoon,bedrock,future funk:in1 woord geweldig!!
uland040
was weer een goeieeeee
Pieter Lepelaars
Prima feest! Alleen jammer van matig geluid in meerdere area's. Verder erg gezellig en mooie eindshow superstrak geregisseerd
unders
THANKS COCOON & EXTREMA voor de geweldige dag, de leuke stage managers en de geweldige artiesten.. HOPE TO BE BACK NEXT yeAR :)
larsotter
Henzel & Disco Nova / Crookers hebben voor mij de dag gemaakt.!!
BOOSTER !
Zou beter geweest als het niet zo DRUK was :(
guido-
te druk en de muziek was veel te zacht, helaas maar dit was echt de laatste x voor mij, extrema is uit zijn jas gegroeid
Aufa
DJ Sneak, Steve Bug en Josh Wink! Ovum area rockte heel hard
00erik1
het was een beetje zoals een dagje naar een pretpark; leuk, anders, hoop te zien, groot, maar helaas ook de nadelen (parkeer chaos op het einde, boswandeling, prijzen) + top locatie, weer & sfeer! :cheer:
Heb genoten van Joris voorn, Sven Väth (Ondanks dat het geluid in cocoon niet goed afgesteld was) en Steve Lawler...
Marlboro
Bedrock was top! John Digweed was de man van de avond :woop:
RutgerB
Erg genoten van Extrawelt en Josh Wink was top! Jammer van de drukte bij de kluisjes na de afsluiting..
liza-de-diva
heerlijk dagje gehad door alle lieve vrienden en de muziek in Bedrock. Maar was hevig teleurgsteld dat mijn favo dj's niet in een tent aan het water draaide, miste de LAKESIDE!! Dit gaf mij altijd HET Ultieme Extrema gevoel en dat was ik nu helemaal kwijt, ondanks de fatboy hangmatten die nu naast de bedrock tent hingen!
Wen-D(L)
Sven Vath wat een held!! voor de rest vond ik het aardig kut muziek
Goed naar m'n zin gehad! Eindshow was echt geeeniaal. Groot minpunt was de drukte overal!
Was mijn ont-extrema-agding! Was bijzonder geslaagd! Alleen met 40.000 man door een bospaadje van 5 meter breed is niet heel praktisch...
**Mar[isa]
Wauw :respect:
Compleet weggeblazen door Steve Lawler! Het was geweldig!!!
F@T@L-V
WAT EEN FEEST en WAT EEN DRUKTE!!! Marco Bailey (Bedrock), Dubfire (Cocoon),Joris Voorn & Guy J (Bedrock), Steve Bug, Josh Wink (Ovum), Danny Howels & John Digweed (Bedrock)Man van de avon! Mijn rug en benen kapot gedanst!!! Heerlijk!!Wat een muziek en gezellige mensen. Door drukte wel friends kwijt geraakt wat ook niet anders kan met zo'n grote groep A 30 MAN. Vonden elkaar wel terug, op 1 na die zagen we pas om 3 uur hier voor de deur!! :lol: Digweed man van de avond! Extrema Congrats.
Hanneke08
Eerste x Extrema... topdag! Op naar Solar met Buzz aan de macht!
John From Holland
Overdag een beetje lauwtjes, maar tegen de avond steeds bruter! Joost van Bellen, Crookers en Don Diablo mannen van de dag!
Heerlijke dag gehad met veel lieve vriendjes. Bedrock was favoriet, maar wat een afgang Marco Bailey. Wat ik nog steeds niet snap na zoveel jaar: de wachttijden bij de toiletten! En het kan wel goed geregeld zijn! En doe wat aan de buitenverlichting. Gewoon onverantwoord!!! Vergeet de eindshow en haal 15 euro van de ticketprijs af.
GuidJ
Ontzettend Gezellige dag gehad.. Heerlijk (L)
Boyed
Top feestje zo voor de 1e keer. Alleen een paar flinke minpunten. De toiletten, de barren, het parkeren. gewoon 2 uur wachten om van het 'weiland' af te komen. En vond het ook erg druk. Teveel op elkaar gepropt. En mn vriendjes moeten missen ivm geen beriekbaarheid telefoon
Dj ango
Teeeeering wat een drukte en volk :S Nog een klein uurtje Tobi Neumann mee kunnen pakken.
Dansli­efhebb­er
Heb een heerlijke dag gehad (y) Voor mij de mannen van de dag: Dubfire, Joris Voorn en Digweed :cheer: Miste wel onze vaste stek bij Lakeside.
Funky Frank
Was zeer gezellig en heerlijk weer uiteindelijk :D Moet zeggen dat dit zelfs voor mij wel heel massaal aanvoelde en de terugweg kon zeker beter geregeld worden. Al met al prima vermaakt en set van de dag Bingo Players :respect: Lekkah hoor!
Kriss-One
Gelukkig waren Sebastian Ingrosso en Crookers super dik!!
(F)Joanne(F)
Gewel-dig:D:D Volgend jaar zeker weer en mensen niet zo klagen we hebben zulk geweldig weer gehad!
Egbert , Svennie, Joris Voorn, Extrawelt fijn (y) Logstiek gezien alles prima op orde, + punt voor Extrema! En thanks Groningers voor de gezellige dag (You know who you are ;)
!!Marieke...
Waardeloos,èèn keer en nooooooooooooooooooit meer!!!!
Born to Funk
Leuk, maar echt TE druk
Monalise O:)
Vond het jammer dat de muziek zachter was. En miste de Lakeside. Voor de rest erg gezellig, en goede muziek gehoord
ChrizZzie
Vriendjes super, Digweed top, Bedrock super sfeer, rest duidelijk minder dan andere jaren... Wat was er trouwens met geluid bij Cocoon aan de hand? Echt heel jammer want daar stonden wel mijn mannen, maar geluid was niet om aan te horen! :D
French connection
My best edition with 2008's :) Marco Bailey :respect: Great music by Bedrock & Cocoon all day.Nice deco and amazing closing show (y)
Toch wel iets minder dan alle andere jaren... té druk iig... kword oud denk
Leuke dag gehad, mooi festival hoor! :) wij vonden dat het alleen totaal niet los ging zoals we gewend zijn bij hardstyle e.d. en idd jammer van het geen bereik hebben op het festival. Maargoed, mooie festival met mooie mensen! :)
aardig feestje, leuk opgezet maar wat was het druk zeg :-( eindshow was super. maar voor mij geen Extrema meer, hou het liever bij wat kleinere feesten!
Emas
RAUW was top! A-Trak... vette skills die gozer! En Joost van Bellen heeft het ook nogsteeds!! Ik ben juist positief over de barren en wc's! Nergens last van gehad! Alleen dat teruglopen is altijd echt onverantwoord. Zo'n donker bospad waarbij het net is of je naar 'het licht' toe loopt :P
Robin K.
Sunnery James & Ryan Marciano helden van de dag. Man wat een enterntaining, iedereen los! Geluid bij Future funk ook geweldig! Al met al TOP feest !
Quick
Leuk feest. Muziek niet helemaal mijn ding, behalve Bedrock en Cocoon, maar heb me goed vermaakt. :)
renelvis
iets te druk maar wel kkknetter"geil" feest
Suzan!
HEERLIJKE DAG ! zet er AUB telefoon palen bij!!!! Anderhalf uur alleen gelopen :@
Maxxxie
Super!!! Helemaal los!
*­ *­ AUDREY *­ *­
Wat een geweldig feestje zeg!!! Super vermaakt!! :cheer: Op naar volgend jaar! :lief:
Wat een heerlijke dag !!
Wat heb ik me hier enorm goed vermaakt!! :D... Sven Väth, Marco Bailey, Toby Neumann :lief:
Cocoon wat een ontzettend dikke shit! Extrawelt en Tobi Neumann!! Op naar de oktober editite! Wel een pokke eind moeten lopen naar de auto.
J. A.
wat een top feest !!!!!
Cedje
Goed feesje :) Don Diablo en Vatos super :D
71 Kilo Tom
Extrawelt en John Digweed :respect: Wat een energie in die sets!! Vond Dubfire zwaar tegenvallen met zijn te vlakke set.
Neils
Volgens mij vond ik het best leuk
Kriistal
sleutelbos gevonde met louis vutton zakje. btw super feest laatste 3 uurtjes het vetste van de avond
Vet-Smurf
Bij Rauw een super dag gehad. Croockers en Joost waren super, nergens lang moeten wachten voor drinken, wc's, eten enzovoorts. Voor mij een totaal geslaagde dag, op het eind van de dag te weinig in Cocoon en Bedrock geweest.
Vrollie
Eerste Extrema ooit. Zelden zo'n dikke afsluiting meegemaakt. Wel jammer dat we de hint niet begrepen ("gather around the lake") en daardoor de 3D dingen niet goed konden zien. Royal Dutch viel wel een beetje tegen, geluid best slecht en Erick E viel tegen. Bij de afsluiting op de main viel Chuckie gelukkig niet tegen, al verpestte hij 1 en ander wel met z'n 'sit down-act' en door bijvoorbeeld We Don't Speak Americano te draaien. Beetje mierenneuken dit, verder echt genoten. 8!
Amananas
John Digweed :respect: ,,, helaas Egbert gemist :( verder super!!
coen13579
feest was matig ! 100 euro voor de gene bij wie ik mijn verloren sleutelbos op kan halen want dammm das kut !!!
Pieter Steijger
Steve Bug, Steve Lawler & Joris Voorn! Helden!
Japsen
Leuk feestje :-)
Nummer 1 festival voor mij!!
Zwever­tjeEnK­ale
Super gehad, domper was wel naar de auto komen. Maar wat wil je als 50000 mensen tegelijk naar huis willen.
b)-willy-b)
eerste keer mee met Willie (die weet wat feesten is!!!) super sfeertje en gelukkig zoooo veel rondgelopen dat we echt alles hebben kunnen zien,horen, proeven. Solar playground was mijn feestje. Willie en friends het was een KEI leuke dag.
RRell
Top feessie maar 2 uur in de file gestaan om van terrein af te komen!! WAARDELOOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (n)
Mexicaantje.
Loved it!
PaSsiE(H)
Goed naar me zin gehad Maar de Cocoon tent viel tegen kwa geluid. Schel en hoorde weinig van de melodielijn (ben benieuwd wat voor merk speakers het waren, kan nooit veel gekost hebben). Verder veel last gehad van de dj tegenover de tent harder stond te knallen! Niet echt handig gedaan vond ik.
Roge
Lekker feestje gehad. Uiteindelijk op het podium bij Futurefunk blijven hangen. Niet te druk, geluid goed! Op naar volgend jaar! (y)
Top feesie weer! Alleen ff knallen in de techno was er niet bij dit jaar :( Maar meiden uit rotterdam van het parkeerplaats-afterparty-team.. nog bedankt voor de ballonnen! :P
djNixxon
wat een kut festival!! geluid cocoon was kut!! te veel mensen!!! nooit meer!!
TopStar
Geweldig vuurwerk. Maar kwam eigenlijk voor de muziek. Slechtste Extrema sofar. 10! was beter dan 15! Geen echte techno tent. Gewoon ruk. Estroe, mooi. Digweed dik! Te kleine tent voor zo'n DJ. Cocoongeluid was slecht, je hoorde steeds dat gebonk van dat andere tentje buiten. Egbert absolute kraker! :respect: Dubfire constant, niet verrassend. Sven Vath echt onder de maat. Had ook nog materiaal pech. Extrawelt verrassend. Tobi Neumann Top!
Unkown11
Goed vermaakt, Sven Vath en Tobi Neumann draaiden erg lekker, echter wel een paar minpuntjes: veel te ver lopen naar de auto, en matig geluid bij Viva Music en Cocoon. Verder een hele leuke dag gehad !
L^B
super feest!!! alleen naar de uitgang lopen (dat lukte niet eens!) en proberen weg te rijden was een hel!
Diek
Dat dat GSM bereik niet beter kan... Ziet een provider hier geen handel in?? Klote-OV, waren pas om 3 uur in Rotterdam terwijl we om 12 uur op Best stonden. Sven Vath was een echte aanfluiting zeg, wat een prutser!
...­:Jordi:...­
1x Extrema is prima bevallen(Y) Geniaal feestje:bounce: Alleen terugtoch richting bus 1 groot drama!!!
**­stephan67**­
Joris Voorn lekker gedraaid maar Digweed heeft de show weer gestolen: Wat een heerlijke set zette de man weer neer, hulde
iesknien
Don Diablo aan de Drum & Bass en Dubstep...Heerlijk!!! _O_
LuUijT.
wel kick om sven eens echt aan het werk te zien, joris en digweed waren ook goed
h-dre
Eerste xtrema, en prima bevallen. Door goed gezelschap en prima feestmomenten. Verrast door Fanciulli & Sneak. Los gegaan op Digweed. Eindshow was zeker ok, maar geluid was niet zoals het zou moeten. Organisatorisch goed (gratis water bij plees) alleen route naar lockers aan het eind was ff zeuren. Bedankt party-vrienden voor dit geweldige dagje.
sebastian ingrosso had egt een super set weinig dj zo horen draaien verder was het weer heerlijk in het zonnentje volgend jaar weer!!!!
Mathaioes
Waardeloos dat er geen floorplan werd meegegeven, heb de set van Dubfire gemist doordat we 1,5 uur moesten zoeken naar Cocoon :S, verder dikke set van Extrawelt (blijft kicken) en mooie afsluiter met ouwe rod Josh Wink die fijne, ouwe knallers draaiden!!
WickNillie
Was een vette Extrema-editie! Cocoon was gruwelijk! Egbert, Dubfire, Neumann n Vath waren de helden voor mij! Doppelwhipper!
Mooi feestje, maar te groot en parkeren (of het verlaten van het parkeer terrein) was beneden alle pijl
:bounce: SCHUILING :bounce:
:respect: CROOKERS :respect:
- luke B)
top feest future funk :respect:
RubenHouse
Het was super!!!!!
Sandertjj
Future Funk & Cocoon!!:bounce: Was weer gezellig(Y)
P4ULuZ
Leuk feestje, maar wel f*cking druk...
s-chicaa
Mooi feestje. Maar te druk!!
cocoon was gruwelijk tobi neumann :respect:
SammyJo
Helemaal goed!
1ste en laatste x!!!
Shannon
Toffe sfeer/mensen, lekker weer, fantastische sfeer, Digweed was als verwacht de koning van de avond! Sjonge, wat heb ik genoten!
[B.­O.­T]:vaa­g:Dann­y:rot: / Crysta­lsh0ck
Tommie sunshine held
Nee.. het was hem gewoon net niet. 1e en laatste keer Extrema!
Chrisvo
Eerste keer Extrema, wat een prachtig feest!
Sven Väth... wat een meelijwekkende flapdrol. Lekker met je rug naar het publiek, het laatste uur alleen maar prutswerk, en - o wat een lol - we zetten de koptelefoon op de neus. Nee, dan John Digweed. Wat een muziek, wat een set en wat een toewijding. Mooi feest met leuke vrienden.
not the real J.­Morrison (marc)
ovum was te gek.. after was extreem
De-Lete
Top feest, alleen mag het terrein weer ingedeeld worden zoals vorig jaar: Weer een heuse technotent, een mixed-stage en de Novalectra botsauto tent van twee jaar terug (is me nog het meest bijgebleven van 5 jaar extrema). Ook de Royal Dutch weer terug naar de andere kant van het terrein en de altijd fijne Lakeside weer op zijn plek. Volgens mij zijn de verschillende genres dan weer te onderscheiden. Er leek nu minder diversiteit in te zitten. Maar ach, ik heb me zeer goed vermaakt!
THE TEMPEST
Lekker feestje weer! Alleen het geluid in de Cocoon tent mocht echt veel beter!! En de eindshow was veel te tam, alle liedjes die ze lieten horen waren al 3x langsgekomen over de rest van de dag. De bewijzering richting te touringcars had beter gemogen, want velen wisten niet waar ze heen moesten. Verder lekker dagje gehad, extrema is altijd goed!
Yoshitoshi
Digweed was en is koning!
ClautjeClau
Extrema heeft zichzelf weer overtroffen!! Het was logistiek beter ingedeeld dan ooit! Een echte outdoor-opzet en de tenten meer aan de zijkant (zeg maar gerust bos :-) ) Door de podia aan de waterkant af te lopen hadden we in combi met zon, strand en muziek het ultieme extremagevoel! Het kleinschalige is er nu zeker niet meer waardoor "even" naar een ander podium er niet bij is. Tip voor volgend jaar; extra telefoonmasten. Nu vriendjes kwijtgeraakt op de dag :cry:
WaKkA the Acid Junkie
Wat ben ik toch blij dat ik de eindshow op tv heb gekeken ipv live, ik was om kwart over 11 thuis ;)
freakshow
lawler!!!!!! de knaller! wat een afsluiter. Cocoon dikke line up maar HET GELUID was nog slechter dan stront! volgend jaar een paar vuurpijlen minder en gewoon topgeluid in COCOON. Een schande voor de dj's en een aanfluiter voor het publiek. Wat een stelletje amateurs!!!!!
TinyFa­eryGir­l
Super leuke en gezellige dag gehad. Vond de sfeer wat tam bij de open air stages en wat muziek betreft bouwde het naar mijn mening niet heel goed op. Extrawelt een absolute nieuwe favoriet!!! :lief:
Intens
Cocoon & M.A.N.D.Y :respect: Doodziek!!!(L)
Crappucino
Wat een fucking heerlijk feest was dit? Chille muziek, chille mensen en een leipe leipe leipe afsluiting!
WAM
Voorgerecht: Tommie Sunshine, hoofdgerecht: Extrawelt en als beste toetje John Digweed. Tering wat heb ik goed gegeten. Volgende keer alleen beetje meer bewijzering bij de uitgangen en betere telefoonruimte. Kreeg na 00:00 uur 20 sms-en binnen....te laat!
RENE RECHE
Ik kwam er dit jaar helaas niet in, het was alleen maar raggen, raggen en nog maals raggen op extrema, nou vind ik dat niet erg maar hou ook wel van een vleugje diepgang in de tracks of melodie, maar die was ver te zoeken, nu ik sets terug luister van gister heb ik echt bij de verkeerde podia's gestaan, had meer op ovum moeten zijn! Steve Lawler was wel gruwelijk!
KICKIN HARD
Wat een feestje! Lekker weer.. mooie mooie mooie dames!! en chille muziek (Y)
Geweldig feest (y) maar gewoon KUT geregeld bij de parkeerplaatsen! een dikke 2 uur staan wachten! Volgend jaar met de taxi :p
Miss Gipsy
geweldig!!!!
Malon(f)
Veel te druk, van het terrein af komen was een hel, bij de eindshow saaie muziek, veel dezelfde nummers gehoord, maar over het algemeen wel een gezellig dagje gehad.
TE DRUK
Gezocht: verstand :rot: Rauw ''tent'' (y)
:[ EvilEel :[ [Evili­cious]
Goeie koffie schenken ze hier (y)
Eddieee
(Y)
Jay Kay
Heerlijke dag met vrienden gehad, maar Extrema gevoel is nu echt pleite....doodzonde.
Dass'
1e keer Extrema, en zkr niet de laatste! SUPER FESTIVAL!!!
djim'013
heerlijk
Amy--
Super feest Super sfeer volgend jaar weer:cheers:
mister-q
Viva music + FutureFunk was geweldig!!! Super feest!! Wel erg druk inderdaad. Maar ik hoor niemand over de achtbaan!!! :respect: En de pendelbussen :respect:. Kortom: Volgend jaar weer! :cheer:
Kombi
La Fuente & Vato Rulesssssssss
Vief18
Tommy Sunshine, A-Trak, Joost van Bellen, Sven Väth, Extrawelt, Crookers waren amazing! Alleen sfeer miste een beetje.
Siebertus
Keizer Vath koning van de dag samen met Neumann!!!! Dubfire en Egbert ook erg lekker!!!
wouterdoorn
Genoten, vooral @ Cocoon!
L0wn
Steve Lawler without a doubt de man van de dag!
Mooi feestje(Y)
Dreams4
Heerlijk dagje met lieve vrienden en een top sfeertje! Handig dat Cocoon en Bedrock naast elkaar lagen maar mistte wel de plek aan het water. Misschien wat mega-ventilatoren in Cocoon? Sven viel tegen, Egbert, Voorn, Howell en Digweed erg goed! Parkeerplaatsen onhandig; met pendelbus en vervolgens nog een half uur lopen??!
Yoz
Die gasten bij de sigaretten hebben ook nooit wisselgeld. Geen bereik. Niet kunnen wegkomen. Kijkvolk. Nooit meer.
lippyh
voor me gevoel heel de dag dezelfde plaat gehoord. extrema niks voor mij. wel gelachen met ovenwand
Diode
Hoe gaarder je wakker wordt, des te beter was de dag ervoor.....en dat gaat hierbij zeker op. Wat een herlijke sfeer en ben de hele dag los gegaan in de Bedrock en Cocoon tenten. En sinds wanneer wordt er geklaagd over de geluidskwaliteit bij Techno?
Niels Sterken
MANDY & Steve Lawler helden van de dag!
Kwebbel
Heel de dag mooi weer! Dat maakt de dag al gelijk geslaagd :-D. Heen en weer gependeld tussen Future Funk en Cocoon. Bij Sven Vath was het zo'n lange rustige opbouw...pfff slechtste set ooit van hem die ik heb mee gemaakt. Hoe hij zijn publiek bespeeld en entertaint is dan weer wel súper! (Y). Maar we zaten met zijn allen te wachten op de knallers...ben om 19u maar weg gegaan. Bij Future Funk lekker in de zon gedanst op zomerse klanken. Heerlijk :-D. De kleinschaligheid van het vroegere Extrema mis ik.
R½je.
extrema :respect:
ingrosso de held.. crookers waren ook beestachtig! (Y)
Mrs. Jones
Matig feestje, veel te druk, te weinig wc's, Was het gewoon net niet!!!
!*­!*­! Mimosa !*­!*­!
amazing ... next year im back ;)
OVUM en gezelligheid! geluid at cocoontent was DRAMA, dieptriest!
RobbieDG
Alles super geregeld, nergens hoeven te wachten. Cocoon was prima, jammer dat het geluid niet hard stond. Eindshow viel tegen. Helaas veel mensen niet meer gezien door slecht GSM bereik.
_RicK_
15 jaar EXtrema met als thema : WACHTEN !!!!! wachten op drank , wachten bij wc , wachten op bereik van foon , wachten op een climax
Daniel.H
:beer:
Volgend jaar iets minder mensen graag, kan echt niet!!! Verder best dagje gehad....
Wederom een topfeest maar enige wat een geweldige beoordeling in de weg staat is de drukte. Iets minder mag ook wel voor de toiletten, bar, festivalterrein en het wegkomen.
Stapkat
Ik had er meer van verwacht, vooral van de muziek. Wel super gezellig met een leuk groepje! :sweethug:
Aron
Heerlijk feestje, met heerlijk weer, Minpunt: de drukte, maar toch uitstekend vermaakt:D
kdw
Beetje druk, maar wat n heerlijk sfeertje bij de Future Funk! Top dag gehad!
Heb er zelf moeten werken, vond niet goed geregeld met het eten. Verder vond ik het niet zo goed als ik had verwacht.
party-rutger
Geuild bij cocoon was idd wat minder maar wel goed vermaakt! afsluiter bij Digweed was dik! Cocoon was verre weg de beste stage die er was!!!
Zelden een festival gezien waar alles zo goed voor elkaar was! (Y) Pendelbussen, snelheid bij de barren, toiletten, geluid... helemaal top! :D:D
Mr Ice
goed feestje alleen moet er echt wat gedaan worden aan die telefoonmasten kon niks vezenden en ontvangen dus mensen van exstrema doe er wat aan volgend jaar, verder top feest maar hoe kan het ook anders het is brabant.......hahahahah
Tosti Hawaii
Ik snap niet wat iedereen heeft aan te merken op de eindshows want volgens mij was het totaal plaatje schitterend!! Vuurwerk, werd gedoceerd op de maat vd muziek afgeschoten en laat ik maar niet over de lichtshow beginnen. Die was ook TOP!! Als je denkt dat je bij Sensation, DV of ML betere shows krijgt heb je het mooi mis!!!!! Bedankt Extrema!!! TOP!!!
Lucio
ViVa Music was geweldig met Audiofly / M.a.n.d.y. en Steve Lawler ! wederom erg goed vermaakt @ Extrema !!!!
Erik909
Wat een slecht geluid bij Cocoon zeg. Zware tegenvaller!
..jimmy..
ovum&viva music was echt goed! jammer van het geluid in de cocoon tent!verder een top feest!
Festival 2018
Organisatie van Extrema, wat top georganiseerd. Chuckie was een super afsluitere. Don Diablo ik ben blij dat je bagger draaide, anders had ik niet naar Chuckie gelopen en had ik dat knallen moeten missen
H&C
Kei te gek supper leuk feestje , bij de bar duurde het helaas vaak te lang ,en het duurde 2 uur om met de auto weg te komen . dat was ook wel jammer . Verder wel eeen topdag gehad .!!!!
karlint
solar playground was DE BOMBDIGADY
poupoulossos
Gezellig.
Ralf-HKL
Wat een eindshow!!!! Enige minpuntje was het 'wegkomen' na afloop, dat duurde nogal ff
FrickANDEL
Heb me zwaar goed vermaakt de hele dag, blij dat het niet heeft geregend. Afsluiter van Don Diablo was ook echt één grote knaller! (Y)!
PeerkeEhv
15jaar ook mijn Extrema.. Aankleding had beter gekund voor zo'n celebration.. Alles in de eindshow gepompt dit jaar.. jammer maar niet storend. FEESTJE WAS TOP TOT VOLGNED JAAR!!!
majo
ik had het gevoel dat het feest op veel plekken niet echt los kwam . Misschien toch iets te veel mensen voor dat terrein . eindshow was geweldig
Chr=S
Joost van Bellen: "Sweet dreams" kan toch echt niet meer!!!!
djneoc
rauw stage was lekker knallen.
M < (K) (K) > M
Egbert meester, Dubfire goede opvolger maar Sven doe je best. Zie jezelf niet hoe de zaal ontploft als je een hardere track draait, kom op man :-( Hadden het wel om 20:00 gezien en zijn lekker naar huis gegaan. Schijnbaar de #%$#% file op parkeerplaats vermeden, dat is toch weer positief :-)
RogerV
'N leuke dag gehad maar te veel mensen. 'n beetje rondlopen is niet te doen. Afsluiting was niet echt bijzonder.
dikke plus voor bedrock en ovum!
CaptainQboat
Gezocht: blauwe zonnebril! Kwijt geraakt in het feestgedruis bij john fucking DIGWEED! Wat een held is deze man, en wat een feest! Super vette dag gehad.. :respect:
-//Stephy\\-
En dan denk je dat ze na vorig jaar hebben geleerd van de parkeerplaatsen, weer 2uur vast gestaan op de terugweg :( Wel een topfeestje gehad, dat maakte 't dan weer goed!
Steve Lawler & M.A.N.D.Y. wat een eindbazen (l) Josh Wink & Nic Fanciulli (y)Geluid in de cocoon was echt bagger... In de tenten hing wel een topsfeer. Hightea met die gekke figuren was lachen (y)
Paulus de Kalebouter
Aardig dagje gehad. Cocoon vetste tent (hulde voor de organisatie) (Y), game set en match John Digweed! :respect: Jammer dat t nergens écht los ging. :\
Hedge
Erg gezellig gehad, maar het geluid was overal RUK!!!!
b0w$€r
:respect: Cocoon....Extrawelt overheerste!!! GRU-WE-LIJK!!! (L)
madmanr
Future funk was heerlijk..... leuke mensen overal. Alleen jammer dat je de hele dag niet bereikbaar was met je mobiel !!!!
Ovum :respect: Lawler ook tof!
Wat was het aan het eind waardeloos geregeld om de mensen op een fatsoenlijke manier weg te laten gaan.
Gezellig feestje maar niet de beste editie. Vorig jaar was het beter. Steve Lawler heeft het toch nog goed gemaakt. Egbert en Dubfire ook goed toeven. Rest vond ik muzikaal tegenvallen.... Wel superweer gehad! Ook balen dat je geen bereik had en je vrienden niet meer kon zoeken als je ze kwijt was...
P@ol@
Heerlijk sfeertje in Best en genoten van Joris Voorn :respect:. Geluid bij het vuurwerk was onder de maat en tja ........ dat wegrijden hè :\
daanliempde
Lekker dagje gehoused!!! Future funk was goed toeven! Held van de dag toch echt Sebastian Ingrosso! Wat kan die man draaien zeg! Verder veel bekenden tegengekomen, altijd gezellig! op naar volgend jaar!
Shel
Ik heb me zeer goed vermaakt. Het enige minpuntje vond ik de eindshow, dit is alle jaren subliem. Nu was het zeer saai en niks bijzonders(ik zat zelfs te wachten het gele gebeuren van misschien komt er wat uit het water zo) hahah
(k)Par­tybabe­(k)
Heerlijk feestje gehad zolang we bij de Ovumstage waren, rond 18 uur gaan lopen, maar veeeeeeel te druk...was geen doorkomen aan!!!! Wel heerlijk gedanst van 13 tot 21.00 uur....Weertje was prima, gezellige mensen en heerlijke muziek gehoord. Voor ons geen extrema meer!!! Veel te massaal!!!!!
Nilis
Dubfire wel vet in de Cocoon maar voor de rest weinig opbouw en erg softe techno. Don Diablo knalde als een gek! Wat een afsluiter zeg :respect: Show was natuurlijk ook geweldig!!
Loeskovic
Super fesestje!! Alleen mocht het einde wel wat spectaculairder zijn.
Dragonetti
Cocoon was top. Maar Extrema wat een slechte organisatie bij het verlaten van het terrein. Het was gewoon schandalig, mensen die met bus waren moesten maar ff rondom het bedrijventerrein lopen om te kijken of je bus daar stond. Ik hoop toch dat Extrema hiervan geleerd heeft.
Sono Affettuoso Di Te©hNo
Sven vath ga jezelf diep en diep schamen... wat een kutfestival leek meer op een staande receptie...
tmra
Super genoten! Drama met wegrijden 2 uur vastgestaan
GekkenhuiZ
Iemand een Samsumg galaxy in een zwart leren hoesje gevonden? Bring it back to me and get paid! Stuur een pf-berichtje.
Top dag gehad! Sneak, Bugg, Wink en Lawler (Y) en geen regen !
dirk0202
heerlijk genoten met nota bene mijn ouders geweldig
VS*
Topfeest! :respect: Mega goed vermaakt met mn vriendjes (L), het weertje B) & the Music (y)
Jurre M
Heel hard genoten :D
Prissz
Was een leuk feestje! Alleen WC's stonden slecht aangegeven en eindshow was een beetje saai.. Maar damn wat is dat groot! O ja en 5 euro voor een wijntje is ronduit belachelijk!
Egbert, dubfire, sven vath! geweldig gewoon, en ja, als je dan na futurefunk gaat, kan dat alleen tegenvallen.
Baskeee
DIK:D Joris, Sven Vath, Dubfire hoppa
Goed naar me zin gehad ;) CHUCKIE :respect:
Rebelbitch
goed vermaakt maar was echt laatste keer extrema voor ons.
Tja te hoge verwachting gehad
:respect: extrema :respect: volgend jaar zeker weer
Super 1e Extrema gehad!Benny Benassi viel helaas wat tegen, maar voor de rest was Future Funk fantastisch!:cheer:
Snelle Michelle <3
Nog nooit zo'n geweldig festival gezien!:O
Lekker feestje maar de afsluiter (chuckie) was beetje een domper!
Hubsche@­techno
Muziek in Cocoon stond veel te zacht, werd geen Techno gedraaid, enige licht puntje was Digweed. [Kort om laatste keer Extrema volgend jaar lekker strand en voor die 60 euro lekker eten
bloesem
Topdagje gehad, eigenlijk zo goed als alleen Bedrock: Estroe, Guy J, Joris Voorn, Digweed, TOP!!
t was ff wennen aan de muziek, maar zeker goed vermaakt :yes:
Kaatje Karbonaatje
Het blijft een Brabants feestje, mega veel bekenden. Sebastian Ingrosso man of the match !!!
blueprint
Digweed, man van de dag, wat een platen. Bediening bij Bedrock was goed geregeld, beetje jammer van de drukte bij de kluisjes aan het einde. Volgend jaar iets kleiner opzetten en Bedrock op de plek van de voormalige Lakeside.
Henneke
Hele leuke gezellige dag gehad,dankzij alle leuke en gezellige bekende. Muzikaal vond ik het tegenvallen en de plek van Bedrock al helemaal. Hopelijk volgend jaar weer een Lakeside
AREA 51
Estroe, Guy J, Extrawelt en Digweed...helemaal top!
gelukkig was er de ovum tent, maar zonder dat voel ik me mega genaaid.... wat een aanfluiting vooral vanwege het triest slechte geluid in Cocoon en Bedrock... met pijn in mijn hart weg moeten lopen bij Howells.... Extrema mag zich schamen
Kleine Bartje:P
wat een party zeg!!! heerlyk>>>Bedrock tent was de shit!! goeie muziek>>niet te druk en te warm>>snelle bediening>>en gezellig!! top!!! op naar 2011:D
lunadakaza
Heb een top dag gehad,extrema gefeliciteerd
Robin G
Benny Benassi SUCKS! ...wat een goedkope kazige commerciele nietszeggende electro, vreselijk! ...verders prima vermaakt op Future Funk!
technowaus
Wink heeft mijn dag gered,was blij dat ik gl had,zou hier never 60 euri aan uitgeven :no:
ferring
Vond het vuurwerk een beetje tegenvallen, maar ben niet zo van vuurwerk en was toen ook wel firsjes geworden. Voor de rest, top dagje. Muzikale hoogtepunten Don Diablo, Joris Voorn, Sven Vath, Dennis Ferrer en ook wat leuke dingen bij Rauw gehoord, maar weet niet meer precies wie. Tot volgend jaar!
*sleebos*
Ingrosso erg goed, ook genoten van Dubfire en klapper van de dag was toch wel Don Diablo! Weer een heerlijke editie!
johnjo­hnson2­3
Helden van de dag Don Diablo :respect: , A-Trak :respect: en Benny Benassi
bianca1973
aan mijn eerste extrema had ik hoge verwachtingen maar helaas in de cocoon kwam geluid van de overkant naar binnen sven vath was erg teleurstellend geluid zeer slecht extrawelt en tobi neumann waren wel top evenals marco bailey.veel te weinig wc"s en veel te dure consumpties. al met al vond ik het niet de moeite waard er zijn veel betere feesten in de aanbieding.
Ben-de
Na de kippevel afsluitact van vorig jaar viel het slot van de 15e editie wel vies tegen maar ok feessie
Glossy­Pictur­es
Cocoon rocked!!!!!
..­:: Tommy ::..­
Supertje!
gezellig:)
Egbert & Joris Voorn HELDEN van de dag... Benny Benassi 1 bak herrie :(
dj krizz
Steve Lawler heeft de avond gered,,,heel dik! Hopelijk volgend jaar weer een lakeside!!!
ericaf­terdar­k
Estroe. Egbert. Dubfire. Sven Vath. Danny Howells. John Digweed. Het was TOP! Volgende keer de bus naar Heerlen op de juiste plek graag :P
mindster
Sneak Sneak Sneak wat een held! maar wat zijn zn joints sterk ;)
bonaparte
HIj kan weer als top in de boeken (Y) Wat een dag!! :cheer:
! (6) *­ N.­ *­ (6)™ !
Echt helemaaaal te gek! Zit nu nog na te genieten.. mooie mensen, lekker weertje en een top sfeertje!! :respect:
goed vermaakt...baas van de avond SNEAK! maar tering die fokking parkeerplaats....
Geweldig! (L) House normaal niet mijn ding, maar Extrema elk jaar weer beter! TOPDAG gehad!
Defqon.1
Geslaagd feestje weer! :D Enige min puntje.. De drukte bij de bar en wc!
Mindfuck
had er meer van verwacht, best gezellig:d
Heb een super Extrema gehad, mede dankzij mijn lieve vriendjes en vriendinnetjes...! (L)
Leki-am
Steve Lawler held!!!
Geluid in de Cocoon zwaar bagger. Extrawelt was top!! Sfeer was goed maar muzikaal geen hoogstandje dit feest. En de file op de parkeerplaats was waardeloos.
MACDaaP
Heb me goed vermaakt bij de Rauw stage :respect: Solar stage met Flexican was ook zeer dik. Maar de eindshow vond ik zwaar tegen vallen, moest op zoek naar bereik voor men telefoon :S
Lauradee
RAUW!
P3RU
aardig gek weer! :D volgend jaar weer!
Reb3nga
:respect:: Cocoon :respect:: Cocoon :respect:: Cocoon :respect:: Cocoon :respect:: Cocoon :respect:: Cocoon :respect:: Cocoon :respect:: Cocoon:respect:: Cocoon :respect:: Cocoon :respect:: Cocoon
Joseph von Schinken
Extrawelt heeft mijn dag gemaakt, daarnaast was dubfire master. Sven Väth natuurlijk ook. maar echt belachelijk slecht geluid @Cocoon. wat wel geniaal was waren die muntapparaten. al met al, een goed festival.
peerski4u
hele dag bij future funk geweldige sfeer daaro en we hebben lekker gedanst
nootje.nl
Heerlijk feestje!!Benny Rodriguez :respect:
* Sanneke *
Never nooit meer een housefeest!! Don Diablo bedankt! Jij weet tenminste wat knallen is!!!
Party Sannie
House mensen weten niet wat sfeer is! Don bedankt, je hebt de avond gered (Y)
Dj_Platypus
Was een Best feestje! Sven Väth, Joris Voorn, Digweed, Egbert \o/ Minpuntje was de niet bewijzerde ingang 2

Line-up Extrema Outdoor

1Futurefunk
🇫🇷 house
🇮🇹 house
🇸🇷 🇳🇱 house, urban, drum & bass, r&b, hip hop
🇺🇸 house, techno
house, latin
🇸🇪 house, trance
🇪🇸 house
house, techno
· MC
· MC 🇳🇱 house, urban
· MC 🇮🇩 🇳🇱 house, r&b, pop
2Cocoon
🇮🇷 🇺🇸 techno, house
· live techno
· live 🇩🇪 techno, trance
🇩🇪 techno
house, techno
🇩🇪 🇬🇧 techno
🇩🇪 house
techno, house
· visuals
3Bedrock
🇬🇧 trance
🇬🇧 house, techno
house, techno
🇮🇱 🇧🇪 trance, house, techno
🇬🇧 techno, trance, downtempo, house
techno, downtempo, reggae
🇧🇪
4Ovum
🇺🇸
🇬🇧 trance
🇬🇧 techno, house
🇺🇸 house, techno
🇩🇪 techno, house
· visuals
5Viva Music
🇪🇸 techno
🇫🇷 house, techno
🇧🇪 house, techno
house, techno, trance
🇩🇪 house, techno
🇬🇧
· visuals house, techno, trance, disco
6Rauw
🇨🇦 house, hip hop, latin
🇫🇷 house
🇮🇹
house, disco
🇫🇷 techno
🇬🇧 house, techno, disco
7Royal Dutch
house
🇧🇦 house, trance
latin
house
house, hip hop, latin
house
house, latin
house, latin
· MC urban, hip hop, latin
· MC
· MC house
8Broke'n Disco
techno, disco, house, reggae
🇺🇸 disco
hip hop
house, techno
house, techno
🇬🇧 house, techno, disco
9Ricco's Vilage
house
latin, dubstep
10Solar Playground
drum & bass, latin, reggae, rock
drum & bass, hip hop, dubstep
dubstep, urban
dubstep
house, r&b, hip hop
🇲🇽 🇳🇱 house, hip hop, latin
· MC house, urban, r&b, hip hop

Nieuws

Voor het achtste jaar op rij is Extrema Outdoor volledig uitverkocht. In de laatste week voor de vijftiende editie van het festival zijn de allerlaatste van 50.000 kaarten verkocht. Ook voor het andere zomerfestival van organisator Extrema, Solar Weekend 2010 (6, 7 en 8 augustus) verloopt de kaartverkoop enorm snel. Dit maakte de organisatie zojuist bekend. 11
Het dancefestival Extrema Outdoor is in aantocht. Voor het 15-jarige jubileum pakt organisator Extrema extra groots uit met de bekendste internationale en nationale artiesten uit uiteenlopende dance-genres. En omdat Extrema Outdoor jarig is, trakteert organisator Extrema de komende maanden. Levenslang op de gastenlijst van Extrema Outdoor, gratis tickets voor Extrema Outdoor Oslo, een achtbaan en meer… 22
De volledige programmering van het dancefestival Extrema Outdoor 2010 is zojuist wereldkundig gemaakt. Voor het 15-jarige jubileum pakt organisator Extrema extra groots uit met internationale en nationale topartiesten uit uiteenlopende dance-genres. Samen met de bezoeker en bevriende artiesten en platenlabels zal de verjaardag onvergetelijk gevierd worden op zaterdag 17 juli, natuurlijk weer aan het vertrouwde recreatiemeer Aquabest bij Eindhoven. 41
De Early Fish-voorverkoop voor Extrema Outdoor 2010 is dit jaar in een nieuwe recordtijd uitverkocht geraakt. Met op de teller iets meer dan 5000 tickets startte vandaag de reguliere voorverkoop van het populaire dancefestival. Extrema Outdoor beleeft dit jaar haar vijftiende verjaardag en vindt plaats op zaterdag 17 juli aan het recreatiemeer Aquabest bij Eindhoven. 4
De zomer komt alweer een stuk dichterbij, want voor de vroege beslissers gaat aanstaande maandag 1 februari de ‘Extrema Outdoor Early Fish’ alweer van start! Tijdens deze actie kan de festivalbezoeker de eerste kaarten bemachtigen voor Extrema Outdoor. Het populaire dancefestival vindt dit jaar plaats op zaterdag 17 juli aan het vertrouwde recreatiemeer Aquabest bij Eindhoven. 15
Met het uitverkochte Nieuwjaarsevenement Extrema RE:create vorige week donderdag kijkt Extrema Network terug op een mooi evenementenjaar en luidde het nieuwe jaar schitterend in. De organisator wenst iedereen een gezond en liefdevol 2010. De nieuwe data van haar events zijn inmiddels bekendgemaakt. 10

Forum

ForumonderwerpForum#Tijd
Hoe was Extrema outdoor? f:algemeen49
TK: Extrema 2010 tickets5
Extrema 2010 f:algemeen59
TK: (gesloten) Extrema outdoor 2010 kaart te koop tickets2
GZ: Ticket Extrema tickets2
TK: (gesloten) Ticket Extrema tickets1
TK: (gesloten) 1 E-ticket Extrema € 50,- tickets10
GZ: Extrema kkaart tickets1
TK: (gesloten) Extrema 2 tickets Early Fish (gratis tas) 100,- tickets5
TK: (gesloten) Extrema 1 ticket tickets3
TK: (gesloten) 1x Extrema kaartje te koop in Amsterdam tickets5
TK: 2 orginele Extrema kaarten tickets3
TK: (gesloten) 1x Extrema Outdoor 17-07-2010 tickets4
TK: Extrema Outdoor kaartje tickets3
TK: Extrema Outdoor - Kostprijs tickets4
TK: (gesloten) 1 kaart Extrema Outdoor 2010 tickets1
TK: (gesloten) Extrema ticket tickets2
TK: (gesloten) Extrema Outdoor E-ticket tickets1
TK: (gesloten) Extrema 2 tickets te koop tickets1
TK: Extrema online kaartje met betaalbewijs (Nbr) tickets1
TK: Extrema Outdoor Kaartje tickets2
TK: Etrema outdoor ticket 50euro tickets4
TK: (gesloten) Etrema outdoor ticket 50euro tickets1
TK: (gesloten) 2 Extrema tickets tickets1
TK: Extrema Ticket tickets1
TK: Extrema kaartje wegens dubbele boeking tickets5

2024 opmerkingen

Uitspraak van actief op dinsdag 20 juli 2010 om 16:59:
meneer tomroos@twitter. Kei leuk dat je van ons foto's hebt gemaakt.. maarre ken ze nergens vinden :(

www.tomroos.nl duurt even, maar er staan er een heleboel op!

tnx tom.
laatste aanpassing
Uitspraak van L^B op dinsdag 20 juli 2010 om 15:49:
weet iemand wanneer het weer op tv kwam?

je kan de aflevering terug kijken op www.bnn.nl
Uitspraak van Mexicaantje. op maandag 19 juli 2010 om 22:44:
http://soundcloud.com/livesetnl/svenvath-extremaoutdoor-17-07-2010-www-liveset-nl
Set van mister Sven Väth. <3

Waarom stopte Sven 20 minuten eerder zonder een fatsoenlijke afsluiting? Was dit omdat hij de pee erin had dat in die 10 minuten daarvoor de plaat een aantal maal oversloeg?
Uitspraak van Mexicaantje. op dinsdag 20 juli 2010 om 11:07:
Wat een gezeik ook over de drukte en het dure eten. WTF verwachten jullie op een festival tegen te komen? Drie mensen bij elke stage en een frietje voor € 1,70 net als bij de snackbar?

Als je meer naar festivals/feesten gaat zul je zien dat het ook anders kan.
Het is een kwestie van indeling en dergelijke.
En dat eten, tuurlijk is het duurder. Maar 7,50 voor 2 bananen is te gek.
5 euro voor een plak vlees op een klef wit broodje is helaas normaal tegenwoordig.
 
Artiest {SHOWLIST artist 58688, 62351}
Uitspraak van Alain D op dinsdag 20 juli 2010 om 16:09:
r waren er maar 2 die hun normale niveau op de FF haalden Seb. Ingrosso en SJ&RM! De rest leek wel Hardstyle met een iets lagere BPM

gewoon zorgen dat je daar niet bij in de buurt komt;)
Uitspraak van Colonel Sanders op woensdag 21 juli 2010 om 10:28:
Als je meer naar festivals/feesten gaat zul je zien dat het ook anders kan.
Het is een kwestie van indeling en dergelijke.
En dat eten, tuurlijk is het duurder. Maar 7,50 voor 2 bananen is te gek.
5 euro voor een plak vlees op een klef wit broodje is helaas normaal tegenwoordig.

Ik kan denk ik wel zeggen dat ik naar genoeg festivals (misschien niet als Extrema, maar toch) ben geweest en ik heb het nooit anders gezien. Ben het trouwens wel mee eens dat het duur is, en té duur ook. Maar om daar nou over te gaan klagen, nah. Je kunt het imo verwachten. Als je twee bananen te duur vindt koop je ze niet, zo simpel is het.

NB: ik zeg dus NIET dat ik het normaal vind. Maar wel dat je het kan verwachten.
 
Uitspraak van R&dy op dinsdag 20 juli 2010 om 20:23:
weet iemand wanneer het weer op tv kwam?

als je UPC hebt kun je het ook terug kijken op uitzending gemist.
 
Uitspraak van Nienke1984 op dinsdag 20 juli 2010 om 18:55:
.tomroos.nl duurt even, maar er staan er een heleboel op!

thnx (F)
Uitspraak van Arnoud076 op dinsdag 20 juli 2010 om 01:56:
Extrema 2010- Sebastian Ingrosso- (Swedish House Mafia)

http://www.youtube.com/watch?v=w6HaP3AnzT8

Dit was VET!!!!

is er ook ergens wat opgenomen en tevinden in de vorm van een liveset?
laatste aanpassing
 
Artiest {SHOWLIST artist 55565, 54685}de VIVA MUSIC tent :cheer:
 
Ik heb gedurende de dag 3 of 4 keer een track gehoord die al wat ouder is met de tekst dat het publiek meezingt: Cause we are your fans....etc,etc.

Wie weet hoe deze track heet??

Ik wil m graag hebben!!!

Alvast bedankt..
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 23 juli 2010 om 12:45:
Cause we are your fans....etc,etc.

Is het niet: We, are, your friends, you'l never be alone again....?
Ik heb er geen verstand van dus ik zeg ook maar wat 8)
Uitspraak van Colonel Sanders op vrijdag 23 juli 2010 om 14:38:
Is het niet: We, are, your friends, you'l never be alone again....?
Ik heb er geen verstand van dus ik zeg ook maar wat 8)

http://www.youtube.com/watch?v=6zo1-XlazvY
Uitspraak van DJ Bart op dinsdag 20 juli 2010 om 16:02:
Of zoek op Extreme (jep, echt met een e ipv een a op 't laatst) Outdoor.

bedankt trouwens anders had ik et nooit gevonden :P wie verzind dat nou

oh het is gewoon hetzelfde als wat er op bnn.nl staat, zijn er ook nog andere opnames of was bnn de enige?
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Colonel Sanders op vrijdag 23 juli 2010 om 14:38:
Is het niet: We, are, your friends, you'l never be alone again....?
Ik heb er geen verstand van dus ik zeg ook maar wat

Je hebt helemaal gelijk, ik was niet helemaal helder meer ;-)Uitspraak van Snorkeltje op vrijdag 23 juli 2010 om 14:52:
bedankt trouwens anders had ik et nooit gevonden wie verzind dat nou

oh het is gewoon hetzelfde als wat er op bnn.nl staat, zijn er ook nog andere opnames of was bnn de enige?

http://www.omroepbrabant.nl/?program/456322/Zinderend+Zuiden.aspx&missed=1

Een kort stukje nog, beter dan niks..
Uitspraak van L^B op dinsdag 20 juli 2010 om 15:49:
weet iemand wanneer het weer op tv kwam?

elke dag na het nieuws....??!
Uitspraak van vlerk op woensdag 21 juli 2010 om 08:50:
Waarom stopte Sven 20 minuten eerder zonder een fatsoenlijke afsluiting? Was dit omdat hij de pee erin had dat in die 10 minuten daarvoor de plaat een aantal maal oversloeg?

Ik vond hem zo wisselend draaien! We zijn wel wat later gekomen, omdat het om 17:00 zo heet was in die tent. Wat later nog een poging gedaan, toen hoorde ik toch een paar super vette platen, en ging dan ook even het dak eraf. Mede dankzij de kortdurende opzwepende houding van Sven Vath zelf. Daarna was het echt ruk, weet niet of het aan het geluid lag, maar het leek alsof hij een slechte cd had opgezet. Jammer! Volgens mij hield hij er daarna ook mee op.
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 20 juli 2010 om 13:29:
hahahahahahahahah! chuckie is typerende voor de commercialisatie van de hele house muziek! Helden dj's zijn jeff mills, varela, sims die vrolijk met drie platenspelers mixen en daar eventueel een 909 aanhangen!

Idd! Chuckie een held, pffff laat me niet lachen....
Zo makkelijk, draai een paar popiejopie sampletjes er doorheen, iedereen zingt mee en hoppa.
De Aftermovie van Extrema Outdoor 2010 RAUW:

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/L94dVK9i2wA&&fs=1?rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/L94dVK9i2wA&&fs=1?rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

http://youtu.be/L94dVK9i2wA

Was een geweldig feest!
Artiest Hedge
Uitspraak van Isor op zaterdag 24 juli 2010 om 04:50:
Chuckie een held, pffff laat me niet lachen....

:respect:
http://www.youtube.com/watch?v=5EwoaStCbIo

iemand enig idee hoe dit nr heet wat sven hier draait (en waarbij het dak eraf ging)?? ben dr echt al een tijd naar op zoek :$
laatste aanpassing
Uitspraak van veronikki op dinsdag 27 juli 2010 om 21:55:
iemand enig idee hoe dit nr heet wat sven hier draait (en waarbij het dak eraf ging)?? ben dr echt al een tijd naar op zoek

Nee, helaas geen idee. Zou het ook wel willen weten! Dat was echt super vet. Ik ben niet de hele tijd in de cocoon tent geweest toen Sven Vath moest draaien. Maar ik denk dat dit wel een van de hoogtepunten was! De hele tent ging los! Ik heb het idee dat toen we bij Steve Lawler stonden hij deze als laatste plaat draaide. Maar ik kan het ook gruwelijk mis hebben. Ik haal na een aantal jaar nog steeds een paar platen van Marc Houle en Audion door elkaar....
laatste aanpassing
klopt dat was ook echt 1 van z'n hoogtepunten! maar het allervetst vond ik persoonlijk toen hij vlak daarna 'stranger to stability' draaide .. echt iedereen in de hele tent sprong toen gewoon mee :woop:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van TAMARA «« op zondag 18 juli 2010 om 16:09:
Eerste keer extrema, maar ik vond het echt super!! Je moet het zelf leuk maken, en helaas zijn er altijd mensen die veel hebben te zeiken!

Jij komt voor het eerst dus je weet niet beter. Ik heb deze editie overgeslagen en als ik hoor over de drukte ben ik er niet rouwig om. Ik was hier 5 / 6 jaar geleden in een topic aan het verkondigen dat iedereen wat te zeiken had toen mensen zeiden dat het te druk was. Maar geloof me... toen was het lang niet zo druk als het laatste 2-3 jaar is.
En drukte is 1... maar het gaat mij om hoe Extrema handelt. Ze sturen mails waar ze trots verkondigen dat er veel meer ruimte ter beschikking wordt gesteld.. wekken daarmee de suggestie dat het minder druk zal zijn. Vermelden niet dat ze vervolgens ook zoveel meer kaarten verkopen... waardoor het dus drukker is in plaats van minder druk. Loop dan niet die extra ruimte als een bezetene te promoten.

Solar hetzelfde... eerste 2 edities.. heerlijk! Lekker de ruimte. Daarna werd het ook massa. Dit jaar maar eens naar Wish festival geweest... was een stuk beter te doen. Lang leve de kleine feestjes wat mij betreft... al is het eeuwige zonde van Extrema outdoor.
laatste aanpassing
Uitspraak van veronikki op dinsdag 27 juli 2010 om 21:55:
http://www.youtube.com/watch?v=5EwoaStCbIo

iemand enig idee hoe dit nr heet wat sven hier draait (en waarbij het dak eraf ging)?? ben dr echt al een tijd naar op zoek

Het is : MMM (Errorsmith and Fiedel) - Nous Sommes MMM

En Lawler draaide hem idd als afsluiter :)
thnxxxxx! je bent een held :respect:
waar blijft de dvd nou onderhand
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 23 juli 2010 om 12:45:
Ik heb gedurende de dag 3 of 4 keer een track gehoord die al wat ouder is met de tekst dat het publiek meezingt: Cause we are your fans....etc,etc.

Wie weet hoe deze track heet??

Ik wil m graag hebben!!!

Alvast bedankt..

We are your friends - Justice & Simian als ik het me goed herinner, werd 2 jaar voor deze editie helemaal grijsgedraaid.... Wel fijn plaatje btw
 
Uitspraak van Mathaioes op maandag 6 juni 2011 om 01:00:
We are your friends - Justice & Simian als ik het me goed herinner, werd 2 jaar voor deze editie helemaal grijsgedraaid.... Wel fijn plaatje btw


als je geluk hebt draaien ze die wel ja, de laatste 20 x dat ik dat nummer live hoorde was het weer een kk lame remix