Partyflock
 
­ Nederland

De Extrema 2010-data zijn bekend

gepubliceerd door , op
Met het uitverkochte Nieuwjaarsevenement Extrema RE:create vorige week donderdag kijkt Extrema Network terug op een mooi evenementenjaar en luidde het nieuwe jaar schitterend in. De organisator wenst iedereen een gezond en liefdevol 2010. De nieuwe data van haar events zijn inmiddels bekendgemaakt.

2009 was een prachtjaar voor Extrema Network waarin haar main events zoals Solar Weekend, Extrema Outdoor en Extrema NYE (RE:create) uitverkochten. En dat geluk wil de dance-promotor delen. Extrema's jaarthema was 'Give' en ze gaf dan ook heel wat aan bijvoorbeeld dance4life voor de strijd tegen aids in Vietnam en ook SOS Kinderdorpen kan op haar steun rekenen.

De organisatie maakte vanmiddag bekend dat ze €5.000,- doneert aan SOS Kinderdorpen. Hiermee wordt in Senegal voor 64 kinderen een jaar lang het schoolgeld betaald en boeken gekocht. De organisatie benadrukt dat dit ook mede dankzij de Extrema-bezoekers mogelijk is gemaakt en bedankt via de websites iedereen voor de support in 2009.

En dan is het ineens 2010. Extrema's nieuwe jaarthema is 'RE:create – The Age of Re-invention'. Ze wil hiermee de aandacht vestigen op de bijzondere tijd waarin wij momenteel leven. Onze omgang met en visie op natuur, cultuur, creativiteit en daarmee artistieke vrijheid staat ter discussie en treedt geleidelijk in een nieuw daglicht. Dat omarmt Extrema. Het is tijd voor verandering; schep een nieuwe wereld. Reageer, hergebruik, deel, recreëer, remix!
In een tijd waarin alles digitaal lijkt te worden, verschuift het initiatief naar de mensen zelf. Men wordt mondiger, creatiever en innovatiever, onder meer dankzij de oneindige kennis die we tot onze beschikking hebben en gedeeld wordt. Power to the people!

En een nieuw jaar betekent: nieuwe Extrema-events. Extrema Outdoor viert in 2010 haar 15-jarige jubileum en dat zal natuurlijk niet onopgemerkt blijven. En na een onvergetelijke jubileumeditie wordt de zesde editie van Solar Weekend weer net iets mooier en interessanter voor de bezoeker. “Amaiii, het begint alweer aardig te kriebelen!”, vermeldt Extrema op haar website.

Daarnaast heeft de organisatie nog heel wat andere spannende, nieuwe ideeën in petto, maar die zullen later dit jaar wereldkundig worden gemaakt. Houd vooral de Twitters, websites en mailings in de gaten hieromtrent.

Tot die tijd staan deze data in ieder geval vast:

29 & 30 april
Extrema's Royal House
Centrum, Eindhoven
Gratis
Extrema.nl
Twitter: ExtremaFamily

17 juli
Extrema Outdoor 15 years!
Aquabest, Best
Early Bird start 1 februari
Extrema-outdoor.com
Twitter: ExtremaOutdoor

6, 7, 8 augustus
Solar Weekend festival
Maasplassen, Roermond
Vroege Vogel start 1 april
Solarweekend.com
Twitter: SolarWeekend

31 december
Extrema NYE
Klokgebouw, Eindhoven
Nye.extrema.nl
Twitter: ExtremaFamily

Hosting:
Extrema @ Paaspop
3 & 4 april
Molenheide, Schijndel
O.a. Erol Alkan, Joost van Bellen, Dave Clarke
Paaspop.nl
Twitter: Paaspop

10 opmerkingen

was het maar weer zomer
Ik denk allemaal aanwezig! :D
Extrema Outdoor :respect:
Wederom aanwezig :)
Zo.. veel "zoveel jarig bestaan" dit jaar :O
Solar sowieso aanwezig!
Uitspraak van JAEL. op vrijdag 8 januari 2010 om 19:25:
was het maar weer zomer

Ja man.........